midnight memories

Den här veckan har bestått mestadels av jobb. Har besökt tre olika förskolor som alla var riktigt bra. En var central, en låg långt borta och en precis där jag bor. Idag blev det dock inget, istället har jag varit i Stenhagen och handlat lite. Vi får se vad dagen mer har att erbjuda, om några timmar släpps ju Midnight memories musikvoden och jag är så jävla exaltead. Har väntat så länge på detta och kollat in tumblr hela tiden för mer sneekpeeks. Här nedan är mina favoriter iallafall. Glöm inte att gå in och kolla på videon klockan fem eller sju ikväll (sex i England, när är det här??) för jag lovar att den kommer vara så jävla grym. Våra små pojkar har blivit riktiga män. Imorn är ju alla inte länge tonåringar!
 

grabbarna och amanda

Mådde så himla dåligt igår men körde igen ändå! Johan fyllde år i fredags så vi skulle ut och fira honom lite. Vi började på Galejan aka Göteborgs nation. Jättetrevlig personal och ganska billigt, så det skadade ju inte. Efter några timmar begav vi oss till Interpool och träffade fler trevliga människor. Insåg efter ett tag att jag var den enda singeltjejen men alltså man klagar ju inte direkt om jag säger så. Planerade att ta det lugnt eftersom jag inte har så mycket pengar och var ute dagen innan men blev bjuden på flera shots och grejer så man tackar ju inte nej. När jag kom hem var det tydligen bara jag som skulle sova här och jag är riktigt dålig på att sova helt ensam så jag tände alla lampor i huset och sjöng låtar för att somna. Hade iallafall en jättekul kväll som var över förväntan! Tror att det är bra att jag är ute så mycket nu i Januari med tanke på att Melodifestivalen börjar nästa vecka och det tänker jag absolut inte missa.
 
Tog tydligen en bild inne på toaletten. Ser jätteexalterad ut. "Jippie jag klarade av att kissa själv" typ.

233 dagar senare

Igår var en sån himla bra dag! Åkte tidigt till skolan och åt god lunch (chicken kebab och kyckling, mums) och runt elva var det som vanligt möte med David då han säger att min uppsats är godkänd!! Skuttade hem i glädje och försökte fördriva tid. När jag satt och åt middag fick jag ett besked från Märit på mailen. Där stod det att jag är godkänd i svenska! Skuttade lite mer innan Denise och Frida kom över. Vi fixade oss och så innan vi begav oss till Interpool och inväntade Amanda och Alex. Egentligen skulle Tina och Yvonne också med ut men Alex fick ta deras plats, vilket han gjorde väldigt bra! När de kommit drack vi upp och gick till BJ där vi dansade hela natten lång. Iallafall tills sista bussen gick. Där träffade vi en trevlig kille som var sugen på de andras pommes. På bussen kom det också fram en annan och tog av Denises pommes utan att ens fråga, haha! Hade iallafall en toppenfredag och nu är jag helt klar med gymnasiet!!
 

Proclé Lipbalm Volumebooster

Idag ramlade den här ner i brevlådan från DMretro! Har tänkt köpa en sån jättelänge men aldrig tagit tag i det och varit rätt för hur det skulle bli, men nu är det gjort! Det är alltså ett läppbalsam som gör att läpparna får mer "volym" och plutar mer. Var beredd på den värsta smärtan i mitt liv och det tog ett tag innan det började kännas, men det brände bara i läpparna och stack till lite i kanske 20 minuter. Tycker att man ser lite skillnad men det kanske bara är för att jag vill att det ska synas, hehe. Kommer iallafall använda det igen men håller mig nog till vanliga läppbalsam till vardags.
 

fredag 17 januari

Alltså jag vet att helgen typ är över men tänkte bara berätta lite om min fredag. Först var jag i skolan och pluggade gärnet ett tag. Satt kvar extra länge för att jag hade en snyggdag och några lamm satt bredvid mig. Har för mycket fritid. Senare på kvällen mötte jag upp Tina och Yvonne och vi hängde på interpool. Träffade så himla mycket människor jag inte träffat på länge och hade det mycket trevligt. När jag skulle fråga bertendern om ett nytt ljus (det kändes viktigt då) kom en kille från skolan fram och pratade med mig. Han berättade att någon hade berättat för honom om att jag gillade lamm och kallade mig lammjägare och visste om någon kille jag gillade förut (vet fortfarande inte vem??) och jag anklagade Amanda direkt men tydligen hade personen berättat saker om henne också. Sen gick han och jag fick ett ljus. Innan vi sen begav oss hem konfronterade jag killen från skolan för att försöka få reda på mer. Fick en hel del ledtrådar men har tydligen glömt bort hälften av alla som gick i min klass. Vi kom fram till att det mesta skvallerbyttan sagt var skitsnack. Allt förutom lammen. Vi avslutade kvällen på Max där vi träffade nya kompisar i kön. Dem kvällen lärde jag mig att det finns något som heter SLU där någon som liknar mig går. Råkade även spotta Yvonne i munnen. Det var kul.
 
Det här var jag innan vi gick ut. Coolt med webkamera tyckte jag. Lite tråkig omväxling liksom. Typ. Hehe.

min vecka och bulle

Har egentligen inget att säga er men har inget bättre för mig sååå hej. Hela veckan har jag spenderat i skolan eller på Max. Pluggapluggaätaäta. Det är lite min fritid just nu. Gymmade en gång också. Det var kul. När jag vaknade imorse låg en bulle på min plats vid bordet och jag skulle till skolan men så stannade jag hemma istället. Insåg att jag hade missat två avsnitt av New girl så det var en timme av min dag. Har även börjat kolla på Paradise hitel den här veckan. Jag älskar det men hatar mig själv som älskar det. Mm. Det var allt jag hade att säga. Hörs väl en annan dag kanske.
 

Tell me that I'm wrong but I do what I please

Igår var första gången sen typ oktober jag var ute på en helg i Uppsala. Vet typ inte ens vad jag gör med mitt liv längre. Anpassar mig ofta efter mina standardkompanjoner men eftersom de alla jobbar hängde jag med Malin, Gabbi och Jennifer plus några till ut! Vi hängde på Williams hela kvällen och fick tränga ihop oss vid några killar som shottade tills de var redo att ragga. Moget. Det var iallafall hur kul som helst och jag blev så glad över att träffa andra jag kände där. Hängde bland annat med Emma, Zara och Therese i baren när killarna vid bordet blev för jobbiga. Tror att jag behövde gå ut och inte tänka så mycket som jag brukar göra när jag dricker. Nu ska jag kolla på Hannah Montana. Bra helg.
 

missing people

Idag var jag på min första skallgång. Vet inte om det är en grej man bloggar om egentligen men nu gör jag det. Vi blev indelade i smågrupper på cirka 10 pers och fick olika områden att leta på. Vår grupp fick mellan Celsiusskolan och Boland. När man gick där tyckte man att allt var misstänksamt men dessvärre hittade vi inget. Efter två timmar gick vi tillbaka till mötesplatsen och de som ville fick fortsätta på en annan plats. Jag bestämde mig för att åka hem. Dels för att alla jag kände/pratat med gjorde det och även för att det var så kallt. Många fortsätte dock och jag hoppas verkligen att det går bättre nu, eller att någon annan grupp hittade något. Tack till alla som var med och letade idag och tidigare.

Det är alltså Emil som är borta. Jag känner honom inte och vet bara att han var på fest i Uppsala, skulle ta tåget hem men missade det och blev kvar här. Sen är det smådetaljer, som vilka han ringde och varför han gick av tåget. Jag har absolut ingen teori om vad som hänt men hoppas för hans familj och vänners skull att han kommer tillbaka snart.  Det minsta man kan göra är att dela bilder på facebook/twitter/instagram osv och kolla om det blir fler skallgångar. 
 

Caught in the fire

Började dagen i skolan idag och efter några timma gick jag ner på stan för att träffa Denise. Vi berättade vad som hänt sen sist och jag hämtade ut mina nya skor. Skämdes så mycket på Stadium. Hon skämtade att jag skulle knacka på dörren så jag gjorde det, en kille kommer ut för att hjälpa mig och jag frågar vad han vill ha av mig. Råkar ta en screenshot när jag har mobilen riktad mot honom och tappade pennan när jag skulle skriva under. Lite senare började iallafall biofilmen vi skulle se. CATCHING FIREEEE. Äntligen. Köpte boken förra veckan och läste ut den på en kväll (en fredagskväll dessutom, det blir inte sorgligare) och sen dess har jag tjatat och frågat alla om de vill se den. De flesta kunde inte så jag hatade er alla ett tag, men sen insåg jag att jag kanske inte alls behövde se filmen dagen efter jag läst boken. Den var iallafall asbra även om det är mycket från boken som inte är med. Men tror att jag är en sån som måste läsa boken först annars skulle jag aldrig förstå vissa saker i filmen. När jag kom hem hade jag fått fler paket. Min DVD om One direction (fick två böcker igår) och min nyårsklänning. Kolla twitter om ni vill se hur jag skulle sett ut på nyår.
 
Jag med min pilbågsväska och nästaneldtröja. Ah långsökt outfit jajamen. Det är lite den jag är. Hejdå.

Dear darlin please excuse my writing

Hola! Nu är skolan tillbaka och jag har bara den här månaden på mig att bli klar så det gäller att ligga i. Igår var sista dagen för mig att vara lat och jag bestämde mig för att jag skulle åka till skolan varje dag den här veckan. Måndag var ju en röd dag så då stannade jag hemma, men igår tvingade jag mig upp och åkte till skolan. Gick upp i biblioteket där det var mörkt och ingen annan var där, jag antog att det var lunchstängt så jag satte mig i cafeterian där det endast satt två lärare av något slag. Inte ens cafeterialinjen var där, så jag satt på deras sida. Låtsades läsa i min bok samtidigt som jag insåg att det var lov en dag till. Åkte alltså frivilligt till skolan på lovet. Men idag var det en ny dag och inte lov längre. Åkte till skolan klockan tio och satt vid datorn och skrev i fyra timmar innan Tina och Yvonne gjorde mig sällskap. Vi satt i cafeterian och kollade runt tills det blev mörkt och dags att åka hem. Hoppas innerligt att ingen tar datorn jag hade för eftersom det är nytt system kan jag bara logga in på de äldsta datorerna, och vi har bara fyra med det systemet men av de fyra är det bara en som funkar. High standard Boland. Skjuter den som tar den datorn under Januari. Skojar inte ens.
 

tumblr

Eftersom min helg varit så himla tråkig och mina kompanjoner inte vill gå ut eller se samma biofilmer som jag bestämde jag mig för att göra något med mitt liv. Jag skaffade Tumblr. Har undvikt det i flera år för jag vet vad det har gjort med folk, men eftersom jag ändå inte har något annat för mig på dagarna kändes det rätt. Twitter och youtube i all ära men det här är ändå något extra. Jag planerar inte att lägga upp något eget (vet inte hur man gör) utan skrattar mest åt sånt andra lägger upp, så om ni följer mig följer jag kanske tillbaka! Om ni är roliga alltså. Frdlndstrm heter jag som vanligt.
 
Den här bilden ska jag alltid använda när jag vill att någon ska följa mig. Kanske.
 

Happy new year


You don't understand what you do to me when you hold his hand

Jag vet att ingen bryr sig om drömmar men den jag hade inatt var alldels för verklighetstrogen för att inte berättas. Jag och Denise skulle på en One direction spelning. Vi satt på några stolar och väntade, helt plötsligt kommer Zayn och Harry in. De hälsar på oss och Harry sätter sig i mitt knä. Jag hade precis färgat håret brunt och inte hunnit fixa mig alla så jag satt där i en Sverigetröja med hårfärg på och ofixat hår. Harry börjar hålla på med mina händer och kan inte sluta eftersom de är så mjuka. Jag ber Denise ta kort på att vi håller handen och helt plötsligt kommer en bebis och sätter sig i hans knä. Så han sitter i mitt knä och håller min hand samtidigt som en bebis sitter i hans knä och Denise tar kort på oss. Efter ett tag skulle han gå (trots att han inte ville, mina händer var ju så mjuka) och vi skulle byta plats av någon anledning. Alla som var judar fick automatiskt bästa platserna men det fanns inga judar där så vi plus två andra fick de platserna. Zayn och Niall vinkade till mig två gånger och en gng sprang jag efter Harry och frågade om han skulle köpa en handduk (eller nåt???) som kändes som mina händer och han sa ja. Efter det drömde jag att vi var tvungen att bädda sängar och sen var jag och simmade sen hängde jag med några från julkalendern.  Var faktiskt helt säker på att det var verklighet när jag sov. Är lite glad att det inte var det för om Harry någonsin ska sitta i mitt knä ska jag inte vara så ful som jag var. Plus att mitt hår typ var grönt efter en tvätt. Ska alltså inte bli brunett i år och fortsätta tro att jag kan bli tillsammans med någon av grabbarna. Bra. Frida Styles. Frida Tomlinson. Frida Payne. Frida Malik. Frida Horan. 
 

Stumbling in the street

Hade en så himla bra nyårsafton igår! Började kvällen med middag hos Amanda. Var lite av ett femte hjul men det gjorde faktiskt inget, hade jättekul ändå! När klockan närmade sig tolv åkte vi plus Sofie och Tina till slottet och kollade på fyrverkerierna. Vi skålade och kramades och hade det bra. Gary's var det enda utestället som var öppet så vi hängde där. Efter ett tag kom Yvonne som äntligen är hemkommen (har velat säga det till hela världen i flera veckor men det var en hemlis, skönt att inte behöva hålla det inne längre haha). Alex och Tina bjöd alla på shots och när de stängde hängde jag och Tina med några till Baren baren tills de också stängde. Var hemma klockan fyra och somnade direkt. Tack alla fina vänner, tack snygg kille vars namn jag inte kommer ihåg, tack Bolandelev som jag inte känner men typ alltid pratar med, tack SKPB (egentligen inte tack) och tack kille som sa att jag hängde med töntiga människor fast jag inte gjorde det. TACK 2013. Har kvar kameran hemma hos Amanda så kanske lägger upp fler bilder senare.
 

RSS 2.0