it takes two to tango

Dessa två veckor har verkligen varit så sjukt jävla bra. Jag kan inte tänka mig ett bättre gäng att spendera hela dagarna i en källare med. Igår hade vi ett skitbra avslut med god mat på Alexander och fest hos Nina. Det var jätteroligt och de sista timmarna spenderades i en bastu. Skulle ha vanligt tjejsnack efter att någon sa något jag inte visste hur jag skulle tolka men sen kom det in fler folk dit. Blandannat Andreas som sa att jag hade skön dialekt, Fabian och Niklas som blev min och Amandas mamma och pappa (pappa övergav oss sen så Jocke fick bli bonuspappa som hade Emma som barn) och andra som bara ville låtsasbasta med oss. Efter att tag bestämde vi oss för att gå upp men det var roligaste i bastun. När vi kom ner dit igen hade Martin, Josef och Kevin startat den på riktigt så vi bastade med dem och sen somnade jag, Amanda och Emma där. Klockan sex tog vi bussen hem och sen somnade jag och drömde om musikalen hela dagen lång. Håller på att kolla igenom bilder från föreställningarna som kanske läggs upp senare. Här är två av Denises bilder.
 

inget stoppar en lavin

Igår var en helt fantastisk dag! Både Martins pappa och Erica fyllde så det blev mycket födelsedagslåtar och lite tårta. Kvällsföreställningen gick skitbra men skolföreställningen var bara roligt dålig. Folk ska fel repliker, kom inte ut på scenen när de skulle osv. Efteråt gick vi ut ett gäng för att fira födelsedagsbarnet. Jag och Amanda önskade You can't stop the beat till hela gänget men killen som jobbade där såg skeptisk ut när det var jag som ville önska en låt. 
 

släpp ut dina drömmar

Sjukaste grejen hände idag på musikalen. Vi kom dit och vae göada som vanligt men efter uppsjungningen får vi reda på att en bas är borta. Folk springer runt och letar överallt men det verkade som att någon hade stulit den. Efter ett tag kommer två från orkestern in med basen och berättar att de hade gått till olika ställen i närheten och frågat om de sett något. Ingen visste något men skulle säga till om de såg något. Sen gick de till grottan där hemlösa och sånt bor och frågade dem. Då visade det sig att någon hade sålt basen för 500 kronor till en av snubbarna så han gav tillbaka den och allting slutade bra. Föreställningarna gick oxå sjukt bra trots den lilla (första publiken var typ 12 år och den andra var typ 12 personer) publiken. Fick höra att jag sa min replik bra och att jag dansande skitfult, precis vad man vill höra!
 
Hade uteglasspremiär och fick sjukt fula ögonbryn av Emma. Men kul var det!

hey cool it ladies

Begav mig till skolan idag, Skrattade, gjorde projektarbetsarbete, sov, skrattade mer osv. Stannade till klockan halv sex, skulle bara göra ett prov men gjorde det inte ens. Hade kul iallafall men måste sova nu, en hel vecka med föreställningar väntar. Var förresten lika cool som på bilden idag. Med samma byxdress, svart tjocktröja och svarta skor. Supercool.
 

gilla om du är min vän

Asså vad gör jag i skolan ens? Vi fick en dag ledig och jag har bara suttit i biblioteket och skrattat. Kul att träffa lite annat folk och vi har jobbat med projektarbetet men annars skulle jag hellre varit hemma och sovit. Blev facerapad oxå. Älskar att bara mamma och pappa gillat hahahahaha.Det var verkligen jättekul men oxå lite sorgligt. Hahaha.
 

baby don't sleep

 
En stor fet jävla Baltimorekyss till alla musikalare! Fyfan vad ni är bra, finner inga ord. Ikväll ska antagligen alla ut eftersom vi är lediga imorn men jag har prov, tjoho! Vet att jag kommer ångra att jag inte går ut för det var så sjukt kul igår men ibland får man vara tråkig. Ibland. Inte två dagar i rad. Amanda. Host. Host. Godnatt gullegubbar!! Sov så gott.

daaaarling

Var så himla upprörd över att ingen ville gå ut med mig ikväll. Stod och fixade mig innan jag ens visste om någon skulle ut men sen blev jag medbjuden till Palermo där några från musikalgänget var! Blev bjuden på en öl och fick en fin hälsning av alla gullisar. Några timmar senare skulle nästan alla gå till Williams eller åka hem men jag stannade med grabbarna och följde med dem till station i väntan på deras bussar. Är med i deras hemliga klubb nu. Det är hemligt.
 

coolast här i stan

 
Premiären idag gick så JÄVLA bra. Fan vad glad jag är!! Då kanske ni undrar varför jag ser så ledsen ut? Det är bara min skitsnygga ögonskugga som tvättas bort! Men sen kanske ni undrar vad jag gjort på handen? Råkade riva mig på säkerhetsnålen som håller min kjol uppe innan föreställningen. Dt kom blod och alla var så himla ledsna för min skull. Men jag klarade mig igenom hela musikalen och sa att jag hamnat i knivslagsmål när någon frågade! Fast ingen frågade.

the sun hasn't died

Firade att vi är klarade genrepen utan större problem (tack ljud och ljus för att ni räddade oss ibland!!) med pizza och bio! Jag, Amanda och Alex kollade på The host. Riktigt bra film, lite mycket kyssar men det skadar aldrig någon! Det var snyggdeluxe gånger två på bioduken och när jag skulle kolla upp lite om filmem innan var bilderna nedan det enda jag fick fram. Så om SF tycker att det är okej att visa bilderna för någon som inte sett filmen tycker jag oxå det. Imorn är det premiär så jag ska sova nu. Om genrepen går dåligt går premiären bra, visst? Det hoppas jag verkligen för första genrepet gick ganska dåligt. Det var fullsatt publik men de var så mycket sämre än publiken som inte ens fyllde halva salongen. Esteter > byggare. Sorgligt men sant! Lägg ner mobilerna och skärp er nästa gång, erat fel att ljudet knasade!
 

sol utan brun

Idag är jag lite brunare än vanligt. Efter musikalrepet fick Emma testa sminka mig lite. Folk skrattade när jag var klar och jag undvek ögonkontakt med alla snygga killar. Annars var det inte så farligt. Var förresten och vaccinerade mig innan repet började. Hoppades på att få samma gulliga sjuksköterska jag hade första gången som pratade om studentkryssningen med mig men istället fick jag en gubbe som bad mig nämna alla könssjukdomar jag kunde och vad som skyddade mot vad. Sen sa han att jag skulle föreställa mig alla killar som bakterier med massor av virus. 
 

dagens outfit #97

Haaaaatar livet. Tvingade Yvonne ta outfitbilder på mig oxå men kameran var på helt fel inställning så det blev bara helt vita bilder. Har gjort mitt bästa för att man ska se lite men det är fortfarande jättekonstigt. Så synd eftersom det kändes som att det blev jättebra bilder med solen och vinden i håret (antagligen var jag skitful men menade att solen var fin.) Hade iallafall på mig en skjorta från H&M och shorts från Vero moda. Ni kan ju låtsas att det var fint iallafall.
 

we'll take it higher

Fick rusa från musikalrepet för att hålla nationellatalet för klassen. Var inte speciellt nervös när jag väl stod där men glömde en sjukt viktig del så jag vet inte om de förstod vart jag ville komma i början. Efter mitt roliga skämt skulle jag säga "Trots det skulle jag kalla mig själv för kristen eftersom jag tror på Gud. Om jag skulle ”tänka rätt” enligt min familj skulle jag alltså inte tro på något och inte vara den jag är idag. Men om jag skulle ”tänka rätt” enligt kyrkan skulle jag inte vara troende, eftersom det är så mycket mer enligt dem." Satteeeh. Nu vet ni. Tvingade med Yvve till alla stans secondhandbutiker sen för att hitta en klänning till musikalen. Är nog nöjd nu och kan äntligen andas ut lite halvt. 
 

49 dagar kvar

 
Idag trillade detta ner i brevlådan. Min efterlängtade studentklänning!! Ska bara fixa en underkjol sen är jag good to go. Min dag har bestått av stressig musikal och stressigt förberedande av svenskatal. Inte så kul att läsa om kanske. Bara några få dagar kvar till premiär och jag borde ha lika mycket panik som jag borde ha till talet imorn men är så jävla lugn trots att inget är färdigt. Men när jag sen blir stressad kan jag alltid sätta på mig min fina klänning och vara glad. Fast då kommer jag nog bli ännu mer stressad inför studenten så det är lika bra att jag låter bli. Men fin är den ändå minsann!

tpl

Samtidigt som jag är så in i helvetes trött på livet är jag sjukt jävla taggad på livet.

grattis tuburtius

 
Snart är det dags för dag två på Regina. Igår flyttade vi in och tog det ganska lungt. Mamma fyllde ju år igår så när hon kom hem från jobbet invändade vi Hanna och Oscar och så åt vi lite tårta. Blev jättetrött på kvällen och skulle blogga då men internet slutade fungera såfort jag gick in på blogg.se så jag blev arg och somnade. Antagligen kommer jag blogga mest på morgonen eftersom jag typ lever som Miley Cyrus fast tvärtom. Kändis på dagen och vanlig tjej som måste plugga på kvällen. Glöm förresten inte att köpa biljetter (här), jag vill verkligen inte att någon ska missa den!

And the radio up

Musikalrep hela förmiddagen. Imorn flyttar vi in på Regina och om en vecka är det premiär. Halv fem stack jag och Amanda från skolan för att åka med Tina och Matilda till Fryshuset där Faceplant spelade på Emergenza! En röst på dem från oss är en röst på dem. Tyvärr var vi alla ganska trötta och vi har ju musikalrep hela dagen imorn så efter fem band hade speat tog vi bilen tillbaka till Uppsala. Vet fortfarande inte om dem är vidare men jag håller alla mina tummar! Har tyvärr inga bilder på dem eftersom min lilla kamera inte är kapabel till fina bilder och systemkameror är förbjudna. Bilden är från exakt ett år sen när italienarna var här och jag hade samma slampklänning på mig som idag på mig. 
 

lunchdejt


finns inga bekymmer

Fick kubba från ena sidan av skolan till den andra för att komma först till elevkårsmötet och få goodiebag. Jag och Amanda hamnade på plats fyra och fem och på plats nio kom både Yvonne och Tina så de var sist i kön. Inne i klassrummet bjöds det på fika, lekar och information om elevkåren. Goodiebagen innehöll godis, ett glas att dricka saft ur, en tandborste, bamsetandkräm och en kondom. Det var tema barnkalas så jag antar att kondomen var typ för att förhindra fler barn eller nåt. Här är lite bilder från skolans elevkår och instagram, vi har den bästa styrelsen i världen!
 

bara början

Komplimanger jag fått idag: att mina ögon blev fina i min tröja, att mina inledningar jag gjorde på svenskalektionen framfördes jättebra, att jag var bäst, att mina skor var fina, att jag var duktig på musikalen. (tvingade Amanda säga det)
 
Saker jag lärt mig idag: vad kronofogden är, att man vill ha starka killar under ägglossningen och mesiga resten av tiden, hur man fixar med ljudet i teatersalen, vad ordet "beaver" betyder, allt om Justins liv, att jag är bäst i hela världen.
 

58 dagar kvar

Planerade att köpa en Jones and Jones klänning till studenten och trots att jag var osäker på om jag kunde ha största storleken, om den var för kort och om det var värt pengarna kunde jag inte sluta tänka på den. Tills dagen jag hittade en annan klänning. Sen förra veckan har jag varit in och gjort låtsasbeställningar eftersom jag måste spara pengar men idag när jag kollade såg jag att den hade gått från att kosta 385 till 231, så jag slog till direkt! Såååå himla fin.
 

ta dig i kragen

Vad jag ätit idag: en knäckebrödmacka, två stora tallrikar med pastaskinssås, en kindermaxi, ett äpple, ett päron, tre klassar, ett digestivekex. Samtidigt som jag åt hade jag min nya fina krage jag fått av Frida på mig! Fick även superäkta converse från Kina av Yvve, superfina! Nu ska jag lära mig en låt på gitarr utantill. Bra att du är ute i god tid, Frida.
 

slut på påsklovet

Musikalrepet idag var jätteroligt! Snart är det dags och jag vill råda er alla att komma. Jag säger nästan ingenting och har inte ens ett namn men det är så härliga människor som är jätteduktiga på det de gör som spelar med mig. Imorn är det dags för skola igen, inte sådär jättekul. Men tydligen är det bara 59 dagar kvar till studenten så det är nog bäst att man är vaken för att klara av något. Bjuder på en bild från igår men i svartvit, vill inte att ni ska se alltför fula bilder på mig. 
 

lördag deluxe

Gårdagen var jätterolig och vi åt jättespännande mat som jag tyvärr inte var så bra på att äta. Efterätten var helt gudomlig och jag ska tänka på den när jag är ledsen. Hade bara en stackars cider kvar från studentkryssningen så jag tog med mig sånt jag fick när jag fyllde år som jag har undvikt att dricka. Var ganska duktig just på min fest men kinesgrejen som jag fick av Matilda när jag fyllde 18 smakade inte alls lika bra idag. Drack en shot med ett sugrör och sen var alla besvikna så jag åkte hem. Skoja. Åkte hem för att jag ska till skolan idag, tjooohooo. Musikal hela dan!
 

mat-tildas present

När ni läser detta kommer jag umgås med fina bruttor och fira Matilda! Tänkte visa våran fina present. Det kanske bara ser ut som ett kort som någon lagt ner hela dagen på att göra men det är mer än så! Vi ska bjuda henne på en picknick (hur fan stavas det förresten?? Pinsamt om jag stavat fel) i sommar! Hoppas ni alla får en bra lördag och att ni egentligen borde sitta hemma och plugga eftersom ni inte kommer ha tid på söndag som är den ultimata pluggdagen! Det är jag.
 

The cool gang reunion

Var och bowlade idag med coola gänget! Fast först träffades jag, Amanda, Alex, Minna, Lotta, Sofie, Patrik och Johan och åt nachotallrikar och sen mötte vi upp Evelina. Jag, Amanda, Alex, Minna och Johan var på en bana. Det kan hända att jag förlorade. Men de andra var faktiskt jätteduktiga så jag är inte bitter (lite). När vi spelat klart åkte vi hem till Lotta och hade det trevligt. Då kom även Henke, Jonas, Bergström och Fredrik. Fick äntligen lyssna på Westlife och innan jag skulle till bussen lyssnade vi på lugna låtar såsom You raise my up och My heart will go on och hade det mysigt i soffan. 
 


djurvakt

Nu har Harry åkt hem och Frani är här. Det var typ ingen skillnad på att ha Harry här i fem nätter jämfört med Frani i fyra nätter. Blev väckt tidigt på morgonen för att de ville ut, var tvungen att sitta uppe och kolla på när de gjorde det de ville för att sen gå in och lägga mig igen. Båda slickar mig i ansiktet och på benen (betydligt gulligare när Harry gjorde det, Frani äter ju bajs). Harry är ungefär som en hund, han förstår typ när man säger åt honom att inte göra saker. Men den största grejen som gör att skillnaden var minimal är att Fia hatar dem båda och håller sig borta hela tiden.
  
Vem tror ni skulle vinna en cirkustävling?? Jag hoppas ni svarar den sista så jag får pengarna.

catwalk

Hämtade ut mina studentskor idag! Kände mig som askungen när jag satte på mig dem. Har vetat att det är dessa jag ska ha sen typ förra julen när jag provade dem i butik men sen försvann dem så jag fick beställa på internet. Det jobbiga är att jag måste gå in dem. Jag brukar alltid lägga kläder jag inte ska ha på ett tag långt inne någonstans och sen ta fram dem när det är dags att använda dem, men nu måste jag gå runt typ varje dag i mina nya skor. Jaja, ni får en tjuvtitt!
 

yvve & tina var i kina

Vi skulle egentligen till Garregerys igår men det var stängt så jag och Tina fick gå till Willewilliams och lite senare kom de andra. Tinistina köpte en öl åt mig och duktig som jag är drack jag nästan hela, men efter lite pommes till det ville jag spy så Amanda köpte en cider att trösta mig med. Den dracks upp betydligt mycket fortare. Efter lite kinahistorier och bus med Tinas telefon ar det dags att åka hem. Hade ingen kamera men lånade Tinas instagram som hon så duktigt uppdaterat i Kina! Yvonne var oxå med och jag fick världens finaste klocka av henne, ska aldrig ta av den.
 
Detta är inte klockan. Det är jag och Amanda. Hade inte en blå prick på läppen. Hoppas jag iallafall.

you make my mouth water

Tjenixen! Ikväll blir det utgång som man säger. Håller på att fixa mig redan nu. Det bästa med småutgångar är att man inte behöver köpa nya kläder. Hahaha. Skojade. Kanske. Inte. Ska träffa Kinestina efter Glee och senare kommer resten av gänget! Har lovat att dricka öl men vi får se hur det blir. Min lugg vill förresten inte sammarbeta så jag ser ut som en pojkbandsmedlem. Kanske har blivit smittad efter att ha lyssnat på Westlife varje dag i någon månad. Jobbigt liv ju.
 

cheese doodles

Amanda kom över idag för att catcha up lite och klappa kaninen. Att säga att man har en kanin i sitt rum är bästa raggningsrepliken. Några timmar senare åkte vi ner på stan pch köpte nödvändigheter. I mitt fall var det leggings, hårfärg och ostbågar. Har varit sugen på ostbågar sen Harry kom eftersom han tydligen tycker om det. Men dessa är bara mina, HA! Skoja. (Skiver bara att jag skojade så ni inte tror att jag äter en hel påse själv fast jag gör det)
 
Amanda glömde logga ut. Jag var rolig.

lovis vitån

 
Träffade kinesyvonne idag! Vi tog en liten fika sen satte vi oss vid ån och solade. Fick se lite kinabilder och hennes nya fina superäkta kläder. Typ plånboken. Det kommer vara ett roligt skämt länge. (Den är jättefin men rolig). Hahaha.

april aprilsson

Idag använde jag solglasögon för första gången i år. Sen tog jag med mig cykeln till Gottsunda. Det betyder att det är vår nu. Köpte mig en chokladkanin och provade en jättefin tröja. När jag skulle ta bussen hem blev jag rånad. Något av detta jag nyss skrev var ett Aprilskämt. Rätt svar: mamma köpte chokladkaninen. Nu ska jag snart iväg igen!
 

RSS 2.0