sista påskmiddagen

Idag har jag varit ute på havet och ätit mat. Det är typ det man gör hos farmor och farfar. Jag, Klas och pappa tog bilen ut på isen och stannade vid någon ö där det var lite fler människor. Kände mig typ som Jesus när jag gick på vattnet. 
 

om ni vill vara min vän

Saknar mina kineser sååå mycket! Idag kommer dessa två bruttor äntligen hem med resten av kinagänget. Äntligen kommer klassen bli återställd och dagarna roligare! Tycker faktiskt att jag klarat mig ganska så bra under de dagarna jag är så ensam utan dem. Typ måndagar. Ena måndagen var jag inte i skolan och den andra gömde jag mig på dansen. Synd bara att jag kommer vara utan internet både idag och imorn (kommer väl överleva efter gårdagen) men ikväll hoppas jag att de är hemma och välbehållna! Idag ska jag alltså en sväng till farmor och farfar över dagen. Puss!
 

You're so London

Åååh, vilken känsla! Frida lämnade av Harry imorse och det var ungefär då internet slutade fungera. Nu fick jag igång det igen, nio timmar senare. Har velat blogga så sjukt gärna och trodde att jag aldrig någonsin skulle få se min startsida igen. Har inte så mycket mer att skriva, mer skoj om Harry kommer säkert senare, han ska ju vara här i några dagar. Nu vill jag bara slappna av med mitt kära internet. Du och jag föralltid. Här är iallafall en söt bild på sötisen.
 

boybands

 
Börjar se ett mönster på vad för slags musik jag lyssnat på under min livstid. Lyssnar självklart på annat men dessa fem har under olika perioder varit mina favoriter. Deras musik är inte ens i närheten av lika men antar att det är andra saker jag går på. Bara för att jag är världens ytlligaste människa har jag såklart haft en favorit i varje band. Mark, Joel, Harry, Tom och Louis. You know I love you. Ändrade mig dock från Danny i McFly och till Bill ibland i Tokio hotel. Kanske ska ringa alla de fem snyggaste och göra ett eget pojkband? Ja, det ska jag nog. Kommer bli succé! En bög, två tvillingar som inte är släkt, en trummis och en skitsexig. Mark, Joel och Louis får vara sångare och resten spela något kul. Hade även en liten Panic! At the disco period, ungefär direkt efter McFly. Kärade ner mig i lilla söta Ryan Ross då ett tag. 

skärtorsdagen

Lite information från en allmänbildad Frida denna torsdagskväll. Rätta mig om jag har fel. 
 
 
För några år sen (skrev 90 på twitter, menade typ 9000000000) skulle Jesus ut på vallfärd eller nåt. Det skulle bli kul och alla var glada för hans skull. Alla förutom Judas. Judas tyckte illa om Jesus så han snackade med några soldater och när Judas kysste Jesus var det dags att ta Jesus till korset. Han spikades upp där och hängde där ett tag. På långfredagen dog han, men sen, på påskdagen återuppstod han och alla var glada. Sen dog han igen. Han blev cirka 30 år gammal.
 
Idag är även dagen då påskkärringarna åker till Blåkulla. De flög på en kvast och ibland med en katt eller annat djur med sig. Förr ville folk bränna häxor så detta var typ en weekendresa för häxorna. Antar jag. No boys allowed iallafall.
 
28 mars 2013 är även dagen då Frida var den enda som ville gå ut. Alla andra hade bättre saker för sig så hon låtsas att hon verkligen vill kolla på Never say never och visst det kanske hon vill men mycket hellre är hon på WIlliams med sina vänner. Det ultimata vore om Justin Bieber frågade om hon vill dit men man kan ju inte få allt man vill ha. Oftast iallafall.

dagens outfit #96

 
Min nya mysiga tröja kommer från Vero moda. Den var på rea så spring och köp! Rosenkransen köpte jag på en marknad och byxorna kommer från Carlings. Försökte matcha lite med rosa och silvriga skorna från Wedins.

She's a good girl

Pååååsklooooooov. Mitt sista lov någonsin. Antagligen. Ville ut och fira men min vännerskala ligger på minus. Skoldagen var iallafal rolig. Gick på två dansföreställningar och en lektion. Båda föreställningar var hur bra som helst! Dessutom fick vi godis på religionen och jag och Amanda tog jättemycket, hihihi. Tog även två glassar i matsalen, gott! Avslutade skoldagen med musikalrep. Nu ska jag antingen äta påskgodis framför Never say enver eller hitta nya vänner.
 

You make me wanna die

Idag stod etik, svenska och filosofi på schemat. Tycket att jag skötte mig riktigt bra trots att Amanda inte var i skolan. När jag slutat mötte jag upp Denise och vi gymmade igen. Hurtisar skulle jag vilja kalla oss. När vi var klara åkte vi till Fyrisskolan och sen tillbaka ner på stan. Klockan sju var det dags för rockyra på Grand! Missade ju Glee men det var värt det, jävla tur för er asså. Lägger upp lite halvdåöiga bilder på kvällens akter. Fina och duktiga skolkamrater jag har.
 
Alla fick inte vara med på bild men det är så livet går till! De som rör sig mycket är mindre värda. Typ.
 

blondin 1 och 2

 
Detta är jag och min korkade kompis som väntade i två timmar på mig för att vi skulle luncha, sen var hon med på min musikteori för att gymma med mig. Först och främst hade vi problem med att komma på vad Parksnäckan hette. Snäckan? Snäckparken? Snäckängen? Efter gymmet pratade vi om pungsparkar och barnfödelse/mensvärk och att de enda som vet vad som gör ondast är hermafrodit men att det bara är djur som är det. Sen började vi fundera på hur sniglar, maskar, flugor och myggor föder barn. Vart ifrån kommer ungen? Föds den med skal på? Hur fan går det till?!?!!? Så vi youtubade lite men efter ett tag kom vi på att det inte ens är däggdjur, hahahahaha. När vi sen skulle hem pratade vi om idrottlärare och började prata om han som alltid körde traktor och som alla var rädda för på Gåvsta. Men vad hette han egentligen? Något på B.. Börje? Bengan? Benkan? Benke? Becke!! Det var våra superblonda moments idag.

min andra studentmössa

Har hämtat ut mössan!!! Beställde ju en ny eftersom jag inte var nöjd så nu, inför er, visar jag den för första gången. Jag vet att det står i chipspåse bakom mig men det är inte min. Den är iallafall tom ändå. Jag åt inte upp chipsen.
Spola fram lite till när jag fått upp paketet om ni vill. Fast om ni anser att ni är mina vänner ska ni kolla på hela, okej!?! 
 

Hit it out of the park

Då var det måndag igen! Denna måndag var faktiskt väldigt roligt även om jag var ensam större delen av dagen. Efter psykologin hade jag ensemble men vi var ganska få och sjöng igenom gamla låtar och på musikteorin satt vi bara vid ett program och lärde oss ingenting. Efter lektionen sprang jag till kafeterian för att äntligen lämna den sista studentmössan, vilken lycka alltså!! Satte mig sen i dansarnas lilla rum med min lunch och kollade klart på Barbiefilmen och efter det blev det lite High school musical 2. När Amanda slutade gick vi till lektionen men läraren var tydligen arg så vi satte oss i kafeterian tills hon lugnat ner sig. Efter skolan drog hade vi båda projektarbetsmöte sen tog vi en sväng på stan!
 

dagens outfit #95


Både skjortan och baseballjackan är Second hand. Drog på mig att par leggings så jag kunde röra mig ordentligt och matchade lite med skor från skopunkten. Väskan är från Gröna lund. Ser ut som en glad apa som nyss ätit banan.

en slank han dit

Åkte till skolan tidigt imorse för att ha musikalrep. Det var som vanligt jättekul men det roligaste är ändå när man inte behöver repa så man kan kolla på film i dansarnas mysrum. Idag fick jag välja film utan att grabbarna protesterade (okej, de ville hellre se Sagan om ringen) så vi kollade på Barbie: svansjön! Men efter ett tag blev vi störda och hann alltså inte se klart filmen. Klockan fem slutade vi och Denise kom till skolan för vi skulle gå på Musik direkt tillsammans. Det var som vanligt jättebra och man blir så taggad på att följa sina drömmar (säger hon som äter chips till middag klockan elva på kvällen en söndag). Det var massvis med bra band som gick vidare men även några otippade!
 

as long as you love me

Åkte iväg en sväng till Rasbo idag. Började med att sätta mig på buss 805 men när den började åka förstod jag att den inte stannar i Gåvsta så jag hoppade av mitt i ingenstans och tog 886 som kom kort därefter. Sen gick vi hem till Frida där jag fick träffa den efterlängtade Harry som ska bo hos mig nästa vecka. Senare på kvällen hade vi filmmys och kollade på Seven pounds. Den var lite seg men om man orkar se hela borde man göra det. Tror jag. Halv tolv tog jag bussen hem och det första jag skorde var att snubbla, hahaha. Det gjorde jätteont men nu är jag hemma och i säkerhet!
 

If I had it my way

Har haft en så himla bra kväll! Den började hemma hos Amanda med Lotta, Sofie, Rickard, Patrik, Alex och Mauritz och senare (efter lite ring of fire och gungbrädning) drog vi till Interpool där vi träffade andra från Boland! Köpte mig en öl dessutom, woop woop! Nu är det sovdags. Jag har inga bilder men tar några från olika personers (bara en) instagram. 
 
Jag skulle vilja utnämna mig till bäst på Ring of fire men eftersom jag förlorade första gången går det nog inte.

dagens outfit #94

Herregud vad längesen det var jag la upp en outfitbild, senast i Januari(!!!). Tröjan jag har på mig har jag velat visa på bloggen jättelänge men har aldrig haft något bra tillfälle att ta bild när jag använt den. Men idag så fixade jag det!
 
Tröja - Bikbok
Byxor - Carlings
Skor - Skopunkten
Örhängen - Ingen aning
Väska - Mamma har sytt


You say you have spoken

Slutade tolv idag men tillbringade trots det mina håltimmar med att kolla på Karin och Mys dansföreställningar! Eller den andra gången stannade jag kvar i skolan för att jag inte hade något bättre för mig. Dem var iallafall jätteduktiga och man blev lite ledsen över att det är deras sista dansföreställning. Precis som det var mitt sista mentorssamtal igår. Jag och Amanda spenderade iallafall den tråkiga tiden i korridoren men ballonger och slog varandra. Sen sprack min ballong.
 

you keep making me weak

Var i skolan i tre timmar idag. Gjorde ett prov, hängde på danen och hade mentorssamtal. Behövde alltså bara vara där i en halvtimme men jag och Amanda prickade in precis den timmen då David var borta, hahaha. Det var iallafall tomt men trevligt. Nu sitter jag och googlar bilder på One directon och är hundvakt. Standard. Kolla in sötaste bilden, hihihihihi.
 

bring me to my knees

Hade ingen etik imorse så det blv en välförtjänt sovmorgon för min del! Efter lunch hade klassen filosofiprov. Fyra är i Kina, tre skulle på föreläsning, två på modeshow och två skulle inte göra provet. I början av lektionen var det bara jag där men efter ett tag kom några fler. Amanda hade ingen dans sen så vi åkte till MAX, sååå längesen (och gott!) När vi kom tillbaka till skolan var det musikalrep. Skojskojskojskoj men nu ska jag typ sova. Mentorsdag imorn, woho!
 

Just give me a reason

Efter min sånglektion som kommer vara 15 minuter längre numera hade jag en fin pannkakslunch med Denise. Vi satt kvar sist och efter musikteorin kollade jag på Taaood ensam i korridoren och skrattade lite. När Amanda slutade begav jag mig till dansen sen pratade vi samtidigt som jag gymmade. Körde bara 35 minuters spinning dock, bättre än inget!
 

kan göra vad jag vill

Hade två onödiga lektioner och sammanlagt sex timmars hål idag så jag sov extra länge och fortsatte städa lite. Åkte ner på skolan lagom till musikalrepet som gick bra och nu äter jag pizzarester. Inatt kommer Klas och mamma hem.
 
Hahahah ser jättetjock ut och som jag har tio bilringar. Kanske är all pizza som gör det.

söndagsmys ensam

Mina rumskompisar/familj åkte till Tyskland imorse och lämnade mig ensam här hemma. Tiden gick så himla fort trots att jag inte gjort något alls. Nu kollar jag som vanligt på HIMYM fast denna gången med pizza och choklad. Gottigott hihi.
 

kan jag återanvända?

 
Undrar om jag är den enda som är sjukt arg över att min kamera funkar igen. Jag kunde ha tagit massvis med roliga foton på festen som jag kunde lägga upp på facebook och visa upp min nya skjorta men nej, nu sitter jag här med halvfula bilder som inte ens är mina så jag vill inte lägga upp dem. Funderar på om jag kan ha exakt samma kläder nästa fest bara för att kunna lägga upp bilder på facebook. Det jobbiga är att nästa fest antagligen är med andra personer och jag vill ju ha bild på personerna oxå men jag kan ju inte ha samma skjorta om jag är på fest med samma personer för de kommer tro att jag bara äger den skjortan och nästa fest kommer inte vara på samma ställe så allt kommer vara annorlunda och de personer kommer oxå ha andra kläder så det kommer inte bli samma sak men kan jag ha samma skjorta ändå även om jag haft exakt så med exakt de personerna?? Detta är en seriös fråga och jag mår dåligt när jag tänker på det. Kan jag alltså ha samma kläder på en fest med samma personer eller kommer de kolla snett på mig?

But they talk so loud

Blev bjuden på middag hos tvillingarna Josefsson idag. Eller jag fick köpa min egna mat men de lagade den åt mig, hehe. Anledningen till varför jag träffade Amanda var såklart prata. Jag visade henne bilderna från i fredags och hon berättade om vad hon gjort. Sen kollade vi på No strings attached och åt chips. Åkte hem sent med myskläder och luktade fritös. 
 

Jag har väntat så länge på just den här dan

Efter skolan igår tog jag, Bea, Sara och Ronja bilen till Stockholm där Markus hade fest! Det var samma grabbar som i höstas hos Bea men nu var även Axel och Karolina med. Jag hade iallafall jättekul trots att min kamera gick sönder, jag åt inget middag, när jag valde låtar eller började dansa gick folk därifrån oftast (hahahaha), jag fick inte plats med bh under skjortan och killarna ville kolla på snygga tjejer istället för Tarzan så vi kollade på världens sämsta film och jag somnade flera gånger. Tidigt imorse var det bara vi fyra plus Markus kvar så vi gick och la oss och började städa fem timmar senare. Hade somsagt sjukt roligt och förhoppningsvis träffar jag Estocolmograbbarna snart igen, tjoho!
 
Lägger upp bilder som jag fick låna av Markus aka kamerakillen nummer ett! Inte så charmiga kanske men jaja.
 

A little bit of Tina's what I see

Igår tog jag, Amanda och Yvonne bilen till Tina med våra nya ansikten och slängde in henne i framsätet med ballonger och en fin hatt. Williams blev vårat slutstopp och där väntade Jasmine och Matilda med shotkanna och annat skoj. Det var en jätterolig kväll och jag hoppas att Tina tyckte detsamma! När alla andra hade åkt hem planerade jag att ta två-bussen men jag hade glömt bort att det var torsdag så tillsammans med några stockholmare gick jag och Amanda till stora torget för att ta taxi hem. Fyra timmar senare vaknade jag och var redo för svenskalektion och etikprov! Herregud.
 

finatina

Idag är det inte bara exakt ett år sen vi åkte till Italien med klassen, det är även ett år sen Tina fyllde 18! 
 

uppslamd

Älskar när man sätter på sig det första bästa och bestämmer sig för att vara ful sen får man komplimang för både tröjan och örhänget. Älskar även när man som statist i musikalen har fått utvalda kläder bara för mig och inte blir bortglömd. Sist men inte minst denna onsdag älskar jag när man är nöjd med sina köp på stan och sen har fått paket så man trallar ner till affären och hämtar ut saker till både storebror och sig själv. Fick världens coolaste träningströja från Bulgarien!
 

nästan så man svimmar

Idag har varit en sån bra dag för jag är så jävla bra och helgen kommer bli så bra och mina vänner är bäst och livet är bra. Efter skolan fixade jag många bra saker sen åkte jag till Bea och pratade med henne och Ronja om fredag och hade det bra. Jobbigt när tjejtoan var fettläskig i omklädningsrummet dock men what to do om man dör när man kissar. 
 

koola kompisar

Idag har jag; inte haft psykologi, gått till skolsyster som sa att jag inte skulle dö om en vecka (kanske en månad), suttit i kafeterian och varit cool, pratat om mello, tagit våriga bilder med Amanda, sällskapat Yvonne i kafeterian och skämt ut mig som vanligt. Bjussar på fina bilder på två fina vänner (som är dåliga på att ta fina bilder på mig) men gillar er ändå!
 

run and tell that


Eftersom jag är så himla ful idag får ni se en bild från i fredags. Inte för att man ser så mycket men jaja. Vaknade imorse och begav mig till skolan där det var musikalrep. Det var verkligen jättekul även om det mesta var kaos. När jag inte var med i numrerna satte jag mig i soffan och kollade på Disneyfilmer med några andra. När vi slutat kom Amanda förbi och vi stannade kvar i dansen för att prata om våra helger. Nu är jag hemma och ska kolla på halvnya HIMYM!

it's all because of you

Åååhh ä,r-lewtökwehkgnakghkasdhgjlasdhgjladhbg. Är så himla glad!!!!!!!!!!!! Grät lite. Skrattade lite. Slängde mobilen i golvet för ingen skrev något kul. FYFAN VAD BRA SVERIGE ÄR!!!!!!!!!!!!!! Läs min twitter för mer känslor för nu ska jag sova. Andra chansen gullet min lilla gris pussenuss. (Vet att han var mitt tredje val men jaja) älskar gullisen plutten.
 
"oj vann jag eller vadå nej han har inte fått poäng men enligt min beräkning vann jag eller hur funkar det?"

en känsla och jag litar på den

Detta är perfekt en perfekt bild. Om Ulrik bytte plats med Robin och sen Robin med Anton, men ni fattar grejen. Babes.

i'm mister Vain

Jag ska verkligen försöka att inte köpa nya kläder till nästa helg men när jag går in på olika klädeshemsidor känner jag hur det pirrar i magen (hahah skoja, der känns ingenting typ), speciellt inne på H&M. Dessa två vill jag ha bara för att ha och jag vill ha dem nu. I know what I want and I want it now, kan man oxå säga om man vill. Köp dessa två till mig.
 

klass 9 gåvsta skola

Klassåterträffen igår var så sjukt rolig! Vi satt först på Williams och väntade in alla som skulle komma. Då kom även Amanda, Minna och Lotta och andra från Boland och satte sig med oss som små inkräktare men det var bara roligt! Lite senare drog vi alla till Interpool och då kom fler små inkräktare. Kom på mig själv flera gånger att bara sitta med folk från Boland så jag gick och skrek lite på gammelklassen men det var aldrig någon som förstod att jag var arg, hahaha. Trots att det bara blev jag, Matilda, Vickan, Sofie, Bea, Jossan, Sara, Mauritz, Patrik och Johan så hade jag så himla kul! 
 

tjena

Ska iväg på klassåterträff och är jättearg men det vet ingen om, superstressad är jag oxå så vi får se hur detta går. Såg ut som nedan idag. Mamma sa att jag hade fula kläder men klasskompisarna sa att jag hade fint hår så det var jämt!
 

stronger than yesterday

Är så jävla bra som trots att Tina och Yvonne inte hade med sig gymkläder gymmade ensam i en timme. Sprang dessutom på löpbandet i 25 minuter så jag fick blåsor på fötterna, haha! Är så taggad på allt så jag gjorde ett collage.
 

fatalism

Idag har vi pratat mycket om ödet. Typ som idag när jag klädde på mig, jag tog något skönt och kläder jag inte haft på länge. Innan musikalen kollade jag igenom Amandas fotoalbum och såg att jag haft ungefär exakt samma kläder på mig tidigare(!!) och om man blandar två av bilderna på samma sida är det samma halsband och allt oxå. Så om jag inte klätt på mig detta imorse skulle ni inte få dethär blogginlägget och jag skulle inte lägga upp bilden nedan. Det var ödet.
 

You're safe in my heart

     Bra saker idag: 
  1.  Kunde typ gitarrläxan och gitarrläraren var strängare än vanligt så jag kanske skärper mig.
  2.  Var så jävla bra på sången och sjöng så sjukt höga toner att jag ska sjunga en ABBA-låt nu.
  3.  Hittade pengar i jackfickan så jag kunde köpa mig något gott efter en äcklig lunch.
  4. Kom på att jag bara går i skolan fyra timmar på tisdagar. Fett skönt ju.
     Dåliga saker idag: 
  1.  Fick 10 poäng från godkänt på naturkunskapsprovet när jag var övertygad att jag äntligen skulle få G.
  2.  Glömde bestick på lunchen så jag fick gå tillbaka och hämta hela långa vägen.
  3.  Tina visade en bild på en "white tale" så jag tappade gaffeln och grät lite.
  4. Fick ett prov på musikteorin men så var det bara på skoj (ha ha ha kul Göran.
  5. Hundrackarn är hät så jag kunde inte gymma med Tina och Yvonne efter skolan.
  6. Träffar knappt Amanda på tisdagar så jag har glömt berätta så mycket för henne!
 
Konsigt att det var mer dåliga än bra saker. Tycker faktiskt att dagen varit bra trots allt detta!
 
7. Har en hjärttumör för att jag älskar One direction så mycket.

I'm beyond repair

Idag var en kbry-dag. Insåg att vi aldrig har varit helklass på psykologin och att en musiklärare kanske inte hatar mig så mycket ändå. På religionen fick jag lära mig allt om storlekar av Yvonne och Tina aka proffsen. När vi slutade kunde jag äntligen prata med Amanda om das wochenende och annat skoj! Har haft vindspel i öronen hela dagen om ni undrade. Har undvikt att röra på mig mycket för att folk inte skulle förknippa mig med det ljudet. Annars såg jag ut som nedan.
 

i'm stripping off

Under min lilla promenad idag frågade Denise om jag ville kolla på hennes poledansuppvisning idag. Självklart ville jag det! Så några timmar senare satt jag på golvet och kollade när halvnakna tjejer snurrade runt stänger, haha! Men de var faktiskt väldigt bra och sen satte jag och Denise oss på UKK och pratade lite. Nu kollar jag på senaste HIMYM, hihi!
 

begging you

Mello kunde inte blivit bättre idag! Hoppades innerligt att Anton och Robin skulle gå vidare men trodde aldrig att två snygga solosnubbar skulle gå till final samtidigt! Alla låtarna var bra men jag är så glad att Sverige var på min sida idag. Nu ska jag hoppa och dansa hela vägen till sängen där jag ska sova. Ska bara kolla på livevideon när Antonpudding gråter åååh min lilla puttegris ville bara pussa dig. Robin gråter oxå han får väl en puss han med gubbelubben. Puss!
 

Ultimate Goat Edition

Hahahah asså detta måste vara det bästa som hänt internet. Hade sett de flesta redan men kan inte få nog av dem!! Den bästa är utan tvekan Bon Jovi, skrattar lika mycket varje gång, hahahahaha. Yeahgeten är så kul oxå! Kolla del två HÄR.
  

young money

Började kvällen hos Lotta igår med Amanda, Minna, Evelina, Sanna och Sofie. Vi spelade roliga spel och för första gången i mitt liv fick jag dricka på "jag har aldrig" när ingen annan drack, woho! Lite senare drog vi mot Interpool och hängde med Jonas och gänget. Vi träffade även Emma och hennes kompis. Trodde typ ingen hängde där men å andra sidan träffade vi annars bara klasskompisars bröder och pojkvänner så det var ju inte riktigt någon i våran ålder eller umgängeskrets. Det var iallafall jättekul och en väldigt lyckad fredag! Tog sista bussen hem och somnade direkt.
 

what's the situation

Under håltimmen satte jag och Amanda oss i kafeterian med våra 19 studentmössor och väntade. Alla vi kände hade ju redan hämtat sina så nu kom bara sånna vi typ inte kände och därför blev det inte riktigt samma konversationer och så. Men folk kom som lovat dit med legitimation och ett glatt humör! Vi fick även två besök, först av några som gick komvux på Boland och sen självaste ABC.gruppen! Så det blev lite roligare att sitta där när folk ville prata med oss. Nu är det bara fyra mössor kvar så vi slängde in dem i skåpet och behöver aldrig mer störa vaktmästarna, haha (huhu?). 
 

RSS 2.0