knä-ppt

Mina ben är allt annat än vackra idag (och resten av veckan). Innan jag åkte till skolan igår skrapade jag upp knät med min hårborste, fortfarande oklart hur det gick till. När jag sen varit i skolan en hel dag åkte jag hem och utan att jag märkte det hade någon råkat fälla ned armstödet där jag satt så när jag skulle gå av lämnade det ett blåmärke på mitt lår. Ser ut som att jag misshandlar mig själv eller att jag är riktigt klumpig. Det sistnämnda stämmer.


Black is the colour of my true love's hair

Hade sång och gitarrlektion direkt på morgonen, missade dock mer än halva gitarren eftersom jag inte visste vart jag skulle vara. På lunchen åkte jag och Amanda till MAX sen hade vi samhällskunskap. När vi hade slutat efter hundra år hjälpte vi Denise sen lämnade vi Amanda och åkte ner på stan. Bussresan till Gåvsta var lång men rolig. Möterna var oxå roliga, tycker att det är så kul att träffa alla Rasbomänniskor! Jag och Denise försökte starta en Boland-Katte fight men dom bara kramades. Töntar. Det är iallafall bevisat att Boland är smartast, fick frågar vad en entreprenör var. En som öppnar dörrar. Dom andra sa att det var en som sålde tjänster, asså typ en hora. Förstår inte vad vissa tänker med.


You be chilling with me

Första lektionen började med en ny elev. Jag hade precis vant mig vid en tjejklass, huhu. Jaja, får se om han kommer tillbaka, såg honom inte mer efter den lektionen. Det brukar vara så i våran klass, hehe. På idrotten jobbade vi med konditionsprojektet. Vi var fyra som gjorde beeptest, kul att jag är förkyld och att mitt skosnöre gick upp mitt i allt, haha. Fast det kanske bara är bra, då är jag jätteduktig nästa gång! Sen så fortsatte dagen som tisdagar oftast gör.


you must sacrifice today

Det står på Dexter att jag inte har språk idag, så jag struntar i det. Har ändå knappt kommit ur sängen, förutom när jag åt frukost och dushade. Just nu lyssnar jag på Ulriks album som jag totalglömt att lyssna på. Tänker på det när jsg sitter på bussen men glömmer bort det när jag kommer hem. Ska väl köpa skivan snart oxå, måste bara ha pengar.


And she knows it

Laddade upp massa bilder från skolan på facebook igår (för förövrigt är jätteknasigt). Måste bara säga att jag såg mycket smalare ut i början av ettan. Hoppas att jag inte kollar tillbaka om ett år igen och inser samma sak fast om mig nu, för då vill jag inte se hur jag ser ut då. Jaja, idag börjar fyra veckors träning så det kanske hjälper mig lite.


All the good girls are home with broken hearts

Jag och Yvonne trodde att våran musikteori lektion började 11.20 så när ingen kom var vi arga och spelade instrument. Sen visade det sig att vi började 12.20, haha! Amanda fick följa med på den lektionen eftersom hon påminde oss. Idag var den första pojkettan borta men den andra där, dom kanske hatar varandra och turas om att gå på lektionerna? Hmm, ja så är det nog. Föresten sa Yvonne att jag ser ut som en skatergrrrl, tog det som en komplimang!

Här kommer lite coola och mindre coola bilder från håltimmen!

wihohohohoho

Skulle ha körlektion nu men läraren skulle säga att han älskade sin fru så vi har håltimme. Det är tydligen bara jag och Yvonne på hela skolan som har kör, haha! Tjugo över har vi musik igen, fast teori. Får se om jag överlever, det är trotsallt bara en halvtimme. Bjuder på en bild från lördags som Frida tog med mobilen. COOLT.


hakuna matata

 











första skolveckan avklarad

Efter dagens engelska hade jag och Yvonne våran första musiklektion. Det var hon, jag och två pojkettor (fast den ena var sjuk eller nåt, haha). Förstod typ ingenting som läraren sa, men det var ju musikteori som inte låter så kul. På måndag blir det kör! När vi hade slutat tog vi buss 84 (cool tjej som egentligen inte får åka den, yeah!) och jag åkte hem. Hann inte ens ta av mig skorna när jag kom hem för Klas skulle laga mammas cykel och jag skulle titta på. MEN NU ÄR DET FREDAG. Måste köpa batterier, klippa sönder en tröja, städa sängen och chilla. Börjar med chillandet.


två bilder från idag

Har varit trött hela dagen och mina fötter är döda. Men hemma hos Denise serverades det pizza och jag fick tre väskor!


stressad som tusan

Slutade elva idag men stannade i skolan en timme och en halvtimme längre för Amandas och Sofias skull. Strax ska jag till Denise, ska bara lägga upp mitt nya schema. R.I.P alla långa sovmorgonar. Och så skulle jag tydligen ha musik idag fast det stod inte så igår? Jaja, har iallafall ingen geografi imorn så jag ska sova länge! Lägger upp bilder ikväll.


lila

ÅHHH, har aldrig varit med om en misslyckad hårfärgning förut. Visserligen var detta typ silvershampoo som jag hade i för länge, men hur ska jag få bort det? Lägger kanske upp bild imorn, önskar lite att det var hellila istället för luggen, några slingor och en fläck i bak. Får hoppas på dåligt väder imorn så jag kan ha mössa, haha!


flickan med luggen

Hade bara två lektioner idag, samhäll och svenska. På samhällskunskapen hämtade vi blandannat böcker i bokförrådet så min ryggsäck var aptung, huhu. När skolan slutade och jag skulle ta bussen hem var det en skum snubbe som pratade med mig igår där så jag tog bussen efter, men det var typ ödet. SNYGGA KILLEN PÅ BUSSEN ÅKTE! Han inte sett honom på hur länge som helst, han hade skaffat keps! Egentligen är han inte så snygg, men ingen har sett honom så jag säger att han är det. När jag kom hem gick jag ut på skogspromenad, jag har nämligen bestämt att ta ett kort på mig om dagen men Amanda hade inte tid och mamma handlade men allt gick fel typ, dom blev suddiga, folk gick förbi, skejtare var i rampen och jag gick vilse. Men jag följde ljudet av skateboards och skejtarnas röster sen kom mamma.



dagens facebokkuppdateringar


Vecka 34


nio månader senare

Dagen startade med håltimme, så jag och Amanda åkte hem till mig, hämtade idrottskläder och åkte ner på stan. När vi kom tillbaka till skolan hade vi matte, inte sådär jättekul men jag överlever nog. Till lunch blev det fil, fast jag var tvungen att stå i kö med fordonselever, framsteg för min del! Skulle säkert aldrig vågat det i ettan, haha. Efter lunch hade vi idrott, trodde det skulle vara en lugn lektion men det var nog jobbigaste idrottslektionen någonsin. PUH. Dagen avslutades med historia och geografi, helt okej asså! Nu ska jag öppna mitt paket som kom med posten idag, yes!



mjaou

Haha, igår var Fia jätterolig. På morgonen lekte hon med saker på mitt golv, blandannat en plastsnopp som jag och Klas brukar gömma från varandra, haha! Sen när hon lite senare skulle äta mat kom det en jätteäcklig insekt krypandes på golvet och istället för att äta upp den eller döda den som de flesta katter borde gjort sprang hon därifrån. Tror att hon umgås för mycket med mig, bortsett från att jag inte leker med snoppar eller äter mat på golvet, haha.


Gillar att stativet är ivägen och att jag har en pokémon på golvet.

är inte längre minst!

Åkte till skolan tolv för att äta lunch med Amanda, träffade då Malin där bland alla 95:orna, skoj! Under rasten virrade jag och Amanda runtruntrunt, tillslut hamnade vi i biblioteket. Där pratade jag med Syv och tog bort Jazzdans från schemat, det var tydligen inte ens med på studieplanen och om jag hade det skulle jag slutat halv fem idag, inte så frestande. Måndagar består alltså bara av engelska för min del, yeah! Tänkte gå på stan sen men var så kissnödig och hungrig.


söööndag

Vaknade halv tolv idag, huhu. Sen gjorde jag ingenting fram till klockan fem då jag åkte till Gränby med mamma. Imorgon är dagen då jag och mitt hår börjar ett nytt liv, köpte nämligen värmeskydd! Sen köpte mamma hårfärg till mig när vi kommit hem. Imorn börjar jag förhoppningsvis klockan ett så jag ska ner på stan och köpte grejer till lördag, wiho! Skulle ladda upp en bild när jag har oboy på huvudet men det räcker med fula bilder så det blir en skojig reklam.


en vanlig lördag

Har mysit med mamma och tagit apsnygga bilder nu på kvällen, hihi. Ska strax kolla på Atlantis 2: Milo's return, woho! Det är så jag spenderar mina lördagskvällar ungefär. Bjuder på en snygg bild på mig oxå. Mamma har en liknande som profilbild på facebook, haha! Om ni inte skrattar är jag antagligen inte kompis med er, ok.


Hahah, det ser ut som att jag är naken och min lugg är helt ofixat därför ser den sne ut. Annars är jag ganka söt ju.

ny design!

Hahaha, hela min header var borta och det enda jag behövde göra var att lägga till ett mellanrum. YEAH! Egentligen ser designen inte alls ut som jag hade planerat, men det blir bra. Fast på min dator ser det jättedumt ut eftersom jag har gjort hela på mammas dator. Hur ser den ut för er andra? Skulle även vilja ha hjälp med att få ut menyn mer på kanten om det går. Någon smart som vet hur man gör det? Tack på förhand!




sommarn snurrar fort

Underbar första dag i skolan! Måste bara vänja mig vid att ha pytteliten klass, ny mentor och kanske aplånga dagar. Vi gick bara igenom tråkiga saker idag, fast jag och Amanda satt mest och målade naglarna. Såg typ inga andra i skolan på hela dagen, förutom på lunchen då (dom har gjort om golvet i matsalen, ballt!) då man såg några, men inga man ville se, hehe. Inte ens i biblioteket! Fast det var nog bara tur, jag ramlade nämligen av stolen där, haha! Känns bra med helg nu!


sista sommarlovsdagen

Åkte ner på stan tidigare idag för att lämna tillbaka filmerna jag och Frida hyrde (hooked for life var väl ingen höjdare, helt okej!) sen träffade jag Denise. MEN innan det gick jag nästan in i Noah Byström (eller någon liknande). Dagen höjdpunkt. Gjorde iallafall ett sista besök på ungdomsmottagningen och fick Provivatabletter utskrivna. Ska dock inte ta dom eftersom jag lever och man kan få typ flera tusen biverkningar. Sen är jag ingen expert på att svälja tabletter direkt. Köpte annars ingenting men hade det skoj med Denise. Nu måste jag städa och välja kläder till imorn, är nästan nervös, haha.



hooked for life


tvätta

Gick ner två timmar innan tvättiden började och jag är inte klar. Har tvättat typ hela dagen. I stort sett alla mina kläder skulle tvättas. Medan jag satt och sorterade såg jag en harkrank bredvid mig, och sen typ tusentals flera över hela väggarna (typ fem)!! Efter att jag gråtit lite skärpte jag mig och fortsatte tvätta. Har skrivit tvätta så många gånger att det får bli min rubrik. Nu ska jag hänga upp all tvätt.



sweet dreams

Tror inte att någon som varit i mitt rum blir förvånad över att jag ska sova såhär. Har städat rummet hela dagen och imorn ska jag tvätta hela min garderob. Förhoppningsvis kommer pappa över med farmors tvbord hon inte ville ha. Äntligen får jag lite ordning i rummet, haha. Heja mig!


uppdaterar mer när bloggen är klar

Fixade bloggen imorse men allt sket på sig så jag åkte ned på stan där mamma köpte en tröja och en kjol till mig. Ska ner och köpa en till sak i veckan som jag ska ha på mig på Fridas par-tey med Disneytema, wiho! Jaja, när jag kom hem stod jag för matlagningen, hehe. Imorn står städning på schemat, kollade igenom min blogg och det är ungefär vid denhär tiden på året som jag städar garderoben. Nu har datorn damp, see you later!

du säger att du verkligen menar det

Har fixat med bloggen hela dagen, ska försöka bli klar innan skolan börjar. Woopwoop! La in headern och sånt idag så äntligen ser man skillnad. I början var headerbilden 8.81 MB stor och man kunde inte ladda upp bilder som var över 8 MB så jag klurade på det och fick den helt svartvit och knasig tills jag insåg att man bara behövde beskära den pyttelite. Om fem dagar får ni se den riktiga!


typ en dag hos farmor och farfar (och pappa)

Åkte tidigt till farmor och farfar imorse med bilen som inte längre är våran. Stannade ett tag i Norrskedika men hittade inget så vi for vidare. När vi kom dit åt vi fil, lite senare fikade vi och sen åkte vi till Öregrund. Hittade ingenting på marknadsgrejen men fikade med pappa och Lena. Efter två timmar tog vi färjan tillbaka och åt mat. Nu är jag då hemma och äter godis. Får nog fasta imorn.




känn ingen sorg för mig

Skulle egentligen gå på Håkan Hellström ikväll, var taggad såfort jag gick reda på att han skulle komma. Mina kusiner sa att jag kunde gå med dom. Problemet är att jag inte har några pengar. Så istället skulle jag och mamma spela bilbongo, eftersom jag har tjatat i fyra veckor på det och imorn har vi ingen bil längre. Men så ringer dom från hennes jobb och ber henne jobba ikväll. Sista fredagen på lovet. 


lillistime

Innan Frida kom igår åkte fick jag en ny tv men hann inte installera den innan hon anlände så det första vi gjorde var att städa undan i mitt rum, haha. Lite senare åkte vi ner på stan och hyrde film och ännu lite senare skejtade vi till affären för att köpa läsk och sånt. Med filmerna invigde vi min nya tv och senare i veckan ska jag kolla på en skatefilm Frida gick med på att hyra. Imorse gick vi ut och fotade, jag gick dit helt normalt och kom hem grön. Nu ska jag kolla igenom mina nya änner på facebook. Frida la till jättemånga vid namnen Erik, Markus, Calle, Linus och Simon. Tack.. PITCH!




The picture on me är snodd från denna.

catch up med amanda

Träffade Amanda på stan idag! Det var trevligt som tusan, trots regnet. Köpte solglasögon, något slags silvershampoo och två skjortor. Har fått typ skjortsjukan, letade efter en fin och billig hela dagen och när jag gett upp hittade jag två på Gina tricot för 49:- styck! Men nu är det slut med skjortshoppingen.


kom till mamma

Denise kom hit igår när det regnade så vi kunde inte skejta på ett tag. Men efter middagen (som åts vid vårat nya bord!) och efter att alla andra åkt på bio gick vi ut. Fast där bärjade alla prata med oss, först sa två småkillar att min skejtboard var "schysst", sen sparkade några en fotboll på mig så vi gick in. Men då knackade en moppesnubbe på och undrade massa saker. Tillslut kom vi iallafall iväg till Ica västbäst (efter att ha handskats med små grodor som skulle på fest och halvsnygg 95:a på cykel som skrattade åt mig). Hemfärden gick bra och vi fick med oss tre pringles, glass och kexchoklad hem.




dagens planer


bye bye dip dye


shoppat ännu mer

Kom inte nyss hem från stan, var på jakt efter ett svart linne eftersom mitt är borta men kom hem med en ryggsäck och hårfärg. Eftersom jag är en sån bra bloggare lägger jag upp bild på alla mina köp idag. Nä nu skojade jag, googlade fram två bilder på det jag köpte i stan, resten ser ni typ här.


run run run run run run run away

Drog ner till Röda korset idag, dom har ju haft sommarstängt ett tag nu. För 70 kronor fick jag med mig en skjorta och en.. tröja? Jaja, den var mysig. Skulle egentligen åka till Gränby efteråt men orkade inte riktigt. Kanske gör det senare idag om jag inte hittar på nåt annat att göra.


kommer kissa på mig tror jag

Kollar på The eye. GALET ASSÅ, är helt ensam. Men det är okej, det första jag såg var en skejtare. Annars läser jag igenom hela Fridas blogg. Tar en paus nu i mars. Är typ rik nu (har fått mystiska pengar in till mitt konto, thank you secret admirer!) och tjänade lite på loppisen. Märker att jag suger på att skriva texter som har något samband så jag slutar nu. ÅHNEJ FILMEN ÄR APLÄSKIG HJÄLP MIG!

"hello kitty hon gillar mig"

Har stått på Fyrispark i regnet idag. Trodde det skulle bli svårt att ta farväl av gamla leksaker men ack så lycklig man blev när man sålde det vidare till alla apsöta ungar. Några tanter köpte dessutom Hannas gamla lackkläder, sexy sexy! Jag är nog världens bästa försäljare. Köpte fika för tio kronor när det egentligen kostade 20. Fast det berodde på att ungen räknade fel. Precis innan vi åkte köpte jag en skateboard jag spanat in, 90 kronor! Gjorde en nästan liten pojke mycket lycklig tror jag.





i'll never stop

Dagen har spenderats i badrummet med plasthandskar. Är numera lite blondare men inte tillräckligt, ska köpa lite silvershampoo när jag har råd. Känns som att mina hjärnceller försöker smita varje gång jag bleker håret, så jag ska införskaffa mig olika typer av silvershampoo. Heja mig! 

Påtal om hår behöver jag hjälp igen, vad ska hända härnäst?
1. Lägger ner all tid, ork och sånt jag har för att få det så ljust som möjligt.
2. Använder min turkosa färg och gör något annat med det.
3. Färgar dip dye i en annan mer naturlig färg.
4. ANNAT FÖRSLAG, hehe.




god.. eftermiddag?

Sitter inte i en baklucka. Imorse var vi helt otaggade eftersom det typ regnade, vi hade inte packat bilen, klockan var halv fem, jag visste inte vad ja skulle ha på mig (lovar att det påverkade mamma oxå) och först skulle jag till pappa efteråt men det ställdes in så jag skulle vara tvungen att åka buss hem. Därför somnade jag om och vaknade nu. Är helt otaggad på dagen, haha.

i'm on the edge

Har egentligen inte gjort något kul idag, fast för några timmar sen följde jag med till Rasbo och sen till Gränby. Hämtade Amandas födelsedagspresent, köpte en skiva och hårfärg. Dessutom massor med godsaker eftersom jag ska upp runt fem imorn och sen sitta i en baklucka resten av dagen. Just nu har vi finbesök som består av Hanna. Snart är det sen mat, mums!

Igår. Har inget att visa från idag, heh.

It's been a while


jag vill gå ut på promenad. ska vi gå ut, du och jag?

Gick till Biotopia imorse med mamma sen snurrade vi runt lite överallt i Uppsala till klockan fem ungefär. Härligt må jag säga. Försöker fixa med min tv just nu. Den har damp. ORKAR INTE. Hehe, någon kunnig människa där ute? Får fram sportkanaler och Barnkanalen. Det tillhör inte mina favoritkanaler direkt, iallafall inte sen dom slutat visa Lillefot och Nasse.






i don't feel the same

Har varit ganska duktig idag. På morgonen flyttade jag byrån alldeles ensam. Sen tog det några timmar innan jag gjorde något vettigt igen. Runt nio hade jag och mamma picknic, sen kom vi hem och bakade! Skulle egentligen städa idag så man kommer fram men får göra det imorn. Ska nämligen få gardiner då, woopwoop! Eller dom finns redan, men dom ska sättas upp eller nåt. Tjoho!


i want you to love me

Tidigare denna kväll åkte jag och mamma till stan för att hämta Hanna och Rocke. Är lite avundsjuk över att hon varit i Skåne, hehe. Deras lägenhet var jättegullig, är stolt lillasyster. När jag ändå snackar om mina syskon kan jag säga att jag oxå är stolt över Klas som körde hela vägen till och från mormor och morfar plus till Svante Rydberg (har fikat hemma hos honom och hoppat på hans studsmatta, googla nu!!). Älskar mina syskon, hihi. PUSS PÅ ER WORLDS GREATEST!!

Hemma hos Herr Rydberg!

tre dagar hos mormor och morfar



RSS 2.0