mot bea

Har plattat håret och sminkat mig hela morgonen typ. Åker runt klockan tre härifrån, sen uppdaterar jag nästa år nångång. PUSSPUSS!

23 timmar kvar..

..Sen är det 2010! Awesome, hehe. Tiden går alldeles för fort tycker jag. Snart kommer jag väl ha glömt någon och hittat någon. Eller så kommer jag aldrig glömma någon och skriva töntiga inlägg om det i min astuffa blogg resten av livet..

lila mössan

Satt och kollade igenom gamla bilder och insåg att jag inte visste vart min lila mössa var, så jag började leta lite och blev typ överlycklig när jag hittade den,



Jag har alltid olika mössperioder, det här var min köpa-lila-mössa-för-att-random-snygg-kille-som-brukar-gå-på-stan-har-det-period. Kort därefter hade jag en använda-keps-för-att-random-snygg-kille-som-bor-långt-bort-gör-det-period. Typ.


a call to north

Denise tvingade mig att ringa upp henne och prata om de viktiga sakerna här i livet.  Hon är faktist den första som fick höra hela historien, så det kändes trevligt att jag har fått berätta det för nån. Tack för att du lyssnar ♥


min bror är awesome

Jag hittade någon att gå på stan med tillslut. Åkte ned med bror till stan, där gick vi åt olika håll och träffades inne på Åhléns. Jag äger ibland asså. Köpte en hårspray, en mascara och en ansiktsmask. Jag förstår att ni antecknar, det måste vara en riktigt viktig del av era liv.

is this the end, facebook?

Facebook hatar mig. Jag tror vi behöver ett uppehåll. Så jag ska inte logga in där igen på hela dan. Istället ska jag göra det jag har gjort varje dag; prata med tuffa människor som inte kan svenska på msn. Det är mer awesome än dumma facebook.


dumma människor

Jag vill åka ner på stan idag, men inte ensam. Denise är i norrland, Frida gör andra tråkiga saker, dom andra är med sina pojkvänner, bor för långt bort eller hatar mig. Jag tycker synd om mig själv. Justja, idag fyller någon år, påtal om pojkvänner liksom, hehe..

30 december

Grattis på födelsedagen..


trött.

Min (vickans, hehe) mobil är lite borta. Jag kom ihåg att en av mobilerna ringde runt halv sex imorse, och att det tog jättelång tid för mig att fatta det. Sen stängde jag av båda och la ifrån mig dom, men nu kan jag bara hitta min (som ringer varje morgon utan att funka på nåt annat sätt). Jag har märkt att jag är tonåring på senaste tiden, haha. När jag var liten brukade jag gå upp runt klockan sju på helger, och nu går jag upp typ klockan tolv. Jag antar att det beror på att jag har gått och lagt mig så sent dom senaste dagarna (klockan ett är sent för mig, hehe), det var mycket lättare att prata med tysken på kvällarna, han gick iallafall och la sig i tid, haha.

kiss

Jag har insett en sak, svenskar är lite konstiga. Ordet puss låter nästan som pussy och av nån anledning heter det svenska ordet kiss samma sak som puss gör på engelska. Betyder det att svenskar tycker om att få kiss i munnen? Plus att färgen rosa heter pink på engelska, och pink är ett annat ord för kiss. Så på nåt sätt förknippar vi kanske kärlek och urin men varandra. Jag vill nog inte vara kär längre, det låter ganska äckligt..


pusu!

Jag är så duktig som lär mig finska när jag inte ens pratar med finländare. Naturbegåvning kallas det, jag är nog finsk egentligen, hehe. Det är nog meningen att jag ska vara i finland och lära mig svenska men bara kunna säga "do har snygg rompa!" Ja, det är nog så det faktist ska vara.


Förhoppningsvis skulle jag vara såhär asläckeromg om jag var finne..


mcfly forever

När jag först började gilla dom var gillade jag Danny väldigtväldigt mycket, men det gick av nån anledning över och helt plötsligt var jag beroende av Harry, jag började tillochmed knäcka med fingarna för att det var en av hans dåliga vanor. Färgade oxå håret brunt för att han föredrog brunetter. När jag började sjuan tröttnade jag på dom och typ förträngde allt som hade med dom att göra. Nu i efterhand inser jag att det var bra för att annars skulle jag inte helt plötsligt börja lyssna på dom och helt plötsligt tycka att Dougie är hur söt som helst, haha. Det är något med mig och korta killar just nu.


Det är absolut ingenting som saknas på bilden, och min huvud är absolut inte så stort i verkligheten, det failade bara när jag skulle klippa ut mig från en annan bild, hehe..


frida l och frida l

Åkte ned på stan och träffade Frida idag, vi gick först runt lite sen satte vi oss på cafét i Åhléns, där pratade vi lite om gamla minnen och sånt. Det var en jättesöt kille i stickad tröja och sockor där, hur gulligt är inte det? Iallafall, när vi fikat klart gick vi runt lite mer, det är så roligt att vara med henne för man kan typ inte vara på dåligt humör, haha. Tyvärr träffas vi inte lika ofta som förut, när vi båda gick på teatern.


världens tråkigaste helg

Idag har jag bara kollat på olika videos på youtube, lyssnat på musik och läst. I två dagar har jag haft såhär tråkigt nu, haha. Så imorn ska jag ner på stan och träffa Frida som jag inte träffat på evigheter, förhoppningsvs finns det saker kvar på rean, hehe.


21-23 maj




Av nån anledning började jag tänka på musik direkt med Denise, jag saknar det. Vi stalkade alla folk som var "kända" och var nog dom töntigaste där, men det var så sjukt kul. Vi har ju faktist lovat att ställa upp nästa år, men det går inte så bra med det, hehe.


A VS B

Just nu är allt så komplicerat, jag vet ingenting längre. Antingen så ljuger A eller så är B en idiot. Jag vill inte att något av det ska stämma, tror jag. Hursomhelst så saknar jag både A och B. Dumma A och dumma B. Underbara A och underbara B. Om dom skulle kunna bli en och samma människa så skulle jag bli väldigt glad. A:s personlighet och B:s utseende plus alla deras intressen och andra egenskaper och sånt tillsammans. Awesome.


annandag jul, typ

Vaknade av att min kära bror kom hem från stan och sa att jag hade missat rean, fast det tog kanske tio minuter innan jag faktist förstog vad han menade. Annars har denhär dagen varit helt bortkastad, har mest suttit och plattat mitt hår som inte vill bli platt. Måste hursomhelst ner på stan imorn, nu när jag nästan är rik, hehe.
 


Ibland är min bror snäll, iallafall när han ger mig nästan gratis brillzzz..


goooodniiight!

Jag blir glad av att göra folk glada, så just nu är jag glad. Fast jag är trött oxå, så jag ska gå och lägga mig. Men innan det kan jag visa hur tuff jag varit idag, om man bortset från håret, det var fulare, haha.


how cute somhelst

Pratade med Bea i telefon i nästan en timme kanske, hennes internet funkade inte och Thomas var orolig, så jag fick leverera allt dom ville säga till varandra. Imorn kommer Thomas till Sverige, han är nog en av dom snällaste männsikorna jag träffat, haha. Btw så är Bea och Thomas typ världens sötaste tillsammans, sådetså.


Sötisbea som luktar vanilj för att hon äter så mycket kakor, haha


juldagen

Åkte somsagt hem till farmor och farfar idag, min tröja från gårdagen var smutsig och jag hade ingen annan med mig så jag fick ta en av klas tröjor. Hemma hos farmor och farfar åt vi, öppnade mer julklappar och kollade på tv, det var mysigt. På bussen hem var det massa fulla snubbar, fulla snubbar är alltid så snälla mot mig, haha. På den andra bussen träffade jag Amanda, eller jag log mot henne, eftersom hon pratade i telefon, men hon kände igen mig så det räknas som träffas säger vi.


hejdå julafton

Har fått en massa böcker, antar att folk vill att jag ska läsa hela nästa år och få en nerdpojkvän. Smart familj jag har. Imorn åker vi till farmor och farfar och får mer julklappar plus äter mer julmat. Eller julskinka som jag kanske borde kalla det..


see you later


Ska åka snart, måste lägga ner datorn och alla julklappar nu, puss.


någon är dum.

Drömde om någon inatt igen, fast denhär gången gjorde vi mysigare saker än att inte prata, haha. Någon är dum som stalkar mina drömmar, även om jag inte har så mycket emot det. Fast jag tycker ändå att någon ska sluta upp med det, det får mig bara att sakna någon ännu mer.

MERRY CHRISTMAS!!



Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special


snart är det jul

Jag och syster åkte ner på stan för att köpa julklappar och fika. Va köpte fika för 60 kronor men ingen av oss drack upp det vi köpt, hehe. När vi var klara gick vi runt och kollade på skor och sånt, sen åkte vi hem och julpyntade. Våran gran är nog tuffast och fulast i Sverige. Har slagit in alla julklappar nu, eller mamma gjorde det åt mig, hehe.


Ibland är jag så sjukt häftig, speciellt när jag har jättetråkigt. Imorn ska jag åka till pappa, och på fredag åker vi till farmor och farfar. Men jag ska ta med mig min dator, annars skulle ju mänskligheten dö ut, tyvärr. Det är jobbigt att vara ansvarig för sånna saker ibland.

harrys birthday

Bara för att jag faktist en gång i tiden var så korkad så att jag bristade in hans namn med en nål i armen och för att jag tyckte att var oerhört snygg så tänker jag lägga upp en skillad bild jag gjorde på den tiden. Han fyller väl 24 år eller nåt, eftersom han fyllde 23 eller nåt förra året.


 

i have a dream..

Jag hade en väldigt mysig dröm om någon. Även om vi inte pratade alls så var någon där, och det var det enda som räknades just då, eftersom det var ungefär som verkligheten..

Imorn är det nog julafton, jag ska ner på stan och köpa en julklapp och när jag kommer hem måste jag slå in alla, har bara slagit in en hittils. Här tar man det lungt, ohyeah.

then and now.

För en månad sen var det nästan som nu, fast bättre. Det har hänt så mycket under den tiden, som inte längre spelar nån roll. Jag vill att det ska vara som då, när jag trodde att jag faktist hade en chans, men nu vet jag att det bara kommer förbli en dröm, ändå vill jag inte glömma..



En av anledningarna till att jag ler är ni ♥


jullov!

Min morgon var hemsk, gick från stora toget utan vantar till vaksalatorg, misade bussen och fick åka runt med mamma tills bussen kom, och sen kom jag försent till träningen. Det gick ändå ganska bra att sjunga, fast man hör bara Liv och Vickan, hehe. Fick julklapp av Bea och födelsedagspresent av Vickan, dom är så söta ♥ Sen fick vi fika, jag åt tre gula bullsaker och drack lite konstig julmust.



När vi slutat åkte jag ner på stan med Frida, vi åt på McDonalds och gick runt lite, jag ska inte köpa nåt till mig själv fören jag är klar med alla julklappar, vilket jag inte är.. Mina naglar är pain, var tvungen att ta av dom på stan och det gör fortfarande pissont i tummen. Asnajs, yeah!


Fett me kärlek..

..Är det enda jag vill ha från dig.


snart jullov

Det här var nog den tråkigaste pysseldagen av alla, haha. Var på syslöjden och gjorde inte klart mitt armband eftersom hon aldrig hjälpte mig, så jag sydde mig i handen istället. Det kändes mycket bättre och fick mig att tänka på mysigare saker. På lunchen gick jag, Frida, Bea, Sara och Jossan till pizzerian, efter ett tag kom Liv och Vickan oxå. Sen skulle vi kolla på film, men istället tränade vi. Träffade även Dess som akutfixade mina naglar, och som sen gick på stan med mig. Inne på new yorker kollade jag på ett diadem som Dess tydligen hade, när vi var påväg till BR låg det av någon konstig anledning på golvet framför oss, det var sjukt läskigt. Nästan lika läskigt som gubben på MAX, haha. Föresten så såg vi överdrivet mycket snygga pojkar idag, det var oxå läskigt..




fjärde advent

Känner att jag är en jättebra bloggare, hehe. Idag kom mormor och morfar, det var trevlans. När dom åkt åkte jag till ghettogottsunda och köpte lösnaglar, hehe. Vilken intressant söndag jag haft, ohja..


Ni borde var avundsjuka på mina paintskillz..


"faaaaail"

Efter skolan i fredags åkte jag helt oplanerat ner till stan och träffade Dess och Joszan, när Joszan åkt hem drog jag och Dess hem till mig för att packa min väska. Sen åkte vi hem till henne. Där kollade vi på wildchild, bytte julklappar och fixade asballa slingor i håret.


Dess söta julgran med våra julklappar under, myspys ♥


one week to christmas

Tydligen kan inte lärarna ändra betygen längre, så det spelar nästan ingen roll hur det går nu, så alla våra lektioner är jätteslappa. Det enda jag vet är att jag kommer få G i musik, mer vill jag inte veta. Hade en emodag idag, folk sa att jag såg ledsen ut, hehe.


Jag vet att jag är bra på att lägga upp belgienbilder, men jag gör det när jag har tid och ork, kanske på jullovet.

Belgien - 17 november

hehehe...

"åh! vilket häftigt hårband!"

Det är så skönt när vissa har innebandyturnering, vi var bara tio styckna idag. På no:n gjorde vi klart våran blonkande grej, och skrev upp vad man skulle tänka på när man gjorde blinkande saker. Jag och Bea har aldrig varit seriösare. På eget arbete skrev jag och Bea saker på tavlan, och så kastade folk snö på mig, så jag försökte slå Victor med han är ju finländare så det gick inte bra. Nästan hela lunchen satt jag och skrattade, Mattias stör sig väldigt mycket på mitt skratt, haha! Han fösökte få mig att skratta hehe istället för hihi, tyvärr lyckades det inte så bra..



Vi gick halv två från andra no lektionen, efetrsom vi bara skulle ha betygprat. På bussen satt killen-från-jälla-som-ser-ut-som-en-av-finländarna-från-belgien-bakifrån och hans kompis och skickade saker till Bea, och när vi hade gått av satt dom och skrattade åt oss, när alla tre vände sig och kollade på dom samtidigt så förstod dom nog att vi pratade om dom.. Nu måste jag åka tidigt på morgonen, annars åker jag samma buss som dom, haha. Sen gick vi runt lite på stan, Bea är faktist bra på att ge folk lite bättre självförtroende, hon tog klänningar i storlek 34 och 36 som jag kunde ha, och klänningarna i medium var för stora. Då känner jag mig nästan smalare.


Belgien - 15 november

Åkte från Vallby klockan två på natten, jag och Vickan satt och sjöng tills vi somnade. Sen fick vi vänta på flygplatsen i några timmar. På flyget satt jag mellan Bea och Sara, båda som sov medan jag försökte förhindra att Rasmus och Patrik väckte dom. När vi kom fram till Gent dansade jag, Vickan och Madde caramelldansen på gatan.

paaaiin

Det har varit en hemsk dag. På morgonen var jag på dåligt humör, men när jag var och sjöng med tjejerna i klassen blev det lite bättre. Eftersom det var innebandy turnering idag fick vi gå nån tipsrunda i stora spåret på idrotten. Jag ramlade en gång, och har haft ont i rumpan hela dan sen dess. När jag kom in gjorde mina händer så sjukt ont och jag ville nästan skära bort dom, hehe. Bussen var mer än en halvtimme sen, och mina ben stack till såfort man rörde dom. När jag var utanför mitt hus så skulle jag självklart ramla igen, så nu har jag ont i knäna oxå.


För ful för att fasta på bild, ohyeah.


white


tiden går fort när man har.. roligt.

Imorn är det en månad sen jag var i Belgien, så jag kommer lägga upp bilder från den 15 november den 15 december, från den 16 november den 16 december osv. Det är sjukt mycket som hänt sen dess, man har ändrat uppfattning av vissa.. Hursomhelst så saknar jag det, även om vissa visar sig vara helt annorlunda.

...

Har inte haft lust att blogga idag, såfort jag skriver eller säger nåt så förstör jag allt, det är nog inte meningen att jag ska lyckas alls. Nu när jag faktist inte behövde tänka på någon så blev det såhär, vad jag än gör så gör jag det bara sämre för mig själv, men det är väl så mitt liv ska vara då..

tredje advent och lucia

Jag trodde att jag ställde min väckarklocka på halvåtta, faat egentligen ställde jag den på halvtio. Jag vaknade när Dess var på bussen, och hade mindre än en halvtimme på mig. Min frukost köptes på McDonalds, en donut. Vi var på stan en timme innan affärerna öppnade, så vi gick ner till hello kitty butiken och väntade tills den öppnade.



"Vänta stopp.. har denhär alltid varit här..?"


good night i guess


X


jag kanske borde sova..

Vad gör jag vaken nu? Det är säkert något som ingen undrar, hehe. Människor höll mig vaken, men när människor loggade ut kände inte jag för att sova, så jag är vaken, intressant som tusan. Jag hade ett roligt samtal med männsikor, människor är en snäll människa, hehe. Hoppas alla är jätteförvirrade, eftersom männsikor är en JÄTTEhemlig människa, verkligen. Inte.


mina love matches



1. Han är nog världens snällaste, men nej tack. Med tanke på att han är tillsammans med Bea så blir det bara nejnejnej.

2. Haha, han måste vara en av världens snyggaste killar, plus att han är hur gullig som helst. Så ja tack, men jag skulle inte tro att det skulle funka, hehe.

3. Tyvärr, nej tack, han är väldigt snäll men.. nej.

Den första är antagligen inte svår att lista ut, med tanke på att hans visningsbild syns, men dom andra får ni aldrig veta, heheh..


Föresten, människor kan vara väldigt söta ibland, hahaha.

Eftersom jag la upp grejen på facebook blev dethär inte kul längre, tihi



kista galleria for the first time

Var i Kista Galleria idag med Frida. Köpte julklappar till Dess och syster, så nu är Dess helt avklarad. Jag gick och smsade med henne om att vi skulle träffas imorn, och helt plötsligt träffar vi hennes föräldrar, haha. Dom var tydligen oxå där idag. Så jag fick träffa Dess lite idag oxå. Jag och Frida köpte även julklappar till varandra, typ.


Vi fick en tuff sak när vi väntade på maten, yeah,


Grekiskt typ, jag blev jättemätt, hehe


Ashot. Den var faktist väldigt mysig, haha.


Cool-Coolare-Denise.


Jag var jätte törstig hela dan, heheh..


Calle VS Erik

Kollar på idolfinalen med Fridas familj + Karin och Joszans pojkvän. Alla tanter kommer rösta på Calle, och dom vill nypa honom i kinderna för att han är så kramgo. Jag bryr mig inte om vem som vinner, har inte följt idol i år, hehe. Men eftersom Erik är så snygg kan väl han få vinna, om han vill.

storfrida och lillfrida

Det gar luciafirande i skolan, vi hade tre lektioner och på dom andra kollade vi på luciatåg, lägger kanske upp bilder sen. Just nu kollar jag och Frida på nån film, imorn ska vi till kista gallerian, awesome. hehe.


Vi är pure hotness


vad är det för fel med små finnar?

Bea tycker jag har konstig smak när det gäller killar. Bara för att jag tyckte att en av finländarna (inte den som dom flesta antagligen tror, hehe) och en av fransmännen från Belgien var söta. Speciellt det med finnen, men han var helt ärligt hur söt som helst, men ingen jag skulle kunna.. göra något med.

På förmiddan hade vi tekniktema, jag har varit med Madde och Vickan alla tre år, och alla tre år har vi skämt ut oss. Första året svängde våran mjölkbil och körde under rampen, andra året gick vårat ägg till fallskärmen sönder precis innan vi skulle börja och dethär året rörde sig inte råttfällsbilen en enda millimeter.


Haha, kollade vad jag hittade på skolans hemsida. Denise ser ut som en kanin, hur söt som helst! Jag och dess var fett gangsta då ohyeeaah. Saknar det..


help me i'm blonde.

Ibland är  jag så duktig.

"Argumentera med sakliga argument för hur du tycker att energifrågan ska lösas."
Svar: Vilken fråga?

Varför ska alla prov och inlämningsuppgifter vara samtidigt? Och varför ska det alltid komma nån dum snubbe och göra såhär mot mig på hösten när man inte har tid att tänka på dumma snubbar?

fjortonfemton

Idag på NO:n var jag smart. Vi skulle smälta tenn med en varm sak på en liten grön sak. Det jag inte förstod var att den varma saken var varm, så det blev väldigt väldigt varmt att ta på den, det gjorde ont. Det var ombytta roller på luchen, jag åt och blev mätt medan dom andra lämnade kvar och tyckte det var äckligt, mysko människor. Eftersom jag ska göra mitt NO-prov nu gick jag åka hem med ett bussen, fast Anders sa att man skulle skicka det till honom innan kvart över två, lyckat att jag kom hem för en halvtimme sen och inte ens har börjat..


mobilbilder är asballt, ohyeah.


humor kallas det

"Jag är lite osäker av allt detta misshandel Men ser jag jobbar ut Arbeta ut den du är så jävla svårt när du är ensam"


Puss ♥


mysigt jullov..

Åh så snälla Liv och Bea är, detta är vad jag ska få i julklapp av dom:


En finsk dildo, en finsk snopp, en Viktor, gurktuttar och en afrikansk snopp. Det jag inte förstår är hur den finska dildon och den finska snoppen kan se så olika ut. Dildon är hjärtformad och snoppen är.. skrynklig. Oj så roligt vi har på våra lektioner, haha.


gangstaah

Dumma människa som får mig att börja gråta i skolan, dumma underbara människa. Syslöjdsläraren tror säkert att jag gråter för att jag är rädd för henne eller nåt, hehe. Mitt skåp gick sönder idag, slog igen det lite för hårt så det går inte att stänga. Mysigt inlägg, hehe. Jag har två hemprov denhär veckan och började idag med det som ska in imorn. Här är man bra på att planera, ohja.


Hade min storebrors gamla tröja på mig idag, pinsamt att jag faktist kan ha den.


"Hello, I've missed you quite terribly"


andra advent

Har gjort framsteg idag. Man kan gå på mitt golv, det är amasing. Fast min resväska ligger fortfarande kvar, och man kommer knappt fram till dörren. Egentligen har jag mest letat mysig musik på spotify, hittade nån snubbe som sjöng på nåt konstigt språk. Eftersom jag bara verkar väldigt desperat eller nåt om jag säger vilket språk det är så avstår jag, det var faktist inte meningen att börja lyssna, hehe.

femte december

Åkte ned till Gottsunda imorse, det var nån julprylgrej eller nåt där. Pippi Långstrump, nån clown och Krokodilen Kaj var där, jag försökte hålla mig borta från dom, hehe. Köpte en halv julklapp till Dess och lite saker till mig själv. När jag om hem var jag tvungen att städa, det gick nästan bra. Nu ska jag kolla runt på bloggar och äta fruktgrej typ.


ohyeah


ingen vill veta vart du köpt din tröja


Tjocktröja - nån affär i stockholm
Svart linne - new yorker
Svarta leggings - Bik bok
Rosa leggings - h&m (dom är typ från sjuan, hehe)
Mössa - födelsedagspresent från Frida
Armband - nån marknad och six i Gent


-

Det är okej. Tills vidare. Jag ska inte låta någon som du förstöra mig helt, det kommer att ordna sig. Nångång. Hur mycket jag än tänkt på dig och gråtit pågrund av dig så spelar det ingen roll, jag har ingen kontroll över dig. Du bestämmer precis vad du vill göra, det är väl bara att glömma, glömma allt. Hur omöjligt det än kommer att vara så är det ingen idé, det förstår tillochmed jag. Tack, utan dig skulle jag mått ännu sämre.

Altough the distance is daring, I sure know what it's like to be alone.

WTF?


nymåne

Har köpt en halv julklapp idag, det känns bra att jag har börjat iallafall. Jag och Denisegris röjde inne på household idag, precis som under de gamla goda tiderna. När vi var inne på new yorker gick brandalarmet, jag har svårt att reagera på sånna men efter att någon finlandsksvensk snubbe sagt att det brann där inne fattade jag att det var bäst att gå ut. Vi tyckte att vi var skapligt coola så vi stod kvar och kollade vad som hände.



Runt sex började bion, men dom smarta biogubbarna hade fel ljud men rätt bild, så det var nån julmusik när edwardrawr skulle göra en satsig entré. Jag tror vi pratade ganska mycket under filmer, typ som "åh vad snygg han var! vad gör den snygga? varför är han så snygg? nämen vilka söta varulvar, jag vill oxå ha en! oj vad snygg han är.. nu våldtar dom varandra!" När jag gick av bussen var jag tvungen att gå genom pedofilskogen, tyvärr kom inga vampyrer eller varulvar som ville rädda mig från pedofilerna.


possposs

Nu går jag och lägger mig, läser ett sista kapitel ut new moon innan jag ska se den, sen läser jag slutet efter filmen. Jag är så jäkla smart ibland.

För två veckor sen var jag på fest i Belgien
, I miss it.. Jaja, en får man förhoppningsvis träffa på jullovet, så jävla awesome, hehe.


Johan i Lönneberga



Tog bilden från nån "Jag är säker på att jag kan hitta 30 000 som hatar Johan Palm" grupp på facebook. Jag ser inte det dåliga, vem vill inte se ut som Emil? Han är ju hur söt som helst.


thursday

Idag på NO:n gick vi igenom provet, lekte nån lek och åt fikat som rektorn köpte av oss. På lunchen bokade jag och Liv en ny fight, denhär gånger var det inga sjuor (nuvarande åttor, hehe) som låste in mig på toaletten så att jag blev försenad och ingen gorilla som hjälpte Liv.. Ändå vann hon. Man jag är ganska duktig ändå, ibland.


torpa kiini sorsa

Idag har jag lärt mig lite mer finska, mysigt att ha två halvfinnar i klassen. Sen hittade jag lite fler namnsdagar, hehehe.. Efter skolan åkte jag och Sofie till Sara. Vi bakade misslyckade sockerkakor, kollade på tv och gjorde kladdkaka i mikron. När vi bakat klart åkte vi till skolan. Det var ungefär 15 styckna som kom = mycket fika kvar, men eftersom våran rektor är awesome köpte han det som blev över för 500 kronor.

Jag hoppas att Sofie har lärt sig något idag. När man pratar om varulvar, när det är fullmåne och skog i närheten så ska man inte säga "Akta bakom dig!" till mig. Det kan orsaka hörselskador, tyvärr. Självklart håller jag på att läsa new moon, så i min hjärna finns bara vampyrer och varulvar.. Plus lite till, hehe..





jag kan fortfarande bli en gris, awesome!

Blev inte mycket gjort idag, åkte och hämtade bokhylla hos en snubbe med gula kalsonger, ställt in den i rummet, ställt på saker på den, fotat och bakat. Så det blev ingen spruta för mig, ingen pluggande heller för den delen. Imorn ska jag vara borta länge, åker till Sara efter skolan och sen åker jag tillbaka till skolan igen. Askul.


Jag vet att min frisyr är asball, det behöver ni inte påpeka.. Och föresten är mobiltelefoner väldigt gott, mumsmums.

ja prata svensk

Pinsamt att det finns finländare som är bättre på svenska än mig.. Snart ska mamma komma så att vi kan hämta min bokhylla. Hittade den på blocket igår för 50 kronor, så lyxigt, ohyeah.


idag..


Om mamma hämtar en bokhylla till mig så ska jag städa rummet oxå, annars får det förbli en soptipp.


RSS 2.0