cherrycupcakes

skulle egentligen bakat igår men hade inge mjöl, hehe. så jag köpte lite saker och bakade cupcakes idag (kanske inte riktigt cupcakes, men vi låtsas)


tog receptet på frostingen av foki, antar att alla vet vem det är, haha.

ska hem till densie snart, bråttom bråttom!

bloglovin

nu kan man följa min blogg med bloglovin, jag förstår om alla vill det. den är ju så bra och populär.

-

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/886776/littlemonster?claim=py27jfxvxsn">Följ min blogg med bloglovin</a>

frida taskmört

jag är så taskig, denise hade skickat massor med sms (tre, hehe) och ring mig, utan att jag svarat. hon ville att jag skulle komma till henne, men nu blev det lite för sent :(

bloggarN

jag drömde om ola svensson inatt, haha, han är så snygg. men jag orkar inte skriva vad jag drömde, kan säga att små utlänningar som tror att jag och denise är lesbiska (+ deras kompisar eller nåt), folk från min klass och förra 9:an, denise och ola var med. när jag berättar låter det ändå så ointressant, haha.

åkte till ikea med mamma idag, skulle köpa en anslagstavla. men när man är på ikea så köper man oxå något mer, och jag klpte galgar och ljus. sen köpte mamma körsbär till mig, me love, hehe. på bussen hem var det världens sötaste asiat (som jag är lite tillsammans med, hehe) som åkte med och satt precis så man skulle kunna ta kort på han, men när jag tog fram mobilen satte han sig längst bak.


dethär köpte jag, + anslagstavlan då.

glassigt

åkte ned på stan för att äta glass som har choklad toppningssak med mamma och hanna. det var god, men inte rolig att äta, halva chokladsaken ramlade av och min mobil fick massvis med glass på sig, självklart satt det några små pojkar och en större pojke bakom oss, den stora pojken var mums, hehehe.


klippte bort mig, haha. to bad for you, för man såg den snygga killen, mohaha ;)

sen åkte jag ned igen för att lämna nåt till min bror, då passade jag på att köpa en låda att ha saker i, hehe. när jag väntade på bussen drog jag in på ur&penn och köpte ett halsband oxå.


tututbåt med denise, dennis och denise familj

bilder från igår, yeahyeah!


självklart satt vi längst bak i bussen, är man coola så är man.


tutut säger båten


hahaha, jag tänker skylla på att min lugg ser konstig ut för att det blåste


våran mat, det fanns först inge läsk, utan det var typ mineralvatten i läskmaskinerna, euw, haha.


köpte kaninen och godiset, man fick pennskrinet av en läskig katt när man gick på.


vi satt längst bak på hemvägen igen, såklart.

alla snygga killar som var där hade flickvän och vi var tvungna att ha solglasögon på oss hela tiden, alla ville ta kort på oss och sånt.. men så är det om man är bloggare ju. på bussen hem körde vi roliga lekar, haha. "asså min kille är stor i käften, och ni vet väl vad man säger om killar som är stora i käften..? dom har stora fötter! och ni vet väl vad man säger om killar som har stora fötter..?" osv

aj mitt öga

min katt har rabies, hon trampade mig på ögat, vilken normal katt gör så egentligen?

bilder och det från igår kommer senare, måste lägga över bilder på datorn och sånt, hehe

outfiten @ tha båt

slänger upp en dresscode eller vad fasiken det heter innan jag stänger av datorn.
bilder och sånt kommer imorn.


långt linne: gina
leggings: gina
väska: gina (köpte idag, hehe.)
skor: nån loppis nånstans

mina fötter är helt döda så jag skakade jättemycket på bilden och jag ser lite gravid ut,
men man vet ju aldrig vad som hände på båten, hehe..

moneymoneymoney


min tunga ser inte så konstig ut i verkligheten

ska ut och åka båt för den som inte visste, jag har mycket pengar, hehehe, men jag tar inte med mig allt. ska ner på stan och kolla efter en väska, sen åker jag hem igen och fixar det sista och sen åker jag till willys

godmorgon

ska träffa denise familj runt klockan ett, jag vet inte vad jag ska ha på mig och jag har massvis med saker att göra. det är därför jag sitter här.

chokladkakor till salu

när jag och min familj satt vid matbordet och drack te så ringde det två utlänska pojkar på dörren och sålde marabou chokladkakor för 10 kronor för att samla in pengar till deras fotbollslag som skulle på fotbollscup i finland, alltså det var stora chokladkakor, som man får för kanske 23 kronor ibland, haha. så vi köpte en och så frågade mamma mig om inte jag hade pengar, och jag har ju faktist 200 kronor (status, jag veeet) så hon sprang efter dom med 100 kronor för att köpa 5 styckna till, men dom hade bara 30 kronor i växel så vi fick köpa 7 styckna, haha. jag har redan ont i magen.

nä. näsa. nä sa jag!

innan vi gick och la oss igår kollade vi på stuck in the suburbs och material girls. vi är lagom tuffa som satt och pratade med hennes fiskar, haha. dom är söta, fast frida är död. sen pratade vi om hur tråkiga söndagar är och att man aldrig gör något då, så vi bestämde oss för att åka in till stan. eftersom det var ganska kallt så bytte jag om på bussen haha, jag hade sån tur för några hållplatser efter kom en snygg kille på satt han behövde inte se mig i trosor. alla affärer vi tänkte gå in på var såklart stängda, men vi hann gå in på åhlens och new yorker iallafall, sen gick vi och åt på burger king. när vi ätit klara gick vi runt och prata konstigt haha, man kunde typ inte andas sen, haha


puss på denise


nästan puss på mig


coola

baboo.

är hos denise nu, hon städar för fullt som den duktiga människa hon är. vi ska inte videoblogga sen. vi bytte godis när jag kom, hon fick en liten ask av mig för att jag missade bussen och hade väldans mycket tid på mig och jag fick två kinder av henne, för hon hade många och ville inte bli tjock.

såhär snygga har vi varit en gång i tiden


skjuta i efterskott, typ

Igår när jag skulle sova kom jag på varför det heter efterskott och förskott, det är för att i låten ja må du leva så sjunger man typ "sen ska du skjutas på en skottkärra fram" eller nåt, och då menade dom typ kanske t.ex förskott, att man stjuter dom fram innan, haha. och sen kom jag på varför dom sjunger en skottkärra, alltså varför dom valde just det, och det för för att dom SKJUTER på en SKOTTkärra fram, och det hör ihop liksom, fast på pangpang sättet.
jag är smart som fasiken.

jag är karamellkungen

Gick ut och pantade flaskor och handlade med mamma för ett tag sen, köpte en söt karamellsak då. karameller har förföljt mig hela dan, imorse när jag vaknade så stod det en karamellburk på min stol, som min syster la dit inatt för att hon hade blivit för tjock när hon var i riga, så hon tyckte att jag skulle äta upp dom så jag blev tjockare, smart tänkt! föresten så är vårat kylskåp sönder, det är som en frys där inne, haha. alla grönsaker har blivit frysta, asbra. nu ska jag äta, mumsmums.


från riga

nu är mamma och hanna hemma, dethär har dom köpt till mig


för er som inte ser vad sköldpaddan är till för så är det såndär rökelsehållare,
och det andra är choklad, tack till dom! :))

home sweet home

nu är jag hemma! jag tycker om när folk kommenterar min blogg när jag är borta så att jag har många kommentarer när jag kommer hem.

När jag skulle åka dit så hittade jag självklart inte min nyckel, och eftersom jag är världens största tönt så började jag gråta, haha! sen efter att jag hade hittat den i min säng en timme senare så tog jag bussen till östhammar, och på vägen var det nån olycka så jag kom kanske till östhammar vid sex, fast jag egentligen skulle komma vid fyra, haha. I östhammar fanns det inte så mycket att göra, när klas jobbade kollade jag på tv eller på höll på med hans dator (som inte hade internet) och när han kom hem gick vi till coop, när vi kunde få till ica eller hemköp som bara skulle ta kanske 5 minuter. men vi skulle självklart till coop som tar en halvtimme, fast det är säkert bra träning. jag städade faktist i hans kök och vardagsrum en av dagarna, och så diskade vi tillsammans igår. när jag väntade på bussen blev jag nästan rånad, en tant kom och frågade om jag hade pengar, sen satte hon sig brevid mig och rökte jättemycket. ikväll kommer mamma och hanna hem från riga, och dom har med sig något till mig! :D


haha, jag köpte en ljusstake och ett doftljus på zimsalabim eller vad det heter



från balkongaltanen :)

bringing back old momories?

hittade en mcfly skiva från sexan eller nåt, så jag la in dom på mammas mp3, haha. gamla minnen liksom, kommer säkert ringa hon som jag alltid brukade vara med oxå, haha! eller inte.  jag kommer lyssna på johan palm, kelly clarkson, mcfly, ännu mer johan palm, danny, erik och random låtar från blandskivor, i mer än en timme på en tråkig buss.

fia och frida ärlikamed snyggast.se

såhär snygg är jag när jag skickar över musik till mammas mp3,
måste ju ha nåt att göra på bussen imorn.


[20/7-09] GRATTIS!

åkte ned till öb för att köpa resväska med mamma idag, vi köpte vara något slags fat och en damsugarpåse, sen gick vi till jula istället. jag är så duktig som gick dit när jag kunde ta bussen, fast jag är mindre duktig som gick och drack fanta samtidigt. på jula köpte vi två resväskor och sen åkte vi hem. min kanin fyller år idag, eller ja.. han skulle ha fyllt år idag, och han är inte riktigt min kanin eftersom han dog för snart tre år sen... men grattis till nissepisse ändå. imorn åker jag till min bror, ska vara där tills torsdag tror jag. kommer antagligen inte blogga då, så alla mina påhittade läsare kommer sakna mig som tusan, haha.


rabieskaninen <3

my antidote @ night

sitter och lyssnar på Johan Palm i mina skullcandyzzzzz <3 sjukt längesen jag använde dom, hehe. anledningen till att jag lyssnar på musik i hörlurar är för att jag inte vill väcka mina snälla grannar, dom bits.

jag har bestämt mig för att jag ska bli smalare, har faktist insett hur inte smal jag är nu :)

såhär cool är jag justnu! (inte när jag skriver då, heheh)
sjuuuukt seriöst aso!


Johan Palm förföljer mina drömmar

Drömde om Johan Palm inatt igen! Förstår inte vad han vill mig.
Iallafall så skulle han börja i våran skola, och jag och denise typ "förföljde" honom. Alltså vi prata med honom och Henrik som att vi var kompisar, fast han han inte ens visste vad vi hette (precis som vi brukar med andra, haha) och vi trodde det var bra eftersom vi iallfall inte var några fjortisar som frågade om autograf och sånt. Men sen fick i ett sms där det stod att han var trött på oss och att han inte ville att vi skulle ta kort på honom och sånt, så när han uppträde i skolan (som han gjorde varje dag) så satt jag och bara höll i min kamera och så såg man på hans ögon att han tyckte synd om oss eller nåt. Så han köpte en liten leksakskanin till mig och en leksakssköldpadda till Denise och så bad han om ursäkt och sånt, sen ramlade hans gardiner ner, haha! Och så sa han att han skulle flytta men då började jag och Denise sjunga nån konstig sång, sen vaknade jag

Mina drömmar om Johan is the shit,
förhoppningsvis drömmer jag snart att vi blir tillsammans :)

emokitty?

min katt stod i fönster, beredd på att hoppa. allt som behövdes var tre ord, "fia, är du emo!?" sen var dagen räddad, klart att hon inte är emo. hon sprang ner från fönstret fort som tusan.
jag är dagens hjälte.


emokatt? NO WAY!

:@@@@

tips till mig själv: tvätta inte bikinin i tvättmaskinen!  den knöt upp alla knutar, jäkla tvättmaskin, jag är sur. nu ska jag tröstäta tror jag :)

jag har blivit synsk

Jag är nog synsk. Drömde att frida och joszan var inne på bilddagboken under deras resa och det har dom varit! sen drömde jag att frida inte hade blivit ett dugg brun när hon kom hem, hoppas det stämmer mohhahaha. nej jag hoppas faktist att hon blir lite brun så kan vi vara negrer tillsammans. och så drömde jag att jag och denise kollade på johan palm när han var med i idol, och att han hade våfflat håret eller vad det heter, haha! sicken tönt :)

mitt internet funkade inte igår,  jag var tvungen att kolla på CSI, som faktist var ganska bra. idag ska jag städa mitt rum och tvätta kläder, det roligaste som finns ju.

farväl grymma värld..

jag kommer bli tvíngad att åka kvasten. jag kommer få stå i en kö, sedan sätta mig i dom hemska sakerna man sitter i. denise kommer sitta och skratta medans jag sakta försvinner ner i ingenstans.. nu har jag skrivit upp det denise.

in my dreams..

jag drömde om johan palm inatt, mums till 1000, haha. jag och denise var på grönan/skansen och skulle se honom, och så var vi med på tv en massa innan, till reklam och så typ. sen när vi satt och väntade eller nåt gick han förbi oss men vi brydde oss inte så mycket eftersom han hade gjort det massvis av gånger och så var det en kontig snubbe som satt brevid oss (ofc, det är det jämt, hah) och när johan gick förbi så drog han ner honom och började hånga med han, haha. jag och denise satt bara där och skrattade, och så sa denise typ "ska vi ta kort och skicka till aftonbladet..?" sen så hörde vi att johan skrek typ "hjälp mig, ta min hand!" och så drog jag upp honom och så fick jag en kram och så bad jag denise ta ett kort, sen vaknade jag och var tvubgen att kolla kameran, men där fanns inga kort på mig och johan :((
observera att det var en dröm och att jag är dålig på att berätta.


vi skulle passa bra ihop va?


promenad i solskenet

gick till med mamma till hennes odlingslott idag, jag är grymt bra på växter och att vattna, ska nog bli trädgårdsmästare när jag blir stor. jag gissade ju inte alls att persiljan hette peronväxt och jag sprutade ju inte alls på migsjälv när jag vattnade, nejnej. sen gick vi till ica väst, jag köpte en glass och så satte vi oss på en bänk och sedan gick vi hem, det var min träning för dagen iallafall..


vi gick förbi några körsbärsträd, fast dom var inte riktigt mogna satt dom var ganska äckliga

problemet löst

nu är jag lycklig. har gått och funderat på vart jag kände igen denhär låten ifrån: http://www.youtube.com/watch?v=mLAw3sWaEvs
sen kom jag fram till att den spelas innan marie/maria ska ha en idol audition 2005, hahaha. hon gick vidare till final men åkte ut i början, nån som vet vem jag menar?

cherryberry


såhär blev det med det vita linnet jag köpte, för ovanlighetens skull är jag nöjd med något jag gjort själv. körsbär är nog det sötaste som finns, saker som har körsbär på sig blir automatiskt söta (ungefär som skejtare då, haha) t.ex så provade jag en tröja på h&m idag, som annars skulle vara skitful och tantig. men bara för att det var körsbär på den så blir den jättesöt.

påtal om körsbär, haha

stan med en gris som luktar fis




det var inte kul på bk när denise gjorde så jag fick vatten på byxorna,
men det var jättekul när jag hällde vatten på denise byxor :)

jag har fått mina sommarjobbspengar,
dock bara 100 eftersom jag bara vattnade en gång, haha


hemma

har varit och sett Brüno med mamma och syster, ca 48% av alla som var där var snygga tonårspojkar, det var najs tycker jag. Filmer var väldans roligt haha, det är en film man måste se, typ som titanic.. (säger den som såg hela titanic för första gången i vintras). okej, kanske inte som titanic, men om jag känner mig så måste man se den, haha. Efteråt tvingade jag min kära familj att ta kort på mig när jag posar jättefint fast jag ser väldans tjock ut på bilderna,  men jag skyller på min jacka, haha.


två små rader innan jag drar ut

Ska på bio med familjen idag, är lite sur på mamma just nu men det ordnar sig väl snart. 
Jag är påväg att bli en bortskämt snorunge, inte bra :((

shoppinginfluensan

åkte ned på stan med min kära mor idag, köpte två par skor och textilpennor jag måste ha fått nån slags shoppingsjukdom, helt plötsligt tror jag att jag har pengar och kan köpa precis vad jag vill måste sluta läsa alla bloggarna som de får pengar av, jag kommer nog aldrig tjäna pengar på min blogg.

stan med denise imorn, ska köpa ett gult linne jag såg på h&m och ett vitt så jag kan använda textilpennorna, och så kanske det blir ett par jeansleggings, sen ska jag kanske kolla på ett par skor jag verkligen vill ha, haha. fast dom får nog vänta, annars kommer jag vara tvungen att tjäna pengar på min underbara blogg, good luck till mig.


                             
ett par rosa och ett par vita, har ett par bruna oxå, haha



haha, jag ser ut som en giraff

anusbananus imorn?

jag kom nyss på att jag och anna pratade om att jag skulle till henne idag och jag har ingen aning om jag ska det eller inte, haha. fasiken vad smart jag är, vi har inte pratat sen dess och jag vet inte om hon ens kommer ihåg det. vi måste börja planera mer när vi ska träffas, det blir nästan jämt inställt.


såhär snygga var vi när vi träffades på påsklovet
bilden är ganska jätteredigerad men jag hittar inte orginalet så ni får stå ut

byebye burell

Imorn åker Burells iväg, i tre veckor! Jag har inte träffat Frida sen skolavslutningen, vi är ganska dåliga på att träffa varandra på sommarlov, det suger ganska mycket. När dom kommer hem ska jag träffa båda två, även om dom vägrar.

Om en månad är jag i Grekland, yeah!

ödet på armband, haha

kom på att jag hade kvar massa pärlor från förra året,
så jag bestämde mig för att göra ett armband, haha
även om dom inte är så fina och jag inte är lika duktig som joszan så är det ganska fint ändå
jag är ju trots allt kung ;)


23.37

ååh, jag har hittat Johan palm tröjor och pins som jag måste ha!
ska tjata som tusan när mamma kommer hem, en liten pin ska nog gå att få iallafall

funderar på att klippa raklugg till hösten/vintern, vad tycker ni?


bild från förra sommaren, med raklugg :))

sommarkrysset

nu kommer bilder från igår, har varit för upptagen med att göra ingenting idag, haha
vi var med på tv typ 1000 gånger, haha :D


vi var väldigt tuffa minsann :D


Johan och Henrik åker extreme hahah


Johan bajsar, haha :D


på tåget hem :)



NÄR JOHAN/HENRIK/JOHANS BAND/VELVET RÖR OSS HEHEHEHEHEHE
fast henrik och velvet har jag bara rört en gång, och en bandmedlem gick bara förbi :((

hemma från grönalund

hemma nu. bilder och sånt kommer imorn,
haft en toppendag med denise och alla som var där iallfall.
nu ska jag sova, godnatt


dagens outfit, yeah



linne
- new yorker
shorts - new yorker
strumpbyxor - H&M
halsband - ingen aning, haha.

det skulle vara lite tufft om denise hade sitt blåa sånnahär linne och sina shorts, fast då skulle det antagligen se ut som att vi hade planerat vad vi skulle ha på oss, och det gör vi för ofta.

vi åker med tio över nio tåget till stockholm och tar tio över tio tåget hem.

smutsiga speglar is the shit ju!

frida på morgonkvisten

jag vet inte hur jag ska ha mitt hår idag, åhneeej! jordens undergång typ.
har varit vaken en halvtimme nu, jag är inte speciellt trött, I rule.

stockholm imorn

måste gå och lägga mig snart haha, ska upp vid fem eller sex imorn.
har fortfarande massor med saker att göra, hoppas alla tycker synd om mig


jag är fett tuff och fett gangsta!

cd

jag saknar dig, den stunden innan du flyttade kändes det som att vi gled ifrån varandra och nu har vi knappt nån kontakt.
kommer jag nånsin att få träffa dig igen? eller kommer vi tappa kontakten helt?


i november
ungefär då vi började umgås.

Vi ska alltid vara vänner, du och jag. Tillsammans får vi allt som vi vill ha.

har varit hos denise från igår till idag ((:
igår fick hon spå min framtid, hur mitt liv kommer att se up inom sex månader.
det var mycket om kärlek :D
tydligen ska min nästa pojkvän börja på L, men jag känner tyvärr inga killar på L,
bara en av mina kusiner, men jag avstår från att vara tillsammans med honom :))

har inga bilder, dom blev konstiga :((

vuxenpoäng till frida ((:

har precis varit i tvättstugan och tvättat helt själv för första gången :))
i början lät det som maskinen skulle sprängas, men det har den inte gjort än
snart ska jag börja städa min garderob,
jag har lovat mig själv att jag ska göra det jättelänge nu,
men det har aldrig blivit av.

jag har fått sommarjobb nu, 200 kronor för att vattna min kusins blommor i en vecka :D



jag har det så trevligt med mig själv i tvättstugan :))
haha, mina ben ser jättefeta ut, men jag kanske har jättefeta ben ? ;D

cutcut

gjorde ett stort misstag och gick till frisören igår,
har inte klippt mig sen september så mina toppar var väldigt slitna
och när jag sa att hon skulle toppa det så blev det väldigt mycket.
jag vill ju ha långt hår :((
plus att det ser helt jättekontigt ut.
kommer få gå med uppsatt hår hela sommaren (yy)


huhu </3

23:09

idag skulle anna hit,
men det blev ändrade planer :((((((((

så jag åkte till nåt ställe med mamma,
tyyp.. ulva eller nåt, hahaha
sen gick vi på stan,
jag fick en jimtröja :-)))
nu är jag nästan lika tuff som denise (hh)

jag är trött :(

snälla rara!

var på skansen med denise och hennes familj igår :))
när vi skulle kolla på genrepet puttade två styckna som stod och hånglade ut mig,
sen när jag hade kommit tillbaka till denise puttade några snygga killar ut mig, haha
fast det gjorde nästan inget ;)

jag vann en kanin på vinst varje gång grejen :))
och sen klappade jag en orm för andra gången i mitt liv, den åt nästan upp mig :((

när jag och denise skulle gå före dom andra gick vi lite vilse, hehe..
vi är duktiga :D


snygga killarna,
hoppas dom inte kollar på min blogg då blir det inte kul hahaha :((((((((((((((((((((((((((((
den snyggaste synd inte ahahahahahahahhaa :(

RSS 2.0