Söndag i sigtuna

Igår tog jag och systrarna Burell en halvspontan utflykt till Sigtuna. Precis när vi kom dit började det regna så vi åt lunch i väntan på bättre tider. När solen tillslut kom tillbaka gick vi runt i den lilla staden och satt vid hamnen innan vi bestämde oss för att åka och bada. Cirka 20 minuter bort låg det en liten strand där vi (jag) simmade runt litegrann. Ena Burellsystern hade glömt badkläder och den andra blev attackerad av en fisk så vi hängde mest på land innan vi åkte tillbaka till Uppsala. Jag följde med Frida hem där vi åt mat och sen begav vi oss tillbaka till stan för att kolla på bio.


sandaler och sandaletter

 
Gjorde lite spontan skoshopping idag. Kände att tygskor inte är det ultimta i den här värmen och dessutom känner jag mig så himla kort i det. Hade planerat att köpa ett par nya klackskor men om man har stora fötter gäller det att vara ute i god tid. De ska ju stänga Skopunkten på stan så nästan alla skor är på rea. Velade mellan de svarta eller likadana bruna men tänkte att svart passar till det mesta och så hittade jag ett par andra bruna. Vet inte om de är skitsnygga eller skitfula men jag gillade dem lite. Tyvärr är de snyggare när de inte sitter på mina fötter men får väl helt enkelt intala mig att de är snygga så andra tror på det också. Båda paren gick för 199 kronor så spring och köp om ni vill. Det vill ni.

live while we're young

Det blev en väldigt konstig kväll igår och jag ska försöka sammanfatta den så kort och gott som möjligt. Vi träffade gamla vänner på Williams, en cykel flög ner i ån, shottade tequila på terassen, Yvonne red på min rygg, gatuklottring utan skor vid F16. Det är nog de största grejerna som hände. Vi sov hos Tina och åt frukost på McDonalds imorse. Konstigt nog mår jag bäst idag och då drack jag ändå mer än de andra?? Antingen är jag en kämpe eller fortfarande full. Eller så är det för att jag är så ung och fräsh ännu medan de andra är över 20 och inte orkar lika mycket. Något sånt.
 

#4yearsof1D

Åh vilken dag! Denise kom hit runt klockan fyra för att fira med mig. Vi åt glass i en stor gunga och ritade på asfalten med kritor innan vi åkte hem på en vagn och lagade mat. Snart blir det en spontan utgång med två bitches som bara gillar One direction för deras kroppar, men någon måste ju göra det också. Hoppas på att få lyssna mycket på deras musik under kvällen, det gäller bara att bartendrarna har vaknat på rätt sida. När jag är ute och dricker öl för att fira mina fem favoritgrabbar kan ni klicka här och kolla på videon jag gjorde idag. Den var faktiskt ganska rolig tycker jag.
 

1d af

I fem dagar har det varit mycket uppskattningsdagar för One direction, som en förberedelse för idag. Det var lite roligt hur Louis hade första dagen och hur det samma dag gick åt skogen med hans fotbollslag så media trodde det var därför folk skrev så fina saker om honom. Idag är det iallafall exakt fyra år sen de blev ihopsatta som ett band. Fyra år sen deras liv förändrades föralltid. Jag ska fira på alla möjliga sätt (håll utkik på min youtubekanal bitches) för det är så stort. Vart hade jag varit idag om One direction inte fanns? Antagligen på Ibiza med min pojkvän och leva livet och inte sitta i mitt rum med One direction kläder och lyssna på deras musik, men ibland måste man prioritera och då kommer One direction alltid komma först. Här nedan är den första bilden på killarna som ett band. 23 Juli 2010 klockan 20.22.
 

resepresenter

Veckan som gått skulle ju vara den tråkigaste i mitt liv. Mamma, Denise, Yvonne och Amanda var bortresta medan Tina, Frida och Klas jobbade. Men nu är nästan alla tillbaka från sina semestrar och i söndags träffade jag Denise. Vi fikade i parken och pratade om allt som hänt sen sist och jag fick presenter hon köpt i Thailand!! Har fått lite saker av mamma också men inte hunnit ta kort på det än, visar kanske senare! Är så himla glad och tacksam iallafall för sakerna jag fick, hade inte räknat med det! Ryggsäcken är nog något av de vackraste jag äger så jag kan knappt vänta tills jag kommer använda den. Nu börjar en ny vecka och om jag ska vara helt ärlig var den förra inte alls så tråkig som jag trodde. Klas jobbade inte hela dagarna, Tina jobbade inte varje dag så vi var ute och grejer och så var jag ju också med storasyster.
 

Fridur och Hannur ridur

Eftersom mamma är i Tyskland tvingade hon mig och syster att rida (skojade bara, vi har velat detta i cirka tio år) så det gjorde vi idag! Vi var där rätt tidigt och väntade på de andra. I vår grupp var vi bara fyra plus ledaren. Vi fick varsin häst utifrån erfarenhet. Min hette Silverdögg. Hon hade silvrig man och gillade mat. Precis som jag. I början var hon sjukt ensvis och ville inte lämna boxen men när jag väl var på gick vi först (efter ledaren) och hon skötte sig utmärkt. Vi såg flera rådjur på vägen och det var så himla mysigt att bara sitta där och njuta av allt. Ibland töltade vi och jag har ingen aning om jag gjorde rätt för ibland kändes det väldigt snabbt, haha. Jag gick somsagt först men under sista tölten började alla rida om mig vilket min häst inte verkade gilla så hon gick ännu fortare men kom aldrig ikapp. Kände mig lite förolämpad faktiskt, vi gick på led det var ingen tävling herregud. Efteråt fick vi fika och klappa katten sen gick jag och Hanna runt i stallet i väntan på bussen. Gruppen efter oss använde alla hästarna utom den som Hanna hade. Vi funderade ett tag på att hoppa på den och rida hem istället men det blev inget. Senaste gången vi red var 2008 och jag hoppas verkligen att det inte tar sex år innan jag hoppar upp på en häst igen för det är i princip det bästa som finns. 
 

need to be bold need to jump in the cold water

Igår råkade jag och Tina ta en spontan utgång. Det var tomt i princip överallt så vi hängde mest på Terassen hela kvällen. Precis när vi konstanterat att det var en lugn och medioker utgång kom tre grabbar och satte sig vid oss. De bjöd på champange en halvtimme innan det stängde och sen åkte vi till McDonalds med dem där vi beställde 14 cheeseburgare. De var snälla nog att köra hem oss men efter att vi släppt av Tina var jag inte säker på vägen hem till mig så vi hamnade i Alsike. Var så himla rädd att de tre främmande männen skulle bli arga och kasta ut mig på gatan i Knivsta men tack och lov kom jag hem tillslut. Några timmar senare vaknade jag och när Tina var körklar åkte vi och badade i Fjällnora. Kvällen avslutades med grillat älgkött och nu mår jag betydligt mycket bättre än jag gjorde imorse. Trots att jag inte kan stå för de mesta som hände igår var det en av de roligare torsdagskvällarna jag varit med om. 
 
 
Var ju och badade med Amanda och hennes syster i måndags men det räknas knappt. Jag snubblade på en sten och råkade doppa hela kroppen trots att jag inte skulle göra det. Idag simmade jag runt medan Tina kastade en boll på mig i säkert nästan en timme. Trivs som fisken i vattnet i vattnet. Om man bortser från sjögräs och fiskar och när jag inte bottnar så jag får panik och glömmer bort hur man simmar. Annars skulle jag mer än gärna vara en sjöjungru.

Släng händerna i taket

Igår tvingade jag med mig Tina till Skansen för att kolla på allsången. Jag kom såklart för The Fooo men fick för några dagar sen reda på att IJustWantToBeCool skulle göra sitt första liveframträdande då och det vill man ju inte missa! Det var dövarmt och bänkarna hade bytts ut mot obekväma stolar men annars var det en bra dag. Ett tag hade vi en asjobbig gubbe bredvid oss som berättade varje gång det fläktade, undrade när Elisas skulle komma, frågade andra om han fick smaka deras grejer och mycket annat jobbigt. Under genrepet gick Petra förbi vår rad och jag fick sjunga "Varje gång jag ser dig" med henne i mikofonen. Vet inte om jag var världelös eftersom det inte hände under sändningen. Då fick jag däremot en hostattack som jag inte haft på hela dagen och just precis under Jon Henriks framträdande. Hoppas ingen filmade mig då för det såg ut som att jag skulle både spy och gråta. The Fooo var som vanligt skitbra live men deras fans måste verkligen chilla och sluta vara så själviska. Folk med sittplatser ska sitta och de hade haft hela dagen på sig att se framtädandet. De bredvid oss lämnade sin skylt och jag tyckte den var rätt fyndig så den fick följa med mig hela vägen hem. I väntan på tåget tog vi en öl med frysväskor och fula solbrännor. Det är typ ett mirakel att vi kom in.
 

gumman och katten

Tog en spontantripp till Sigtuna med Tina idag. Vi köpte fika och satt vid havet sen åt vi på Sibylla och låg på gräset och kollade på molnen innan vi åkte hem igen. Skönt att inte gå så mycket för tydligen kan man få skavsår i ljumsen och tydligen har jag fått det?? Varm dag + gå mycket + låt som går ihop är ingen bra kombo. Trodde inte det var möjligt att få skavsår där men ack så fel jag hade. Har inga planer på att gå någonstans de närmsta veckorna och nu har jag äntligen ursäkt till att kolla på serier hela dagarna så egentligen gråter jag inte. Bara när jag måste gå och hämta saft.
 

why does it feel so good, So good to be bad

Igår tog jag och Tina oss en tur till Gröna lund. Jag hade lovat mig själv att testa på den nya bergochdalbanan och om jag inte grät/spydde/kissade på mig av den åka Jetline. Åkte även slänggungorna för första gången men det var så himla obehagligt och jag skulle skrika om jag behövde vara där uppe längre. Eftersom vi blivt rätt gamla och inte orkar springa runt hela dagarna spelade vi rätt mycket. Jag gjorde det mest för att prata med de snygga killarna som jobbade där vilket spelet verkade förstå för jag vann aldrig. Inte ens en ful jävla trofé. Snubben som jobbade där slog vad om att jag skulle vinna den och om han hade fel sa hans kompis att jag fick ta med mig honom hem. Så tekniskt sett är de skyldiga mig den killen. Några andra roliga var väktarna som kom fram till oss och frågade vad vi ville göra. Trodde vi var i trubbel men de menade typ ta en glass fast när jag frågade om de betalade glassen sa de att de inte sysslade med volontärarbete. Efter många timmar i solen åkte vi tillbaka till Uppsala där vi tog en öl och träffade Tinas kusin och co.
 

sista juni första juli

Känns som att jag checkar av alla mina vänner nu i början av veckan så jag slipper umgås med dem resten av månaden, haha! Igår träffades jag och Denise. Vi åt lunch och handlade kläder och pratade om allt som hänt sen sist. Sen på kvällen gick jag på bio med Yvonne och såg 22 jump street och tog oss en varsin öl efteråt. Idag träffade jag Frida. Vi åt lunch och hon köpte kläder och vi pratade om allt som hänt sen sist. När hon åkt träffade jag upp Amanda och gick på bio med henne. Vi såg Divergent och sen förvandlades jag till en stark kvinna som kan slåss. Imorgonkväll ska jag och Tina träna och sen har jag inga fler vänner. No offence om någon läser detta och trodde att vi var bästisar. Det har varit så skönt att catcha upp med alla (hade inte träffat Frida, Denise och Yvonne på två veckor??) och behöver nu inte vara social på ett tag. Köpte sista Hunger games boken på Myrornas för 20 kronor idag så ni vet vart ni har mig iallafall.
 
 
Ledsen om ni läser Fridas blogg och förväntade er andra roliga bilder för jag har inte tagit några bilder och därför får bilden hon tog på mig innan vi åt representera det här inlägget som handlar om att jag har träffat alla mina kompisar vilket inte makes sense men vadå ska jag be alla skicka bilder på sig själva nej då kan jag lika gärna rita av dem vilket inte kommer bli vackert så strunta i det och jag vet att jag har mycket bilder på mig här men det är min blogg och den handlar om mig och jag kanske vill visa upp mig så ni inte glömmer hur jag ser ut eftersom jag sitter i mitt rum hela dagarna förutom igår och idag och imorn men alla andra dagar typ (inte fredag eller) det var allt för mig hejdå.

RSS 2.0