valborgsmässoaftonens outfit

Linnet från Ohio, Koftan är lånad från Klas och skorna har jag fått av Klas/Tove. Sen har jag massor av andra saker på mig men det är allt från H&M, inte så intressant. På ena armen har jag även ett armband som jag oxå fått. Men det syns ju inte. Måste bara nämna att det såg ut som att jag hade nåt uppkört i rumpan innan jag klippte bort det.


I see the soul that is inside

Först satt jag, Denise, Emil, Julia och Daniel och Niklas från estetettan i stadsparken och chillade. Egentligen skulle hela Denises klass vara där men vi satt typ i tre olika grupper. Efter två timmar när alla andra kom gick jag, Denise och Emil iväg för att äta. När vi ätit klart och skulle till station frågade några snubbar mig vart sneriket ligger. haha. Innan jag sa farväl till Denise och Emil väntade vi på deras buss och kollade på folk som blev tagna av polisen. Sen begav jag mig till min buss och satt där i 45 minuter. Det var kallt men kul, några frågade mig om det fanns något som hette liggargatan och sen kom en kille och ville veta vart parken där alla fyllon sitter är, alltså ekonomikum. Innan han gick sa han att han skulle dö i cancer och jag bara skrattade, huhu. När det tillslut kom en snygg kille och frågade om sexan gick från den hållplatsen insåg jag att den inte gjorde det så jag gick till stadshuset. Kort och kall men lyckad valborg måste jag verkligen säga.


i hope you're good tonight

ÅÅÅh (på ett bra sätt) vad jag vill ner på stan nuuuu. Ber om ursäkt över alla tidigare klagomål, nu är jag lite taggad eller vad man ska kalla det. Måsoik (hahahahahah när skrev jag detta?!?). Klockan ett ska jag ner på stan och träffa herr och fru keps. Vet inte vad som händer då, men skoj blir det nog! Ingen annan är hemma just nu, dom ba försvann när jag gick upp. Men det gör inget för jag är glaaaad. SES I REGNET VA.


bra planering asså

Här hemma är allt jag hör pussljud från fyra olika människor och kommer antagligen höra det från två till om jag gör nåt idag. Jag vill verkligen ner på stan istället för att sitta hemma och säga "nämen jag hade det jättemysigt ensam hemma där jag kunde se alla glada människor som skulle ner på stan från köksfönstret". Men det är jobbigt att duscha och sånt när jag vet att dom andra människorna har mer bråttom än mig, och när jag vet att det kommer flera andra snart. Så jag går upp när jag fått klartecken från Gud och när dom andra har begett sig. Funderar föresten på att sitta hemma tills det slutat regna.
Jag ska se förvirrad ut. Inte som en asiatisk katt.

.

Råkade gråta iallafall. Varför ska varenda jävla högtid bli så misslyckad? Funderar på om jag ska börja göra så med alla högtider. Midsommar, halloween, födelsedagen, julafton och sen på nyår kanske jag gör nåt skoj. Någon högtid jag glömt? Vet verkligen inte vad jag ska göra, åååh orkar inte tänka längre. Kan ingen göra det åt mig? Huhuhuhuhuhuh.


Before I lose control

Ååååh hatar allt just nu. TRE SAKER ÄR NEGATIVA DENNA USLA KVÄLL. Först och främst kostade ett par knästrumpor jag vill ha 98 och inte 39. Så farväl med dom. För det andra är uppcon biljetterna slut. FATTAR NI ELLER? Har provat kläderna jag planerat att ha flera gånger framför spegeln och föreställt mig de i musikens hus. Skit. För det tredje är det sista april om två timmar och här sitter jag och har inte ett jävla skit att göra. DAGS ATT SLUTA LEVA ASSÅ, ÅH. Okej, jag har lite skit att göra tror jag, ska följa efter Denise och Emil som en svans, men det ska bli skoj påriktigt! Sen ska jag hem och gråta lite, hihi. En sak är dock så jävla bra och jag kan inte sluta le. Det är därför jag inte gråter nu.

valborg förra året.

turkosa tjejen

Innan jag begav mig till skolan fick jag två par skor av Klas. Jäkla tur att jag inte hade på mig dom dock, jag har nämligen fått ett skavsår på tån så det blödde igenom mina andra skor. SÅ SJUKT ÄCKLIGT. På bilden kom vi på en idé och fick en ny gruppmedlem, haha. Till lunch var det vårbuffé, men jag drack ett glas apelsinjuice och när vi skulle gå såg vi att det fanns glass så den gulliga matgubben smuglade till mig och Amanda, hihi. Idrotten var ganska jobbig, först joggade vi en kilometer sen spelade vi norsk bränboll. Tror inte att det förvånar någon när jag säger att jag fick en boll i ansiktet asså. Efter idrotten hade vi samhällskunskap, egentligen kunde vi bara skriva att vi var där sen gå men jag och Amanda jobbade hårt! Iallafall Amanda. När vi slutat helt åkte jag ner på stan och köpte två par knästrumpor, ett glasögonfodral och blondering. Sjukt vad mycket folk det var, typ en tredjedel jämfört med vad det kommer vara imorn. Är lite taggad, hehe.


jätteintressant inlägg!

Förspv mig med två timmar idag, haha. Men det gjorde inte så mycket, är ensam hemma så ingen stör mig. Drömde en ganska rolig dröm. Typ att nåt ställe på Boland var ett skräckfilmsrum/omklädningsrum. Så där var jag och denise för att hänga upp min blöta BH och när jag gick runt där utan någon på mig öppnades dörren flera gånger, haha. Lite senare kom en snubbe och pratade med oss om något, och lite då och då kom ett jätteläskigt monster förbi fast vi blev inte rädda. Innan den drömmen drömde jag en lite roligare dröm, men den har jag glömt bort. Undra om drömmen hade något att göra med att klas och hans kompisar var på studentskiva igår med trollface maskar på sig. Nu måste jag skynda mig, har precis dushat av en mystisk anledning. jag ska ju ändå dusha eter idrotten och ikväll? Ibland förstår jag mig inte på mig själv. 45 minuter kvar, haha!

snälla vänta, vänta, håll ut

På lunchen när jag ätit klart min gods fil råkade jag "lägga mig i" några snubbars samtal, eller "gå i" några snubbars samtal kanske man ska kalla det. Det var ganska pinsamt, hehe. På tyskan hade vi ett så kallat prov som tog 15 minuter, så när jag slutade gick jag till Röda korset och sen tillbaka till skolan för att peppa Amanda. Konstigt nog har denna torsdag gått jättefort, kanske borde göra något vettigt innan den tar slut då. Fast nä. Abo.


Haha så onödig video. Men kan inte sluta skratta åt den hahaahahah.


So I can shake you

Har varit trött hela dagen, men det har inte stoppat mitt humör! På naturkunskapen var våran lärare kock och trollkar på samma gång. Asballt. Jag och Amanda skrattade nog hela lunchrasten. Dessutom provade vi att skratta utan att le, det var ganska omöjligt. På svenskan var jag duktig och jobbade jättemycket, woho! När Denise oxå slutat gick vi ner på stan. Minn trötthet tog tyvärr över då så jag köpte bara leggings, såg dock en jacka jag provade förut i rosa och blått (!!!!!). Ska nog ha en baseballjacka trots allt.


Vem vill du vara?

Åh vad skönt att komma tillbaka till skolan och träffa Amanda! Vi smaskade i oss pannkakor till lunch och efter det hade vi våran första bildlektion. Ganska kul faktiskt, fast vi gjorde bara våra mappar. På svenskan var vi av någon anledning i baracken, apkul! Dessutom såg jag en megastor hare vid byggarna, åååååh vad söt! Människorna på min skola är lite knasiga btw, fast om dom skejtar är dom helt plötsligt jättesnygga. Syftar inte på någon speciell. Det var bara en tanke som slog mig, hehe.


jag trodde jag var

Frida skrev ett jättefint inlägg om gårdagen som ni kan läsa här. Om ni inte gör det kan jag förklara att bilden är från våran cykeltur, där jag står på bilden svängde vi in i hopp om att hitta Science park. Smarta. Förövrigt sitter jag på balkongen med Klas och kollar på folk. Tänkte plugga men om några minuter börjar Grease så det ska jag kolla på.

Fint urdrag från Fridas inlägg.

 


Black, black, black and blue

Nu har Frida åkt hem, men gårdagen var askalas! Först åkte vi ned till stadsparken och chillade med onyttigheter. När skuggan överföll oss åkte vi hem till mig och lekte i lekparker och kollade på våra nya pojkvänner. Vi såg dom tre gånger under hela dagen! Innan vi gick in igen handlade vi och letade efter grönbroddar jättelänge. Efter maten tog vi en spontan cykeltur till Fridas framtida skola. Vi skulle även hitta Science park för att se vart hennes buss går. När vi hade cyklat runt i flera minuter på ett jätteläskigt ställe frågade vi en tant. Tydligen var det jätteläskiga stället Science park, haha. På kvällen kollade vi på Big Brother och det var Fridas fel att Rodney åkte ut tycker jag.


let's get loud

Har redan skrivit två skitdåliga inlägg denna morgon. Tredje gången gillt hoppas jag. Alla mina svarta leggings är trasiga så jag ser ut som en hora/kassler/fisk fångad i ett nät osv. Helst är jag en fisk. Skulle egentligen ha min gröna magtröja men jag passar verkligen inte i den, förstår inte varför jag köpte den. Istället har jag på mig ett linne jag köpte samma dag och som jag inte heller använt än. Snart är Frida här, skoj!


be my sweet honey bee

Åh vad jag älskar att städa! Diskade helt frivilligt idag och nu städar jag rummet. Man kan egentligen inte tro att jag tycker så med tanke på hur mitt rum ser ut i vanliga fall. Men jag blir nog en bra hemmafru om några år. Om jag slipper att laga mat alltså. Just nu har jag tagit paus från städandet för att dricka påskmust och kolla på Juno. Jag tar nog resten imorn, kan ju inte dammsuga nu. Föresten får jag 50 kronor för nöjet, eftersom mamma inte trodde på att jag skulle städa. Ibland är jag så sjukt grym, inte sant? Heheh.

Ett år sen, tänka sig asså!

frida den metrosexuella undrar!

Fridas ord är min lag. Såhär var det, jag kastade upp påskägget i luften medan Klas tog kort. Jag ber om ursäkt över funderingarna som flög in och ut genom allas huvuden. Var det en bra förklaring? Ja Frida, vi kan åka ner till ån och ha en liten picknick. Men bara en liten! Nu måste jag städa rummet så Frida inte vill åka hem mitt i natten. Var maten god?






don't you forget about me

Nu är mamma äntligen hemma igen.  Jag har därför fått mitt påskägg av henne! Asgoda godisar och tre par örhängen låg i det. Var ute nyss för att ta lite bilder med det men som vanligt misslyckas jag alltid och tappade det så att allt ramlade ut och pluppen från ett av örhängerna flög iväg. Men som den grymma människan jag är hittade jag den igen.


orkar inte komma på en rubrik

Gick inte så bra att vakna imorse. Klockan ringde tjugo över fem och tio i sju vaknade jag igen. Tio minuter innan det skulle sluta alltså, så jag skippade Big Brother oxå och fortsatte sova. Drömde en jättefin dröm desutom. Eller det kanske inte är så jättefint att vara tillsammans med Rodney från Big Brother, men att sova på en madrass utanför Gåvsta är ganska fint. Ehh.. Idag ska jag försöka plugga om inget kommer i min väg.

Hehehe, bjuder på denna ocharmiga bild från igår.

i put a spell on you

Sitter och kollar på King kong just nu. Gillar att apan kom in i filmen efter en och en halv timme och tre timmar tills det som stod på tv.nu hände. Blev så sjukt taggad att kolla på Landet för längesedan dessutom, vi får se om jag gör det imorn. Såg att det skulle vara ungefär klockan fem på morgonen, jag som hade planerat att sova ut för en gångs skull. Jaja, nog om det. Har trott att det varit lördag hela dagen så jag missar Big Brother nu. Då kan jag ju lika gärna vakna tidigt imorn och kolla på det oxå. Ja, så gör jag.


I'm just a Holy fool

Mycket trevlig dag idag. Har ätit massvis med mat (lite sik, en skinka och en annan köttbit, haha..). Efter maten gick jag och Klas ut och när vi kom in kollade vi på Bambi och åt efterätt. Fy vad sorglig Bambi är! Ännu sorgligare är det att jag trodde att Bambi var en tjej fram tills idag. På bussen hem kunde jag inte sova för att en snygg kille satt snett bakom mig, men när han gick av dreglade jag ner mig själv typ. Supernajs.

Hahaha bjuder jättemycket på migsjälv just nu. På den första bilden tappade jag min mobil för första gången. På den andra kastar Klas macka och på den tredje hade Hanna druckit nåt äckligt. De två sista bilderna är tagna vid samma tillfälle. Det var sjukt jobbigt att stå sådär så jag ramlade ner och hade sönder mina leggings. Så värt det asså.

påsklov 5



Jag vet att jag råkade ta bort plugga igen, men på lördag kommer jag faktiskt vara ensam hemma tror jag, så då kan jag försöka. Igårkväll blev det lite knas om vi skulle till Östhammar eller Gräsö och vilka som skulle vara där och blablabla. Men jag tror att det stämmer nu i min hjärna. Cykla tog jag oxå bort, kan inte garantera att jag gör det men jag hoppashoppashoppas (shoppa?) Förtillfället äter jag upp påskkärrningarnas godis.

I can't stay on the ground

Istället för att städa och plugga har jag suttit och inväntat påskkärrningar hela dagen. Tror ni att det kom några då? Jovisst, vi såg några som gladd skuttade mot vårat hus. Fem minuter senare gick dom till macken och köpte glass. Dom kunde ju fått gratis godis här ju! Kvällen spenderades nere i tvättstugan med bror. För ett tag sen plingade det på två trevliga människor, tyvärr var det inte påskkärrningar utan ambulansförare. Det kanske beror på att jag bad en bön från brevlådan utan att veta att veta om det. Amen.


påsklov 4



Vilken rolig dag jag ska ha idag, haha. Duktigt av mig att ta bort frågetecknet efter städa rummet tycker jag. Jaja, ännu roligare blir det imorn! Ska träffa farmor, farfar och pappa och förhoppningsvis cykla. Skrev mest så får att jag har haft ett stort behov av att göra det i flera veckor nu, men ingen vill cykla med mig. Snyft och snörvel säger jag då.

du ska vara den du är

Ungefär halv åtta började jag sortera godis i påsar som alla påskkärringar ska få imorn. Dock var jag tvungen att rusa till mitt rum mitt i allt när Glee började, hehe. Hoppas att det kommer några ungar imorn, har åtta påsar att dela ut. Sen att det bara är elva godisar i dom har inget med saken att göra. Klockan tio ikväll står jag inför ett jobbigt dilemma. Big Brother eller How I met you mother? Åh. påtal om ingenting kom jag på vad denhär låten handlade om igår innan jag somnade. Tog mig bara hundra år ungefär.


Synd att snubben är typ gammal gubbe idag. Han var ju jättesöt!


påsklov 3



Egentlgen stod det "gå ner på stan och äta på resturang" där det står "handla i gettot". Med gettot menar jag Gottsunda, men getto låter coolare. Skulle väl hellre äta ute och allt det men skitsamma. Hade ändå inget att ha på mig, hehe. Nu ska vi bege oss, woho!

she blew my mind

Köpte ingenting på stan. Provade dock massvis med tjocktröjor, åh vad jag hoppas att de fnns kvar när jag får pengar. För ett tag sen var jag, Klas och mamma ute och fixade våra cyklar. Träffade även skejtarna jag pratade om igår, och det var precis som jag trodde.. DET VAR MINA OCH DENSE KOMPISAR FRÅN UNGDOMSGRUPPEN, ÅÅH! Så söta dom blivit. Tur att jag såg en lite äldre skejtare oxå. När cyklarna var klara skulle Klas lära mig cykla. Eftersom cykeln fortfarande var trasig då så cyklade jag snett och nu tror säkert alla att jag inte kan cykla. Fast det kanske jag inte kan egentligen, hehehe.


påsklov 2


Skulle egentligen åkt till Stockholm idag men av två anlednngar gör jag inte det. Dels för att min näsa är helt igentäppt och dels för att jag har ungefär 300 kronor och 250 av dom ska gå till uppcon biljetter. Då kan man ju fråga sig varför jag ska ner på stan för, men det finns faktiskt saker man kan köpa för 50 kronor.Bara kolla i min garderob, hehehe.

Inatt finns ingen väg tillbaks

Hej hopp jag älskar nyheterna. Den 12 augusti är det nämligen Håkan Hellström konsert fick jag reda på tack vare det. Biljetterna släpps på torsdag! Satan vad många biljetter jag ska köpa.. Men det är så värt det! Om jag har råd är väl en annan femma.. Har inte pengar till några biljetter alls just nu egentligen. Men drömma kan man alltid göra!

my heart's pounding already

Måse nog redigera mitt schema lite. Idag har jag inte varit på stan och inte pluggat. Tog dock en promenad med mamma och handlade i flogsta. Fast det blev värsta omvägen, hehe. Annars har jag sett tre skejtare när jag kollade ut genom köksfönstret. Den första ramlade när han skulle vara cool, asgulligt! De andra två var typ tolv och skejtade vid macken. Verkar som att jag kommer se många skejtande småpojkar där i framtiden. Bjuder på en bild från när jag var världens mest uttråkade människa.


påsklov


Som ni ser fnns några dagar lediga. Alla förutom helgen faktiskt.

Måste även nämna valborg, har några förslag men får absolut inte vara hemma. Mamma har typ kastat ut mig, det kommer nämligen vara helt tomt här. Helst ska jag lämna huset nnan klockan åtta på morgonen. Någon som är villig att ta emot mig då? Behöver absolut inte vara med samma männsiska hela dagen. Vill gärna träffa många! Det är ett förslag jag dras tll lite extra mycket, men det säger jag nte här! Människan brukar tydlgen inte fira valborg. Knas. Detta är mest riktat till en människa som jag pratade om valborg med för några veckor sen. Måste se till så att ingen är ensam innan jag bestämmer mig.

she's a maneater

ÅH INTERNET! Sitter vid min dator nu, underbart! Måste kolla massor med bloggar genast! Har varit så otaggad på det med mobilen hehe. I brist på annat bjuder jag på en bild som jag tog efter jag varit och tränat. Tycker faktiskt att jag blev ganska söt på den. 


i once had a girl

Åh vilken underbar dag! Har varit och spinnat med mamma en timme. När jag gick hem kollade jag lite på killar som spelade fotboll halvnakna, hehe. Går fortfarande inte att ladda upp bilder tror jag. Men snart kanske jag får Internet på min dator igen!

two for the show

Har varit och kollat på grease ännu en gång. Köpte nämligen en biljett till mamma i födelsedagspresent. Den var nog bättre än innan, älskar t-birds versionen! När jag kom hem kollade jag på slutet av glee. Mycket musik denna lördag, hehe. Ber om ursäkt för de sjukligt tråkiga inlägger. Men det är lite jobbigt att skriva ett inlägg på mobilen, inte kunna ladda upp en bild från den och inte ha fungerande internet på sin vanliga dator så man måste låna någon annans för att ladda upp en ful bild. Sjukt jobbigt att ladda över bilder från mobilen till datorn dessutom. Om man ska göra det varje dag alltså.



smart phrida

Helt plötsligt när jag vaknar förstår jag allt om mobilen typ! En dålig sak är dock att ingen har skickat sms till mig så jag använder den typ bara som en dator. Nu ska jag kliva upp och komma på varför jag har ont i ryggen.

Big mother

Haha Assa min dator vill inte längre ha Internet trots att alla andra har det i Detta hus. Vilket sammanträffande att jag har ny mobil son jag kan blogga från! Skoldagen var chill, vi slapp beeptestet och lekte olika lekar istället på idrotten. Ber om ursäkt för.stavningeb. Trevlig helg!

We're not the fortunate ones

Slog rekord imorse! Vaknade halv nio, åt frukost i en halvtimme, duchade i en kvart och fixade resten på en halvtimme. Fast håret fick torka i solen, haha. När jag kom till skolan kollade vi på en teater om Dag Hammarsköld. Bra att Klas förhörde mig här om dan om viktiga människor, haha. Eftersom matten började tio minuter efter åt vi lunch en halvtimme och hade en kort mattelektion. På historian lyssnade vi bara på läraren och fick sluta tidigare, samma sak på tyskan typ. Fast jag var tvungen att gå till Amandas klassrum, hämta min jacka i skåpet, gå tillbaka och prata med Amanda och sen gå tillbaka för att gå till bussen. Tog faktiskt 13 för att göra en viktig sak som fick mig att inse att jag är fattig. Men folk är skylldig mig lite pengar och jag ska lämna tillbaka en dag innan skolan imorn, sammanlagt blir det 317 kronor. Så egentligen är jag ganska rik.

Grattis på födelsedagen MMM..mamma!!

i know you care

Missade ju Glee när jag var på musikalen. Har sett fram emot detta avsnitt enda sen jag fick reda på det och kommer missa reprisen på lördag oxå. Tack gode gud för att du uppfann internet. Nu ska jag kolla på Glee sen sova. It's a big day tomorrow!


vi har varandra

Dagen var ungefär som igår, satt vid datorn på håltimmen, lunchen och svenskan och på de andra lektionerna chillade jag. Amanda var snäll och sa att jag såg ut som en skolflickaföresten! Då sa jag att hon såg ut som en dinosarie. Efter skolan åkte vi till mixmix, ska dock tillbaka dit imorn och reklamera lite saker. Innan vi gick och kollade på musikalen åt vi på Subway. Mums! Första gången jag åt där och andra gången jag åt en macka därifrån. Klockan sex fixade vi biljetter till musikalen. Längst bak bredvid ljud och ljud båset. Grymt ju! Precis som självaste musikalen alltså. På lördag kör vi igen!


Ojojoj bara en bild. Sorry!

now you're gone

Gjorde en fin saga av några bilder från dagen! helt sann dessutom. Ville lägga in ett skrikljud vid ett ställe men höll ju på att bajsa på mig när jag skulle hitta det. Om ni inte förstår vad jag vill visa med denna video kan jag tyvärr inte förklara det. Förstår nämligen inte det själv. Grattis på treårsdagen och tack för allt min pussgurka!

Måste bara nämna att Basshunter inte längre är bra. Tack och hej för mig!


Egentligen är du inte kär i mig


one day you'll wake up

Åh vilken knasig dag. Har inte gjort något på en endaste lektion och satt vid datorn på båda håltimmarna. Till lunch blev det bagett i matsalen med sällskap av Joszan. Dessutom har dagen bllivit omplanerad tusen gånger, skull egntligen bowlat nu tillexempel. Till råga på allt plattde jag håret i en och en halv timme imorse men blåsten förstörde det, tog ingen jacka i tron om värme och slöpade runt kameran helt i onödan. Snartn kommer Denise och då ska vi fira våran treårsdag i lugn och ro. Hoppas jag.


It's a wonderful surprise

Började skoldagen med hjälpmatte. Det är nog ganska kul ändå, haha. Efter det var det riktig matte, nästan så att det oxå är kul asså. På lunchen satt jag och Amanda med coola teatertvåor! Inte alla som får göra det, hehe. Visserligen var Denise där, så så coolt var det inte. Efter skolan gick jag ner på stan i denna värme med vinterjacka. Köpte leggings, fult läppglans och en hemlis. Snart kommer mormor och morfar. Det blir nog skoj!


lady in red

Mamma glömde sin matlåda hemma imorse så jag gav den till henne när hon åkte förbi med bussen och passade på att åka ner på stan samtidigt. Var på jakt efter en kjol, men "om man letar hittar man inte". Fast jag hittade två stora koftor, var nära att jag köpte XXL men den var lite väl stor. Så en är i XL och den andra M. På bussen hem kom jag på att jag har ganska många koftor, så jag ska försöka använda dom lite oftare. Istället för den svarta jag brukar ha alltså. Intressant inlägg om koftor va? Bjuder på en film jag hittade från uppcon när jag dricker en läsk som stod i kylskåpet i flera månader. Jättegott! Den här gamla motorn kom fram i tid, lämnar centralstationen kvart i nio.


Now the lines are drawn

Hela veckan har jag suttit och dreglar över lite grejer på shock som jag behöver, tufft att denna blogg råkar ha en tävling där man kan vinna valfri valfri produkt därifrån asså! Det måste ju vara ödet eller nåt. Jaja, var med och tävla ni oxå vettja! Trots att chansen är minimalisk att jag vinner ska man aldrig säga aldrig, eller huuur? Klicka på länkarna!


i'm on my way

Gick somsagt med mamma till Ekeby förut. När jag ändå var ute tänkte jag att jag kunde åka ner på stan, sagt och gjort. Dock köpte jag inget. Hurra säger plånboken! Måste faktiskt spara tror jag. Ska skriva upp allt jag faktiskt behöver och försöka ha råd med det. Jag som trodde att jag skulle vara rik jämt och ständigt när jag fick studiebidrag. När mamma kommer ska jag roligtvis äta pizza. Vet föresten inte vad roligtvis betyder.

Trots att jag inte ska köpa någon baseballjacka längre var denna lite fin.

"åh jävla skitpizza"

Jag bestämde mig för alternativ två tillslut. har suttit och degat tills Frida kom en sväng. Nu då? Finns så mycket jag måste göra. Typ som att beställa biljetter eller åka till stockholm. Nu ska jag tydligen ut och gå. Åh, kunde lika gärna åkt ner på stan asså. Eller pluggat! Jaja, får väl sätta på mig riktiga kläder och göra som dom andra vill.


i Miss You Really Wish You Would Come Back To Haunt Me Now

Puh, what a morning! jag har börjat dagen med att städa rummet. Egentligen är det inte så städat, men man ser iallafall golvet. Tyvärr ligger allt på sängen nu. hehe. Nu står jag inför ett dilemma, antingen åka ner på stan nu och sen komma hem och plugga eller duscha och vänta på Frida. Och kanske plugga. Är nog ganska taggad på stan ändå..
Vi får se helt enkelt! För ett år sen var jag iallafall på uppcon. Peppen asså!


you are the music in me

Åh, världens skönaste fredag asså. Jag och Amanda kom till skolan för att kolla på melodifestivalen klockan elva. Fast vi hann inte kolla på alla eftersom det var god mat i matsalen. På idrotten hade vi teori och massage i en halvtimme och sen gick vi ner till Reginateatern och kollade på Grease! Sjukt talangfulla människor som går på Boland asså. Synd att jag inte är en av dom, hehe. Jag älskar min skola måste jag nog medge.   


i know what i want

Åh vilken underbar dag! Förutom att filen var så sjukt äcklig. Fast jag köpte en bagett till historian så det gjorde inget! På lunchrasten spelade jag, Amanda, Clara, Martina, Astrid och Freja kort. Jag förlorade typ hela tiden i bubbel men ägde på sjuan. På tyskan pratade vi om bloggar och resor, ganska kul faktiskt. När jag kom hem efter att ha blåst iväg lite kollade Klas hur allmänbildad jag var. Så nu är jag snäppet smartare! När vi ätit mat gick jag, Klas och mamma och köpte godis. Känns som att det är fredag nu, haha.

Asså älskar att mina ögon är alldeles röda. haha..

I know you can save me

Puh vad trött jag är! Skoldagen har bestått av blandannat labb på naturkunskapen och engelska redovisning. Efter skolan åkte jag och Denise hem till mig. Fast jag skulle köpa tofsar och h&m råkade ha rea så vi stannade där ett tag. Oups. När vi sen kom hem lagade vi mat så att vi skulle orka dansa. Det var förövrigt sjukt svårt att hänga med men ändå sjukt kul. Eftersom det slutade klockan åtta missade jag Glee och orkar inte kolla på Big brother nu. Känner mig nästan duktig. Synd bara att jag inte heller orkar plugga.


i will die someday

Om cirka en kvart ska jag iväg och ha samhällskunskap. Tyvärr  har jag inte gjort läxan men det är nog inte jordens undergång. Efter skolan ska jag träna, woho! Tjugonde gången gillt brukar man säga va? Ska bli apkul, hehe. Jaja, nu ska jag ut i regnet. Gud vad jag längtar! Finns inget bättre än när nyplattat hår förstörs och blir lockigt.


I've been around that track

Känns som om jag har suttit vid datorn hela dagen. Innan skolan, på första håltimmen, på svenskan och nu. Sjukt tråkigt det är egentligen. Under den andra håltimmen åkte jag och Amanda till mAX. När vi väntade på bussen satt vi och funderade på vart några andra skulle.. Finns ju mycket i boländerna ju, haha! Typ IKEA, eller tyyyyyyp biltema. eller tyyyyyyp city gross, eller tyyyyyp dendär fyrkanden som är som bauhaus. Innan vi åkte tillbaka till skolan släppte jag lös Amanda på Röda kosret. Eller rädda barnen som Amanda trodde det var, haha! Efter skolan skulle jag hem. Innan jag och Amanda skildes åt cyklade jag lite på Blixtelina! Synd bara att jag cyklar som en kratta.


never say åttahundra grader

Innan jag börjar med svenskan ska jag visa den fina bilden jag gjorde när jag insåg att skolan har uppdaterat sig och blivit high tech! Love it! Berättar om min trevliga dag när jag kommer hem, nu ska jag jobba och sjunga på Ebba grön eller Justin Bieber. Beroende på vad resten av klassen sjunger på. Förtillfället är det Justin Bieber, woh!


I'll tell you what I want

För exakt sex år sen blev jag tillsammans med en kille. Jag skulle väl kunna säga att det är mitt enda seriösa förhållande, men med tanke på att vi inte knappt pratade med varandra, bara träffades två gånger och blev tillsammans över msn så var det väl inte så seriöst. Den femte maj gjorde jag sen slut, men han såg det inte fören den tionde. På kamrat alltså. Jätteintressant va? Sjukt (töntigt) att jag har koll på sånt egentligen.


when you call my name

Åkte somsagt tidigt till skolan för att plugga, hoppade tillochmed över extramatten för att göra klart allt. På riktiga matten började vi med statistik, det absolut roligaste man kan göra inom matte. Till lunch blev det världens godaste fil. Jag borde bli filkung asså. Efter lunchen var det då dagt för redovnisning, så sjukt skönt att ha det överstökat! Egentligen ska jag ju vara med Denise nu och träna om några timmar men som jag skrev tidigare så fick jag ett sms av Denise. Hon har feber så det blev ingen träning. Istället gick jag till röda korset efter skolan och efter det gick jag till media markt och väntade på mamma.

usch vad trött jag ser ut.. och var.. skulle mest ta kort på tröjan, vet inte om den var fin,

hold on to this feeling

Ojojoj nu har jag bråttom! Vet inte ens varför jag skriver nu, helt onödigt. Börjar egentligen någon annan gång idag men ska plugga med Amanda i skolan så så bråttom har jag kanske inte.. Såg föresten att jag var jättetjock på bilden. Tur att jag ska träna efter skolan då. Tyvärr känns det inte som att träningen kommer hjälpa mig inför beach 2011. Det är ju trots allt typ bara två månader kvar. Fick sms från Denise nu btw. Eller jag gissar på det eftersom smsminnet var fullt och smset ännu inte kommit.

Med tanke på min bråttomhet hinner jag inte ta en ny bild.

You don't wanna hurt me

Har färgat min lila kjol idag som i början var vit. Köpte den för 50 kronor och har lagt ner över 100 kronor på den efter det. Egentligen skulle den bli svart med blev marinblå. Dock gör det ingenting, Om ni säger att den var finare som lila så får ni köpa en ny.

Ber om ursäkt över mina fula armar och fettet som hänger över på sidorna.

make a statement

Har varit nere på stan med Frida idag. Mycket trevligt! Fast det var ju lönehelg som det alltid är när vi är på stan, så det var folk överallt. Dessutom skämde vi ut oss som vanligt genom att ha ner massa saker osv. Men det är alltid skoj att vara med Frida så det gjorde inget. Hittade lite saker jag vill ha men köpte bara textilfärg och halsband. Duktig!


abcdefgh51230n6*qrst4wxyzåä-

yfds54ah2fa13f2a1hfa2haf3ha! är så 1ä3a rg, 243 att 5ngen 1ä32a 0änn5s2a ser ad 1ag s2r5er, ÅH FANFANFAN, Så ser det ut om man skriver helt vanligt med mitt tangentbord på datorn. Kan någon SNÄLLA säga vad fan som händer med min dator? JAG ÄR SKITRÄDD. FAN, vad kommer hända härnäst liksom? HJÄLP MIG!

Ser dig på blåa i april

Ååh, vad är meningen med första april om ingen lurar mig? Trodde ett litet tag att Denise gjorde det när hon sa att vi inte kunde träffas idag men eftersom det vore ett väldigt taskigt aprilskämt så hoppades jag inte det. Fast egentligen gjorde jag det eftersom jag ville träffa henne. Annars lurade jag bror att jag fick MVG på eu-provet när jag i självaste verket fick IG. Uppdaterar sen när någon lurar mig på riktigt, alltså inte Klas.


Your poison gets me high

Innan skolan lämnade jag in min valblankett till indivuduella valen, fast tydligen fick jag inte ha som jag ville så jag kommer ha jazzdans, tonårspsykologi och klädsömnad i tvåan och digitalt foto i trean. Plus musikalen i tvåan och skoltidningen. Efter att jag och Amanda pluggat historia spelade vi innebandy på idrotten. Jag fick självklart en innebandyboll på mig, men det börjar bli en vana. Under våran första match blev det oavgjort och sen vann vi överlägset (jag gjorde några mål dessutom, woho). Fast Amanda svek oss på sista matchen, buhu. På samhällskunskapen fortsatte vi med ekonomi och jag var duktig som pratade lite, sjukt bra dag helt enkelt. Love it!


Haha, kunde inte visa oss i färg. Idrott innan = inte fresh. Inte jag iallafall.

RSS 2.0