it's always a good time

Hehe, tog bort det förra inlägget för att jag har hundra år på mig att bestämma mig! Skulle vara effektik och skriva saker i en bok från en annan bok men det blev inte av, har två halva dagar på mig så det löser sig nog. Har jättelänge tänkt på vad jag ska ha på mig på skolfotot och när jag satt och kollade på videon nedan fick jag värsta uppenbarelsen. Imorn ska jag ha en annan snygg outfit på mig, har planerat mina närmsta helger i outfitväg och det känns så jädra bra! För det betyder att jag har planer. Nu ska jag kolla på Offiside som jag såg för hundra år sen och sova, mådde inte så mycket bättre efter att choklad jag ätit. Men det hindrar mig inte, imorn ska jag ha kul även om jag skulle spy lite!!
  

The chaos that controlled my mind

Skulle egentligen till Bea idag men hon smsade fem minuter innan jag skulle till bussen så jag bytte om på typ två sekunder. Var både spy- och svimfärdig imorse så det är väl lika bra. På svenskan kollade vi bara på en film om Julius Ceasar. Är det okej att tycka att dom svartvita snubbarna i filmen var snygga? Runt tolv tog jag bussen in till stan med Yvonne efter ett möte med mig som ordförande, Yvonne som sekreterare, Amanda som assistent och Sofia som vice ordförande. Vi kom fram till att Amanda ska hem till mig på söndag, haha! Förresten, tror att alla snubbar som någon gång under gymnasiet har skrivit till mig på facebook har skapat en miniarmé, såg dom överallt, en efter en. Vill bara säga till alla snygga snubbar som läser detta att facebook är inte rätt sätt att ta kontakt med mig på, speciellt inte om man inte ens hälsar i verkligheten. Vi har röster och ben av en anledning, gå fram och prata med mig istället.
 

Sanna ord består för alltid, falskt tal bara ett ögonblick

Hade somsagt min första sånglektion i trean idag! Det kändes så himla skönt med en ny start och min lärare är jättesnäll och bra! Fick göra lite uppvärmningar och sjunga Come along som jag sjöng med Eva så att hon hörde min röst, sen valde hon ut Tro som jag ska få sjunga och höjde den! Betyder detta att jag äntligen är en sopran? På lunchen kirrade jag och Amanda skåp i A innan vi drog och åt pasta och skinksås! På religionen läste vi bibeln lite och efter skolan och mötet med David köpte jag äntligen ett block! Nu känns det som att jag går i skolan påriktigt, med skåp och block!
 
Kände mig jättekristen idag med kors, kristen låt och bibel! Bilden är från Amandas instagram.

we are the kids with the hungry hearts


dagens outfit #46

Tjocktröja - Gina tricot. 
Örhänge - Gjort själv.
Skor - Fått av Tove.
T-shirt - Weekday.
Väska - Loppis.
Shorts - H&M.

 
Tänkte egentligen ha en skjorta, kofta och shorts eller byxor, målade även naglarna röda igårkväll. Men sen skulle jag lägga på ett till lager men det blev vara kladdigt och torkade aldrig så en kvart innan jag skulle åka (hade fyra timmar på mig imorse..) skrubbade jag bort allt och bytte om för helt plötsligt blev jag jätteful i skjortan. Skönt att bara ha slappa kläder när man bara har en lektion. Var dock tvungen att ha tröjan stängd eftersom t-shirten är en magtröja, hehe.

we'll never be wrong

Råkade komma 20 minuter tidigare till skolan imorse så jag gick ett varv all by myself (hälsade på sex personer, är så jävla cool) och slutade sen vid dansen där Amanda var. Sen hade vi svenska då ingen i klassen fattade vad vi skulle göra förrän typ slutet av lektionen, haha! Skulle uträtta tre ärenden efter jag slutat men åt istället pannkakor med Amanda, Malin och Sofia. Nya tag imorn, ska även ha min första sånglektion då och vet inte om läraren är en Peter eller Petra!
 

ba lit gla

KUGSIHSJSBG!! Det var bara ett sätt att beskriva min glädje. Skulle skriva ett inlägg om två jackor jag vill ha och sen helt plötsligt smsar mamma att jag är rik. har fått pengar av pappa nu, woopwoop! Och imorn har jag bara en lektion för dom har flyttat musikteorin tillbaka till måndagar, älskar livet!! Har även fått reda på att det är skolfoto den 13 och vi har en bra tid oxå, inte på morgonen när man precis vaknat och inte heller på slutet av dagen när man är helt slut. Fick höra igår att det inte är ABC-gruppen som tar bilderna, tur det! Dom ska hålla sig till det dom gör bäst, studentmössor. 
 
Olika sätt att älska enligt Yvonne från igår! Bara för att jag är så glad heeeheeee.

I wake up at twilight

Hade bara naturkunskap idag. Vi labbade om svavelsyra och järn och sånt, faktiskt väldigt kul! Sen åt vi en snabb lunch innan jag och Yvonne drog iväg för att träffa en kändis. Tänker inte nämna vem eller vad vi pratade om men vi satte oss på Storken med en kaffe, en te och en chai latte och planerade ett litet event. Personen tog sen en bild av oss med mobilen, hihi! Så himla söt! Kan dock inte visa den och har ingen egen bild men Amanda tog en från naturkunskapen! Ska lova er två saker 1. Om jag skaffar en mobil som kan ha instagram ska detta inte bli en mobilblogg eller vad vi ska kalla det. Kom på en sak till när jag väntade på bussen men glömde bort det nu. Ska iallafall hålla mitt löfte!
 
Hahaha ser ut som västa tönten bredvid Malin och Matilda, och what's up med min tumme??

musik på schemat

1. En ny sånglärare, bu eller bä? Det återstår att se. Ber till Gud att det ska vara en tjej. Vet att två sånglärare blviit föräldrar förra året så jag hittar den inte på hemsidan, huhu. Tur att Yvonne oxå fått ny så det inte är mig hon hatade.
2. SKOJAR DU MED MIG GÖRAN?? Måndagstiden var ju helt perfekt men nu gav du mig två jävla håltimmar. Förstod inte ens vad felet var, alla kunde ju uppenbarligen komma på lektionen? Fett lång håltimme för en halvtimmes musikteori..

ingen tror på ingenting

Har bara haft djupa lektioner då man måste tänka idag. Bortsett från musikteorin men då orkade jag inte alls lyssna. Annars var det bara raster och håltimmar som har bestått av gå runt i skolan och betygsätta killar med Yvonne. Tyvärr var det mest nollor som gick förbi. Det enda positiva med alla raster var allt lammkött som man aldrig sett förr, eller så var det bara snygga treor. Är ju värsta instagramtjuven så här är en bild från när jag spelar min nya låt för Yvonne. 
 

med detta sagt säger jag godnatt till er

Började och skrev klart min religionsuppgift idag, älskar när det bara flyter på. Dessuotm var det en sån uppgift när bara man själv vet svaren, som om man tror på något övernaturligt eller hur jorden skapades. När kursen är slut ska vi få tillbaka dom, tycker jag var riktigt poetisk på mitt skrivsätt. Kanske visar den någon gång i framtiden, om jag inte ändrat åsikter helt om ett halvår. Har förresten lagt till First daughter och Terra nova på min egna söndagstvtablå, hehehe.

efter regn

Asså herregud vad fint det är utanför mitt fönster just nu, Regnet har gjort gräset och träden jättegröna och det är en jättestor regnbåge utanför köksfönstret plus att himlen är jättemörk men solen lyser. Det går varken att förklara eller visa på bild men jag försöker. Vill bara springa till ena änden av regnbågen och hämta skatten när jag ser detta.
 

söndagig söndag

12.00 Skavlan. 12.50 Batman begins. 15.05 Hart of Dixie. 16.00 Chloe Kings nio liv. 17.00 Ghost Whisperer. 18.00 Ghost Whisperer. 19.00 Ghost Whisperer. 20.00 How I met your mother. 20.30 How I met your mother. Ska klämma in religionsuppgift och renskrivning av naturkunskapslabrapporten oxå. Bra söndag. Lånar Fridas instagrambild, hehe.
 

skullcandy

Skulle kolla på en video idag, och som vanligt skulle jag ta mina hörlurar så inte dom andra skulle störas. Men så knakade det till. Efter typ fyra år sa dom adjö. Med tanke på att jag har slängt dom på golvet flera gånger, suttit på dom och bara ena hörluren funkar är det ganska bra ju. Håller på att limma ihop dom nu så att dom kanske håller ett tag till, haha! Ber förresten om ursäkt över min äckliga dator, den är fräshare irl som man säger. Nu blir det Skavlan!!
 

River en vacker dröm

OJ vad jag har drömt inatt! Blandannat att vi hade någon slags project runaway tävling i skolan och man hade två minuter på sig att göra något men jag hittade inte min pappershand och papperssolfjäder men alla gick ifrån så jag gjorde aldrig nåt. Sen var det olika lekar på skolan och Denise ville ha min grannes gitarr men han öppnade dörren bakochfram och sa att hon skulle ringa om hon älskade honom annars fick hon inte låna den. Men sen lekte vi aldrig några lekar och det var jättemånga djur där som jag tydligen tagit dit, haha. Sen åkte jag till BB som låg i en gränd för att föda Håkan Hellströms barn och när tjejerna i klassen fick reda på det kom dom dit och stöttade mig, hihi.
 
weheartit.

dagens outfit #45

Tjocktröja - Gina tricot.
T-shirt - New yorker.
Shorts - Avklippta byxor.
Skärp - Mammas.
Klocka - Fått av mamma.
Skor - Fått av Tove.


the dark knight rises

Gick på spontanbio med Frida som numera är 17 idag. Trodde aldrig att den skulle vara så bra som den var, fällde nästan några tårar mot slutet. Dessutom har jag ju en hemlig crush på Joseph Gordon-Levitt sen Inception. Älskar förresten att åka med sjuan hem efter jag varit på bio. Är alltid så tagen och inspirerad av filmen så när jag går i den lilla skogen tänker jag alltid att jag är en av karaktärerna. Ikväll kände jag mig som Catwoman, så om någon knivhögg mig skulle jag slå ner den med mina händer och när jag letade efter mina nycklar var det som att hela världen stod på spel.
 
 

rita någonting

Önskade att jag kunde skriva att min syster är så mycket bättre än er andra som spelar mot (med?) mig på Draw something, men idag förstördes det helt! För mindre än en månad sen tvingade jag syster att börja spela med mig och under dom veckorna kom vi längre än jag gjort med alla tölpar som aldrig längre spelar med (mot?) mig om jag inte tvingar dom. Brukar alltid spela töntiga mobilspel innan jag somnar (har ingen liten lampa så jag kan inte läsa en bok, hahaha) för att kunna somna lättare. Tycker syster är dum som inte förstod min Japan när hon ritade en stövel och någon som håller i en mugg med kiss i eller två människor och skriver "mys" när det ska vara Fredag. 
 
En japansk flagga med en japan i. Såå himla uppenbart ju.

When he's down

Har ingenting att göra och ingenting att skriva om. Meeen önskade lite att jag var och lyssnade på Maggio nu men hörde att konserten flyttades in. Har inget planerat alls i helgen, förutom köpa block. Men det tar högst en timme så.. Ja. Fast jag har några helger framöver planerade, så min höst kommer inte bli lika sorglig som min sommar. Skrev förresten om min festlista för typ femte gången idag. Ändrar mig jämt angående vilka som ska komma, skulle vilja ta ett snack med den där Frida oxå. Hon fyller faktiskt 17 år idag! 17 år i staden där hon växte upp och så. Satan i gatan vad fort det går.
 

dagens outfit #44

 
Kofta - Begagnad. Skjorta - Cubus. Halsband - Ut&penn. Shorts - Gina tricot. Väska - Loppis. Skor - Fått av Tove.
 

i have a dream

Var inte alls säker att om jag ens hade någon lektion imorse men en och en halv timme senare än planerat gick jag upp och såg att det var fint väder. Ville gå oduschad och med tråkiga kläder till skolan men det går ju inte om solen skiner. Så jag skyndade mig jättemycket och hann i tid till min enda lektion. När jag hade slutat skulle jag och Amanda fixa studentgrejer men läraren var inte där så vi och Jasmine satt i bibblan där vi fick godis sen gick vi till ÖB. Klockan tolv kom Yvonne tillbaka så Amanda åkte hem och jag och Yvonne fixade lite med projektarbetet, sen hängde vi runt på skolan tills halv tre. Lite innan kom Denise så jag följde med dom till omklädningsrummet och tre minuter innan Amanda började igen följde jag med henne till hennes lektion. Känner mig som en sån som måste umgås med alla så dom inte ska vara ensamma. Förresten pratade en främling med mig på bussen när jag skulle till skolan. Vi hann under tre hållplatser prata om folk på boland, mitt hår och lite andra grejer. Det var trevligt, men så himla osvenskt!
 

lämnade kameran hemma

Maten var supergod, vet inte om det var för att jag var så himla hungrig, för att jag jättekonstigt nog älskar pasta och skinksås eller helt enkelt för att Denise kan laga mat. Till efterätt blev det glass och sen pratade vi supermycket och kollade på tv. Fick kolla på Ones upon a time om jag stannade, haha! Gick hem innan tio jättesnabbt eftersom jag är mörkrädd. När jag var utanför porten saktade en bil in bakom mig och dörren öppnades. Jag var jätteberedd på att en man skulle ta tag i mig och bära in mig i bilen, men det var bara en tjej som skulle vänta på sin syster. PUH.
 
En ny pojkvän, en Denise och en katt.

11.33-12.30

Skulle bloggat imorse men då glömde jag och i skolan gick det inte. Innan skolan skulle jag köpa ett block men dom hade bara GRÖNA. Så jag gick till skolan och hade naturkunskap och religion. När vi slutat skrev jag och Amanda på affischer, sååå fina! Träffade förresten Denises mamma föräldrar på ÖB, dom hade hört om våran romantiska middag som jag är påväg till nu. Om allt går som det ska är det nu en bild på mig och Amanda från elevkårets blogg här nu.


urban

Ni vet när man bara inte riktigt passar ihop? När man vill två olika saker och inte känner att det är rätt? Så var det med mig och Urban. Så nu ska du tillbaka. Men jag lovar att det kommer göra en annan ung flicka väldigt lycklig. Tack för våran tid tillsammans, men nu är det dags att ta farväl. Ska alltså skicka tillbaka jackan, men har redan spanat in en ny!
 

kan inte någon annan bara göra ekvationen

Sen jag kom hem har jag festplanerat och kollat mina vänners instagrams. Fast via datorn, åååh. Egentligen förstår jag inte det roliga med det men önskar så himla gärna att jag kunde ha det på mobilen. Snart ska mamma ringa och boka partylokal om det är ledig, woho! Lånade en fin bild från Amandas instagram på mig, Frida och Denise. Härliga tider!
 

Do think twice

Har haft en lektion idag då vi bara gick igenom vad vi gjorde förra året. Slutade halv tolv och kom hem halv tre. Innan lunch var det soffhäng med popcorn, marsmallows (orkar inte googla hur det stavas just nu, haha) och elevkåren! Senare tog vi tag i grejer och hämtade studentaffischer och hängde i bibblan. Klockan två började Amandas lektion så då åkte jag hem. Fick förresten ett samtal av våra studentkonkurenter innan vi skiljdes åt men svarade inte, hehe.
 

dagens outfit #43

 
Tröja - Gina tricot. Skjorta - Gina tricot. Byxor - H&M. Skor - Skopunkten. Väska - Loppis. Cyklar - Ica kvantum.

I never see you out

Fick en sovmorgon imorse och började dagen med naturkunskap. Det ska nog bli kul, idag gjorde vi bara en slags labb med pendel och grejer. Sen hade vi lucnh i en och en halv timme. Jag, Amanda, Yvonneoch Marko satt i kafeterian för att visa vilka som bestämde. Fast vi satt i ett hörn med våra mobiler bara. Skrev en jätterolig facebook status som hittills har 22 likes, hihi! Sista lektionen var ungefär en halvtimmes gemu som slutade halv två. Då mötte vi upp Denise och tog en kaffe i kafeterian. Det slutade med att vi satt där i nästan två timmar och snackade skit, haha! Fast vi snackade om snälla saker oxå, som fest och mellanstadiekärlek. Tog fyran hem med Denise som är min granne i en vecka till sen.
 

one last time

Typ glömde nämna det, men som ni ser har jag färgat håret igen. Nu vet ni, hehe. Här ser ni oxå en till bild på mitt schema, har fått två musikteorilektioner inlagda på måndagar och tisdagar nu oxå. Så imorn slutar jag halv två. 
 

gymnasiets outfits #42

Tänkte alldeles för mycket på min outfit idag igen. När jag började ettan hade jag ett svart linne från New yorker, en lila huvtröja från Bikbok, halsband som Bea köpte till mig i Frankrike och skor från Wedins. Ett år senare hade jag på mig ett linne från H&M, en secondhandskjorta och skor från skopunkten. Så idag tänkte jag att jag skulle ha någon blandning av dom två. Därför blev det en ärmlös jeansskjorta/jeansväst från Gina tricot, den gråa tröjan jag köpte igår från samma ställe, skor som jag fått av Tove och en rosenkrans från munkklostret. Under alla tre första skoldagarna har jag haft mina shorts från New yorker. Lite har jag väl ändå förändrats på dessa tre år? Bortsett från töntigheten asså.
 

here comes the sun

Under våran enda lektion idag fick vi fika, träffade de nya eleverna som är mer veteraner än oss, pratade i smågrupper och fick schemat. Om man bortser från att mina musiklektioner inte ligger ute ännu, jag ska välja till tyska steg 3 och någon gång ska jag ha matte har jag bara åtta lektioner. Mellan en och tre per dag. När vi slutat blev allt ännu roligare. Jag och Amanda skrattade genom hela skolan, hälsade på massor av människor vi inte träffat på länge, fick en glimt av skolans snyggaste kille, tog bilder som gjorde att alla musikelever fick ta en omväg, åt oss tjocka, pratade viktigheter, kollade in i det föredetta gömstället som numera är ett pluggställe (älskar att teatereleverna satt där ändå, haha) och annat skoj. Så vi stannade i skolan ungefär fyra timmar efter att alla andra gått hem. Imorn börjar vi med naturkunskap!
 

before i die: summer summary 2012

 
Kär är jag fortfarande inte. Har i princip inte träffat några nya människor så det har varit lite omöjligt. Fast jag läste för ett tag sen att om man har en crush i över fyra månader betyder det att man är kär och jag har ju en crush på många.
 
Har väl inte provat nya saker som att springa ett marathon, sjungit ensam för publik eller slaktat en gris. Men jag har gjort lite småsaker som att äta kräftor. Det var allt. Är fortfarande rädd för dom så det gav ju inget. Antagligen har jag provat på fler saker som jag inte kommer på nu, men somsagt inget jättestort. Önskar att jag tog fler risker.
 
Tänker räkna Eckerölinjen som en båt nu, och jag var ju där i ungefär en dag. Önskade dock mer att vi åkt ut med stora båten och åkt till olika öar en jättevarm sommardag, men det har ju knappt funnits jättevarma sommardagar och båten har stått på land hela sommaren. Fast vi åkte ut med roddbåten några timmar och fiskade en kall och regnig kväll.
 
Jag tror inte ens jag har en bikinilinje, men de flesta dagarna i sommar har inte varit soliga, jag har inte umgåtts så mycket med folk som jag önskar och har därför mest varit ute de regniga dagarna när jag varit på stan ensam. Längtar inte tills imorn då alla kommer jämföra sin brunhet med mig, egentligen bryr jag mig inte om att vara brun men när folk jämför så så känner jag mig ful eftersom dom flesta tycker att blek är lika med ful och brun är lika med snygg.
 
Ville köpa ett vitt linne och massvis med batikfärger och bara go crazy, men det var så dyrt med färgerna och jag vet fortfarande inte vika färger jag vill ha. Fast jag färgade ju ett linne samtidigt som shortsen men det är skitfult.
 
Det är faktiskt det jag är mest nöjd med på hela listan, mina shorts. Fast dom är ganska korta och åker in i rumpan, men det är ju Gina tricots fel. Det var dessutom jätteroligt att göra det, skulle vilja köpa flera tråkshorts och göra om dom i alla möjliga färger. Mycket roligare att ha helt unika shorts som man gjort själv än ha sånna som alla andra har. 
 
Regnbilden var ju redan svartvit, men jag ska inte påstå att jag gjort det. Har ju varit på stan i regnet men det har  somsagt varit ensam och det var inte direkt så att jag hoppade och skrattade. Snarare så att jag tog på mig fula kläder eftersom ändå ingen skulle se mig och undvika alla utom försäljare. Ville mer kunna sjunga "singing in the rain" och så.
 
Summer summary: Failed.

grå söndag

Är numera en grå tröja rikare. Provade den på Gina flera gånger, hittade en på Cubus som bara fanns i L och XL och vågade inte prova herrtröjorna, haha. Ni får se imorn eller nån annan gång vad det blev. Ska rensa hela jäkla kameran senare idag, kommer ta typ hela dagen men det måste ju göras. Men nu ska jag göra andra andra roligheter.
 

gråmelerad

Gick upp klockan sju och åt frukost. Sen insåg jag att jag skulle ner på stan runt tolv och hade ingenting att göra i fem timmar, så jag somnade om. Länge. Vaknade halv elva och har alltså sovit i exakt tolv timmar minus kvarten jag åt frukost. Nu ska jag alltså ner på stan, har ungefär exakt 200 kronor som ska spenderas på en grå "hoodie" som vi kallar det här. På H&M kan jag gå 50 kronors rabatt men det är en herrtröja och den på Gina ser snyggare ut. Vi får se hur det slutar helt enkelt. När jag kommer hem ska håret torteras lite. Det ska bli kul. Nu ropar Fia på mig. Vi hörs sen!
 

mvh emogirl94

Har den senaste tiden känns att ingen ser mig. Att folk liksom har glömt bort mig. Vad jag än gör känns det som ingen ser eller hör. Precis som alla andra behöver jag uppmärksamhet och bekräftelse, men ingen har skrattat åt det jag sagt, ingen har sagt att jag ser bra ut eller att jag har fina kläder. Antagligen är det mest för att jag knappt har träffat någon de senaste dagarna, men en av anledningarna till att jag knappt har träffat någon är för att alla har andra saker att tänka på och då känner jag mig bortglömd. Därför var det på tiden att jag bytte profilbild på facebook, för på vilket annat ställe kan man få uppmärksamhet snabbt utan att behöva träffa någon? Dom behöver inte ens säga något, allt som krävs är ett klick för att visa att dom gillar det dom ser. Vill inte att folk ska gå in och gilla bilden bara för att jag skriver detta, det vore ju bara fel slags uppmärksamhet. Vill inte ha medlidande eller nåt sånt för om två dagar kommer jag må bra igen Jag mår inte ens dåligt nu, har bara varit ensam för länge och tänker då att jag inte duger och att ingen gillar mig. 
 
Vill bara förtydliga några saker. 1. Jag vill inte att någon ska få dåligt samvete för det är inte menat till någon speciellt. 2. Jag tror inte att jag är jättesnygg och antar inte att alla kommer gilla min bild men oftast är det iallafall någon och hellre sånna händelser än att någon bjuder in en till ett evenemang i Finland. 3. Jag är inte så ensam som det låter, har haft min familj här hela tiden men jag menar allmänheten. 4. Jag behöver inte alltid bekräftelse, men ibland då och då. 
 

It's always a good time

 
Idag har jag uppdaterat mig jättemycket på facbook. Har blandannat blivit en omslagshora! Kom på det ordet nyss. Efter två veckor med tidslinjen tvingade mamma mig. Skrev ett inlägg tidigare idag om min nya profilbild och sånt. Det är ganska töntigt, bittert och sånt så vi får se om jag publicerar det eller inte. Vill bara att ni ska veta att vad som än sägs i det mår jag superbra och kunde inte vara lyckligare (okej, det skulle jag kunna, men med tanke på omständigheterna och att jag inte har något att vara ledsen över stämmer det). Hade förresten en snyggdag idag. Det var kul och så.

dagens outfit #41


Byxdress - H&M. Kofta - ICA MAXI. Ville vara lite extra sommarfin på sommarlovets sista lördag. Lovade mamma att hon skulle få dragkedjan på byxdressen när jag blivit tillräckligt tjock så jag inte längre kan ha den. Det negativa med den är att man måste ha ljusa trosor under (letade jättelänge imorse men hittade tillslut ett par jag köpte i typ sexan, hahahaha) och den åker både upp och in om man säger så. Men jag älskar den innerligt ändå! Vill bara äta picnik på den.

hästväska

Var uppe med tuppen imorse! Klockan tio begav jag och mamma oss till Vaksalatorgs loppis. Kirrade en sak för fem kronor hos några svenskar som hos en utlänning inte funkade och kostade 50. Vill inte vara rasistisk men svenskarna säljer på loppisar för att bli av med saker medan invandrarna gör business. Bara allmän fakta. Hos en afrikan fanns det jättehäftiga halsband och när jag skulle prova det finaste med zebror på mamma gick det sönder. Fyfan vad jag skämdes, men han sa att det var okej. Ville så gärna köpa något av honom sen men det var bara halsbanden som var fina. Sen kollade vi på läderväskor hos en snubbe, alltså han var på en såfort man kollade på nåt och det slutade med att vi köpte två läderväskor. Min skulle kostat 275 men vi fick den för 150! Hos andra utlänningar fanns en jordglob för typ 300 och en ascool klocka för typ 800. Han med jordgloben lät som gubben i halebobreklamen, denhär asså.
 

with you i always share

Ni sög på att ha fest och bjuda mig. Tur att jag har världens bästa mamma då! Hon är en mycket bättre kompis än er. Längesen jag hade fredagsmys! Nu är jag två tredjedelars pizza tjockare och jättekissnödig. Håret blev förresten bättre med tiden, precis som allt annat. Hade nyss ett "gissa fotbollskillen-quiz" med Denise. Sex frågor senare listade jag ut att det var skolans föredetta snyggaste kille som spelar just där hon är. Påtal om det ska jag äta godis aka candy nu.


eller tills det torkar

Tyckte jag färgade håret så himla bra men när det hade gått så lång tid som det ska satte jag mig och rakade benen istället och nu är håret vitt. Förutom en liiten del där det fortfarande är rosa. Återkommer när jag visar mig för allmänheten igen. Vilket blir senast på måndag eftersom skolan börjar då. Håll ut mina kära vänner!

soyance

Har varit så himla snäll mot mitt hår i sommar. Inte blekt det, haft uppsatt och inte tvättat det lika ofta som vanligt. Men idag ska utväxten och det som är kvar på topparna bort! Sorgligt att jag tröttnade innan jag ens haft det i en månad. Men det ska bli skönt att vara helblond ett tag. Fast mina blekningar ser olika ut, vet inte vad skillnaden är men den ena håller i 24 tvättar och den andra i 28. Ska bara ta den ena nu och använder den andra när det behövs igen, tjoohooo.
 

when you're out there

Skrev ju häromdagen, rättare sagt i söndags, att jag inte duschat på fyra dagar. Imorse slog det mig att det var senaste gången jag duschade, haha! Mitt hår tackar och bockar skulle jag tro. Vill bara försäkra er alla om att när skolan väl börjar kommer jag duscha varje eller varannan dag och mitt hår kommer dö inom en vecka, allt kommer alltså vara som det ska! Detdär med att borsta håret är jag om ens möjligt ännu sämre på. Kammar oftast bara luggen och har vågit som det blir när man inte borstar det. Här nedan kan ni se skillnaden. Borstat VS oborstat. Just nu föredrar jag borstat.
 

131

Åkte ju till gamla hederliga Boländerna idag. Fick åka med IKEA-bussen!! Säterna är klädda med tyger från IKEA och utifrån ser det ut som att det är gardiner och blomkrukor i fönstrerna. Tog inte med mig kameran eftersom vi bara skulle till Team sportia men tog en bild med mobilen. Det jobbiga var att man gled av säterna, haha! Är inte så säker på att den kommer vara lika fin när skolan börjat eftersom den bara är på linje 13 som typ alltid är full av Bolandselever på veckodagarna. Och Boland är ju inte direkt kända för att vara pryda och försiktiga om man säger så.
 

miss frost

För någon månad sen vaknade jag med en låt på huvudet, men kunde bara komma ihåg "My mother, my father. The only ones I trust" och när jag googlade kom en helt annat låt fram. Så himla jobbigt! Men idag spelades den på P3 innan klockan ett så jag kollade upp det på deras hemsida. Det är en sån lättnad att äntligen veta, haha! Här är den.
 

nytt från junkyard

Efter att jag och mamma återigen varit på stan och provat skor gick vi till Viktor som hade mitt paket!! Har inte öppnat den än, måste ju blogga först! Är alltid så exalterad när jag får paket trots att jag vet vad det är, tillskilnad från storebror som får nya paket varje dag och inte vet om det är en ny klocka eller nåt kosttillskott. Everyday is like christmas.
 

dagens outfit #40

Bara drog på mig det första bästa imorse innan jag åkte ner på stan med mamma för att sen promenera hem med henne. Det resulterade en rosa och tråkig tisdagsoutfit. Tröja - Bikbok. Linne - H&M. Shorts - Gina tricot.
 

tonårsgubbe

Vanlig dag hos familjen Lindström/Sennerfeldt: Efter maten som vi lagade tillsammans (inte så vanligt, men idag stod jag för att skära kyckling och hälla ner det i gryten) äter vi bläbärspaj och dricker kaffe. På gräsmattan utanför sitter två män och pratar. Den ena är runt 50 och den andra ser äldre ut, MEN han har jeansskjorta och sneakers, dessutom sitter han som en tonåring. Vi tog kort för att kolla nära och han skulle kunna vara den andra mannens pappa men på hans kroppsspråk ser han ut som en sextonåring. Sen såg vi en gubbe som gick roligt. Men det är en annan historia.
 
Här är en bild på Pelle Svanslös hem och lite jag. Tänker inte visa gubbsnubben, haha!

He can't hang around

Kollar på OS avslutningen eftersom jag missade det igår. Har bara sett pingis, tennis, damfotboll, triathlon, simning och ridning och enda anledningen till att jag kollar nu är One direction. Måste bara erkänna att det mesta av den andra musiken som spelats har varit bättre än dom, men det är bara sån musik som jag ofrivilligt lyssnar på efter det spelas i rummet bredvid dagligen. Nu väntar jag på Spice girls. Vill bara säga att jäklar vad stilig Zayn var! Hatt och allt.
 

crazy cat lady

Är nyss hemkommen från Gottsunda för sista gången. Eller iallafall i kattvaktssyfte. Idag har jag burit den svarta och trampan den busiga på tassen. Sen hade vi ett fint farväl efter att dom jagat en fluga. Det har faktiskt varit jättekul och dom är hur söta som helst. Träffade även en jättetjcok katt när jag gick hem till storasyster, satte mig ner och klappade den ett tag. Kommer säkert bli en galen katt tant snart, tog kort på två sötnosar igår utanför systers lägenhet. 
 

sommaren 2012

Om exakt en vecka börjar skolan igen. Sommarlovet har gått alldeles för snabbt och det känns som att jag inte gjort något alls. I vanliga fall brukar jag sakna skolan i slutet av sommarlovet men nu skulle en månads extra lov inte skada. Saknar självklart mina klasskompisar och själva skolan men inte så mycket att träffa dom om en vecka, haha! Saknar inte heller stress och skolarbete. Kollade igenom bloggen för att faktiskt se vad jag har gjort under sommaren.
 
Fest hos Malin, fett me kärlek, uppcon, varit hos mormor och morfar, varit i Tobo och Björklinge, åkt till Tyskland, varit på en kyrkoinvigning, åkt eckerölinjen, varit på utebio. Även småsaker som promenerat med mamma, fikat, shoppat, skejtat, gått på bio, badat, färgat shorts och grillat har jag hunnit med. 

städsöndag

Vaknade runt nio idag och satte igång med städandet. Klockan tolv tog jag bussen till Gotsunda där jag inte bara matade fåglar och katter, diskade storasysters disk och sopade upp kattsand jag råkat ha ut oxå. Innan två var jag hemma igen och fortsatte städa. Runt fyra var jag helt klar. Så allt omkring mig är jätterent, tillskillnad från mig själv. Flätade håret i onsdags och har kvar samma fläta. Det betyder att jag inte har tvättat håret sen onsdags och det betyder att jag inte heller har duschat sen i onsdags. Men snart ska jag ta värsta duschen och sen sova i min nybäddade säng med nya lakan i mitt nystädade rum. Nu är dessutom ett paket påväg hem till mig, wooohooo! Ritade en bild på mig åt er.
 

urban classics

När ni läser detta kommer mitt rum vara skinande rent. Eller iallafall så rent att jag ska få en ny jacka! Gjorde en deal med mamma igårkväll. Om jag städar rummet köpet hon denna till mig, Tackar Junkyard för deras fria frakt oxå!
 

party and bullshit

Är inte säker på om jag någonsin sett en snyggare människa av samma kön än Rita Ora. Får jättemycket inspiration av att bara kolla på hennes videos till hennes pissbra låtar. Youtuba Rita Ora så får ni en lika rolig lördagskväll som jag!
 
 

vart tog kärleken vägen

HERREGUD. Har suttit i flera timmar för att få in en låtsnutt i denna 35 sekunders långa video. Mitt mål är att klappa den svarta en gång om dagen, det går om man har en kamera för då märker den inte att man kommer med handen, haha. Tror inte att det är bra för den att bo med den som kräver uppmärksamhet. Ska till dom och systers fåglar nu!
  

chokladmousserulltårta

Har lovat mamma att baka ett tag nu och idag blev det av. Rulltårta är typ bland det svåraste att baka, alltså det är ju lätt och går fort men att rulla ihop den är jättesvårt, haha! Men det gick ganska bra ändå tycker jag. Fast storebror sa att jag gjorde fel, men jag tror den kommer smaka ljuvligt ändå! Synd för honom att han inte får smaka. Haaaaahaaaa. 
 

what do i stand for

Ganska skönt att åka till katterna tidigare än vanligt, i vanliga fall åker jag ju dit runt tolv eller ett men nu har jag helt plötsligt sparat några timmar på dagen. Dom var som vanligt hur gulliga som helst men jag var tvungen att läxa upp dom lite. Tror faktiskt att dom lyssnade. Sen klappade jag Blygis två gånger och båda gångerna förstörde Busis. Har tillochmed filmbevis! Ni får se sen. Pratar förresten jättetöntig med katter, haha! Nu ska jag plugga och sen baka. 
 

hoppas dom inte väntar

Åker inte till misspissarna ikväll. Känns så himla dumt men jag är sjukt trött och mamma vill inte att jag åker till ghettot när jag är blond och har korta shorts ensam. Men jag var ju där länge idag och går upp sju imorn för att åka dit tidigt. Då ska jag även till storasyster och mata deras fåglar. Behövde bara skriva detta för att inte få dåligt samvete. 
 

Why you hesitate when someone asks your name

Jag har ju inte riktigt skrivit det på bloggen men anledningen till att jag åker till Gottsunda hela tiden är för att jag är kattvakt! Hela veckan ska jag dit två gånger om dagen för att rensa deras låda och ge dom mat. Jag brukar stanna och leka med dom om jag har tid oxå. Idag var jag där i en hel timme! Den ena katter älskar att busa och bitas i fingrarna och den andra är blyg och gömmer sig helst eller är åskådare. Men idag lyckades jag klappa den!! Tror att det var för att jag hade kameran med mig, den verkade tycka om att bli fotad. Fast Busis blev typ svartsjuk och skrämde iväg Blygis. Kommer inte ihg vad dom hette, hehe. Det är ganska lätt att gissa vem som är vem genom att kolla på bilderna, haha.
 

men precis lika dum

Dumt nog trodde jag att denna sommar skulle bli såå bra och jag skulle gå på så himla många roliga fester och träffa nya roliga människor och inte ha några bekymmer. Men vill ni veta hur många fester jag varit på i sommar? EN. Första dagen på sommarlovet, så det räknas knappt. Denhär låten beskriver hela min sommar. Videon gör dock inte det, jag har inte kysst några småpojkar i sommar. Tyck synd om mig. Dessutom har jag typ haft lika många vänner på facebook hela sommaren. NI HAR GJORT MIG SÅ BESVIKEN FOLK JAG KÄNNER OCH INTE KÄNNER MEN KANSKE VILL LÄRA KÄNNA. 
  
 
Update: Ehh, någon sa att det var en "komma ut"-låt. Menade inte så. Trodde dom menade gå ut liksom. Pinsamt.

Du vet vad jag känner

Ber lite om ursäkt för låten men jag lyssnade på den innan jag träffade dom. Två gånger om dagen besöker jag dessa sötnosar. Den ena är hur söt som helst och den andra gömmer sig under soffan såfort jag kommer dit, gulligt!
 

dagens outfit #39

Historia bakom min outfit: Eftersom jag hade en killtröja i söndags tänkte jag att jag skulle ha det igen. Det blev då en rutig skjorta från Tradera. Jag hade dessutom en kjol då som är ett flickplagg och därför gör outfiten med tjejig, men ville inte ha samma. Egentligen skulle jag ha mammas jeanskjol men ångrade mig i sista sekund och tog på mig världens kortaste hängselkjol som inte lämnar något till fantasin från H&M. Toppade det med samma skor. Hur töntig är jag?

 

bio under stjärnorna #2

Efter jag varit på stan med Frida fick jag skynda mig lite hemma. Innan åtta hämtade iallafall Denise och Emil mig för att jag och Denise skulle till studenternas. När vi kom dit träffade vi Yvonne och co igen, fast denhär gången hade dom satt sig först så vi satte oss bredvid. Innan filmen var det lite uppträdanden och så och när det blivit tillräckligt mörkt började Tintin och enhörningens hemlighet. Jättemånga gick under filmen men jag tyckte den var hur rolig som helst, det känns som bara jag och Denise skrattade, haha! Dessutom är Tintin hur söt som helst. Skulle inte tacka nej till en smakbit.
 

Enhörningens hemlighet

Gottsunda-stan-gottsunda-stan. Så kommer min dag se ut idag. Ska träffa Frida på stan snart och ikväll är det bio igen. I söndags lät det lite som att det bara var vi på bion, men det var vi och 2543 andra typ. Är jätteosöker på min outfit med Klas sa att jag brukar se värre ut, tar det som en komplimang. Känner på mig att det kommer bli kaos i min planering. 
 
Foto: Göran Wagneklev

röstade på bloggar

Bara för att alla tjatar så himla mycket (läs: har ingen aning om varför) ska jag visa vad jag röstade till Blogawards. Dom flesta bloggarna har jag inte ens läst, bara klickade på den som jag kände igen eller som såg roligast ut, haha. Men några kunde jag faktiskt rösta på för att det var min åsikt. Vet att det var så otroligt spännande för er!!! 
 

åker tillbaka senare

Har varit i Gottsunda och på stan idag. "Missade" två bussar när jag var på stan men det är okej, det är ändå ingen hemma som märkte det, haha. Skulle hitta något att ha på mig imorn och provade såå himla mycket kläder på Gina men köpte inget där. I väntan på bussen gick jag sen till H&M. Där fanns två av mina drömshorts, men bara i storlek 38. Tog med mig dom och ett par andra till provrummet men de första såg ut som trosor och de andra kämpade jag med så himla länge. Herregud vad jobbigt det var. Men de sista var helt perfekta så dom fick följa med hem, vill ju ha ett par midjehöga shorts och dom fick jag för endast 75 kronor. har dock inget att ha på mig imorn, haha. 
 

milky

Trots att jag somnade halv två igår vaknade jag när klockan fortfarande var ettsiffrig. Eller fem i tio, hehe. Jaja, har typ inte gjort något idag. Blev tillfrågad att baka men hade inga ägg. Åt mjölk med blåbär. Har inte druckit mjölk på riktigt på flera år typ, är det ens gott längre? Har aldrig tyckt om mjölk sådör jättemycket. Kom igåg på dagis när man var tvungen att dricka mjölk innan man fick ta vatten men då blev det ju spökvatten och att mjölken var god ett tag men om det står för länge smakar det annorlunda. Efter maten ska jag iväg och sommarjobba, tjoho! Mer om det en annan gång!
 
 

bio under stjärnorna #1

Hamnade på studenternas ändå. Dom har gratis biovisningar under stjärnorna idag och på onsdag! Såg Crazy, stupid, love med Denise och Emil och precis när vi satt oss kom Yvonne och co och satte sig med oss, sen kom jättemånga från musikalen men dom stannade inte länge. Kvart i tio startade filmen och runt åtta var vi där, kan ju säga att jag har skapligt ont i rumpan nu. Men det var det värt! Köpte dessutom två lotter men vann inte ens en gris som dom lovade.
 

dagens outfit #38

Kofta - Den är faktiskt upphittad. Egentligen är det en killtröja och jag har inte tidigare vågat ha den på mig.
Kjol - Gina tricot. Köpte en storlek mindre kunde inte ha den så jag bytte. Första gången jag använder den.
Skor - Fått av Tove. Som jag faktiskt tror hon har hittat i soprummet men kunde inte ha dom så jag fick dom.
Halsband - Det är en björn med keps tydligen. Tror det är storasyters egentligen. Typ ett kompishalsband.
 

galen och dum

Sitter här i min ensamhet som vanligt. Skulle egentligen till studenternas idag men jag har bara tre kompisar och dom 1. Ska dit med sin pojkvän. 2. Har kommit hem efter en lång resa. 3. Åker iväg på en lång resa. Sååå.. Jag är hemma. Ska dit på onsdag iallafall och försöker kolla på den jävla skittrailern men min dator vill inte. Tänkte skriva K-ordet, F-ordet, P-ordet eller H-ordet framför "dator" men det ser så otrevligt ut. Om inte ett mirakel sker ska jag ladda ner filmen som visas ikväll eller kolla på youtube eftersom jag föjer lagen! Fast just nu är jag skitarg på KFPHdatorn så jag avvaktar.
  

ställen jag vill besöka

Irland. 
Funderar på att åka dit efter skolan och jobba som Au-pair. Eller det står mellan England och Irland just nu men i England har jag redan varit och i Irland pratar dom roligt.
1-0 till Irland.
 
Frankrike.
Vill bara bli bättre på franska sen ska jag dit och imponera på alla fransmän så dom tappar baskrarna och sätter baugetten i halsen. Typ.
 
Kalifornien. 
Skulle även vilja åka hit och vara Au-pair men har brist på körkortsvilja och har hört att man behöver det i USA. Helst vill jag åka dit för att kolla på snygga killar som surfar och lära mig surfa själv.
 
Norge, Finland, Danmark, Island.
Dom får ligga på samma för att dom är våra grannaländer och jag vet inte ens varför jag vill dit.
 
Göteborg. 
Skulle åkt dit i år men planerna ändrades och jag åkte till Berlin istället. En av anledningarna till att jag vill åka hit är för att dom pratar så jäkla sexigt men även för att det verkar vara fint och interessant. 
 
Skåne. 
Här pratar dom oxå väldigt fint och så bor Sveriges snyggaste killar här, haha! Men jag har länge velat åka till Skåne och då man kan även ta en tur till Danmark. Synd bara att jag varken känner någon i Skåne eller Göteborg där jag kan bo. (Rolig fakta: Trodde förut att malmö låg rakt under Uppsala och Göteborg på andra sidan)
 
England, Belgien, Grekland, Italien, Tyskland. 
Länder jag redan varit i men inte skulle tacka nej till att besöka igen.
 

holdinghandssign

Åt fyra tacos idag till middag. FYRA TACOS. Tänkte äta fem för att jag inte ville lämna men äter det imorn istället. Åt tillochmed majs till lunch! Herregud vad jag äter. Tur att jag och mamma promenixade lite tidigare idag. Gissa vad jag gör nu? Kollar på New girl, haha! Fast egentligen lyssnar jag bara. Vet hur det ska se ut när jag hör det, haha.
 

hårflätbandana typ

 
Förlåååååt för alla cambilder men bilderna på kameran är så himla tråkiga just nu och jag sitter ju bara vid datorn, haha! Skulle bara visa varför mitt hår är så magiskt fint idag, sov med värsta frisyren ju. Hittils idag har jag nästan städat rummet, försökt spela gitarr och kollat på New girl igen. Ska väl göra nåt vettigt senare. Kanske. Eller inte.

I’m no beauty queen

Idag har det varit full rulle. När mamma kom hem åkte vi och hämtade storebror, lämnade honom hemma, åkte och handlade, åkte till Gottsunda och träffade katter, hämtade storasyster, åkte hem och åt. Snart ska jag ner i tvättstugan men jag ska inte tvätta, hehe! Hade förresten värsta snyggdagen helt i onödan, har inte sett en enda snygg kille idag. Förutom lammkött och upptagna. Här nedan kan ni se vad jag kallar snyggdag och vad jag gör på fredagskvällarna.
 

who's that girl

 Vill bara visa att jag är uppe efter klockan elva! Har gått och lagt mig pågrundav tristess de senaste dagarna, kul sommarlov! Men nu har jag ju suttit uppe och kollat på hela första säsongen av New girl. Vad ska jag nu göra? Måste bara inflika att det är helt sjukt med vad inspiration man får av tv. Valde mellan att kolla på Tretton eller kolla klart på New girl och valde att hellre bli inspirerad av gulliga kläder (plus kolla på snygga killar som fortfarande inte har en familj när dom är 30 och bor tillsammans) än små tonårstjejer som gör saker jag inte gjort ännu och som klär sig som slampor.


where you going

Har New girl marathon i min ensamhet. Brukar aldrig skratta såhär mycket till serier, haha! Mamma har tillochmed sagt att jag är tråkig för att jag inte skrattar när jag kollar på tv. Gråter ju mest till typ Top model och romantiska komedier. Nu ska jag fortsätta! Twittrar roligt hela dagen om ni undrar. Påtal om allt jag skrivit om kan ni kika på videon nedan.
 

katakopter

Fia var ute inatt. Är inte så säker på att det var med egen vilja, eftersom den enda dörren som var öppen var balkongdörren. Tre våningar ner ramlade hon och nu ligger hon och vilar. Varje dag är jag rädd att det ska vara hennes sista. Som när hon sprang iväg i skogen, när hon kastrerades, när hon fejkade en sjukdom och nu. Tar därför små pauser från mitt pluggande som jag borde gjort för två år sen och umgås med henne. Av alla nio katter vi har ägd (minus kattungarna jag aldrig såg) är hon den bästa. Förra året fyllde hon fjorton och sju år tidigare fick vi henne. 
 

RSS 2.0