happy halloween hoes!

Nu ska vi kolla på Phone och äta pocky, chips och annat mums ♥


@ dess house.

Just nu sitter Dess vid den stora datorn. Dom tycker inte om varandra. Senare ska vi kolla på skräckfilm, asiatiskt ofc. Jag var väldigt snäll mot min sjukling och köpte pocky till henne, då blev hon glad tror jag.

mot desswess!

Åker om en halvtimme, ska packa ner datorn nu så jag kommer inte blogga mer fören jag kommer fram. Kommer antagligen prata en massa med Dess innan oxå, har sjukt mycket att berätta!


Tschüss! ♥ (oj vad satsig jag är på tyska.. hehe)


no kitten

Hallo! ♥ Åkte ned till stan för att åka till Ulltuna och kolla på katter, men tydligen gick inte den bussen så vi fick åka hem igen. Nu ska jag fixa mig lite, packa och senare ska jag åka till Dess. Tar med mig datorn som inte kommer ha internet, hehe.


Jag och Dess för exakt ett år sen, jag ser ut om en korv.


sista oktober

Måste nog gå och lägga mig nu om jag ska komma upp imorn. Antagligen vaknar jag tidigt för en gång skull, hehe. Guten nacht ♥


hippiefest

Var på en "fest" med konstig mat, konstig musik och konstiga människor. Ganska mysigt med andra ord. Det är min och Dess kompis som håller i domdär "festerna" tror jag.



 
Utväxt och gult hår är inne just nu, bara så ni vet.


no more black

Har haft helt svarta kläder på mig tre dagar i rad. Tyckte att det fick vara nog så jag drog på mig en blå träja och det plötsligt kändes allt bättre. Plus att jag har sminkat mig och tvättat håret eftersom vi ska ut ikväll.


Dess is sick.

Skulle egentligen prata om imorn med Dess, men sånt här är oxå kul att prata om. Vad är en raketforskare? Dess måste bli frisk, hon tänker för mycket när hon är sjuk.


som att vara på loppis..

Tog med mig lite saker hem från pappa;


En påse med lite saker i
en sak man hänger i taket med hello kitty på
en.. burk eller nåt från mcdonalds med hello kitty
två solfjädrar (som är lite smått trasiga..)
ett armband
min första rökelsehållare


Två tröjor (vet inte om jag kan ha dom fortfarande)
Två green day skivor (ena fodralet var trasigt så dom ligger i samma)
Örhängen
Kattöron


torsdag..?

Ska åka hem till mamma igen sen. På kvällen ska vi ut och äta tror jag, men jag har ingen aning om vad jag ska göra innan det. Dethär lovet har kännts konstigt, jag tror hela tiden att det är dan som det var dan innan, alltså att det är torsdag idag och att det var onsdag igår. Ehm.. Just nu kollar jag iallafall på Quack pack, kul att veta.

Fokis tävling!

Jag är med i Fokis tävling där man kan vinna två hårvårdsprodukter eller en plattång från forHair.se. Jag har valt två hårvårdsprodukter.



Klicka på bilderna för att komma till hemsidorna.


mjaou

Sitter och kollar på Disney chanel. Måste ju utnyttja att jag kan kolla på tv idag. Ruben och hans kompis tror att Frida tog min oskuld. Dom har helt rätt. Fast nu gör jag Ruben, hehe.


fia da drummer?

Är hos pappa nu, det var verkligen jättelängesen jag var här. Det är ganska kul, kommer ihåg en massa saker som jag nästan glömt ♥ Föresten har dom skaffat trummor! När jag var mindre ville jag börja spela trummor men nu inser jag att jag aldrig skulle klara av det. Fast lite häftig skulle jag väl se ut bakom ett par trummor?


goodbye

Nu åker jag ner till tandläkaren och väntar på att bror ska blir klar sen åker jag med honom till pappa.


100


"Timpa" är vän nummer 100, haha. Asballt, jag vet.


I want to sleep

Är faktist inte trött, men det finns inget roligt att göra. Plus att ingen vill prata med mig. Går nog och lägger mig änå, hehe. Föresten, vad heter prao på engelska?


Halloweenpartypics

Jag ser hemsk ut på alla bilder. Live with it, det ska jag försöka göra.





Fler bilder kommer läggas in nån gång i framtiden.


jag fick upp den!

För några veckor sen skulle jag visa mamma nåt med den men sen skruvade jag för hårt och ingen har kunnat få upp den, så jag satt och skruvade jättemycket på den andra sidan och sen fick jag upp den! Åh vad glad jag blev.


Det är en läppglans/ögonskugga sak för dom som inte förstod.


godkväll!

Vaknade egentlgen för någon timme sen men eftersom Hanna duschade kunde jag inte gå in där och därför låg jag i sängen och väntade tills hon var klar. Har ingen aning om vad jag ska göra idag, Kommer säkert bara sitta vid datorn hela dagen.

I'm desperate for you

Pratar med snubben som Patrik ska bo hos i Belgien. När jag tänker efter kanske inte det är så bra, tänk om jag säger något helt konstigt sen är han värsta superspionen som berättar för alla andra och så får jag bo ute på gatan. Fast det är nog inte så.. Hoppas jag.

Föresten Dess! Jag har kommit på detdär ordet som jag inte kom på vad det var men du var det och så trodde jag att det började på B eller nåt. Iallafall så var det Desperat.


Saknar dig sötis ♥


halloweenfest med åttorna

Tog inga bilder igår, så jag ska försöka sno några av dom andra sen.

På bussen in till rasbo träffade jag Jenny ♥ Eller vi pratade lite innan jag gick av, hehe. Jag fick vara hos Esther ett tag innan alla andra kom, när vi hade ätit och sånt skulle vi på spökrunda. Den var inte lika läskig som förra året och jag fick hålla de små åttorna i handen. Efter det körde vi sanning eller konka ett tag, Felicia skulle busringa Ruben och ungefär såhär lät det;

Felicia: Hej Ruben, jag tycker du har ett jättefint leende
Ruben: aha..
Felicia: Ja, jag gillar dig jättemycket
(sen sa hon nåt mer jag inte kommer ihåg.)
Ruben: Okej, men det är bara ett problem
Felicia: Okej.. Vadå?
Ruben: Jag vet vem du är
Felicia:.... Vem är jag då?
Ruben: Felicia.


Lite senare åt vi efterätt och sen kollade vi på Honey och Blast from the past. Höll på att somna under den andra filmen. Alla skulle sova i vardagsrummet, det var jättesvårt att somna när alla småpratade hela tiden, haha. När jag vaknade låg en katt brevid mig, mjaou. Efter att vi ätit frukost kollade vi på A cinderella story och I,Robot.


BU!

Åker om cirka en halvtimme, ska på halloweenfest. Jag tror att jag kommer vara läskigare än alla andra där..


lånar mammas mobil ett tag

Jag kan smsa! Fast bara för dagen. Har inte smsat på mer ön en vecka, och under den veckan har jag fått fyra sms. Känner mig väldigt populär. Dock står det "Vad gör du?" på tre av dom och "Kan du komma på lovet eller?" på den sista. Vet egentligen inte vem som skicat smsen, men jag chansar..



Men bara för att jag kan smsa betyder det inte att folk ska göra det, jag hatar denhär mobilen och det tar kanske 10 minuter för mig att skicka ett sms. Om jag blir tillräckligt sur kommer den oxå kastas i marken några gånger..

uppsala sightseeing

Har åkt runt på en sightseeing i Uppsala typ. Åkte genom halva stan för att komma till vaksalatorg, sen skulle vi till brantningstorg och sen åkte vi en konstig väg hem. Köpte bara två saker på Hello Kitty butiken, var tvungen att hämta ut pengar innan jag köpte det och när jag kom tillbaka var en kille som går i åttan där! Han var nog sugen på en hello kitty väska tror jag..




Rosettdiadem och klocka, 198 kronor sammanlagt. Ska börja fixa mig nu, åker till rasbo lite senare idag.


byemjaou

Åker ner på stan med the familj nu, ska köpa busskort och sånt, hehe.


glad och häftig

Blir lite glad när folk som ska till Belgien skriver till mig, då känner jag mig häftig.



Antar att han menar att jag ska bo hos hennes syster eller nåt, och så kanske tjejen som skulle bo med mig ska bo hos Amber.. Eller? Jaja, det visar sig nog. Föresten så är det inte bara han som skrivit till mig, hehe..


nissepisse

För tre år sen hade jag en liten svart rabies kanin som gillade att bita folk.





end of the week

Vaknade halv tolv idag och trodde att klockan var halv ett. Sen tyckte jag att min söndag var bortkastad så jag duschade, provade kläder tills imorn, kollade på anime och bakade. Och så kollade jag på idol reprisen, tycker att det är dåligt att Eddie är kvar. Självklart cuttade jag mig oxå, Nicklas åkte ju ut.



sammanfattning av fredagen

  • MASSA GODIS.
  • Fotografering, styling och fluffigt hår.
  • Kollade på Twilight.
  • Pratade med snygg fransman.
  • Spelade sanning eller konka (den elaka, heheh).
  • Några slickade varandra i naveln, pussades, sög på varandra och juckade lite.
  • Kollade på Patrik 1,5.
  • Låg tre styckna i samma säng tills en fryser och vill ligga med oss, det var varmt.


fasiken

Självklart har vi inte tv400 här så jag kommer inte kunna se blogawards. Istället ska jag göra fruktsallad och kolla på The Tuxedo.


tråkig lördag

Klockan är bara sex och jag har ingenting att göra, kunde åkt ner på stan tidigare idag men det blev aldrig av. Så imorn ska jag dit och göra något (kommer inte ihåg vad) och sen ska jag till Hello Kitty butiken. Nu funderar jag om jag ska gå och köpa godis eller nåt, kom och underhåll mig någon?

Träffade min kusin för ett tag sen föresten, hon skulle till sin bror och hämta böcker och vi skulle mata hans katter, mjaou sa dom.

Puss Kiss Embrasser

Är hemma nu, "satsarbilderna" kommer senare.



Vickan fixade sina läppar igår, eftersom jag gjorde det idag finns det inga bilder än.

Ska nog åka ner till Hello Kitty butiken sen, fast det blir nog lite tråkigt att gå dit ensam eftersom det enda jag såg var rosa småbarn när jag åkte förbi med bussen.


we have ants in the pants


cambilder





Nu har vi tagit ganska många bilder, dockbilder och inte dockbilder. Av någon andeldning är jag för ful för systemkameror, buhu.

hos stylistbea

Jag och Jossan fick ta 816 till Bea, det var sjukt längesen jag åkte den haha. I den bussen får man inte viska! Är med Bea, Sara, Jossan och Vickan nu. Bea har fixat vårat hår och snart ska hon sminka oss, vi ska fotas som dockor. Dom säger att mitt hår är stort, jag vågar inte kolla.


Vickan i "fotostudion"


Bea fixar Jossan hår, och Sara tycker om att visa upp sig, haha.


tuppmupp

Osminkad och nytvättat hår. Första gången någonsin jag tvättar håret precis innan skolan tror jag.


tolv timmar i skolan

Jag har ätit tre dagar i rad i skolan! Känner mig riktigt duktig. Efter lunchen hade vi matteprov, Bea och Sara var söta som åkte ner till vallby och köpte lite godis ♥ Innan belgienmötet tränade vi på dansen, eftersom det blev så varmt så tränade vi ute. Då kom en massa småbarn och kollade på oss, först var reaktionerna "Vad gör dom? Aha det är disco! Har ni tränat mycket? Dom var ju ganska bra.." men när vi dansade andra gången var det mer "NI SUGER! BUUBUUBUU. *kastar fotbollar på oss* TDFYGHGJHGG!! *springer efter oss in till högstadiet med facklor och högafflar*" Okej, dom kanske inte hade facklor och högafflar, men nästan.

Vi tränade på lite allt mörjligt tills klockan var halv fem, då gick vi och åt pizza i pizzerian. Jag och Bea delade på en vesuvio med kyckling, mumsmums. När vi ätit klart gick vi tillbaka. Runt halv sju kom några föräldrar och pratade om belgien och våra presentationer och det. När jag kom hem gjorde jag SO-provet, mamma tyckte jag skulle satsa på omprov.. mycket stöttande va?



Nu ska jag få mina nästan fem timmars sömn. Imorn åker jag till Bea och tar med mig datorn.


c u!

Ska ha belgienmöte och efter det blir det föräldramöte. Många möten, kommer hem runt åtta tror jag, och då blir det pluggpluggplugg!


back

Har nyss varit hos min kusin och hans flickvän. På lördag ska vi dit och mata deras katter för att dom ska till Skutskär. När vi gick hem från dom var det någon som körde bil som ropade på oss, precis som i Grekland.

Nu är det dethär som gäller:


peace, love and more love.



min värdsyster

Äntligen är listan uppe! Fast jag hittar inte henne på facebook, hehe.


måste plugga nu

Fick se mitt svenskaprov idag, kände verkligen att det gick skitdåligt. Trots det fick jag VG! Hade faktist väldans tur eftersom gränsen mellan G och VG var 30. Jag förstår inte hur jag kan få så nästan bra på alla prov när det känns riktigt dåligt.

På lunchrasten tränade vi, en gång gjorde vi oseriöst, så oseriöst att våld blev inblandat. Sara rev mig på armen och jag började blöda. Sista lektionen spelade vi upp vårat rollspel, jag var sekreterare så jag att mest och lyssnade när alla pratade om svarta rökare, konstig soppa, maskar och utomjordingar. Egentligen pratade dom om olika teorier, typ hur världen skapades tror jag.

Skulle byta min och Vickans tröjor efter skolan men det blev helt knas, förhoppningsvis fixar vi det imorn eftersom det bara går att byta i tre dagar och vi köpte dom i tisdags, förra veckan.

kittyfan.se

Den 23 oktober öppnar en hello kitty butik i Uppsala! ♥ Har hållt det inom mig sen fredags, men eftersom man nu ser att det är en hello kitty butik så var det lika bra att säga det.



Åker förbi varje morgon och ser ut den utvecklas mer och mer, på lördag blir det shopping där, helt klart!

goodnight

Har inte gjort nån nytta under hela dan, vilket betyder att jag ska försöka göra mycket imorn.



Mitt hår är helt fail och jag ser ledsen ut. Men mitt hår är kanske fail och jag är kanske ledsen. Whatever, goodnight! ♥


idominface

Sanningen bakom Frida. Nu visar jag mitt rätta jag.



Eller inte. Men jag har riktigt tråkigt.

Tips till dom som tyckte att idomin i hela ansiktet var jättefint; ha det inte i ögonen, det gör ont.

statistiska centralbyrån

Ska sätta mig och svara på en massa frågor från Statistiska centralbyrån, antar att det är frågor om tobak och sånt. Det är så roligt att fylla i sånnahär saker, haha


sch00l

Jag tycker att folk sa att jag var bra på basket idag alldeles för mycket, antingen var jag bra eller så vad jag skitdålig. Jag antar att jag var dålig, iallafall om man jämför med dom jag spelade med. Idag har det varit dimmigt hela dagen, jag satt och väntade på att snygga vampyrer skulle komma ut ur den under mattelektionen. När vi hade franska skulle vi sitta i datarumet men den datorn jag satt vid ville inte ha ljud så jag fick sitta i lärarrummet, hehe..




Måste egentligen plugga nu men jag har ingen lust, tänkte kolla på någon anime istället. Har matteprov på torsdag och ska lämna in ett so-prov på fredag. Sen är det lov! ♥

kalasklas!

Grattis på 17 års dagen storebror!


let's go

alla mina ruriker som börjar på L är på engelska, eller iallafall dom jag skrivit när jag haft denhär datorn. Nu ska jag iallafall åka till skolan.



Hade tråkigt lite tidigare idag så jag plattade håret, antar att det blir lockigt så fort jag kliver utanför dörren.

idoltime

Ska kolla på fredagens idol nu, btw så fattar jag tele2 reklamen som brukar vara som "videoreklam". Jag tycker inte om den om någon undrade. Fast innan idol ska jag nog duscha, hehe. Intressant inlägg.

Kollar på idol imorn istället, duschade för länge så att klockan nu är 22.10. Godnatt ♥

blablabla

Fick VG på hemkunskapsprovet vi hade idag, trots att det gick dåligt. Jag gjorde ingen nytta alls på belgienmötet, gick bara runt ovh frågade om det gick bra för folk. När jag åkte hem åkte en jättesöt pojke smama buss som mig. Jag gillar söta pojkar. Sen gick en tjej som var läskigt lik Bea på; lång, smal, långt svart hår, likadan mun. Det var läskigt.


Hade en fulfulfulfulfulfulfulfulful dag idag.

Ska ner i tvättstugan och ehm.. tvätta nu, byebye


smsa mig inte

Är hemma nu, var på ikea ett tag innan dom körde hem mig. Min familj är borta, men dom kommer väl nån gång. Innan vi gick och la oss igår kollade vi även på en prinsessas dagbok och scooby-doo. Dom spelades automatiskt upp efter Kadett Kelly (om den nu hette så..)

Föresten så är mn mobil helt fucked up, jag kan inte skicka eller ta emot sms och för ett tag sen satt den och startade och stängde den av sig själv. Så om någon vill mig nåt viktigt får ni ringa


blogawards 2009

Dess vann årets kaxigaste blogg och jag guldpennan.


Det blev oavgjort i kategorin mest originella, en röst i var.


filmtime

Nu har vi kollat på den sista sommaren, när Dess kissat klart ska vi kolla på Kadet Kelly.

Såhär tuffa var vi lite tidigare idag.


grattis foki ♥


stäng, du släpper in calle!

Jag har inget internet så min dator så just nu sitter jag vid Dess dator. Eftersom vi är bloggare är vi på blogawards, fast hemma hos henne. Nyss kollade vi på ett tv-program om japanska kläder ♥ Lite senare ska vi kolla på nån film. 






På en av bilderna ska vi föreställa Amir och på en föreställer Dess Paow, aslika är vi.


nu drar jag



Har bytt kläder sjuttioelva gånger, nu är jag typ nöjd. see you later!

arg

Vaknade runt sex när mammas väckerklocka ringde och trodde att det var fredag, sen satt jag i kanske fem minuter och funderade på om det var fredag eller lördag. När jag inspg att det var lördag somnade jag om och några timmar efter när jag vaknade satt Fia och kollade på mig.

Jag ska försöka hinna åka till Dess runt halv två, men min mobil har problem. Kanske ska sluta släppa den i marken så ofta..

Iallafall, jag har hunnit med att duscha och klippa luggen, klippte den i torsdags oxå. haha. Det är aldrig nån som ser när jag kliper luggen så det gör inget att den blir fail.

Måste sluta skriva innan jag kastar datorn i marken oxå..

lucky

Min dag blev helt plötsligt bra (ibland är det riktigt lätt att göra mig glad när jag är sur, det kan vara bra att veta). Mamma har köpt rosa toapapper, det är tufft tycker jag.



Fast det var inte därför jag var glad, Bea är en söt pussunge, halvsöta fransmän gör gulliga saker mot henne så hon var gullig mot mig ♥



Egentligen var det inte därför jag var glad heller, jag ska antagligen träffa Dess imorn! ♥ Om jag ska vara helt ärlig så var det inte heller därför jag var glad, jag är glad pågrund av en eh.. jättehemlig sak som ingen får veta. Men de andra sakerna gjorde mig lite mer glad.

msn och skype

Såhär söt är Bea när hon dansar.



Hon har tvingat mig att skaffa skype, antagligen kommer hon vara den enda jag pratar med eftersom min röst låter som en treårings.

Blir inget idol för mig ikväll, asrolig fredag. Sitta ensam och kolla på film. Ohja.

i look like shit

Provar mina kläder som vi ska ha på uppvisningen, skrev värsta komplexinlägget men tänker inte publicera det, låter folk tro att jag är söt iställer för att dom läser och inser sanningen. Anyway, det är kallt. och mina knän är helt snea. Lagom kul att stå inför hundra personer som får se mina osmala ben och oraka knän. Det ser ut som att någon satt dom snett. Måste träna på dansen nu, vill ju inte skämma ut mig samtidigt.

Dagens köp:




vendredi

Hade svenskarpov idag, det gick dåligt som fasiken. På musiken tränade vi, när jag hade utvecklingssamtal kom dom på hela dansen, dock kan jag den inte. Efter skolan åkte jag, Vickan, Sara, Madde, Sofie, Bea, Jossan, Patrik och Mauritz in till stan, Jag och Vickan fixade praolapparna och dom var jättesöta och bjöd oss på cola ♥ Sen tappade vi bort Patrik och Mautitz, och Madde gick med Philip och Fredrik. På new yorker köpte vi tröjor. Vet egentligen inte om jag tyckte om den blåa mest, men nu fick det väl bli så. Sen gick vi till h&m och köpte knästrumpor, Madde och Jossan lämnade oss och vi gick sen till max och köpte glass. Då kom Patrik och Mauritz tillbaka och sen åkte alla hem.



Ungefär såhär kommer vi se ut i Belgien, haha ♥

en månad kvar till belgien!

Vi hade fys idag på idrotten, min specialitet ju. Låg inte alls jag klagade när jag skulle göra armhävningar, nejnej. På franskan fick vi sitta vid datorn och träna franska, fast jag tränade japanska. Efter skolan hade jag omprov, sen var det "möte". Vi hittade en ny låt som vi antagligen ska ha istället, lite synd är det eftersom vi hade kommit på bra danssteg. Men samtidigt är det bra eftersom den låten är svensk och har redan danssteg till sig. När vi var klara var alla lärare borta och vi hade fortfarande inte fått något facit till svenskan. Får väl hoppas att det går bra ändå, kan ingenting om ordkunskap.



Tjockisarna som åt upp allt när jag gjorde omprov

Ska försöka plugga svenska, wish me luck!

hello

Godmorgon! ♥

Ska ha omprov idag, måste sitta och träna på bussen för att få in nåt i huvet. Efter omprovet är det "möte", jag har bakat en inte så jätte lyckat rulltårta. Ska fortsätta fixa mig nu, åker om ungefär 20 minuter.


harry potter

Camar med Bea och lyssnar på bra musik. Det är faktist en person som knappt känner mig som har gjort spelningslistan. Visste inte att han lyssnade på så jäkla bra musik, haha.



Jag är Harry Potters groupie, Bea is the real thing.

saknar

Hittade mitt minneskort till mobilen för ett tag sen och kollade igenom alla bilderna. Jag saknar det. Att gå in på toan varje rast för att ha en bild till bilddagboken, att kunna vara med både sjuorna, åttorna och niorna, att vara kär, att ha franska med dåvarande sjuorna, att ta Rubens mössa hela tiden, att träffa dom bästa varje dag, jag saknar då, jag saknar åttan.

 

Skulle publicerat dethär för några dagar sen, men ni får se det nu.

suck

Jag har en inte-orkar-plugga dag. Sitter och öppnar och stänger böckerna och ibland startar jag nån låt och börjar läsa folks bloggar. Kommer nästan inte ens ihåg varför jag tog hem alla saker. Vet bara att jag har omprov imorn, och jag måste baka till yes-event gruppen igen eftersom Vickan inte kommer ha tid. Ska försöka lära mig stava till Quelle heure est-il och Il est une heure innan jag går och lägger mig.


you want a piece of me?

Fick tillbaka NO-proven och labriationen idag, måste göra om labrationen så kanske jag får VG i kemi. Ska plugga franska, matte, svenska, engelska, SO och NO nu.



Köpte lite saker till Bea och Sara efter skolan, what can it be?


benverk

Har tre sorters ont i benen; träningsverk, växtverk och nåt jag alltid har i knäna. Ska försöka sova nu, måste egentligen plugga engelskan som jag fortfarande inte fattar hur man ska göra.

Btw så har jag namnsdag idag, Berit alltså.



Ett år sen ♥


gymnasiemässa

Inga .se sidor funkade imorse så Dess fick skriva ett inlägg åt mig ♥ Självklart funkade det inte när vi skulle träna på våran dans heller, så vi valde en låt från Beas mobil. Nu har vi faktist kommit ganska långt, tränade på matten och innan idrotten. Det var bara jag och Sara som var tjejer på idrotten, vi spelade innebandy och mitt lag vann. Det kan bero på att jag fick välja lagen, haha.

Efter skolan åkte jag, Bea, Vickan, Jossan och Madde in till stan och åt på BK, sen försvann Vickan och Madde så vi gick till new yorker och efter ett tag kom Vickan och Madde tillbaka med Philip och Fredrik. Med dom gick vi till gymnasiemässan, jag kollade typ ingenting på det jag ville gå på, så jag har fortfarande ingen aning. Ett tag satt jag, Bea, Jossan, tunabor och Jesper i musikenshus och gjorde ingenting. Sen drog jag, Bea, Jossan, Vickan, Jesper och Adrian ner på stan där vi kollade på mer kläder och sen satt vi på ett café och chillade. När Jesper skulle hem satte vi oss i Svava och dom spelade lite gitarr.





Den fina rosen fick jag av Jossan ♥ antar att hon tyckte synd om mig för att jag inte har några pojkar.

Fia är cool .

Hejhej, detta är Dess som skriver. Det gick tydligen inte så värst bra för Fia imorse när hon skulle skriva ett inlägg. Så då ska jag försöka fylla ut detta tomrum, eller vad man vill kalla det :)
Idag har snön kommit till Rasbo/Uppsala, inte ycket, men litegrann iallafall. Fast det är plusgrader satt den kommer nog smälta snart :(
  Jag hörde idag att det var gymnasiemässan, haha det var så kul när jag, Tova och Adam gick på den förra året. Det glömmer man inte i första taget ;) Jag saknar när jag gick i nian ♥ och när jag gick i åttan också för den delen.. Men nog pratat om mig haha, Fia har kanske lunch just nu, jag har ingen aning. Kan inte deras schema någe vidare. Hursomhellst har hon det säkert bättre än mig iallafall, jag sitter bara här hemma och är sjuk. (nej nu pratade jag om mig själv igen!) Nä men shit vilket långt inlägg ehe :o

Utaför Fias förster imorse





godnatt

Har varit väldigt bra på att uppdatera idag känner jag. Ska gå och lägga mig nu, imorn är det gymnasiemässa så jag kommer hem på kvällen tror jag. Nattinatti ♥

godnatt

Har varit väldigt bra på att uppdatera idag känner jag. Ska gå och lägga mig nu, imorn är det gymnasiemässa så jag kommer hem på kvällen tror jag. Nattinatti ♥

smart blondin

Dom var dumma mot mig på franskan idag, när jag frågade om Viktor stavades med C eller K började rasmus säga nåt om att jag glömde K:t och sen sa han att blondiner var korkade! Jag kan faktist vara riktigt smart ibland, när jag orkar. Föresten så trodde inte Viktor att jag var naturlig blondin, antar att det är för att jag är så smart så man kan tro att jag är brunett.


blonde goes black



anna är knasig som pratar om kepsar och toffsar, kan hon inte bara inse att mitt blonda är är borta och aldrig kommer tillbaka?

bror hjorths hus

Kollade på nån konstutställning med nästan bara tanter, det var nästan intressant. Efter utställningen fikade vi lite, sen åkte vi hem. Eftersom mormor och morfar typ har stängt sitt antikvariat så fick vi massa böcker oxå.






När jag tog en sånhär lapp kom en tant och sa till sin gubbe att det var som att ta ramen från en tavla, du kanske skulle lyssnat när dom sa att det var okej att ta dom?

För er som är intresserade så står det "är närmast skrattretande, de båda tillsammans, lutade över boksidorna, de väldiga näsorna som rör" och "Han säger inte mycker överhuvudtaget, småler mest, låter händerna och kroppen tala. Säger han" utställningen gick ut på att en Uppländsk konstnär och en Uppländsk författare skulle sammarbeta, eller konstnären skulle göra ett konstverk av en bok av författaren.

hello - goodbye

Ska gå och fika med mormor, morfar och mamma snart. Har inget annat bättre för mig idag.



Puss!

trött

Jag är jättetrött, det var längesen jag var vaken såhär länge. Vet inte riktigt varför jag inte går och lägger mig, är väl för trött för det.



Det ser lite ut som att jag ska spy, antar att det blir så om man blir tvingad att se mig varje dag

light, camera, action!





Styling: Jossan och Frida
Fotografering: Jossan
Redigering: Frida och Jossan, dock så är alla domhär oredigerade typ.

Medan Frida lockade mitt hår noppade Jossan mina ögonbryn och sminkade mig, det är så mysigt att bli tillfixad ♥

burellbilder

Satsarbilderna kommer senare, kanske imorn.







ny design

Frida och Jossan stylade mig sen gick vi ut och Jossan fotade mig och sen fick dom redigera. Jossan gjorde headern och Frida designen.



Kommer antagligen att ändra lite småsaker sen. Tack Frida och Jossan ♥

not to cool for school

Gick upp runt sju idag, ska ta bussen som går halv tolv till skolan. Skolan på lördagar är det bästa som finns, vad ska man annars göra på lördagar liksom?



Ska absolut inte bli hämtad vid skolan och sen dra vidare till ingenstans där Burells bor, nejnej.

carro gull

Carro ringde mig nyss, hon sitter på McDonalds och kollar på när Johan Palm äter. Kollade nyss på bilder från somras när hon hälsade på i skolan ♥



Jättegammal bild från vintras när vi var på ungdomsmottagningen tror jag.

nitarmband

Pontus kom fram till mig på lunchen och gav mig mitt armband ♥ fast egentligen är det inte mitt än, ska ge 40 kronor till Dess.



Har ett rosa från trean typ oxå, tror att pappa och klas köpte det till mig på nån marknad, haha.

Frida är en dum blondin

¨
Såhär taskig är jag inte, men eftersom Frida är en dum blondin som inte fattade och inte skulle fatta om jag förklarade så skrev jag såhär.

Det var såhär jag menade egentligen

ångest

Jag har belgienångest. Nästan alla som ska med har pratat med dom andra på facebook och msn, plus att dom är väldigt sociala med andra människor. Jag vet inte vad jag ska skriva till dom, allt låter bara dåligt. Antagligen kommer jag bara sitta och le lite när jag är med dom andra. Jag kan se hur Bea, Vickan, Sara, Sofie, Madde, Patrik och Rasmus pratar med alla andra och har jättekul, medan jag går bakom och hoppas att nån tycker synd om mig. Såhär skulle det inte bli, men det kommer det. Det fattar väl alla.

kusinvitamin

Min kusin var hä för ett tag sen, har inte träffat honom på flera år! När han åkte började jag plugga SO, jag pluggar alltid bättre kvällen innan än en vecka innan, fast jag blir oftast sur och så säger jag helt fel saker. Nu är jag jättetrött, ska försöka sova och drömma om ekonomi, godnatt ♥

skejtaren

Den kanske snygga skejtaren började somsagt prata med mig på facebook och nu pratar vi även på msn! Han är finländare och 93:a (sverige är dom yngsta som åker dit..). Han frågade om jag visste vart jag skulle bo, sen sa han att det skulle vara kul om vi var grannar. Varje gång jag börjat prata med en kille så är han från ett annat land, det var jättelängesen jag pratade med en svensk såhär.

belgium

Idag på belgienmötet så tog vi kort och kollade in alla andra som skulle dit från andra länderna. I belgien fanns en söt kille, senare såg vi att han hade en tvilling som oxå skulle med! Dom hette typ Varwchsarwtywncg i efternamn. Det var en kille som skejtade på sin visningsbils som ville att alla svenska tjejer skulle lägga till honom, plus till oss liksom! I ♥ skejtare. OMG han skriver till mig på facebook, rawr.


Fyfan vad hemskt, typ "hej jag ser ut som en korv och har dålig hållning, jag är lika äcklig som en korv oxå, korv är äckligt."

Föresten så började vi tänka på vårat uppträdande, jag kan iallafall säga att denhär låter kanske kommer dyka upp..


BRÅTTOM!



Hejdå! ♥


kladdkakscupcake

 Har bakat cupcakes i stora formar så att det blir som en kaka. Det får belgiengruppen nöja sig med imorn.



Nu ska jag sova, är jättetrött. Imorn kommer min kusin på besök så det blir nog inte mycket uppdatering, godnatt

stan med mina osmarta tjockisar

Efter skolan skulle jag gått på stan med Dess men hon är förkyld så jag tänkte gå på stan med Bea och Jossan men dom åkte tidiga så jag åkte in med Frida och träffade Joszan. Vi satte oss på Ofvandahls och pluggade. När Frida skulle beställa mer onyttigheter så kände tjejen som jobbar där igen mig, även om det var typ mer än ett halvår sen jag praoade där ♥ Jag tycker lite synd om den söta killen som praoade nu, när han skulle ta undan lite disk så tappade han det och så sitter Joszan och skrattar. När vi nästan pluggat i ungefär två timmar åkte vi hem.


Jag vet varför dom är så söta, dom äter ju två bakelser om dagen.

Snart ska jag äta sen ska jag baka, måste ha med mig till belgiengruppen ♥


godmorgon.. igen

Skulle ställa timern på tio minuter så att jag skulle vakna fem över halv, men självklart ställer jag den på 10 timmar och vaknar kvart i när mammas klocka ringer.



Åker in till stan efter skolan, med vem vet jag inte riktigt..

godmorgon..

trötttrötttrött. Gick upp 05.05 som jag tyvärr gör varje vardag. Ska somna om och forhoppningsvis vakna om några miuter.


plugga..

Idag hade vi nutidsorientering så vi slapp matten och fick jättelång rast. Jag, Bea oxh Sara åkte hem till Bea och åt popcorn. Ibland är jag riktigt smart.

Jag: haha äter dom hundmat?
Bea: Ja..
Jag: Det gjorde mina katter oxå förut, hahah
Bea: Men det där är hundar..?




När vi kom tillbaka var det strömavbrott och vi skulle ha idrott, men det gick bra ändå. Efter skolan skulle jag köpa armbandet på marknaden men jag hade glömt min tjuga hemma, så sötaste Dess skulle köpa det åt mig ♥

Nu måste jag plugga SO, har prov på fredag

hurryhurry

Jag ser alldeles jätteful ut idag, måste sminka klart mig och platta luggen i skolan, haha. Mina godmorgoninlägg måste vara ganska tråkiga, allt jag skriver ät att jag ska till skolan och så lägger jag upp en ful cambild på mig själv..

Måste till skolan nu!
För ful för att fastna på bild


dagens köp

Halsband, 40:-


Öronmuffar, 10:- (ganska dålig bild..)


Donut, 10:-


Plus en påse med nougat till min syster, är jag inte jättesnäll?


dessofia trenden

Idag när vi satt och väntade på att slöjden skulle börja provade Madde Fredriks keps. Då säger Vickan "Madde du har aladdin, jag och Filippa satt och skrattade åt det hela svenskalektionen" Och Madde reagerade och fixade det.

Det hela började med att jag och Dess var på stan, just den perioden störde vi oss extra mycket på folk som visar öronen genom håret, när jag såg att hennes öra syntes sa jag det men hon trodde att jag sa aladdin. Sen sa vi typ "du har aladdin" till alla som hade det.

Det finns fler saker som jag och Dess har kommit på. Som att nypa varandra, slå varandra och "smeka" varandra. Tyvärr finns det folk som vet vad det betyder, så om något år gör säkert alla så. Tack vare Dessofia.

Är faktist inte helt säkert på att Vickan sa aladdin, men det lät som det. Fast det kanske bara var jag som stod och tänkte på annat, hehe.


den årliga marknaden

Våran riktiga syslöjdslärare har kommit tillbaka, hade henne aldrig i åttan eftersom jag hade träslöjd och det enda jag vet om henne är att alla hatar henne och att hon luktar kontigt. På kulturen hade jag ont i huvet så jag åkte in till stan där jag mötte upp Dess. Jossan gick med oss ett tag oxå. Jag och Dess gick bara runt på marknaden, sjukt kallt och trångt, men mysigt ♥ Köpte bara fyra saker, men imorn ska jag nog köpa ett armband oxå.


Marknaden från musikenshus


Jag och Dess i rulltrappan, köpte hello kitty halsbandet på marknaden ♥

to the school

Snart åker jag, efter skolan ska jag på marknad med Desswess ♥



See you ikväll ♥


spotify

Min bror är snäll ibland, han har fixat spotify till mig ♥



Hahah, vi i måndags, bjuder lite på den

kanelbullensdag


hämden är ljuv..

Förut när min bror var här var han lite rolig, lite senare hitta jag flera sånna..







Nu är det bara hämd som gäller. sakta men säkert..




tjockis


time for mys

Ska kolla på film med Fia nu, myspys.


thinking about greece



Tänker på Samos när jag hör denhär låten. På kvällen när vi kom hem spelades den på hotellresturangen ♥


new clothes

Är hemma nu, träffade Liv som oxå var på stan med sin mamma (och lillasyster). Dethär köpte jag:


Grå kofta - Gina tricot ca 100:-


Shortsnew yorker 35:- st

+ ett par svarta leggings. Nu ska jag snart ner i tvättstugan, mjaou.


åker iväg ett tag

Ska ner på stan med mamma nu, måste köpa leggings och shorts. Kommer hem om nån timme.



Har hello kitty hårspänne i håret ♥ köpte det under min "hello kitty saker från barnavdelningen på h&m" period.

fredagsfinalernas deltagare


Ibland är jag lite efter, men det får man vara om man missade utröstningsgrejen. Mina favoriter är Tove, Nicklas och Erik.

nicklasnicklasnicklas

Satt framför Hannas TV och skrek lite när dom sa att Nicklas var juryns andra wildcard. Om han inte går vidare kommer jag säkert gråta. Där försvann mitt status jag inte hade..


bake a.. köttfärspaj?

Nu har jag bakat klart, kan någon gissa vad det är?


coontails med whiteboard

Jätteseg men rolig dag idag. På SO:n kändes det som att vi skulle sluta, även om vi skulle ha lunch efter.. När jag och Bea stod i lunchkön och fjantade oss kom en liten från typ tvåan tjej och sa att vi skulle lugna ner oss, haha ♥ Innan engelskan började Bea rita coontails med blyerts i mitt hår, sen fyllde hon och Jossan i det med whiteboard.

Dom är lite delade nu..


Mamma har köpt marsmallows, choklad och strössel. Time to bake!

fridaymorning

Har sovit med flätor inatt så nu är mitt hår vågigt ♥ Förhoppningsvis håller det sig under dagen.



Nu har jag ganska bråttom, ska gå om fem minuter.


toalettfamiljen

Min familj är normal. När mamma kommer hem står vi ofta och pratar om våra dagar och sånt, idag gjorde vi det lite annorlunda..



Vi kom på att både jag och syster hade badat med våran bror när vi var små, men aldirg tillsammans. Så det var dags nu, haha ♥

första oktober

Hade knappt nån NO och matte, på idrotten var det valfritt, engelskan kollade vi på film och på franskan körde vi lekar typ. Mattanterna på våran skola måste ha slut på ideér, idag fick vi en soppa som smakade svartpeppar och efterätten var geggig. Denhär månaden kommer vi tillexempel få pumpasoppa, morotsgratäng och corneflakesfisk. Vilken tur att det liggen en pizzeria nära skolan.


Min och "Orres" dikt på franskan. Lycka till att översätta.


nålpetarN

Stod och sminkade mig nästan hela morgonen och när jag ska sära på den sista ögon fransen petar jag in nålen i ögat, mina ögon blir röda och jag ser halvt nerknarkad ut. Hoppas snygga killen på bussen tror att min pojkvän har gjort slut, så han kan le litegrann. Nu har jag riktigt bråttom, ses ikväll ♥


RSS 2.0