Let this song change your life

Jag har lite mindre än två timmar kvar av min knasiga spotify och det är ungefär två timmar kvar av dagen och månaden, hoppas att jag får mina tio timmar och överlyssnade låtar tillbaka! Fyllde på min I ♥ Sweden lista tidigare idag. Blandannat med låten här nedan som inte är ett dugg svensk, bortsett från att videon är inspelad i Stockholm. 


"I don't know" was all you said

28. Detta måste firas! Men eftersom jag konstigt nog inte har något godis utan var ute och joggade med Klas istället så vet jag inte hur. Detta inlägg är egentligen jätteonödigt eftersom ingen fattar vad jag snackar om och jag tänker inte berätta det heller. Men skitsamma, när jag kommer kolla tillbaka i Juni nästa år kommer jag skratta åt migsjälv eftersom jag är så lurig! Om jag ens själv fattar vad jag dillrar om. Jag är förkyld.

vad är det för dag egentligen?

Det tog över en timme för mig att somna igår eftersom min mage brändes hela tiden. Trodde typ att det var slutet föralltid. Men tillslut somnade jag väl och vaknade av en motorsåg. Kul att dom sågar och hamrar våningen över tidigt på morgonen när man har sommarlov. Nu ska jag lägga mig med fläkten på magen och kolla på barnprogram.

Den sista är min mage ok. weheartit.com ok. Äter frukost nu ok.

katt i en korv

make an animation


They say I'm better off now

PUH, vad trött jag är. Såfort Denise kom gick vi ut och skejtade. Det var apskönt att åka vid Eriksbergskolan, hehe. När vi blev törstiga gick vi till affären och köpte fyra energidrickor, sen gjorde vi pannkakor. Innan hon skulle hem gick vi ut och åkte igen. Fast det slutade med att vi gymmade, haha! Hurtiga_cheyer_number_1 ohyeah!


i'm the maaaaaan!!

Det är fullt hus här typ, och mer ska det bli. De två ledarna i huset, mamma och Klas är dock och arbetar. Därför styr jag nu! Så jag har bestämt att Denise ska komma hit snart. Det kommer bli första gången vi skejtar tillsammans påriktigt! Annars är det typ bara att vi tar kort när vi försöker åka. Men nu är vi grymmare än grymmast!

Hoppades på att hitta gamla skatebilder, men kolla!! Hahahahahahahahah.



Lägger upp flera senare haha!

fest med mamma! (hos mange)


it buuuurns

Usch, sitter i min bikiniöverdel och uppknäppta jeansshorts för att min mage bränner så satans mycket. Gick till affären och köpte lite saker till bloggfirandet innan. Det blev två läskar och ett hg godis. Omnomnom. Nu kollar jag på HIMYM. Som alla andra dagar, hehe. Önskar mig alla säsonger i födelsedagspresent!! Kom ihåg det i några månader.


tre år!!!

Mamma väckte mig sju imorse men jag var så himla trött så vi gick och solade i några timmar. När jag låg och läste Egoboost kom jag på att min blogg fyller tre år idag! Hade tänkt att bli klar med en ny design till denna dagen men glömde helt bort det. Jaja, min bikinilinje är skitful. Helt galet. Min mage är röd(?!?), den får ju aldrig färg. Men det kompenserar jag en annan dag. Nu ska jag fira bloggen. GRATTIS LITTLEMONSTER!! ♥


We could have had it all

Mamma ville att jag skulle ner på stan halv två men hon kom sent så vi köpte godis och sen åkte jag med henne när hon körde 42. Det var skoj, haha. Fast när vi åkte smsade Klas att han inte hade någon nyckel så jag åkte inte med till Sävja. Spännande liv huh?

Föresten, vem är Uppsalas bästa busschaufför? Eftersom dom flesta skulle svara Amos på den frågan ska jag visa att jag är minst lika bra!!
PS min mamma är kompis med honom. DS.


för kissnödig för en rubrik

Har kollat på Fjorton suger i brist på annat. Bortsett från våldtäckten är det min drömsommar typ. Iallafall att träffa en låtsasfattig skejtare. Nu har jag aptråkigt och kan inte sova. Inget bra är på tv och ingen är vaken. Iallafall inte i detta huset. BRB KISSA!!


åttapotta

Nyss var klockan två och jag skulle till Willys. Klockan fyra åkte vi och runt fem kom vi hem. Sen åt vi och gick ut ett tag. Nu är klockan åtta. Tiden typ flög iväg. Har egentligen inget kul att meddela. Imorn är mitt uppdrag att köpa en fläkt. Kul. Har kommit på EN sak jag vill göra under sommaren men måste tala med my friends först. Det var allt, hejdå.

Det fanns päron på Willys. Åk dit och köp!!

wish you'd come back

Drömde fina drömmar om Fridas gamla klass, min drömkille och Big brother inatt. Den finaste var om min drömkille, har aldrig sett honom förut men eftersom jag drömde om honom lär han vara min drömkille. Det var typ på hans fest och när jag och någon satt ner kom han fram och pratade med mig och så sa han att hans kompis Viktor ville ligga med mig, haha. Kul att jag svarar "är han snygg" till det. Thank God it was a dream. Fast ne. Iallafall så var hans kompis tydligen dum i  huvudet enligt han själv. Sen drömde jag att man kunde köpa typ tio marabou chokladkakor för typ 20 kronor! Så jag åt och åt oh åt choklad hela tiden och köpte åt alla som ville ha. Nu när Denise kommenterade en sak på facebook kom jag på en till sak jag drömde. Borde bara skrivit om snubben asså.

Nästa såhär såg det ut när han uppträdde på festen (hahaha?) och tog tag i min hand. Killen bredvid är Viktor, haha! Dom båda var snyggare i drömmen.

i'm in the house

Gla midsommar grabbar!! Gårdagen var jättehärlig! Jag gick hem till Frida i det fina vädret och när jag kom fram bakade vi cheesecake. Lite senare kom dom andra, då plockade vi blommor och gjorde kransar. Min såg ut att komma från en soptipp, haha. När vi typ ätit och sånt (min halloumioskuld är borta, wooh) cyklade vi till Felicia på två cyklar. Där gjorde vi typ inbrott fast på låtsas. På natten kände vi för att bada i poolen men det var bara jag som gick i. Klockan två sa vi godnatt och slocknade lampan.


midsommar woopwoop

Somnade ett och vaknade fem. Konstigt nog var jag jättepigg, trodde jag skulle försova mig. Ska ner på stan klockan tio och ta bussen halv tolv. Kul att gå runt där aplänge. Har två väskor och en påse med mig, ifall jag måste gå från bussen till Frida vill jag inte ha klänning på mig. Jaja, hoppas att vädret fortsätter vara bra och att jag kan bada, haha.


På nyheterna snackar dom om e-böcker. Typ en platta där man kan ladda hem böcker. WHAT IS HAPPENING TO THE WORLD. Nu måste jag skynda mig lite, hejdåååå!

ooh, you making me live

Under timmen Frida var här skejtade vi. Hon är riktigt duktig nu! Dessutom ramlade hon, fast jag missade det, huhu. När hon åkt kom mamma hem så vi gick och köpte pizza. Här under kan ni kolla på Fridas skejtframgångar, plus lite när jag försöker lära henne. Det gick dock inte speciellt bra, haha. Älskar Fridas "oooh" som upprepas många gånger.


ingen kommer undan

Regnet öser ner och jag har tråkigt. När jag vaknade hade jag ont i hela kroppen och bandaget på foten är tillbaka ett tag. Ingenting bra på tv och om jag går ut blir jag blöt. Dessutom vaknade jag jättesent så jag är ganska ofräsh just nu. Lite senare kommer Frida, tror jag går och läger mig ett tag till innan. Så tråkigt har jag, blöööööööh.

Så skrev jag imorse. Nu är jag nydushad och nyfärgad. Klädde på mig på en kvart eftersom Frida sa att hon var påväg. Rekord för mig! Regner regnar fortfarande och jag har fortfarande ont. Nu ska jag torka håret och leta efter ett halsband. Kul va?



jag är nästan där

Puh, har åkt buss sex gånger idag. Först skejtade jag ju ner till Flogsta, råkade även ramla framför en busshållplats, haha! Fan vad klantig jag är. När vi handlar klart tog vi bussen ner på stan och bytte där så vi kom hem. Helt plötsligt ville mamma köpa en kamera, så vi åkte ner på stan och vidare till boländerna. Det blev dock ingen kamera så vi åkte hem. Eftersom Frida är en working woman kommer hon inte idag.


missade minijulafton igår

Igår var det tydligen Go skateboardning day. Kul att jag inte fattade att det var över hela världen, haha. Men det kompenserar jag genom att åka till Ica bäst när mamma kommer hem. Lite senare kommer Frida hit och hon kanske vill visa mer av vad hon lärt sig, who knows? Föresten, läste på min blogg att förra året hade jag sett många skejtare på stan just igår. Det kanske förklarar sig nu. Jaja, jag får köra nästa år istället.


rösta på mina klänningar!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


nakenbilder i provrummet

Har varit nere på stan med Bea och Jossan idag. Jag var inte på shoppinghumör men köpte nätstrumpbyxor och en tubtop. Det var trevligt att träffa dom igen, saknar gamla klassen så apigt mycket. Bjuder på en bild från provrummet, haha. Tack för dagen!


game over, spiderman.


52

"PAPPA!!!!!!!!!!!!!!!!!" hörde vi från våningen över när vi åt. Galen unge detdär. Lite senare hörde vi musik från Jurassic park, haha. Det roliga var att vi pratade om jordens undergång och dinosaruer och sånt precis innan. Sen fick jag höra världens roligaste gåta. Men det är för lång för att jag ska komma ihåg. Rubriken är en tants lyckonummer.

Jag och Denise förra året. Miss you hunny, hoppas du mår bra.

godmorgon fast sova

Gick upp runt sju och åt frukost, sen somnade jag om till nio och skulle gå upp men något gick snett så jag vaknade elva. Men det gjorde väl inte så mycket. Jag har nyss tagit typ årets bad, utan att det läcker, woho! Dock droppar kranen nu men vi vågar inte ringa rörmokaren igen, han är nog arg på oss. Nu ska jag till Willys, älskar mitt sommarlov!

Önskar att detta var havet i ett varmt land, tyvärr är det badvattnet efter jag klivit ur.

all the boys love mandy lane

Måste nog säga att jag är lite cool som såg en skräckfilm helt ensam. Ibland var det dock lite äckligt, och med tanke på dagen var allt så verkligt. Helt sjukt att sånna människor finns påriktigt. Nu ska jag sova och se vad imorn bjuder på. Tidigt ska jag upp iallafall.


could you be the one i want

Bloggfixet går helt åt skogen, om det slutar regna någon gång får jag fixa lite seriösare. Ikväll tänkte jag kolla på All the boys love Mandy Lane, men får se om jag vågar. Fast först måste jag kissa, och gå till macken? Hmm, we'll see. Ska försöka få mamma att kolla med mig oxå. Den börjar liksom halv tolv, en halvtimme innan alla spöken kommer.


bad sunday

Har kollat på Aquamarine och färgat om håret idag. Känner mig fresh nu, hehe. Lite som en sjöjungfru, i håret asså. Det är dock lite fläckigt och randigt. Håller på att fixar och trixar lite med bloggen, får se om det blir någon förändring. Just nu går det skitdåligt. Föresten, trots att vi nästan aldrig har pratat med varandra så tänker jag på dig.
Vila i frid Sandra.


hemma från huvudstaden

Tog en tripp till Stockholm där jag träffade Anna idag! Innan vi fann varandra fick jag en tidning av dagens snyggaste kille, eller egentligen tog jag den eftersom han var så dålig på att dela ut. Lite senare kom jag på att dom kanske inte alls var gratis, hur många snygga killar delar ut gratistidningar liksom? Dessutom sa han något till mig men jag lyssnade på musik så jag svarade bara att jag ville ha en tidning. Jaja, dagen med Annispannis var skoj! Tänkte hålla i pengarna men efter den dyra lunchen råkade jag köpa strumpor för 365 kronor. Ajsing bajsing säger plånboken, jag som ville ha ett par till från gina tricot plus den fina tröjan på bikbok! Men det får vänta, likaså allting annat.


gotta make my mind up

Asså är jag den enda som tycker att det är jättesorgligt att youtube har tagit bort Friday? Hur ska jag nu överleva fredagarna? Det var ju min pepplåt! Men jag får nöja mig med Katy Perrys nya låt som oxå handlar om fredagar. Föresten, helt ärligt så lyssnar jag hellre på en trettonårings låt som handlar om att det är fredag än en trettioårings som handlar om att han just har haft sex (Hanna...). Men det har inget med saken att göra. Skulle bara säga att Rebecca Black äger!! Okej äger är att ta i, men helt okej är hon.


So we hit the boulevard

Frida var här en sväng efter hon slutat jobba. Eftersom det är fredag skejtade vi till affären och köpte onyttigheter. Japp, det är sant. Frida skejtade. Har tillochmed filmbevis, hon är en riktig naturbegåvning! Fast först skulle jag självklart berätta och visa hur man gör, så om ni kollar på videon kan ni lära er att skejta. När vi kom hem kollade vi på big brother deltagarnas bloggar, big brother citat och big brother videos. Va, vadå töntar?


Okej, jag kanske inte förklarar så bra. Men det är så jag lärt mig och det funkar utmärkt.

mitt första IG, woohoo..

Fasiken, kollade betygen när jag inte var beredd. Har G i engelska, historia, matte, samhäll och tyska. IG i naturkunskap. Asså det måste nog vara världens tråkigaste betyg. När jag började gymnasiet hoppades jag på VG i engelska, svenska, estetisk verksamhet, naturkunskap och kanske kanske tyska. Tyck synd om mig, my life sucks. Visserligen får jag skylla mig själv eftersom jag är sämst på att lämna in uppifter och plugga till prov. Skulle gärna vilja vara en sån som får MVG utan att göra något.



why you slipped away from me

Om någon vill göra min sommar lite bra så måste ni gå på Allsång på skansen med mig! Inte vilken dag som helst, utan den 5 Juli. Då ska artister såsom Håkan Hellström och Ulrik Munther uppträda. Om ni nu inte tycker om dessa artisterna kan ni följa med för att umgås med mig, kolla på sälar eller nästan synas i tv! Men det ska jag inte behöva oroa mig över, vem tycker inte om dom liksom? Bilden här bredvid är från när jag och Denise var där och kollade på Johan Palm, någon som vet vart han är? I miss you Palmis. Palmis heter förövrigt gosedjuret som jag vann på Grönalund när vi såg honom där. Kaninen på bilden heter Johannes Palm. Jag skrev faktiskt ett inlägg om det skansenbesöket här. Jaja, nu ska ni inte låtsas som att ni glömt vad jag skrev högst upp! Make my summer the best summer ever!

when you need me most

Två små minus denna dag.

1. Min turkosa färg håller på att tvättas ut och jag vet inte om jag ska färga om det. En person har sagt att det är skitfult men var finare nyfärgat, den andra säger att det är finare nu. What to do? Jag vill ju ha det turkosa kvar nu när jag vant mig liksom.

2. Jag antar att man kan kolla betygen nu men jag vågar inte, har inte gjort naturkunskapsuppiften och tänkte göra den under lovet men om betyget redan är satt skiter jag i det. Måste bara förbereda mig för ett IG. Funderar på att kolla på dom ändå. Fast nä, det gör jag inte. Det var mycket bättre när man kunde öppna ett kuvert sen stänga det igen och aldig mera kolla på det, nu finns det på internet liksom. Usch.


i can't control the time

Asså dumma badkarsgubbe. Tog en kort dusch nyss och när jag var klar var mina kläder som låg vid dörren genomblöta. Jag skulle lika gärna kunnat tagit ett bad på golvet typ. Jaja, det var gratis, höhö. Så kul är mitt liv. Nu ska jag drömma om kläder på olika internetsidor som jag inte har råd med. Sen måste jag handla mjölk oxå, huhu.

Fastnar inte på bild än, så jag lägger upp denna istället.

i know what boys like

Usch, ligger fortfarande kvar i sängen. Klockan elva vaknade jag, försår inte hur det kunde bli så sent. Precis innan jag vaknade skulle jag sätta mig i någon slags sele med huvudet ner och skjutas upp i luften. Ganska tufft ändå. Anledningen till att jag inte gått upp påriktigt än är för att badkarsgubben var här och lagade vårat badkar, jag kollade på film och var tydligen inte ensam hemma. Nu spelas det gitarr så jag antar att Klas har kommit hem. Ska se om man kan duscha så jag kan vistas bland folk idag.


I close my eyes I look away

Nu säger jag och Fisen godnatt. Egentligen är hon inte ens i mitt rum och egentligen planerar jag inte att gå och lägga mig. Men ibland är hon ganska söt, det var bara det jag ville säga. Åh, har inget att göra imorn. Tips för en flicka som kommer vara ensam hemma mer än halva dagen? När ska det bli bra väder? Så många frågor men inga svar.

i'm so happy here with you

Haha, idag har jag låtsas gått med Fia, dansat framför spegeln, gjort knasiga håruppsättningar och handlat i Gottsunda. Köpte pommes för 5 kronor, fett ballt ju! Snart är det sista Glee, HUHU. Jag ska försöka överleva. Men först ska jag googla taurin och pastöriserad. Här nedan är en video som visar hur road jag är dagar som denna.


i could almost see it

Blir inget skejt idag heller, så jag ska väl försöka göra nåt vettigt. Nu ska jag kolla på Lillefot iallafall, I know you're jealous. Hehe, tänkte mest lägga upp denna videon jag la upp för längesen, men sen togs den bort från youtube. Så roligt är mitt liv, kommer säkert åka ner och handla senare idag. Eller typ följa med mamma till kontoret.


all eyes on me

Tog en spontant biobesök med mamma. Egentligen skulle det kunna kallas tvång biobesök, men det ska inte få veta. Jaja, vi kollade iallafall på Water for elephants. Av de elva personerna i salongen var det nog bara jag som grät, hehe. Fick lust att skaffa en elefant dessutom, tror dock inte jag skulle få plats. Just nu är jag lite smått paranoid, where is my brother? Vågade knappt kissa för jag trodde han låg under badkaret..


life like this

Lyssnade på tre låtar på spotify och helt plötsligt har jag bara två timmar kvar? Huhu. Denise kommer inte idag, så istället har jag städat rummet! Kände att jag behövde flytta lite möbler dessutom men ingenting funkade så jag började nästan gråta, haha. Men nu är det nästan jättebra! Känner mig ganska nöjd faktiskt, dessutom har jag tagit bort Fias kisshörna och gjort det större så hon inte ska behöva kissa där. Sängen och byrån är fortfarande stökiga och har jag inte skurit golvet än, men annars är det mesta rent.

make avatar
Här är det ommöblerat, inte så jättestor skillnad egentligen.


tell the world

Dumma spotify! Jag har väntat på mina nya tio timmar och emellanåt har dom gett mig typ två timmar och 38 minuter, så igår tänkte jag att jag skulle spara dom ett tag. Och idag har jag fått tio timmar, men kan fortfarande inte lyssna på låtarna jag lyssnar fem gånger på, jäkla bajs! Jaja, skitsamma. Senare idag kommer Denise så jag lär väl fixa mig snart. Kära månen och Gud, gör så att det inte regnar idag. Tack på förhand.


i'm on the right track

Hade massor att saker jag skulle göra idag. Typ städa rummet, tvätta mattor och plugga. Istället har jag inte gort ett piss, men klockan fem åkte jag ner på stan med mamma. I bussen påväg mot Boländerna satt en apsnygg snubbe (mamma sa att jag gärna fick ta med honom hem, hahahaha) och det kompenserades med att två lite mindre apsnygga killar gick på där han hade gått av påvägen hem. Köpte iallafall två par skor och en skatehjälm. Plus en såndär Hello Kitty dricka som jag alltid tänker att jag ska köpa, satan vad god!! Nu regnar det, kanske beror det på min tråkiga svart/grå/vita klädsel?


alla vi längtar efter sommaren

Denna söndag har varit som de flesta söndagar. På morgonen åkte mor, jag och bror till Gottsunda och handlade. Sen kollade jag typ på tv och sånt, aptråkigt. Men klockan sex skulle Klas till gymmet så jag skejtade halva vägen dit och åkte hem själv. Människor är så snälla, en liten pojke hälsade på mig, en gubbe likaså när jag åkte förbi, en annan liten pojke log apmycket och när jag gick förbi igen sa han att jag gick fort, haha. Sen kom en tant med sin hund som fick slicka lite på mig. Föresten kom jag på tre saker jag vill göra nästa vecka. Skejta, bada och åka till Stockholm. Så jag smsade Denise och Anna och nu står bara bada kvar på listan. Sen skulle inte en resa till Göteborg sitta helt fel heller. 

create an avatar
Hahah nya grimasen.. ALLA MÅSTE SKRATTA.

do your thing, honey

Åh, såg att det kommer gå Big Brother repriser nu! MITT LOV ÄR RÄDDAT! Så det ska jag underhålla mig med ikväll. Tror dock att det bara är på lördagar, men då är det ändå ingen som umgås med mig, HEHE. Ska bli spännande och se vem som vinner denna gång!! Jag hejar nog på Rickard och Ebba, dom är så skojiga och hemlighetsfulla, haha!

Blev så inspirerad av Ricke när han hade sånnahära! SKITSNYGGA JU!

blir ingen bild i detta inlägg

Åh, vaknade apsent idag. Bra att man har en bror som spelar gitarr klockan elva på morgonen, annars skulle jag väl kommit upp typ ett. Tidigare idag var jag på gårdsfest, ångrar lite att jag inte sålde saker om tjänade ihop pengar. Men det var skoj att kolla på gitarrsnubben och djuren! Sen gick vi och handlade, jag fick betala allt! Tillochmed ölen, och kassörskan frågade inte om leg. Fast hon fattade väl att den var till mamma, jaja. Nu är jag ensam hemma och tråkar, ska försöka hitta på nåt nästa vecka, typ bada!

om sanningen ska fram

Fått en flaska i huvet. Blivit jagad av snuten (nä nu skojade jag, men vi låtsas). Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset. Blivit lämnad i staden.
Kvällen spenderades på Ekonomikum med Amanda, Sofie, Minna, Lotta, Natalie och massor av andra. Träffade även lite folk från Rasbo, skojskoj! Innan vi kom till HUM-C var det lite krångel, men allt gick bra och jag var vid medvetande hela kvällen, great! Har dock fått årets första tusen mygbett. Annars var kvällen trevlig, det gör jag gärna om.


i tried to be chill

Himlen blå, vill jag nå, när jag fångas utav vinden. Sommarlov, sköna sommarlov.
Klockan tolv träffades hela klassen och fikade, jag hade anställt min bror till bakning igår, haha. När vi pratat och fikat klart kollade vi på olika uppträdanden och så, sen åkte vi typ hem. Så nu är det sommarlov, jahaja. Får se vad som händer ikväll, är helt slut nu.


 

Ber om ursäkt över den svartvita bilden på denna somriga skolavslutningen, hehe. Faktum är att den var så mörk och jag är värdelös på att redigera bilder ljusare, satteh ah... Måste oxå be om ursäkt över mustachen på bild två, haha! Hopplahejdå!


slutar ettan snart, hejochhå!

Ska ner till skolan strax! Är medveten om att mitt hår inte matchar klänningen, men skitsamma, hehe. Lägg märket till mitt Uppconband, råkade klippa av det. Eller okej, råkade kanske jag inte gjorde. Men jag kände att jag inte skulle orka ha på mig det hela tiden, plus att den gav mig en rand. Men nu saknar jag det, huhu. Jaja, sånt är livet!


tv hela helgen

ÄLSKAR ATT HA TV! Ska utan tvekan kolla på Splash och Papegojfilmen, älskade dom när jag var liten! De filmerna på elvan på söndag har jag aldrig sett, får se om jag kollar på dom, hehe. Klicka in på tv.nu och säg till om jag borde se fler filmer. har ju ändå inget att göra på sommarlovet, hehe. Nu ska jag sova och hoppas att morgondagen blir bra!


I'll get you when I'm popular

Åhh vad jag är glad/arg/ledsen nu! Jätteglad för att Lillfrida inte längre är liten, hon och alla andra var jättefina och nu är dom jättestora, herrejesus. Arg för att deras avslutning var så himla fin! Först det gamla vanliga då rektorn pratar, betyg delas ut, några uppträder, några får diplom och lärarna uppträder. Sen var det bildspelet. Jag kommer ihåg att jag var med på en eller två bilder när jag slutade, och det var mest fula bilder på oss. Här hade dom bilder från när alla i klassen var små, deras privata bilder från typ facebook och bilder från deras äventyr. I fyra låtar fick vi sitta och kolla på det. Inte nog med det, dom hade fyra bra låtar! Kul för mig, Joszan och Lollo att höra att dom var den bästa klassen någonsin, haha. Ledsen är jag för att jag inte spenderade så mycket tid som jag önskar att jag gjorde i Gåvsta när Frida gick där, då hade jag ju en anledning till att åka dit. Nu då? Ingenting. Imorn slutar jag ettan. Herregud asså.


Your're always my second choice

Asså jag är bäst ibland. Imorse lämnade jag in mitt svenskaarbete innan jag begav mig till bilden och gjorde två bildanalyser, när jag var klar gick jag tillbaka till skåpet för att sen ha matteprov. 16 poäng, WOOPWOOP! Det betyder förövrigt G i matte för min del. Eftersom jag pratade så länge med Torbjörn kom jag precis när Eva-Lena gick så hon hann säga till mig att jag får ett svagt G i historia eftersom min styrka är att skriva och jag har inte lämnat in någon skrivuppgift i historian. Sen kollade jag och de fyra andra klart på filmen. Istället för att åka hem gick jag ner på stan och handlade en klänning, strax ska jag till stan igen. PUH. Coolt att jag klarade det all by myself dessutom.

Skojar inte när jag säger att jag måste ha denna. Hehe. Är aptrött på bilden ok.

fika kifa faki kafi faik fika

Måste lägga upp detta innan jag åker, min bildlärare mejlade mig om när jag skulle komma. På våra bildlektioner får vi ofta rast om vi "vill köpa kaffe" eller nåt. Jag tror att han är besatt av fika, flera gånger på lektionerna försvinner han och vi misstänker att han fikar. Hoppas bildanalysen och matteprovet går bra nu då, speciellt matten.


så jag kan ge dig hela mig

Glömde nämna att matsalen blev ockuperad igår av snygga småpojkar. Hörde att det var sånna som skulle börja nästa år, det skulle ju inte skada. 95:or är ganska mogna va? Det lär jag märka ikväll när dom slutar nian. HELT SJUKT. Blir annars en ganska hektisk dag. Skippar engelskan så jag kommer klockan tolv och har matteprov (tredje gången gillt?) och sen historia då vi kolla på film. Någon gång innan eller efter ska jag även hinna göra en bildanalys tror jag. Sen ska jag ner på stan en snabbis för att hitta något till imorn, för att sen åka hem, byta om och åka ner till Rasbo. Får se om jag hinner äta, haha.

Åååh, saknar alla så apigt mycket.

you just met somebody new

Äntligen är svenskan klar! Efter Glee ska jag träna till matteprovet jag har imorn. Min mattelärare var arg på mig och sa att jag inte skulla hinna göra båda mina prov, ÅHNEJ vad synd ju. På samhällskunskapen hade vi våran sista sexualkunskapslektion, Adolf, 17 år och Johan, 37 år skulle ha sex. På naturkunskapen satt vi vid facebook, hehe. Samma sak på engelskan och svenskan, då vi inte spelade ett spel på engelskan asså. Innan jag åkte hem ritade jag ju en bild i paint, det ska föreställa Joszan och Denise (som satt bakom oss), Amanda och mig. Nu är det Glee, alldeles perfekt helt enkelt.

Klicka här för mera fula bilder, haha!

right now in the bibbla


us against the world

Jag är så jäkla trött på livet. Efter skolan när jag kommer hem sitter jag vid datorn eller sover, hur tråkigt som helst. Om två dagar är det sommarlov. På två dagar ska jag hinna göra två matteprov, en bildanalys, en bokredovisning, en naturkunskapsuppgift och antagligen något mer. Svenskafördjupningen är nästan klar, efter sisådär hundra veckor. Snart drar jag till skolan och hoppas på noll inställda lektioner så jag får jobba lite. Är totalt otaggad på allt och vill som vanligt inte ha sommarlov, har ju ingenting att göra på sommarlovet. Kunde lika gärna anmält mig till sommarskola så har jag något att sysselsätta mig med. Hatar allt just nu, ville bara säga det. Ha en trevlig skitonsdag.


vi borde skratta åt allt igen

Började soldagen med ett "vad vacker du var" från en cyklade sluskis. Sen fortsatte det med tyska, jag var den enda från steg ett så medan vi fikade lyssnade jag på när dom pratade om Uppcon. På håltimmen tänkte jag åka hem men stannade kvar och satt på gräset med handverkare, dom pratade oxå om Uppcon men när Joszan och Denise kom gick jag till dom. Jag och Joszan sällskapade genom korridoren och när jag var framme stod Denise och co där, så jag pratade lite med dom. Tio minuter efter att vi hade börjat fick jag och de fyra andra i klassen reda på att vi varken hade matte eller svenska, värt.

Hade på mig det vanligaste jag hade för att Amanda inte skulle skämmas, men så kom hon inte ens till skolan! Nu ska jag sitta här på balkongen och plugga. Iallafall försöka.

ifall inte nån sätter fart

Bara för att Frida kommenterade att jag skulle blogga tänker jag göra det, hade nästan glömt bort att jag hade en blogg. Imorse åkte jag och mamma ner på stan och fikade vid ån. Där träffade vi en handikappad anka, jättesöt! Fast dom andra ankorna åt upp dens muffin, huhu. Lite senare köpte vi pizza och jag gjorde ingenting, skulle plugga men en sida av mitt svenskaarbete har gått sönder eller vad man ska kalla det så jag sov istället. Är så himla trött hela tiden men har typ fem uppgifter att göra, och matteprov som jag inte kommer klara av. Fyra dagar kvar i skolan, HATAR DET. Kommer dö om jag får IG i något. Känner på mig att matten, historian, naturkunskapen, bilden och svenskan går åt skogen. Kanske samhällskunskapen oxå, vad hände med mina sex VG egentligen?


i wish you were my big brother

Snart är det ju Big Brother final. Jag tycker att Martin ska vinna, dels för att han är så jäkla snygg, han har vunnit apmånga tävlingar, Sara och han var så apigt söta och för att han pratar skånska. Tänker dock inte rösta. Om typ Jessica, Katerina, Sara eller Rodney (eller Roza, eller Nicky, eller Sanna, eller någon annan) var kvar så kanske. Helst Katta dock. Egentligen bryr jag mig inte, bara dom skaffar bloggar efteråt är jag nöjd.

 

 


dip dye!

create an avatar

 


don't want this weekend to end

Igår träffades jag och Denise runt tio för att kolla på en bio, den var tråkig så vi gick ner på stan och handlade lite, sen gick vi tillbaka till UKK och shoppade. Jag råkade även snubbla med min stukade fot, haha. Lite senare kom Denises familj med hunden Agda som vi pratade med och sen helt plötsligt kom min mamma, crazy! När alla gått gick vi runt sen åkte vi hem. Där färgade vi håret och förade med låtsascider, sedan begav vi oss ner till UKK igen och frös. Så vi åkte hem igen och färgade håret ännu mera.
Imorse kollade vi oxå på bio på morgonen, men den var så knasig så vi gick och träffade hennes familj igen. Jag köpte ingenting alls idag, men det känns bra att ha handlat under 300 iallafall. När hennes familj åkte gick vi och köpte mat och sen var det väl över.




crazy crazyness

Skulle egentligen tvätta håret men råkade sova med det och när jag vaknade såg det inte så hemskt ut så jag skiter i det. Jag har lite ångest inför morgondagens outfit, mest för att jag antagligen ska ha klackskor men inte kan gå i dom, speciellt inte med min fot (som inte är blå längre, woho!). Det var lite jobbigt att hitta dom dock, jag gick med på att fila Klas tånagel om han hittade dom. Helt galet att jag inte hade hittat dom innan, åh! Oj nu blev texten jättestor, ett tecken från Gud att jag ska klä på mig klänningen nu. Får se hur det blir med kläderna imorn, ojdHFHfkad. hejdå!


looking forward to the weekend

Började köa runt tio och kom in kvart i ett, ändå kom vi längre fram än förra året då vi började köa runt sju eller åtta. I kön träffade vi blandannat John och Sara. SARA LIKSOM? Blev helt chockad när hon var där, men det var trevligt. När vi kom in åt vi på BK och gick in på BR. Annars kollade vi på den aproliga invigningen och shoppade! Funderar på att köpa massa med hårfärg imorn, bra att ha liksom. Runt klockan sex blev vi rastlösa så vi åkte hem, det första jag gjorde hemma var att slänga av mig kläderna och sätta på mig mjukisbyxor. Imorn blir det lite sovmorgon, najs! Får jag nämna att jag såg massa snygga killar? Ja, det får jag nog. Råkade vinka lite till en dessutom, när jag vinkade till en annan. Nog om det, imorn blir det mer pepp! 


You'd call me Cinderella

Har helt ärligt inte varit så taggad på Uppcon tidigare. Men nu jäklar, är helt färdigfixat (bortsett från prislappen på klänningen) och ska strax bege mig. Hela badrummet är glittrigt och mina ögon fyllda med tårar utan anledning. Det är nästan så att jag vill säga att jag själv är söt, men det känns inte helt rätt så jag skippar det. Förhoppningsvis blir det inte för varmt med två klänningar och knästrumpor. Asså förlåt men.. PEPPEN!!

Oki ser ut som en häxa i filmen, hahaha.

13 timmar och 15 minuter

Har typ apigt mycket att göra innan imorn, men orkar inte. Skulle egentligen sova nu men eftersom vi ska börja köa klockan tio istället för sju så ska jag gå upp fem, skönt med en timmes sovmorgon. Har fixat skor föresten, blev mina vita fast med skosnören, hehe. Jaja, nu ska jag försöka sova. Fixar allt imorn istället. Ska bara kolla på BB, hihi.


feet foot foot. och spotify.

1. Efter min vistelse i Gottsunda åkte ner ner på stan för att handla till Uppcon. Har inga skor eller smycken dock, hmm. Jaja, köpte lösögonfransar, hårspray (har fått för mig att jag ska klara mig i tre dagar med en liten..), glitterspray och ögonskugga. Räknade ut att jag får handla för 250 kronor i veckan, synd att jag har 50 kronor kvar och tre dagar.

2. Igår tog min spotify slut (har fått påfyllningar tre gånger, snällt eller mysko?) och nu tänkte jag att jag skulle få tio timmar igen men när jag loggade ut och loggade in igen hade jag fortfarande 0 minuter, what shall I do? Är detta normalt eller bara mitt straff?

3. Gick utan bandage på stan idag. Hur smart det var vet jag inte än, men att prova skor med en stukat fot är inte att rekomendera, speciellt inte om affären inte har sittplatser.

4. Hittade skor i soprummet innan jag åkte till Gottsunda, Helt fräsha och sånt. Synd bara att jag inte har storlek 37. Påtal om det har New yorker skor i storlek 42, skrattar bäst som skrattar sist. Snart kommer säkert mina fötter växa lite så jag måste ha dom.

and i can't deny

Älskar att grannarna har party ovanför och att dom kallade mig bitch när jag inte besvarade deras grattis jag fick på vägen till macken. Fast när jag kom tillbaka visslade dom, så det är okej. Dessutom lyssnar dom på bra musik. Fast jag ska försöka sova tidigt idag och gå upp tidigt imorn så jag kan köpa sista minuten saker till Uppcon. Får se hur det går att somna. I värsta (bästa?) fall får jag gå upp och säga till dom, haha.


Detta är Klas andra present, en jättefin bild på oss, haha. Så typiskt mig att ge folk tavlor.

Make me move like a freak

Klas har tagit studenten, fyfan vad han är bra!! Själv har jag stått utanför TBS med världens bästa familj, vinkat till flak, varit på Upplands museet och ätit på domtrappkällaren. Farmor, farfar och pappa åkte hem efter att Klas sprungit ut. Asså man blir ju lite småtaggad på att ta studenten denna fagra dag. Fast helt ärligt vill jag inte ta studenten med bara tjejer, dags för flera killar att börja i min klass (gärna med keps, tandställning och skateboard). Nu ska jag fixa hans sista present, spännande!


RSS 2.0