success

Nu är jag klar med min engelskaläxa, skulle egentligen skriva 400 ord men det finns inte så intressanta saker att skriva om mig så det blev bara 200, hehe. Det men det säkert chill. Ska bege mig till sängen nu (jag sitter ju inte alls i den nu, nejnej) och sova. 


Big wheel keep on turning

Hade min första tysklalektion på morgonen. Kände ingen och lektionen slutade efter tio minuter. Då pratade jag lite med en fordonstjej och en mode och design tjej som oxå går tyska. Vi hade även vår första estetiska verksamhet idag, då lärde jag mig en låt på gitarr. Efter det hade vi svenska, innan svenskan spanade vi in målare som var i klassrummet brevid. Dom var trevliga och delvis snygga. Fast deras lärare vile inte att vi skulle glo tror jag. Efter skolan skulle jag vänta på Denise, när jag var och vandrade i Bolands korridor var det en trevlig fordonsnubbe som hälsade på mig och tog av sig mössan/kepsen/hatten samtidigt. Åkte iallafall till Gåvsta när Denise slutade och var på ett väldigt kort möte som bara bestod av fem människor.


Fine, fresh, fierce

Skolan var nice som vanligt. Två från min klass har slutat och en tjej som hälsade på i fredags har börjat. Vi hade två lektioner, sen skulle jag vänta på Bea tills hon slutade. Ett tag gick jag runt vid Boland och fotade, sen bestämde jag mig för att gå till ITG, sagt och nästan gjort. Jag gick bara nästan vilse en gång, annars flöt det på. Stannade dock när hon slutade, så jag kunde kliva på samma buss som henne. Men det var inte alls långt kvar, fast jag vet att jag skulle gå vilse om jag hade fortsatt. Gick iallafall på stan med henne sen och fick reda på att hon hade superaids så vi var bara på stan nån timme.
hurry

Trodde jag hade asbråttom men insåg att jag börjar om två timmar. Vilket betyder att jag inte alls beöver se ut såhär idag. Jag har alltså lite mer än en timme på mig att fixa mig. Har två tråkiga lektioner idag och efter skolan ska jag träffa Bea. Förövrigt lyssnar jag på Justin Bieber och börjar bli förkyld. Det är ju alltid nice.


xact

Jag och Denise bestämde oss för att göra denna söndag rolig och gå på stan. Vi handlade typ bara på samma affärer och nästan samma saker. Förutom på Gina då hon shoppade loss och på h&m då hon tvingade mig att köpa shorts. När vi åt på BK klagade vi som vanligt på deras nya chef, som inte har spotify premium! Han ljög alltså för att få äta gratis där! Den slynan. Iallafall, när affärerna hade stängt satte vi oss på station där vi träffade John i ungefär fem sekunder. Mycket trevligt må jag säga.


just in time

Det var mycket trevligt hos Frida. Vi åt jättegod mat, provade Fridas klackskor och lekte roliga lekar på altanen tills det blev för kallt, då gick vi in och kollade på Sommaren med Göran. Det var askul att leka de roliga lekarna, man skrattade hela tiden, hahahaha. När klockan var mycket fick jag skjuts ner till bussen av Claude (min fd typ chef eller nåt). När jag kom hem kunde jag se mitt golv. Ibland är min mamma lite bäst. 
I got a sick obsession

Idag ska jag hem till Frida, har inte varit där på evigheter så det ska bli nice. Hoppas dock att det blir tråkigt, jag har träningsvärk i magen så det gör ont när jag skrattar. Nu ska jag slå in paket till gullungen, hoppas hon blir glad, haha.

Dagens outfit hihih, fast ne. Inte idag.

hot as a fever

Innan skolan köpte jag somsagt byxor, åkte oxå och handlade och klämde nästan håret i bildörren. I skolan hade vi då idrott. Det var ganska chill. Efter idrotten hade vi samhällskunskap, sen slutade vi. Jag hängde med Denise i uppehållsrummet sen begav vi oss till ett solarium, trodde vi. Det var typ helt öde. Så vi åkte till Årsta där vi letade efter ett annat solarium, men det tog aslång tid eftersom vi inte hittade. Dock var man tvungen att vara 18 år där, men asså.. Det var en tobaksaffär som drevs av utlänningar, brukar inte dom sälja cigaretter till tolvåringar? Nej jag skojade, hehe. Men iallafall, vi åkte då till Gränby och tröståt och tröstshoppade.


don't stop me now

Jag har idrott första lektionen men hittar inte mina byxor, haha. Så jag ska ner och köpa ett par nya innan jag börjar. Efter skolan ska jag och Denise få aids. Det är nice. Btw, idag är första morgonen jag inte har tvättat håret sen skolan började. Tänkte att ni ville veta. Idag har jag bara två lektioner, aschill ju. Dock får jag ingen lunch i skolan.

Känner att alla bilder på mig ser likadana ut. Jag står i badrummet och har antingen något lila eller rosa på mig. Sen gör jag bilden så den är halvt svartvit.

It's the good advice that you just didn't take

Idag kom jag tidigt till skolan, så jag var med Denise, Julia och Therese i uppehållsrummet ett tag. Första lektionen var engelska, vi lyssnade på ett kasettband som fick nån sjukdom så man inte hörde vad den sa, så vi behövde inte svara på alla frågor. Efter det var det lunch, jag och Amanda var coola som satt med Denise, Julia och Therese. Denise var även snäll och gav mig nån sak man kunde ha i filmjölken. Sen hade vi matte men bokförrådet var stängt så vi hade inga böcker och fick därför sluta en halvtimme tidigare. När vi började igen hade vi historia, jag erkände att jag tyckte det var astråkigt och var typ den enda som inte visste vad kalla kriget var. När vi slutade gick jag ner på stan och träffade Bea. Jag råkade vinka till fel trevliga kille med mössa, fast den jag vinkade till var säkert jättetrevligt han med.


above my head

Det känns så bra att gå upp klockan fem varje dag, även då jag börjar klockan tio. Jag åker härifrån klockan nio, så jag kan hitta mitt skåp, kommer nämligen inte ihåg vilket nummer jag hade, hehe. Efter skolan ska jag köpa papper, det blev så jobbigt med ett riktigt register, haha. Jag hoppas verkligen att det var tio vi började, har ingen koll på vårat schema eftersom det ändrades igår, hehe.


Stand up and admit.

Idag började allt på riktigt. Vi fick även två kanske nya elever, dom var trevliga tror jag. Alla lektioner gick vi igenom kursplaner eller nåt. På någon rast stod vi i kö jättelänge så vi skulle få skåp, men när det var våran tur stängde hon, så vi gick dit efter skolan och fick jättefina skåp. Vårat schema ändrades under dagen eller nåt, det var ganska förvirrande. På bussen hem träffade jag Jossan och hennes nya kompisar som oxå var trevliga tror jag. Dom gillade iallafall att lyssna på hög musik, hehe. Föresten så jag jag ascool som känner många som går på Boland som hälsar på mig. Ville bara säga det.


here comes the sun

Idag fick vi för första gången träffa alla tvår och treor. Vi delades in i grupper och körde nån miljögrej med dom. Vi var ganska grymma. Under lunchen satt jag med teaterelever, både ettor, tvåor och treor. Blandannat Denise och Sara. Sen följde jag med dom dit som skulle, innan jag gick tillbaka till mitt klassrum. Där planerade vi en fest som vi ska ha i höst, dock blev det ganska oseriöst då en grupp skrev clownporr som förslag. Efter det fikade vi, fast då satt jag med min klass. När vi slutade gick jag och hämtade mitt busskort som jag inte kommer få, sen gick jag ner på stan med Denise. På stan träffade jag blandannat Åsberg, Madde och Olivia, och så såg jag Fredrik och Rasmus, men dom såg inte mig. Annars satt vi på MAX och åt oreos eller på McDonalds och åt mat.


24 augusti

Grattis på 15-årsdagen finaste Frida!

what's your fantasy

Känns som att det enda jag har på mig nuförtiden är leggings, shorts och stora tjocktröjor. Tog därför fram kläder jag inte använt sen höstas ungefär, mest som ett bevis på att jag kan ha andra kläder på mig, om jag vill. Känner att jag måste variera mina kläder lite, synd att jeansleggings är så sjukt obekvämt.


the best way to learn

Idag lärde jag mig en lite rolig sak som min bror hade läst. Tydligen var det en kille som skulle raka sig, och så råkade jag skära av sig nästippen, sen tappade han raksaken på tån så den oxå skärdes av, och när han då åkte in till sjukhuset råkade dom sätta på tån på näsan, så när han nyser tappar han skorna. Fatta häftigt ju!

finn ett fel


overdrive

Imorse när jag öppnade rummet till min dörr stängde någon den igen, så jag vågade inte gå ut. Jag är ledig idag, så jag skriver på uppgiften jag planerade att göra i helgen. Har skrivit ungefär en halv sida bara, så det finns fortfarande ganska mycket att göra. Jag har fixat nästan allt till skolan, ska bara ha register till min pärm, hehe.


"skoja"

Träffade Denise på stan igår, vi fick tre comviqkontantkort av snygga killar. En av dom var så sjukt jävla snygg och han valde ut speciella nummer ut oss, sen pratade han med oss när vi gick förbi igen. Egentligen skulle vi vara hos mig ett tag men det började regna så vi åkte till stan igen där vi väntade på Denise buss. Denise var taskig och lånade inte ut sitt paraply till mig när det spöregnade. Hemma hos Denise kollade vi på Valentine's Day. Sen pratade vi ett tag lite. På morgonen kollade vi på Baby borrowers on holiday, The secret life of the american teenager och 16 and pregnant. Variation på program, hehe. Lite senare spådde hon mig, det ser ut att gå skapligt bra för mig detta halvår. Åkte hem ganska sent och på bussen satt Klas, fast som vanligt såg jag inte honom.


Wanted to belong here

Vi hade somsagt två tester idag. Engelskan gick relativt bra, även om jag inte visste hur man skrev chans på engelska. Matten gick däremot asdåligt, jag svarade på alla frågor men chansade på dom flesta. Dock insåg jag att extramatten faktiskt hade hjälpt mig en aning, men jag hoppas att det gick tillräckligt dåligt så att jag får extrahjälp, haha. Föresten så hälsade jag på Sara när jag gick ut från matsalen, vi har aldrig pratat med varandra men sett varandra på stan ett antal gånger. haha. Sista lektionen pratade vi om studieplaner och kollade om vi var visuella, auditiv eller kinestetisk. Jag var mest kines. Fick även ett tillfälligt schema, spetsarnas såg väldigt jobbigt ut jämfört med vårat, haha. När vi slutade valde jag språk, var ju meningen att jag tänkte välja finska men så blev det inte. Istället ska jag läsa tyska, schööööön..

Detta får jag se varje morgon och eftermiddag, hehehe.

And I'm caught in between

Idag är mitt mål att inte missa bussen. Sov extra länge för att det inte skulle inträffa. Idag slutar jag klockan tre och har två "prov" för att se hur duktig man är typ. Efter skolan åker jag nog ner på stan, får se om någon människa vill följa med, hehe.


tell me what to do

Missade bussen imorse, men det var totalt okej för mig. För gissa vem som satt där? Snygga killen på bussen!! Hade nästan glömt honom, och jag var tvungen att sitta mittemot honom, hehe. Sen gick några GUCare på, blandannat Jossan och Robin, dock vinkade jag bara åt dom när jag gick av. I skolan delades vi in i sam och spets grupperna. Vi fyllde i papper och lekte nån knasig lek. Innan lunch fotograferades vi igen. När vi sen började pratade vi om tråkiga saker, och de som inte hade haft mentorsmöte fick ha det. Dom som hade haft det fick sluta, självklart hade jag inte haft det och självklart fick jag ha det sist, så jag lämnade skolan tjugo minuter efter att vi hade slutat. På bussen hem var en kille från min klass med på, men jag vågade inte hälsa, haha.


Fia går på min klass, hehehe


let's go

Hade jätteont i huvudet igår så jag gick och la mig runt nio. När jag vaknade regnade det, mycket. Jag ska försöka att inte bli alltför blöt i skolan. Idag börjar jag lite tidigare än igår, så jag gick upp klockan fem idag. Det är lite kul att jag börjar senare och har kortare resetid nu, men jag går fortfarande upp samma tid som när jag gick på Gåvsta. Om lite mer än en timme åker jag härifrån, andra skoldagen.. Woho.

maybe baby

Jag tror jag håller på att bli blind, Trots att jag har glasögon på mig snurrar allt runt. Eller ja, det snurrar ju inte, men något fel är det. Vissa bokstäver försvinner från mina ögon, asläskigt. Föresten, om ni klickar här får ni se en jättesöt pojke som kan sjunga och om ni klickar här får ni höra en läskig sak. Det är alltid bra om man gillar Justin Bieber och är uttråkad. Nu ska jag lägga mig ner och inte anstränga ögonen.

Edit: Mamma tände lampan, plötsligt blev allt mycket bättre, hahah..

SP10A

Första dagen som boländare idag, hehe. På morgonen träffade jag Ellen som oxå går boland, dock inte i samma klass. Jag var jätteförvirrad först eftersom min klass består av sam, estet och spets elever. Ellens två kompisar och Martina som jag gick på teater med för några år sen går i samma klass som mig, så jag kände till några. Innan lunchen såg jag Patrik, Freddie, Johan och Matias, det var lite trevligt. Efter lunch fotograferades vi i en källare och sen gick vi runt och kollade. A-hallen är nog min favoritdel av byggnaden, även om jag inte går där. Den påminner mig typ om en film, haha. Asmysig.


amazing it seemsDet stod att denhär filmen rekommenderades för mig på youtube. Det måste vara ett tecken på att jag kommer bli mobbad på gymnasiet. Kolla föresten in snubben som färgar håret, är inte han en aning lik Edward Cullen? Nu ska jag försöka sova..

I can't fight it anymore

När jag och Frida var på stan för några veckor sen fick jag en liten cola gratis. Jag har en tendens att spara saker länge, så idag ska jag dricka upp den. Åt nyss en glass som jag fick förra veckan tror jag oxå, hehe. Den som spar han har..?


"clas nilson"

Nämen oj, vart kan denna fina present varit köpt? Och vem kan det vara från?

so late so sorry

Åkte ner tidigt för att träffa Bea och köpa skolgrejer. Köpte även nya hörlurar, dom var rosa. Vi har någon slags tradition att äta på BK när hon kommer hem från Frankrike, dom hade gjort om helt så det var värsta maffigt. Men jag gillar nog det förra bättre, hehe. Sen gick vi runt lite och satte oss vid McDonalds där vi träffade lite folk. Nästan alla jag känner ska gå på GUC, och det är ändå inte personer jag brukar umgås med. När folket hade gått åkte Bea hem, sen träffade jag Denise en liten stund.


asknas

Ibland är jag smidig, när jag skulle tvätta håret råkade jag tvätta halva byxorna oxå, hehe. Dessutom började det brinna i våran ugn idag, asläskigt. Jag började tänka på vad jag skulle ta med mig ut om hela huset skulle brinna. Kom fram till att jag skulle ta mobilen och Fia, tänkte ta datorn oxå men batteriet skulle ju ta slut förr eller senare (smart tänkt där..). Tyvärr var jag för chockad och rädd för att ta kort på ugnen, det hade blivit ballt iallafall. Får väl be mamma göra om det hon gjorde då, hehe. 


felsms

Stackars Anton, det höll inte mellan dig och din flickvän och du skickar iväg ett sms till fel person. Fast du bad ju om ursäkt så det är lugnt somsagt.Feeling like a number one

Idag har jag varit duktig. Jag "teståkte" till Boland, och några snygga snubbar tutade på mig, hehe. Det var nästan långt att gå, men lite mysigt ändå. Sen åkte vi till ica maxi och handlade lite, jag köpte sånnadär gelépennor, hehe. Under tiden vi var ute och åkte tvättade jag även kläder, jag känner att jag har varit kvinnlig idag.


shoot me throught the head

Mamma hade någon låt på huvudet och ville veta vad den hette. Hon trodde att det var The offspring, så jag kollade igenom de flesta av deras låtar på spotify. När Klas kom hit sa han att det inte alls var dom, utan Infinite mass. För ett tag sen åkte han och Tove härifrån. När jag kollade ut efter som råkade jag även se två skejtare, jag förstår fortfarande inte vad dom gör här hela tiden, fast det är ju bara positivt.

be what you wanna be

Det var mycket trevligt med Bea, även om hon pratade engelska lite då och då, hehe. Jag fick se bilder och sånt från France, och alla saker hon fått av Thomas. Blandannat hans hoodie, jag skulle aldrig kunne skicka iväg mina kläder till ett annat land, tänk om man verkligen behöver just det plagget någon dag. Annars läste vi bloggar, åt franskt godis och kollade på jättesöta pojkar med jättesöta videor. Jag vill oxå ha en sån pojke, huhu. Bea och Leon var föresten jättedumma som skrattade åt Justin Bieber när han gjorde illa sig. Jag förstod inte det roliga i det, han var jättesöt ju. På kvällen när jag skulle hem körde bussen bara förbi mig, så jag ringde upp Bea och stannade där över natten.


dreams only last for a night

Snart drar jag iväg till Rasbo, ska träffa kvinnan som jag inte träffat på ungefär sex veckor. Tänkte egentligen åka ner till American car show men det kostade pengar så jag skippar det, haha. Jag ser ut som en lodis idag, men det gör säkert ingenting, hehe

Haha, såg i efterhand att bilden var asful..

What can I do to see you

Jag skulle vilja blogga för att visa ungefär hur häftig jag är som sitter uppe såhär sent. Men det finns inget att blogga om. Det känns som att alla är sura på mig, vilket leder till att jag inte pratar med någon och gör därför ingenting vid datorn. Idag kom föresten Bea hem, har saknat henne väldigt mycket men har ändå inte pratat med henne idag. Vet inte vad man ska fråga, det känns ju jättekorkat att fråga hur hon har haft det när det är uppenbart att hon har haft det bra. Jaja, går väl och lägger mig nu ändå.


sick and tired

Varje gång man tittar till Fia ligger hon någon annanstans. På balkongen, mitt på golvet och i Klas säng tillexempel. Eftersom hon sover med öppna ögon vet man inte om hon är vaken eller sover, och så skakar hon ibland så hon ser ganska läskigt ut.


cancer

Nu är Fia hemma igen. Istället för att ha livmoder och äggstockar så hittade dom två tumörer på magen. När hon kom hem och gick ut ur buren vinglade hon och sen lade hon sig på golvet, så nu ligger hon och sover. Hoppas verkligen hon mår bättre snart.


I'll ease your pain

Gick upp jättetidigt idag för att handla och åka till veterinären. Fia är där nu och ska kastreras. Hatar att det är fredag den 13 idag, hehe. Fia var föresten astaskig och retade en liten kattunge som nyss hade blivit kastrerad, den pep jättemycket när den kollade på henne. Klockan ett kommer hon hem igen iallafall, fast då utan livmoder och äggstockar.


"läs- och svårskrivigheter"

Idag har varit astråkig. Har blandannat låst in mig på toan och kollat på Fjorton suger igen, och fyllt i en massa gymnasiepapper som skulle fyllts i förlängesen men då hade jag inte fått dom. Det är mindre än en vecka kvar till skolan börjar och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Shit vad jobbigt. Dessutom måste jag bleka utväxten snart oxå.

Syster har varit i Tyskland och kom hem.. nångång.
Hon har saknat mig iallafall, därför tog vi cambilder ida
g.

dreams and lies

Jag var så sjukt taggad att kolla på en svensk tonårsfilm så jag kollade på Fjorton suger nyss. Av någon konstig anledning började jag gråta, är det normalt? Fast det kanske var för att jag oxå vill vara kär i en skejtare, hehehehe. Nu ska jag sova, godnatt!from yesterday

Nu är jag hemma och tänkte ladda upp lite bilder från igår och idag. På bussen in till stan fick jag och Denise en ny kompis, han hette EKAN och var en grön bil."pick me up"

Denise skulle lämna tillbaka töntböcker på stadsbiblioteket så vi fastade där inne ett tag och kollade i snuskböcker, det var några pojkar som lyssnade på oss. När vi läst ut boken åkte vi hem till mig. Medan vi pratade snusk såg vi skejtare på cyklel så vi for ut till skejtrampen där dom inte var. Vi var skitsatsiga med våra kameror, hehe. Sedan for vi hem till Denise och räknade hennes 50 väskor. Dock hittade vi inte alla. Btw, jag har kommit in på Boland, och en svart på cykel hälsade på oss idag.


Mer bilder imorn läggs upp när jag kommer hem, woho.


whatshername

Nu är jag ensam igen, fast snart kommer mamma tror jag. Det känns som att jag har varit hungrig hela dagen, fast jag åt flintastek till mat (det var tydligen en gammal och sjuk struts förut, han hette Frida). Nu ska jag kolla efter något att äta, hehe.

Ser asarg ut, hehehe.

i'd rather be with you

Nu är jag klar hos frisören. Det blev inte som jag hade tänkt mig, men jag vänjer mig antar jag. Jag känner mig som en tönt i en svenk tonårsfilm ungefär.


Tänk på att bilden är svartvit och att man ser bättre ut då, hehe.

brb frisören

Ska ner till frisören strax. Tar med mig datorn för att visa en bild eftersom jag inte kan förklara. Har inte klippt mig sen Juli förra året så förhoppningsvis är det en snäll frisör som inte klipper av allt eftersom det är så sjukt slitet.


Make sure you're not lonely

Fia kanske har diabetes, jävla skit..

You're the reason I still try

Detta hittar man när man är ute och går där jag bor. Helt normalt. En annan ska som är helt normalt är att någon skriver "Tjack" och ritar ett hjärta runt. Helt normalt somsagt..

truth is a terrible thing

Tydligen kom inte Bea hem i fredags, utan hon kommer hem på fredag. Jag har haft skittråkigt idag, gick och la mig för att jag var så uttråkad, annars har jag bara suttit någonstans och.. suttit. Har knappt suttit vid datorn eftersom det var så tråkigt. Snart ska jag och mamma gå ut så jag får göra någonting idag iallafall. 


people are all the same

Nyss när jag satt i mitt rum och kollade i gymnasiekatalogen såg jag ett litet katthuvud sticka fram från huset. Alltså utanför mitt fönster. I vanliga fall brukar Fia sitta på fönsterbrädan och nu satt hon på den i Hannas rum och det såg ut som att hon skulle hoppa över till min, det var faktiskt ganska läskigt. När hon gick ner blev hon helt plötsligt jätte sällskapssjuk, så hon kanske inte hatar mig längre.


Don't be so sentimental

Idag kom Klas och Tove hit, Klas har köpt en ny väska av en tjock gubbe. Istället för att hitta knark i väskan hittade han en liten klädnypa som jag fick. Snällt va? För ett tag sen gick jag till Flogsta med mamma. På vägen fanns sjukt mycket smågrodor som man var rädd att trampa på. I Flogsta köpte jag polly som jag försökte pricka i munnen hela vägen hem. Man kan säkert spåra oss om man följer alla jag tappade, hehehehehe.

"Varför kan ingen göra såhär med min bil, buhuhuhu.."

I’ll show you how to love

Det var den sista ointressanta bilder för idag, men jag har astråkigt. Förutom att nörda framför datorn har jag ätit pizza idag. Mycket intressant information.

you can call me manboy


promise me

Denhär helgen ska jag vänta på att det ska bli måndag. När det sen har blivit måndag händer det grejer nästan hela veckan, på tisdag och onsdag ska jag vara med Denise och på fredag ska jag till Anna där jag stannar till nästa måndag. Föresten så jag har skapat en ny spotifylista. Det är ungefär samma låtar som mina andra två, fast nu är det bara akustiska låtar.  Nu ska jag sova, hehe. Godnatt.


I never want to let you go

Har inte gjort någonting idag, eller iallafall inget vettigt. När jag var nere i tvättstugan råkade jag ändra språk på torktumlaren till finska, sen visste jag inte hur man ändrade tillbaka. Idag kom Bea hem tror jag, om jag har uppfattat allt rätt. Eller så kommer hon hem senare, men jag tror att det var idag iallafall. Jag saknar henne..


"virtual makeover. real beauty"

Var inne på denhär sidan och gjorde mig själv som jag vill se ut, haha. Skulle göra håret ljusare men det gick inte. Här finns orginalbilden för dom som vill se hur ful jag är i verkligheten. Nu ska jag sova på riktigt, godnatt!

Haha, dethär kommer jag ångra..

"ett stycke värsting"

Har varit ganska uttråkat idag, skulle bygga ihop några lådor från IKEA men råkade istället kolla på en massa youtubeklipp. Jag har testat kameran lite oxå, fast det finns inte så mycket intressanta saker att fota så Fia har blivit mitt offer men eftersom hon hatar mig så ville hon inte se glad ut på bilderna. Dock vet jag inte riktigt hur katter ser ut när dom är glada. Snart ska jag gå och lägga mig och läsa ut Så länge vi båda andas.


Hahah, jag skulle ta självutlösande men lyckades inte,
orginalbilden är typ tusen gånger fulare, hehe

I will never regret you

Var nere på Media markt med mamma imorse och pratade om kameror och matberedare med två snubbar som såg likadana ut. Sen åkte jag iväg och kollade på en begagnad kamera som nu råkar vara min. Jag vill dock fortfarande att min digitalkamera ska funka, så om någon snäll människa vet hur man fixar den får den gärna säga till.


"sexy in the club"

Innan jag åkte ner på stan stressade jag lite med min påslagna kamera i handen och rätt som det var låg den på golvet och var halvdöd. Nere på stan fick jag vänta ett tag tills Denise kom, vi gick mest runt och kollade. När jag provade shorts var Denise busig och öppnade hela tiden, dessutom hade hon ner shortsen på golven när jag hängde dom på dörren. Inte snällt tycker jag. Det var massor av här-får-du-en-ros-varsågod-nej-asså-nu-måste-du-betala tanter som kom fram till mig, flera gånger dessutom. Det måste vara för att jag ser så generös ut. Tyvärr kunde vi bara vara på stan i nån timme, just den timmen då det regnade. På bussen hem var det någon som tappade en ölburk så den gick sönder typ. Det kändes som att den skulle sprängas på mig.


the house of bamboo

Min familj tycker att jag och Denise påminner om Filippa Bark och hennes kompis, hahahahahaha. Det var en väldigt fin komplimang tycker jag. Imorn ska jag föresten träffa Denise hoppas jag, annars kommer det ta jättelång tid innan vi träffas igen. 


we've lost another one

Åkte iväg och handlade i Gottsunda tidigt imorse. För första gången såg jag två brända bilar i verkligheten. Dessutom kändes det som att Lidl skulle sprängas när jag gick ut därifrån, men det gjorde det inte. När jag skulle kliva ut ur bilden råkade min byxficka fasta i armstödet så dom gick sönder, jag skulle börjat gråta om det inte vore så att det faktiskt går att laga. Men ändå, tyst minut för mina byxor.


liberty city

Medan jag höll på med min collagetavla spelade jag GTA med bror. Det är sjukt hur grym jag är på tv-spel alltså. När jag var mindre hade vi nåt skatespel som jag var mästare på. Kan vi ju låtsas. Nu är tavlan iallafall klar, även om den inte ser så jättefin ut. Ska byta ut bilder när jag får nya, eftersom de flesta av bilderna är från 2008/2009.


"it's your fucking blog man"

Åkte ned på stan med mamma tidigt imorse och köpte två tjocktröjor. För några timmar sen kom Klas, vi var helt rastlösa så vi spelade kort och ritade, haha. Föresten så drömde jag att min familj var twilightvampyrer och så skulle Klas göra så hans flickvän oxå blev en så jag var asrädd för henne eftersom jag inte ville bli vampyr.


blöhhh

Jag är sjukt godissugen men orkar inte köpa något. För någon timme sen försökte jag göra en liten kladdkaksmet, men eftersom vi inte hade något mjöl smakade den bara ägg, dessutom ville en liten fluga oxå smaka så jag fick slänga den. Nu känns det som att alla är sura på mig igen, måste-lugna-ned-mig-med-godis.. HANNA HITTADE GLASS!!!


Where you go, I’ll follow

Var somsagt på Media markt med Frida, vi kollade på Lena när hon sjöng två låtar sen drog vi ner på stan. Där åt hon på Cupido och jag på macken (McDonalds, hehehe). Hon i kassan var helt borta, jag beställde en pommesfritt och en läsk, och då får jag en hamburgare och när jag säger att det var fel lägger hon mina pommesfritt i en take away påse. En annan dålig sak idag var att mitt linne åkte ner hela tiden så folk fick se min BH, annars var dagen asnajs. Speciellt när jag fick en äppelpaj som Frida lagt i en buske där det oxå låg en grävling, en röd spade, ett fiskenät, en turk och en finne.


dresscode & facelook


"fan helvete jävla knullapa"

Jag och Frida diskuterar hennes profilbilder på facebookchaten. Tack vare henne får jag lust att klippa raklugg, fast så tänker jag alltid när mitt hår är äckligt men sen ångrar jag mig dagen efter. Nu är det försten bestämt att vi ska åka till Media markt imorn/idag. 

Jag och Frida när Joszan fotade mig i höstas, wohooo!

RSS 2.0