Fly high, high, high

Kom till skolan halv nio imorse för att göra klart tonårspsykoligiundersökningen med Sofia. Halv nio lämnade jag henne ensam med sexfrågor för att ha utvecklingssamtal. Det gick väl ganska bra. När jag kom tillbaka fortsatte vi och när engelskan började efter lunch fick samettorna svara på den. Trots att den är helt anonym vet vi vilka kanske fem av dom är, haha! Sen svarade några i våran klass på den och jag blev kallad nazist eftersom min drömpartner är blond eller brunett, blåa, gröna eller gråa ögon, lång och vältränad med mellanlångt och stylat hår. Kan inte hjälpa att jag har det i blodet. Efter skolan gick jag och Amanda på stan, hon sa strängt i början att jag skulle köpa mer saker än henne, Jag köpte inget, hon köpte tre byxor. Imorn fortsätter sökandet på tröjan från H&M, jag ska hitta den och därmed basta!


I just wanna praise you

Började dagen med matte som avbröts pågrundav dilemmadag! Älskar sånna, hehe. Men det gör inte klassen, dom ville inte ha det för att vi behöver räkna men när dilemmagrejen var slut tio minuter innan lektionen tog alla tillfället i akt att sluta tidigare. På historian kollade vi på teatertvåornas produktion "när månen gick i moln". SÅ SJUKT BRA!! Skulle ångra mig fett mycket om jag inte såg den. Efter lunch var det tremannaensemble, haha. Bättre det än enmanstyska som jag hade efter håltimmen då jag och Sofia lurade iväg Marko och snackade killar, haha! När jag kom hem efter jag gått runtruntrunt på H&M och letat efter en tröja var jag lite hundvakt. Men nu måste jag plugga, utvecklingssamtal imorn!


om du var här

Hade tydligen både gitarr och sångläxa under Italien men hade helt glömt det! Men det gjorde inget. Eftersom det somsagt var halvstudiedag hade jag bara dom lektionerna och en timmes lång samhällskunskap då vi skrev en uppsats eller nåt. Efter det hade vi Italiemöte i konferansrummet, serious bussines! Vi kom fram till ganska mycket tycker jag, och trots att jag fortfarande är förvirrad blir det nog bra. På mode och design fick jag och Amanda ingen hjälp (jag fick prova en klänning dansarna skulle ha på discot, hur hjälper det mig?) om musikalkläderna så vi gick och dansade musikaldansarna istället! Det gick nästan bra trots att jag och Amanda missat och kommer missa så mycket.


today is a good day

Trodde att det var en timme kvar tills jag skulle åka men så var det två! Är typ helt klar så det var ju ganska tråkigt, trodde att jag skulle ta jättelång tid på mig eftersom jag tvättade håret och grejer imorse. Men jaja, idag är det typ halvstudiedag och jag har ingen aning om när jag slutar. Men här nedan är mitt schema om jag slutar klockan ett! Fast jag tror att jag slutar halv två men då är det bara att låtsas som om italienmötet börjar då. Ha en bra dag!!

Dina lakan är konfetti nu ska himlen bli vit

Började dagen med tyskaövningar på olika hemsidor ensam! Det var faktiskt så kul att tiden gick fort och jag fick bråttom till matten som var tråkig. På idrotten körde vi cirkelfys och enligt min bok var vecka 9 senaste gången jag tränade, och då var jag inte ens med. Härligt Frida! Mellan historian och geografin åt jag och Amanda glass och sen spelade vi ett spel då jag, Ida och Duangkamon var Ryssland! Ingen tyckte om oss. Så inte verklighetstroget alltså!


resignation to the end

Började halv tre idag. Eller jag hade en halvtimmes lektion tjugo över tolv men hoppade över den och sov istället. Fast egentligen vaknade jag åtta så jag skulle kunnat gå på den, men orkade inte ha värsta håltimmen. Efter lektionen då vi gjorde enkäter (Tina och Yvonne ska undersöka erfarna män i trean och jag och Sofia kör på lammkött i ettan, haha!). Efter det krockade musikalen och Italienmötet men dom kom tydligen inte fram till något på mötet och det var sista körrepet med musikalen så jag gjorde rätt val, trots att jag och Amanda mest viskade med varandra hela tiden.



that should be enough

Det lönade sig att äta kladdkaka, muffins och bröd med nutella på till frukost och sen äta trerättersmiddag som bestod av jättemycket pasta klockan nio på kvällen. Jag har nämligen gått ner tre kilo i Italien, genom att göra exakt det. Men vi gick ju väödigt mycket hela tiden så det kan ha berott på det. Nu undrar jag hur jag ska gå till väga för att fortsätta gå ner. Ska jag börja äta chokladmuffins till frukost? Ska jag äta middag sent och somna direkt efter? Ska jag gå vart jag än ska och gå i alla trappor jag ser? Eller ska jag flytta till Italien helt enkelt? Det sista låter mest frestande just nu.


dream a little dream

Bra kväll, bra musik, bra Denise osv. Cecilia vann rspelningen på Riksfestivalen, tycker hon förtjänade det! Tänkte säga att hon kommer att ha det så kul och så men jag har ju bara varit publik på en riksfestival så jag vet inte. Fast om det är roligare att vara deltagare så antar jag att hon kommer ha fett kul. Nu ska jag sova tills jag vaknar. Det ska bli skönt.

Är så jäkla trött, kanske lägger upp bilder på banden sen. Men så låter det väl alltid från mig.


happy hungergame

Har haft en fett trevlig dag med Frida! Först satt vi på BK i en timme och pratade om Italien, killar och kalas. Fast killar och kalas ingick ju i Italien. Efter någon timme såg vi Hungerspelen, sååå himla bra. Trots att boken var aningen bättre var den så jäkla värd. Efter att jag har sett filmer på bio blir jag alltid så insatt i filmen så när jag gick till bussen var det på liv och död och när jag sen behövde gå genom skogen gick jag försiktigt och råkade kliva på en pinne så det knakade. Imorn kommer Denise så jag ska upprepa berättelsen jag aldrig blir trött på och sen är det musik direkt!


tillbaka till skolan


Bjuder på en putemedläpparnaochsekaxigut bild från idag. Hade en fuldag men var relaivt nöjd med mina ljusrosa kläder så jag fastade inte på bild. Dagen var helt okej, fick sluta tidigare från första lektionen och hade vikarie på engelskan och under alla raster träffade vi på världens sötaste ettor som vi för en månad sen knappt märkte. Bra att saker förändras!

shopping i italien

Vi hade inte så jättemycket tid för shopping men såfort man fick ett tillfälle kollade man runt. De mesta av pengarna gick åt till mat och alla sakerna på bilden blev ungefär exakt 20 euro. Så 1000 kronor gick åt mat helt enkelt. Armbandet köpte jag på Hard rock café i Florens, ville ha en tröja eller en nyckelring men allt var så dyrt så jag skänkte 1 euro till någonstans och fick ett armband. Gav föresten pengar till flera tiggare där, kände mig som en god människa då. Den rosa rosenkransen köpte jag på en marknad i Florens och den andra i en kyrka i Venedig. Skulle köpt en i Bologna om inte gubben som skötte den ståndsaken var så skum och läskig. Tröjan köpte jag i tisdags när vi fick shoppa hela dagen. Mest för att jag ville ha något från den affären och den tröjan var på rea. 9 euro kostade den. Jag är relativt nöjd!


pronto pizza prego


Den första pizzan åt vi till lunch första dagen. Jag och Sofia fick inte sitta med våra italienare så vi satt med svenska grabbarna i ettan och lärarna. Vi fick våra pizzor sist och dom var inte så speciella. Är glad att jag beställde margarita för den inte så kallade vesuvion (det fanns inte, hahaha?) smakade ganska äckligt. 3 av 5 får den av mig i pizzabetyg!

Den andra åt jag i fredags på middagen med lärarna. Ville ha en vesuvio som inte fanns då så jag sa åt Malins italienare att jag ville ha en margarita med skinka men då trodde han att jag inte ville ha tomatsås på, hahaha. Den var ganska äcklig och jag åt knappt halva. Den skulle nog vara godare med tomatsås så den får 2 av 5 från mig!

Den sista åt jag i tisdags, sista kvällen. Jag frågade en lite bättre italienare då och han beställde exakt rätt. Fast först fick jag en margarita som var tjejen bredvis mig men hon sa inte åt mig så jag satt med den framför mig i typ 10 minuter. Jaja, min pizza var ätbar och godare än de andra och får därför 4 av 5 av mig i pizzabetyg! Bäst i test!

en ledig dag

Halv tio imorse hämtade jag Franny och runt halv två var jag påväg hem till henne igen. Sen gjorde jag ingenting under resten av dagen. Men två 45-minuters promenader var ju ändå ganska bra! Nu ska jag ta en redig svensk dusch och sen blir det Once upon a time. Imorn ska jag tillbaka till skitskolan som inte är så skitig eftersom det är tack vare dom jag åkte till Italien! Dessutom kanske man träffar på svenskarna som var med i Italien och det skadar ju inte direkt.


vaffanculo

Känner mig frälst på alla sätt och vis efter Italien. Veckan har innehållit blandannat häng på en äcklig pub med äcklig toalett, resa till Florens där vi besökte kyrkor, jag fick någon pollenallergi som gick över sen, glass över hela tröjan och kameran och shopping på marknaden. Vi har även varit i skolan och sett en film, spelat bilspel i datorsalen, gått på guidad tur i Bologna, varit på middag med lärarna då min och Sofias italienare dissade oss och ett ytterligare besök på puben som avslutades med tequila. På lördagen fick vi välja mellan shopping eller fotboll efter ett besök på ett museum och alla blev chockade när fyra svenska tjejer valde fotboll, mitt lag vann och på kvällen var det dags för utekväll med dans framför djbåset, ännu äckliga toalett eftersom alla rökte inomhus och prat med sliskiga italienare. Dagen efter gick vi på en äkta italiensk fotbollsmatch som slutade med 2-2 och på kvällen var vi på en ölfestival där armbrytning stod på schemat. Andra veckan började med en resa till underbara Venedig där vi besökte fler kyrkor, kollade på duvor och hade det bra. Sista dagen skulle vi gå fyra kilometer till en slags kyrka men istället shoppade vi medan italienarna hade lektioner. På kvällen var det en sista middag, även den bästa (med godast pizza). Som avslut på Italien gick vi till en annan pub som hade öl och vattenpipa. Den var mysig men jag var tyvärr tvungen att åka hem tidigt för att sen vakna tidigt och åka hem till ruttna Sverige. Inget mer bli kallad Lady Gaga på stan, på klubben och på resturangen för mig.


22:22

Ska sova nu, tyvärr får jag ingen sovmorgon imorn eftersom jag ska vara i stan halv tio och hämta Franny. Har faktiskt saknat henne så det ska bli kul! Tror att jag är klar med alla bilder men ni får en text och sånt imorn, har inte sovit speciellt mycket under veckan. Bjuder på en bild från igår med en gammal och en ny vän och en jag!


ciao bella

Har haft det så jävla bra!! Önskar att jag lunde flytta dit med samma människor och leva lycklig resten av mitt liv. Ska berätt allt snart, ville bara säga att jag lever. Om jag var i Italien och levde skulle Andrea krama mig nu med Mattias tröja och en cigg i handen trots att han "inte röker". Men det är skönt att vara hemma och träffa alla. Dessutom har mamma städat mitt rum, så himla gulligt! Nu ska jag äta någon som inte innehåller pizza eller pasta. Thank god.

Finaste vimmelbilden på mig från i lördags!

sny(f)t

Det värsta som kan hända har hänt. Jag är förkyld i staden där dom snyter sig hela tiden överallt, lägger tillbaka snorpappret i fickan och inte är rädda för att dela näsduk med varandra. Själv vet jag inte hur man gör och dom tycker nog att jag är fett äcklig som drar in snoret. Imorn åker jag hem så ikväll blir det middag och party!

You'll never be unforgiveable

HATAR MITT LIV. I flera veckor jag har suktat efter en baseballjacka på Helping hand och eftersom vi gick någon slags halvdag idag var det perfekt för mig att köpa den. Trots det kom jag till Helping hand 45 minuter efter att dom öppnar och det enda som var kvar var tre par jeans. Det gör faktiskt ont i mig att veta att jag kunde köpa den. Trösthandlade en tavla, ett par shorts och ett linne sen. Fast jag är långt ifrån nöjd, den jackan var verkligen bland det finaste jag sett.

Nu (inte alls nu men om ett tag) åker jag till Italien då. Hörs om en vecka!



just because you can

MITT OBJEKTIV ÄR HEMMA!!!!!!!!!!!!!!!! Allt jag hade att säga. Nu ska jag packa, färga håret och kolla på mitt sista BB-avsnitt innan jag åker. Imorn kommer jag antagligen blogga eftersom jag går halvdag (enligt vissa går vi inte alls och enligt andra går vi hela dagen så jag gör en blandning) och sen ska jag köpa världens finaste tröja och växla pengar. På kvällen åker jag till Amanda och sen vidare mot oändligheten. Även kallat Italien. VI HÖRS IMORN DÅ!!!!!

god glass


before i die: italy


Åker ju till Italien om tre dagar. Det har egentligen inte varit någon dröm jag haft men att åka dit gratis med bästa brudklassen tackar man ju inte nej till. Plus att vi ska till Venedig! Fick reda på för några veckor sen att dom inte har några gator, har alltid trott att åka gondola i Italien var som att åka eka i Sverige. Hoppas verkligen att vi kommer åka i en sån. Och så ska jag äta så himla mycket italiensk mat som jag orkar! Speciellt glass. Ti amo bella Italia. CIAO!

sunday checklist

TVÄTTA
RICINOLJA + BLEKNING I HÅRET
GÖRA NY PÄRLPLATTA
PACKA
PLUGGA TYSKA OCH ENGELSKA

Sitter med oljan i håret nu, så jag har fortfarande massvis med saker kvar. Fast det skrev jag för flera timmar sen så just nu har jag halvt packat och fixat pärlplattan. Har bara sex outfits till Italien, och sju dagar! Vi får se hur jag löser det. Känner mig jättestressad men kan inte göra något eftersom jag inte vet om jag hinner få min kamera blandannat.


we're going up

Nu är mellopello över och Lorran vann. Kollar typ alltid på finalen ensam. Inte ok. Nu kollar jag iallafall på Hot chick och imorn ska jag upp klockan sex för att tvätta, färga håret och packa! Försöker tagga till Italien men det går inte utan min älskade kamera. Någon snäll själ där ute som har en kamera att låna ut? Det behöver verkligen inte vara en systemkamera, men en fungerande kamera som kan ta bilder. Det är ungefär de kraven jag har.


njut varje minut

Lämnade tillbaka en tröja jag köpte igår och köpte en present till italienarens mamma idag. När jag väntade på mamma råkade jag gå in på en liten affär som jag dumt nog aldrig är inne på. Ville ha typ allt men när jag skulle visa mamma hade dom stängt. Får sån ångest när mitt rum ser ut som det gör när jag vet hur jag vill att det ska se ut. Jaja, jag och mamma köpte även nya skor! Vanliga svarta och ett par lite finare att vandra runt i i sommar och Italien.


såkallat återfall

Ååh, vill tapstsera om och möblera om i mitt rum! Eller om jag tapetserar kanske jag inte behöver möblera, men jag är ganska säker på att jag måste vänta cirka 12 år innan jag får tapetsera och om 12 år bor jag förhoppningsvis inte hemma längre. När jag gjorde om för två år sen tyckte jag att det var fett smart att ha röda väggar eftersom när man fotade i rummet som då hade gräna väggar såg man så konstig ut och med röda väggar ser man brun och snygg ut. Men istället är det jättejobbigt för att alla bilder blir orangea och fula och man måste göra bilderna så kalla så att det tillslut gör ont i ögonen. Men det är inte bara därför jag vill tepetsera. Det är även för att det är så svårt att möblera och jag kan inte ha många olika färger på tavlor och sånna saker, plus att det blir så mörkt hela tiden. Önskade att någon sa till mig att vita väggar var det utlimata när jag skulle välja tapeter. Vita väggar och blåa stjärnor. Nu ska jag köpa skor.

Föresten, är ganska glad över att objektivet inte kommit och inte låg bredvid mig igår. Visserligen klarade allt sig förutom UV-filtret. Men det funkade ju ändå bara till det trasiga objektivet så det är nemas problemas. Hoppas jag, hehe.



we've got the visions

Hade andra tonårspsykologilektionen imorse! Det är faktist jätteroligt trots att min sovmorgon är helt borta. Efter skolan väntade jag på Amanda och sen gick vi till Gränby. Pratade med experterna om mitt objektiv, köpte lite grejer och åt soleeeero shots!! Nu i helgen ska jag förbereda allt för Italien! Kommer gråta hela vecka om jag åker dit kameralös.


don't treat me so mean

Försov mig rejält imorse men hann ändå till skolan extra tidigt för att plugga. Provet gick helt okej, fast när jag skulle nämna fyra sektorer i näringslivet skrev jag primära, sekundära och litterära. Hahahaha, skrattar högt inom mig. Efter den trevliga skoldagen som mest innehöll span på killar åkte jag med Denise ner på stan. Tyvärr blev klockan alldeles för mycket såfort bussen stannade så vi skiljdes där och jag gick till Lindex för att köpa en BH! Det var mitt sätt att fira Internationella kvinnodagen. Plus att jag fick en fin ros av någon. Har även en troshistoria att berätta men tror att jag sparar den till någon som bryr sig. Är helt slut nu, har letat present till italienarna utan någon större framgång.

Roligare än såhär blir det inte! Glad internationell kvinnodag!

the night is cold

Dagen började med sång och gitarr som jag inte kommer ha på två veckor nu! Huhu. När jag slutade åt jag två portioner pasta och skinksås. Så jävla gott. Det är nog den enda jag äter i skolan men inte hemma. Vi slutade tidigare på samhällskunskapen så jag och Amanda gjorde en gammal uppgift och gick inte på svenskan efterso det var en föreläsning i caféterian. Tydligen var den bara för lärare men jag och Amanda flirtade till oss fyra kakor av den ena rektorn, hihi. När vi kollat ett tag gick vi till dansen. Satan vad trött jag är nu! Efter tre danser (varav en jag står på en stol hela tiden) åkte jag hem. Ingen ville sitta bredvid mig men SKPB åkte så det var okej. Trots att jag luktar svett.


boland live

Taggar pasta och skinksås till lunch!! Det är därför jag åker till skolan idag. Skulle kunna sjukanmäla mig för att jag inte har några kläder. Men jag rotade fram gamla kläder som fortfarande funkar! Kommer hem sent idag eftersom det är musikal, så sålänge lägger jag upp ett klipp från Boland live när Amanda var med. Asså våran skola är så rolig, haha! Fast jag har inte kollat på de andra programmen än, gör det en annan dag. BOLAND, BOLAND, BOLAND.


Don't carry the world upon your shoulders

Är så jäkla bra på att rita människor! Trots att Amanda passade när jag ritade Simon. Gjorde fyra gubbar varav en hade svart tröja och satt med armarna i kors bakom en bänk som det stod "American IDOL" på. Tänkte rita fler Simonar men trodde att Amanda var tillräckligt smart, ack så fel jag hade! Om hon inte klarar denna vet jag inte vad jag gör..


you’ll be my Gram and my Johnny too

Efter idrottslektionen då vi spelade basket med Nannaskolan och en grymt bra rullstolsbunden (han var inte bra på att vara rullstolsbunden, utan att spela basket asså) slutade vi. "Oj så bra, nu kan jag plugga hela dagen" tänkte jag. Men först var jag tvungen att köpa strumpbyxor till Italien. Så Amanda ställde in sina planer och följde med mig, men jag var så dum och hade glömt plånboken hemma. Tur att Amanda har pengar hela tiden, haha! Köpte även ett par solglasögon innan vi fikade i Bolandcity. Provade även ett par finfina skor jag gärna har på mig i Italien! Bara åtta dagar kvar nu!


asking about a scar

Åker ju till Italien om nio dagar och vet inte vilka solglasögon jag ska ta med mig! Funderar på att köpa några av dessa men vet inte vilka! Antingen några av dom tre och så köper jag en rosa kedja eller så köper jag dom rosa från glitter. Det blir så jobbigt med lugg för alla skrattar när jag har solglasögon med lugen över men jag förtstår inte det roliga. Är jag verkligen så ful? Om det är så det är så får jag väl köpa de blåa eller rosaaktiga så att man ser hela glasögonen.


riktiga monster

Hade min första tonårspsykologi idag, tror faktiskt att det blir jättekul! Annars har inte så mycket hänt idag och jag har fortfarande inget bra objektiv så ni får se en skaplig bild på en grym teckning jag ritade till Denise. Någon som ser vad det är? Heter samma sak som på bloggen fast utan vokaler på Draw something om någon vill rita, jag äger!


vi satt på gräset som växte i takt med himlen

Har hela helgen åkt med halv tio bussen till skolan och kommit hem ungefär samma tid fast tolv timmar senare. I fem timmar var det musikalrep, det är faktiskt väldigt roligt trots att jag inte har någon roll. I lördags slutade vi ungefär fyra så jag och Denise gick ner på stan och åt, sen satt vi på musik direkt i några timmar. Det var ingen som var sådär flyga av stolen bra i lördags, men vinnarna var ändå ett bra val. I söndags åkte jag med Denise till skolan för att öva på akt två och när vi hade slutat åkte jag och Denise till IKEA och resten av Boländerna. På kvällen var det musik direkt igen men nu var det fler band som föll mig i smaken. Tycker däremot att det var dåliga vinnare, eller alltså dom var väl ganska bra men hade hoppats att någon annan gått vidare. Fast jag är ännu mer besviken på andra chansen vinnarna. Fast jag är inte besviken på migsjälv som vann tre tröjor genom att säga att Kent Wennman inte var gammal. 


please forgive me

Efter skolan som var kul gick jag på värsta promenaden med Franny, hela vägen hem och sen en bit i Flogsta. När jag kommit hem och ätit åkte jag till storasyster och myste med te framför en film. Imorn ska jag upp tidigt och åka till skolan. Slutar klockan hem och då är det raka vägen till UKK, samma sak på söndag. Så bloggen är nog lite off under helgen, men kommer ha internet både i skolan och musikens hus så på twitter kan ni hitta mig! Klicka häääär!


never let you go

GRATTIS JUSTIN BIEBER!! Har glatt firat din stora dag all alone med lila kläder. Eller ja, det flesta på skolan hade faktiskt lila kläder på sig, så dom firade dig nog oxå. På lunchen åt vi kebab only for you och efter skolan åkte jag och resten av familjen till Skoby. Alltså jag skäms nästan att säga detta men jag tog med en hel kasse med barbiedockor hem. Eller mest bratz och fina klänningar. Ska alltså inte leka med dessa trots att jag skulle vilja. Är glad att jag lekte med barbiedockor så pass länge, brukade gå ner i källaren med en liten påse och plocka på mig det jag ville ha sen sprang jag hem till min granne och lekte enda tills det var dags att smyga hem igen. De senaste jag lekte med var tydligen blond och svarthårig! Åkte sen till storasysters nya lägenhet, den var så himla fin! Ska antagligen dit imorn igen för att fika lite.


RSS 2.0