kom stanna här med mig

Asså jag dööör på dom i Big Brother! Hur gulliga är dom inte liksom? Iallafall han Martin som tycker om hon Sara men hon tycker inte om honom. Asså dom vore så sjukt söta tillsammans, haha. Och sen han Christian som inte får sina glasögon av Jessica, han påminner dessutom om Johan Palm när han är ledsen. SUPER CUTE!


Ber om ursäkt över att den startar av sig själv. Ville bara säga att han passar i sin keps.


Pulver hjälpte mig, verkligen

Det känns ganska bra att vara tillbaka till skolan. Men ändå.. Sju veckor kvar till lov igen, inte långt asså! Varken jag eller Amanda orkade gå till matsalen så vi köpte varsin kexchoklad som vi mumsade på. Efter skolan dissade jag mamma som egentligen skulle åkt samma buss som mig för att köpa lite onödiga men samtidigt nödvändiga saker.

Jag är 100% medveten om att jag ser ut som en korkad fjortis. Bara så ni vet.

Another night another score

Just nu sitter jag och kollar på Big Brother och äter gårdagens chips. Jag är så jävla arg på mig själv över att jag inte pluggat historia och tyska under lovet. Hur korkad får man vara liksom. Jaja, imorn efter skolan får jag göra det bästa av situationen. Är faktiskt lite taggad på skola ändå, och på onsdag är det studiedag så det blir väl en kort vecka. Imorn är det även sista februari vilken betyder snart vår och studiebidrag. Tjoho!


Bjuder på denna ocharmiga bild som my brother tatt.

finn ett fel

Bortsett från Fridas facerape och det faktumet att jag inte har skrivit vilken skola jag går på alltså. Föresten gillar jag att de chatrutorna som syns är just dom fyra. Innan var Leon där men sen skulle mamma hålla på att ta tillbaka sin facebook så hon tog hans plats, och när hon tog bort den igen blev han sist på listan. Jaja, back to the point. Finn felet.



I'm worse at what I do best

Stockholm igår var great! Det var tur att Frida hittade överallt, själv kan jag bara hitta på en gata i taget. Vi skuttade iallafall runt lite överallt och jag köpte två tröjor för 49 svenska riksdaler var. Klockan fyra satt vi sedan på tåget till Uppsala och någon timme senare var vi hemma hos mig. Där lagade vi mat som vi åt samtidigt som vi kollade på Glee och sen diskade vi och skärde grönsaker till melodifestivalen. Jag kommer dock inte ihåg nåt från de, hehe. Annars fjantade vi oss på facebook och kollade på en film om World trade center. Jag gillar att jag trodde att det var en olycka fram till förra sommarn.

Det är bara matbilden som är min. Så det blev inte så många bilder som jag skrev, hehe.

skitbråttom herreguuuud!

Snart ska jag till Stockholm för tredje lördagen i rad. Det börjar bli en vana nu, haha. Annars åker jag dit kanske två eller tre gånger om året. Galet ju! Dessutom gör jag alltid nya saker, idag ska jag dit och shoppa med Frida! Kommer bli askalas! Tar nog inte med mig kameran, men sen kommer hon hit och då ska jag ta massvis med kort. Förörvrigt kollar jag på Disneydags nu, råkade byta kanal när det var Ariel och fattade inte varför dom visade vädret hela tiden på barnkanalen. Smart chey.


Love is my drug is my medicine

Är det pinsamt om jag trodde att Melody Club hade gjort denhär låten? Har gått och sjungit på den lite idag och när jag sen skulle lyssna på den fanns den inte. Så jag sökte på "stay with me" på spotify och då kom The Ark upp, så jag tänkte att det sääkert var dom istället. Men nejnej, tydligen inte. Åh jag är ju skitdålig på svenska artister insåg jag nu. Fast en sak jag vet är att Johan Palm fyller år snart. Och Justin Bieber. Hehe.

i wanna be famous



jag kommer

Idag har jag samlat ihop mig massvis med vuxenpoäng. Tvättade kläder på morgonen, städade på eftermiddagen och efter att jag mikrat maten helt själv diskade jag apmycket. Nu är dessutom bara jag och Hanna hemma, så vi ska ha feeeeest! Eller nä, hennes kompis kommer hit och jag väl plugga kanske. Föresten har den nya Veronica Maggio låten förföljt mig heeela dagen. Ska väl lyssna på den nu då, antagligen är den asbra.

Dagens outfit höhö. En tant frågade mig om jag frös när vi stod i hissen. Som om jag skulle gå ut såhär? Helt galet. Fast jag hade ju annan färg på byxorna då.

!#¤%&=(&%¤#

ÄR SÅ JÄVLA ARG. Mina kläder är helt missfärgade. Alltså inte alla, men min gröna t-shirt som det står nåt fjantigt på, mitt rosa linne, min långärmade rosa tröja och mitt gula linne. FANFANFAN. Är mest arg över mitt gula linne. Det är typ spygrönt. Visst vore det helt okej att ha ett grönt linne, men knapparna är ju fortfarande gula?!?!?!?! ÅH JÄVLA SKIT JAG HATAR ATT TVÄTTA. Om en månad eller två är jag lugn igen, jag lovar.


I would just stand and stare

Ojojoj vad jag har åkt runt idag. En färdtjänstbuss körde mig och mamma överallt. Först åkte vi typ till onoff, aastrevlig snubbe som kom på mig att leka med nån häftig grej, och som sen såg att mamma hade betalat typ 1000 kronor för mycket nångång, så jag köpte ett objektiv fetbilligt, och därför köpte jag typ linsskyddsgrej och försäkring oxå. FATTA GLAD JAG ÄR ASSÅ. Sen åkte vi till IKEA och City Gross. FETT ASSÅ!


wanna see you on the other side

Strax ska jag iväg och köpa något jag har velat haft sen oktober! SÅ JÄVLA NICE! Åh, jag är helt jfgaskjeg typ. Kommer bli asgrymt, hehe. See you later!


before you can beat me you got to learn how to see me

Början av dagen spenderades framför hannas dator och sims. Jag fick även en pojkvän, hihi. Lite senare gick jag ut på första gången sen lördags?! Jaja, åkte iallafall till friskis och svettis där jag väntade på mamma. Klockan sju var det sen dags för flexxxxx. Jag hade ingen aning om att det var så jobbigt, haha. Nästa gång ska jag ha uppsatt så jag ser något. Och ja, nästa gång. Det blir fler gånger, jag har faktiskt lovat Hanna att jag ska följa med henne på spinning. När det var slut så tog vi bussen hem. Fast först satte vi oss på tvåan som vi trodde var sjuan. Så jag kom hem en halvtimme efter att Glee börjat, huhu. Fast träning kanske går före Glee? Nääää, nu skojade jag.


If everything was everything

Jag har iallafall gjort en av sakerna jag sa att jag skulle.. Spelat sims. Fast det gick skitdåligt i början, jag råkade göra familjen i små delar typ. Alltså först gjorde jag en gubbe, sen den andra i en annan familj. Jaja, familjens medlemmar heter förövrigt Frida, Hanna, Klas och Matilda. Jag är så dålig på att göra fantasi familjer så jag gör alltid mig och någon annan. Typ mina kompisar, min familj eller nån låtsassnygg kille. Alltså en snygg kille som inte finns på riktigt.. Eh btw, kollade nyss igenom min bilddagbok. HAHA.

come and light up my life

Snorgubbarna har fortfarande inte kommit, och det stod att dom skulle komma mellan sju och fyra på lappen. Så jag tillåter inte att dom kommer nu. Jag skulle kunnat göra massvis med andra saker istället för att sova om jag visste att dom inte skulle komma idag. Totalt onödig och värdelös dag alltså. Jaja, om dom inte kommer ska jag plugga, duscha, städa och kanske spela sims idag. Antagligen blir det inget av det.

För ett år sen var det minsann ingen världelös dag. Jag var hemma hos Denise och frös ihjäl, sen hade jag hennes mjukisdress på mig för första gången. Intressant va?

goodmorning?

Egentligen vaknade jag runt nio, men när Klas hade åkt blev jag ensam så jag gick jag la mig igen och vaknade två. Det kommer nämligen ventilationsgubbar hit alldeles strax och jag ville inte vara hemma när dom kom men jag har ju inga nycklar så jag fick inte lämna huset. Nu har dock mamma kommit hem så jag behövde inte sova längre. När gubbarna åkt tänkte jag plugga eller nåt, åh så spännande inlägg alltså..


Kärleken kallar nu i natt

Påtal om solglasögon så är mina drömsolglasögon slut. Jag har flirtat med dom i flera månader och när jag känner att jag är redo att köpa dom är dom slut. Alla andra färger finns kvar, men inte den. Har kollat runt på flera olika sidor men dom finns ju inte, ÅH! Så antingen köpet jag ett par som är 150 kronor billigare på Lindex barnavdelning, eller ett par andra i en annan färg? Tycker så satans synd om mig själv just nu.

"Citatet" är från de jag vill ha och glasögonen man ser är från Lindex.

i wanna fall in love

Imorse när jag vaknade hade sängen brakat ihop lite, hehe. Men med mina superkrafter har jag nu lagat den hoppas jag. Råkade föresten säga till my sistah att jag hade sommarlov istället för sportlov. Om det ändå vore så alltså. Jag kollade igenom min blogg nyss och såg att jag hade ett par solglagögon jag totalt glömt bort, grymt ju.

Dom är typ gröna där uppe men luggen är ivägen, hehe.

You tossed it in the trash

Jag bestämde mig att dra bort alla halva plankor under min säng idag. RIKTIGT KORKAT GJORT. Såfort jag sätter mig i sängen går en till planka sönder. Eller ja, dom ramlar ner typ. Snart ligger alltså hela min madrass på golvet. Förövrigt kollar jag på Big Brother för första gången i mitt liv. Det är spännande, hehe. Nu ska jag plocka fram madrassen som ligger under min säng så jag kan sova på den istället för min såkallade säng.


Update: Fixade det så gott jag kunde, orkade inte sova på madrassen hahaha.

Someone's waiting for me

Sen Denise åkte imorse har jag väl inte gjort något skoj. Typ ätit, städat lite. haft sönder min säng ännu mera och bytt lampa. Dessutom har jag lovat min familj att börja träna, på onsdag börjar jag. It will be fun. Eller ja, om jag blir smal och lite stark blir det kul. Fick även ett asgulligt sms av Frida på denna speciella dag, hahaha.

It was really only you

Efter kistagallerian var jag och Denise aptrötta, det är jobbigt att shoppa asså. När vi kom hem satt vi på golvet och lodade. Mot kvällen kollade vi på melodifestivalen och sedan fotboll. McDonald, Pazzini och Blondini var grymma! Eric Saade var grym han med, hehe. Vi blev så inspererade av alla svartingar vi sett idag så just nu kollar vi på The One.



här kommer lyckan

Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans.

Sitter med mina två år gamla skullcandys på huvudet och lyssnar på Håkan Hellström som jag såg live med Frida för två år sen. Snart åker jag till Kista med Denise, najs!


make you fall real hard in love

Tänka sig att jag hittade helt galant till Vox! Dessutom kom Therese ut med Denises kamera och så följde jag med henne och hämtade upp hennes systers pojkvän så jag fick äran att vänta inomhus och kolla på deras genrep. Innan dom började kände mig mig nervös pågrundav Denise och asirriterad över dom som satt bakom mig och sparkade på min stol. Men det var iallafall jättefina kläder och jätteduktiga modeller. Nu ska jag städa mitt rum och ha lite ångest över att min present till Denise inte är klar och för att alla ska göra nåt på lovet utom jag. ÅH. Ropa ring mig om du vill ha med mig ASSÅ.

when you talk like that

Måste faktiskt säga att dagen har varit dålig. IG på konfliktanalysen, kom hem och märkte att någon förstört min fina städning i bokhyllan (skulle egentligen vilja tacka den människan eftersom det blev mycket bättre nu, men det är ju mina saker den tatt), datorhögtalarna kommer snart inte leva längre, skärmen är alldeles mörk och jag ser ut som ett troll. Dessutom skrattade mamma åt mina kläder som jag var jätteosäker på imorse. BUHUHU. Men snart får jag pizza så då blir jag glad hoppas jag.

Har ingen aaaaning om hur bildebn ser ut eftersom skärmen är mörk. Enjoy.

time's a bitch

Tjenixen! Idag har jag hunnit med att se sista avsnittet av Glee säsong ett och halva This is England. Kommer sakna att ha lång sovmorgon, huhu. Alldeles strax ska jag åka till skolan. Är faktiskt lite taggad, hihi. När vi slutar är det ju lov och ikväll ska jag hitta till Vox alldeles ensam. Anledingen till att jag skriver att jag ska dit ensam är för att någon kanske läser jag tycker synd om mig så den följer med. Bara så ni vet.


the stars shine so bright

Måste bara säga att jag åt otroligt god middag idag. Pannkaksmuffins. När jag ätit klart fick jag reda på att det var fullkorn, men ändå. Så satans mumsigt det var asså. När hela familjen förutom Klas var borta blev jag rastlös och började städa rummet. Och innan det gick jag ut med soporna. Det var ju nästan duktigt av mig. Snart ska jag kolla på This is England en gång för alla och sen sova. Jag är så satans taggad på helg och lov nu, åh.


chilling and killing in school

Egentligen ska jag ha historiaprov nu, men några andra hade bokat datorsalen så jag ska lämna in det veckan efter lovet. Så jag sitter med Amanda i biblioteket och väntar på att tyskan ska börja. För ett tag sen var Denise här och skuttade runt, sen kom hennes boyfriend och hans boyfriend och så försvann dom. Amanda och jag har förövrigt värsta häftiga hjärnorna. Vi ba SHCVEJENHT och sen fattar den andra. Typ. Amanda vill inte. Jag ska få godis av henne. Hejdå. Slänger in en bild här när jag kommer hem, hehe.


I can see you want me too

Ååh, jag måste plugga historia. Egentligen vet jag vad jag ska skriva om imorn, fast jag vet ingenting om det. Dessutom är jag pisstrött så jag tänker nog sova och fixa detdär imorn. Och om jag får IG går inte världen under (bara lite, hehe.. inte så kul att få IG på alla jäkla historiaprov) jag snackade nämligen jobb med mamma idag och började fundera lite. Historia ska jag iallafall inte jobba med (jag lovar att jag kommer bli värsta dinosarieforskaren bara för att jag skriver såhär..) Whatevaaah, GODNATT!


It's a secret no one knows

På engelskan började jag skriva om en person jag beundrar. Fast i mitt fall blev det två, mormor och morfar. Efter engelskan var det svenska och Olofs sista lektion med oss. Han läste upp några "guldkorn" från våra noveller. Den sista han läste upp var slutet av min novell, det gjorde min dag lite. Synd att snubben inte längre kommer ha oss, haha. När vi slutade väntade jag på Denise och Emil och sen skyndade vi oss till station där vi missade bussen och fick ta 816 som alla coola från Rasbo åkte. Fast vi satt längst bak så vi var coolast. Vi kom tio minuter innan mötet slutade, så efter det fikade vi sen skyndade jag mig till bussen som var 45 minuter sen. Trots all denna kyla har dagen varit underbar.


caught in a bad romance

Äntligen har alla snubbarna på skolan fått synen tillbaka. Det var på tiden liksom. Egentligen började jag halv nio men idag ska jag vara i skolan halv ett. Chill som fan må jag säga. Fast jag måste komma på vad jag ska skriva om på engelskan. Antingen om min familj, någon jag beundrar eller eget förslag. Jaja, vi får se hur det går. ÅH VAD JAG GILLAR ATT SÄTTA MIG I KATTKISS PÅ MORGONEN. Ville vara påpeka det.

Jag gillar att jag ser ut som en tand hejdå!

sånt som ingen bryr sig om

Satan vad skönt att bli klar med novellen. Fyra och en halv sida blev det, puh. Imorn blir det en lång och skön sovmorgon. Fast då måste jag kolla på This is England som jag har sett en gång hos Bea. När jag låg och sov alltså. Jag har även idag varför det var så kallt i mitt rum, men det är ointressant så det berättar jag inte. Imorse fick jag btw sällskap av mina två klasskamrater som förövrigt nästan bor granne med mig till skolan. Jag känner att jag delar med mig av oerhört intressant information som alla vill veta i detta inlägg.


why can't we just stay together

I januari var jag helt förkrossad över min trasiga sko, men bet ihop och målade lite med nagellack så det blev fint igen. Men idag när jag väntade på bussen till IKEA såg jag att den var trasig igen! Tycker så synd om mig själv, det borde ni oxå göra. Kul att det bara är ena skon som hatar mig oxå, huhu. Nu ska jag göra klart min svenska novell, jag gillar att jag skrev lite på den i skolan och sen glömde skicka den till min mail.

Som ni kanske ser ser ni ju inte att skon är trasig. Men det gröna hjärtat är borta iallafall.

It's like I checked into rehab And baby, you're my disease

Under våran första håltimme satt jag och Amanda i biblioteket och slog varandra, det var jätteroligt. På matten fick vi tillbaka provet. Jag fick hälften av de jag brukar få och Amanda fick tre gånger mer än mig, hehe. När matten var slut stod vi och skrattade tills några snubbar kom och härmade mitt skratt. Jag som trodde jag skulle slippa det på gymnasiet, buhu. Istället för att äta lunch i skolan åkte vi till Boländerna och åt på DAX. Vi var dom enda tjejerna och dom enda under 30 där, haha. Innan vi åkte tillbaka till skolan skuttade vi runt inne på Coop. När vi sedan skulle ha svenska hade Denise keps klass ockuperat datorsalen så det var apvarmt där och jag vågade inte sitta bredvid en snygg kille och skriva på min novell så vi fick åka hem, fast påvägen till skåpet var det en snubbe som puttade oss så jag nästan slog huvudet i trappan, det var lite kul, hehe.


I'll be your fantasy

Imorse på bussen var dörrarna igenfrysta och stopknappen funkade inte, men bredvid mig satt en liten tant som pratade med mig. Hon var rolig. Snart ska jag kolla på About a boy.. Eller Shattered glass. Ah, kan inte bestämma mig. Äsch, jag kollar på Smart people som jag köpte till nyår men fortfarande inte har sett istället. Glad alla hjärtans dag allihopa föresten. Nästa år ska jag försöka att inte vara singel, I promise!

Fint med mascara på ögonlocket, hehehe.

will you be my valentine?

Jag är nog världens största tönt när det gäller alla hjärtans dag, trots att jag är singel. I skolan har jag trallat runt i en röd kjol med hjärtan på och guldiga örhängen. Första lektionen hade vi matteprov som gick uruselt, men medan jag väntade på Amanda träffade jag Denise som självklart oxå var hjärligt fin idag. Till lunch blev det hjärteplättar, vi började äta fem minuter innan historian började eftersom alla ville ha grädde. Efter skolan trallade jag ner till Röda korset där mamma väntade. När vi var klara där begav vi oss till ÖB och shoppade loss. Mina inköp på Röda korset blev en slips, en kjol och en hålslagare och på ÖB köpte jag två filmer och godis. Puss och kiss!



they've forgiven my mistakes

Borde verkligen egentligen plugga inför matteprovet imorn, men jag orkar inte och det är väl lika bra att jag får IG så jag får gå på den satans extramatten. Istället sitter jag med en inbakad fläta och funderar på om jag ska göra svenskaläxan istället. Snart ska jag kolla på melodifestivalen på svtplay eftersom jag missade det igår. Måste bara visa det som är roligt enligt my brother, har fått höra mycket om detta sen jag kom hem.


We are all born superstars

Har haft en jättemysig helg på Ekerö må jag säga. Anna och hennes Pappa hämtade mig vid tåget igår och jag fick en guidad tur påvägen. Vi stannade även och handlade där alla coola människor där hänger, Lidl. På kvällen kom Maura och Emelie och medan vi väntade på Lapyan spelade vi alla Alfapet. Ännu lite senare kom då Lapyan. Efter att vi ätit god pizza sjöng vi singstar. Jag fick sjunga blandannat denna, denna och denna låt. Måste säga att mitt liv blev lite fulländat när jag och Maura sjöng den sistnämda låten tillsammans. I love McFly liksom. Dagen avslutades genom att kolla på The last vampire och imorse åkte jag och Anna iväg till Stockholm city för att shoppa.

Just shout whenever

På idrotten igår kollade jag fel så jag var jättetaggad på första hjälpen men tydligen hade vi cirkelfys. Tjoho. Efter idrotten hade vi samhällskunskap. Det var jättekul. Jag vann på båda argumentatonerna mot Amanda, tjoho! Tror att jag borde bli politiker eller nåt. När vi slutade åkte jag ner på stan och träffade Frida. Det var mysigt. Efter att hon åkt hem hängde jag på H&M i en timme. Har dock inga bilder från dagen, huhu.

Did you think that I wouldn't see you out at the movies

Idag är det då premiär för Never say never någon annanstans. Men om 40 dagar så kommer den to sweden. Jag är ganska lagom jättetaggad. När jag kommer hem efter skolan ska jag nog läsa lite ut First step 2 forever och bli ännu mera taggad, hihi. Känner mig som en liten 12-årig som.. är 12 år. Bieber fever liksom! :pPPppPPP


stronger than yesterday

När jag loggade in på facebook imorse fick jag se att det snöade. Speciellt i Rasbo där dom var insnöade. Jag gillar att det typ var vår förra veckan. Här är det oxå snö, fast det är ju omöjligt för mig att bli insnöad typ. Igårkväll satt jag och kollade igenom min bilddagbok och läste om när vi skulle åkt till fyrishov men typ alla var insnöade så jag stannade hemma, haha. Men idag ska jag iväg till skolan och antigen före eller efter skolan ska jag ner på stan. Antagligen blir det efter om jag inte börjar fixa mig nu.


och världen förtjänar inte dig

Detta är då mina två upptagna favorittjejer. Bilden ovan har jag nog aldrig visat dom, eftersom jag sa att den blev ful och därför tog jag en ny. Självklart är det inte dom som är fula, dom är finast i världen. Men som sagt är båda två upptagna på alla sätt och vis så jag träffar dom inte lika mycket som det året då bilden togs. Trots det älskar jag dom lika mycket fortfarande, två år senare. Dock saknar jag dom hela tiden, även när vi träffas.

Pursuit of happiness

Insåg att mitt hår skulle totalförstöras om jag gick ut i snön igen så jag struntade i skolan. Hittade föresten mina affischer jag skulle satt upp innan idag. Oups. Jaja, förtillfället samtalar jag med en smart gammal vän på facebook. Snart ska jag besluta mig för att plugga. Matte, svenska, historia, engelska, naturkunskap och tyska. Låter ju askul. Nu ska jag derivera och ta ut k-värdet. Det är sånt smarta människor gör tydligen.

Tänkte aldrig gå ut med håret like this, hehe.

pisspisspisspisspisspisspiss!

Lunchen idag var mycket god! Jag och Amanda var ascoola som tog ny fil ur kylen. På historian var det vi som fick skriva på tavlan, men jag förstod att jag skulle få göra det förr eller senare. Vilken tur att jag faktiskt läste denna gång då. När vi slutade för dagen kollade vi vad vi har på idrotten imorn. Hehehe. Mycket snart ska jag tillbaka till skolan på öppet hus. Men först ska jag platta håret eftersom den sablarns snön förstörde det.


We gave her most of our lives

Idag har jag skrikit, spottat och slagits. Eller jag kanske inte slogs på riktigt och råkade bara spotta, men det känns som att jag varit extra elak idag. Fast mitt i allt har jag skrattat en massa oxå. De första lektionerna pratade vi om Sverigedemokraterna och energi. Men efter lunch blev det ännu mera jätteroligt. På engelskan var jag nämligen pedofil och på svenskan skulle vi prata om våldtäkter men det övergick till bajs. Nu blir det pluggapluggaplugga sen blir det gleegleeglee. Fast först ska jag lyssna på Beatles.


Wouldn't it be nice

Åh vad trött jag är. Åkte ner på stan runt halv sex för att åka till Gåvsta, men missade bussen så jag och Denise gick runt på marknaden innan den stängde. När vi väl kom fram till Gåvsta skulle typ alla åka hem, men under den halvtimmen vi var där hann jag träffa de trevliga lärarna Anders, Andreas och Åsa. Spelade även nästan sims och träffade Frida litegrann. Saknar Gåvsta apmycket, hehe. När alla tillslut åkt hem gick jag i mörkret till macken och väntade på bussen ytterligare en halvtimme. 

Föresten vet jag äntligen vilken låt jag haft på huvudet till och från flera veckor och varför, den var med i 50 first dates som var på tv förut. Förstår inte hur man kommer ihåg det, men nu behöver jag inte tänka på det längre. Tack Denise!

Föresten igen, jag är den mest allmänbildade jag känner! Om jag bara kände Denise och Frida asså, vi pratade nämligen om vad musk betydde. Frida trodde att det var en krydda, Denise att det var en nöt och den smartaste av dom smarta en doft. Nu måste jag bara ta reda på varför jag tänkte på det ordet, hörde det typ förra veckan eller nåt..


I'm not that innocent

Under den första håltimmen satt jag med Amanda och Malin i biblioteket och kollade på Amandas facebook. Mycket trevligt. Innan matten köpte jag antagligen den sista pingvinstaken någonsin. Läste nämligen vad det innehöll, visste ni att det är laktist i det? Åh vad äckligt det var att äta den efteråt. När vi slutade den lektionen åkte jag och Amanda ner på marknaden. Älskar att folk är så trevliga, en snubbe sa att vi var fina, hehe. Efter ett tag gick vi och åt på Jalla och sen gick vi tillbaka till marknaden ett tag. Hittade föresten världens sötaste mugg där som någon bör köpa till mig snarast. Med snarast menar jag till alla hjärtans dag och med någon menar jag någon.


stora tjocka feta

Jag borde göra svenskaläxan, men jag fattar inte riktigt hur man ska göra så jag avstår. Vill börja skriva noveller istället för att ha små fjantiga läxor, åh. För ett tag sen kom bror min in med en munk/donut som jag fick provsmaka. Ska försöka att inte köpa något sånt på marknaden imorn eftersom vi har goda sånna hemma redan. Ojojoj, nu fick jag deg oxå. Tur att jag ska göra situps innan jag somnar varje dag till sommaren. Puh.


Snygg näsa va? Inte alls gigantisk.


repeat

Jag har verkligen ingenting roligt att skriva idag. Så jag kör en repris av denna lista och kollar hur mycket jag förändrats på ungefär ett år. Spännade spännande..

1: Grillmat eller pizza
2: Godis eller chips
3: Fikabröd eller glass
4: Saft eller läsk
5: Grönsaker eller frukt
6: Kött eller Fisk
7: Sommar eller vinter
8: Brunetter eller Blondiner (jävla denise..)
9: Långt hår eller kort hår
10: Lockigt hår eller rakt hår
11: Blåa ögon eller bruna ögon
12: Pluzsize eller zerosize
13: Följa modet eller bestämma själv vad man ska ha på sig
12: Idol eller Lets Dance
13: Vänner eller Kärlek
14: Frida(tidningen) eller Solo(tidningen)
15: Skor eller kläder
16: Smink eller smycken
17: Högklackat eller ballerinaskor
18: Storstan eller landet
19: Norra Sverige eller Södra Sverige
20: Hund eller katt
21: Hemmakväll eller krogen/fest
22: Pasta eller ris
23: Potatis eller Spagetti
24: Saltlakrits eller sötlakrits
25: Kärlek eller pengar
26: Tokio Hotel eller Jonas brothers
27: Datorn eller tvn
28: Mobilen eller mp3n
29: Cykla eller promenera
30: Sjunga eller dansa
31: Ge komplimanger eller få komplimanger
32: Svart eller vitt
33: Bio eller videokväll hemma
34: Mamma eller Pappa
35: Zac Efron eller Robert Pattinson
36: Måla eller färglägga
37: Läsa eller skriva
38: Bli mobbad eller mobba
39: Bil eller moped
40: Kjol eller klänning
41: Långa killar eller korta killar
42: Långhåriga killar eller korthåriga killar
43: Träslöjd eller syslöjd
44: Idol Agnes eller Idol Amanda
45: Franska eller tyska
46: Födelsedag eller julafton
47: Gå ut och fika eller gå ut och äta mat
48: Osminkad eller sminkad
49: Frysa eller svettas
50: Vara ensam eller vara bland folk
51: Insidan eller utsidan
52: Vitt bröd eller grovt/mörkt bröd
53: Hus eller lägenhet
54: Åka utomlands eller bara åka iväg några mil
55: Bada eller duscha
56: Äventyrsbad eller tivoli
57: Kaffe eller te
58: Guld eller silver
59: Släkt eller vänner
60: Morgon eller kväll
61: Salt eller surt
62: Ketchup eller senap
63: Action eller skräck
64: Rakat eller orakat
65: Vara inne eller vara ute
66: Plastgran eller vanlig gran
67: Pepparkaka eller lussebulle
68: Långa naglar eller korta naglar
69: Löshår eller äkta hår
70: Jordgubb eller Hallon
71: Dataspel eller tvspel
72: Hångla eller ha sex
73: Britney Spears eller Christina Aguilera
74: Cigaretter eller snus
75: Sova länge eller vakna tidigt (får ångest av att sova länge)
76: Laga mat eller baka
77: Mjuka paket eller hårda paket
78: Tomten eller påskharen
79: Vara snygg och elak eller vara ful och snäll
80: Ha diarre eller spy
81: Alvedon eller ipren (har inte testat nån av dom, hehe)
81: Psykiska eller fysiska sjukdomar
82: Secondhandaffär eller marknad
83: Prickigt eller randigt
84: Frasses eller Mc Donalds
85: Åka skidor eller åka skoter
86: Små bröst eller stora bröst (haha, igen åsikt)
87: Bada eller sola
88: Nyponsoppa eller apelsinjucie
89: Sticka eller brodera (jag litar på denise, haha)
90: Böjda ögonbryn eller raka ögonbryn
91: Celine Dion eller Shania Twain
92: Muskler eller inte muskler
93: Sverige eller Norge
94: Prydnadssaker eller ljus
95: Parfym eller deodorant
96: Fil eller yogurt
97: Sängen eller soffan
98: Mormor och morfar eller Farmor och farfar
99: Döv eller blind (stum? hehe)
100: Utländska killar eller svenska killar
1: Grillmat eller pizza
2: Godis eller chips
3: Fikabröd eller glass
4: Saft eller läsk
5: Grönsaker eller frukt
6: Kött eller Fisk
7: Sommar eller vinter
8: Brunetter eller Blondiner
9: Långt hår eller kort hår
10: Lockigt hår eller rakt hår
11: Blåa ögon eller bruna ögon
12: Pluzsize eller zerosize (I wish asså, hehe..)
13: Följa modet eller bestämma själv vad man ska ha på sig
12: Idol eller Lets Dance
13: Vänner eller Kärlek
14: Frida(tidningen) eller Solo(tidningen)
15: Skor eller kläder
16: Smink eller smycken
17: Högklackat eller ballerinaskor
18: Storstan eller landet
19: Norra Sverige eller Södra Sverige
20: Hund eller katt
21: Hemmakväll eller krogen/fest
22: Pasta eller ris
23: Potatis eller Spagetti
24: Saltlakrits eller sötlakrits
25: Kärlek eller pengar
26: Tokio Hotel eller Jonas brothers
27: Datorn eller tvn
28: Mobilen eller mp3n
29: Cykla eller promenera
30: Sjunga eller dansa
31: Ge komplimanger eller få komplimanger
32: Svart eller vitt
33: Bio eller videokväll hemma
34: Mamma eller Pappa
35: Zac Efron eller Robert Pattinson
36: Måla eller färglägga
37: Läsa eller skriva
38: Bli mobbad eller mobba (Fast inte "mobbamobba" liksom)
39: Bil eller moped
40: Kjol eller klänning
41: Långa killar eller korta killar
42: Långhåriga killar eller korthåriga killar
43: Träslöjd eller syslöjd
44: Idol Agnes eller Idol Amanda
45: Franska eller tyska
46: Födelsedag eller julafton
47: Gå ut och fika eller gå ut och äta mat
48: Osminkad eller sminkad
49: Frysa eller svettas
50: Vara ensam eller vara bland folk
51: Insidan eller utsidan
52: Vitt bröd eller grovt/mörkt bröd
53: Hus eller lägenhet
54: Åka utomlands eller bara åka iväg några mil
55: Bada eller duscha
56: Äventyrsbad eller tivoli
57: Kaffe eller te
58: Guld eller silver
59: Släkt eller vänner
60: Morgon eller kväll
61: Salt eller surt
62: Ketchup eller senap
63: Action eller skräck
64: Rakat eller orakat (beror väl på vad det är, typ)
65: Vara inne eller vara ute
66: Plastgran eller vanlig gran
67: Pepparkaka eller lussebulle
68: Långa naglar eller korta naglar
69: Löshår eller äkta hår
70: Jordgubb eller Hallon
71: Dataspel eller tvspel
72: Hångla eller ha sex
73: Britney Spears eller Christina Aguilera
74: Cigaretter eller snus - har inte provat nåt av det
75: Sova länge eller vakna tidigt
76: Laga mat eller baka
77: Mjuka paket eller hårda paket
78: Tomten eller påskharen
79: Vara snygg och elak eller vara ful och snäll - skulle kunna bli rik på min snygghet
80: Ha diarre eller spy
81: Alvedon eller ipren - har inte provat nån av dessa heller
81: Psykiska eller fysiska sjukdomar
82: Secondhandaffär eller marknad
83: Prickigt eller randigt
84: Frasses eller Mc Donalds
85: Åka skidor eller åka skoter
86: Små bröst eller stora bröstin my dreams, haha
87: Bada eller sola
88: Nyponsoppa eller apelsinjucie
89: Sticka eller brodera
90: Böjda ögonbryn eller raka ögonbryn
91: Celine Dion eller Shania Twain
92: Muskler eller inte muskler
93: Sverige eller Norge
94: Prydnadssaker eller ljus
95: Parfym eller deodorant
96: Fil eller yogurt
97: Sängen eller soffan
98: Mormor och morfar eller Farmor och farfar
99: Döv eller blind
100: Utländska killar eller svenska killar

Enligt min beräkning har jag blivit en elak människa. Det ska jag genast sluta med.

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?

Satt och kollade vårat framtida schema. Förut stod det att vi skulle ha ESV sista lektionen på onsdag och att det börjar veckan 10, men nu? Vad tusan ska detta föreställa? CHILL VA? Eller det beror väl kanske på, men ändå.. Bättre än lång håltimme på tisdagar och sena onsdagar. Dock börjar det typ veckan efter påsklovet, hehe.


how can you tell so many lies?

Vaknade imorse av att jag fick en fet nysnig (varav kattsnor, euw) av Fia i ansiktet, inte så jätte mysigt om jag får säga det själv. Hoppas att jag inte drabbas av någon mystisk kattförkylning nu. Annars har jag spelat ett urgulligt spel och kollat på youtubeklipp idag. Kände faktiskt att jag skulle kunnat gjort historialäxan oxå men den glömde jag självklart i skolan. Föresten, ett av mina nyårslöften gäller inte längre! Känns bra antar jag, haha.


Erkänn att jag har blåa ögon idag!?!?


and the reason is you

Har kommit på att jag måste börja planera alla traditioner snart. Vill nämligen inte vara ensam som jag var på nyår, för det var det tråkigaste jag gjort på länge. Så alla hjärtans dag, påsk, valborg, midsommar, kulturnatten, halloween, julafton och nyår ska spenderas med någon. Okej, alla hjärtans dag kommer jag aldrig hitta någon att spendera med och på julafton är jag med min familj. Men annars är det bara att säga till redan nu om någon har nåt skoj pågång, hehehehehe. Kollade igenom några mobilbilder och och såg foton från alla hjärtans dag 2009, valborg 2009, kulturnatten 2008 och påsken 2009.


that's life


So let me break it down

Imorse hade jag världens i-landsproblem. Jag visste inte vad jag skulle ha för smycken. Så jag tog ett par små örhängen som man inte la märket till bara för att. Fast sen kom Klas in i mitt rum och gav mig en ring från Tove utan anledning. Först trodde jag att han typ skämtade med mig men sen fick jag reda på att hon fick den från Kalas igår. Så den fick pryda mitt finger under dagen eller vad det nu kallas, hehe.

Har ingen aning om varför jag gjorde sådär med finget. Är väl lite cool kanske, hehe.

Be what you're made to be

Dagen var jättetrevligt. Vi åt, lekte med kryckor och visslade. När vi satt och åt var det någon som åkte moped på bakhjulet. Ute på isen. Helt galet, haha! Men samtidigt fett häftigt, jag skulle nästan vilja prova på det nån gång. På bussen hem fick jag sova i perioder. Det var nämligen en snygg kille mellan Öregrund och Östhammar som jag var tvungen att kolla på, sen var det två mellan Gimo och Alunda. det var även en alkis som pratade med mig och kallade mig blyg för att jag inte svarade på hans konstiga fråga..

Grattis pappa på 50-års dagen som egentligen är imorn!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 


Papa don't preach

Snart åker jag iväg till Gräsö för att fira pappa som fyller år imorn. Tar med mig två dåliga kameror och hoppas att iallafall en av dom vill samarbeta. Har även med mig min mp3 som jag laddar med kamerasladden. How cool is that? Förhoppningsvis somnar jag på bussen, det är galet tråkigt att åka så långt om ingen pratar med mig. Fast jag kan ju försöka samtala med mina resekamrater. Jaja, det blir nog nice.


Stop you're making me blush

På idrotten hade vi beeptest (pipkeps). Jag var faktiskt nästan duktig, hehe. Sen körde vi indiansmyg som tydligen kallas tomtesmyg på gymnasiet, vad är det för fasoner? Dessutom var det andra regler oxå, helt crazy. Omklädningsrummet fick mig dock på andra tankar, det luktade nämligen killparfym. So damn nice. Efter skolan gick jag och Amanda på stan. Eller hon lämnade tillbaka en tröja och jag köpte opassande saker på teknikmagasinet. Och så tog vi en glass. McFlurry Oreo = ♥ typ.


I don't really like my flow

Imorse hade jag min efterlängtade engelskaredovisning. Det kunde inte gått sämre, insåg typ hur tråkig jag var som inte har en enda hobby eller nåt. Efter matten gick jag och pratade med vaktmästaren och nyckeltanten, men ingen hade min nyckel. Skulle gått till receptionen men glömde det, hehe.  På historian fick vi bolandaffischer att sätta upp där man ville. Jag var duktig_chey_94 och tog tre! Plus poäng till mig hoppas jag. Efter det slutade jag eftersom tyskan var inställd, så jag gick till Röda Korset och efter det tog jag den gamla goda vägen till bussen. Då råkade jag träffa en snubbe som frågade om vägen, jag och Amanda träffade även honom i höstas, haha. Älskar sånna ibland.


I think I thought I saw you try

GLEEGLEEGLEE. Skulle egentligen inte nämna något om det, men ojdå. Varje gång jag kollar på det blir jag helt knasig och får för mig att jag kan sjunga, så jag börjar spela någon av låtarna dom sjungit där. Man skulle väl kunna säga att jag får inspiration därifrån. Egentligen ville jag inte komma någonstans med detta inlägg. Bara så ni vet. Nu ska jag träna inför engelskan sen fortsätta spela One of us. Intressant info.


Don't Stand So Close To Me

Jag har skrattat bort allt idag känns det som, typ som när vi gick ut från matsalen så halkade jag. Jättekul att dom som satt i matsalen kunde se det och att den bunt snygga snubbar passerade lite senare. På engelskan skulle jag ha redovisning men jag glömde sakerna hemma så istället kollade jag på ryska pinocchio med Denise och co. När dom andra var klara med redovisningen hade vi svenska. Jag och Amanda råkade sätta oss bredvid våran lärare, haha! Hon är lite knasig ibland. När vi sen slutade var jag på stan med Denise och Emil ett tag, köpte dock ingenting. Nu ska jag kolla i skolkatalogen och killsortera, ett nytt ord jag lärde mig idag på naturkunskapen. 

Imorse var jag glad och hel iallafall, hehe.

viktigt som tusan!



key to my heart

Har mejlat UL, ringt upp någon som hittat en borttappad nyckel och varit hos polisen, men jag är fortfarande nyckellös. Sen har jag självklart ingen nyckelring eller liknande på den, så om jag inte hade jämfört med mammas nyckel hade flera styckna av dom hos polisen kunnat varit min. Annars har jag flera saker på den, men för några veckor sen hade jag den i tuben och sen orkade jag inte sätta på dom igen. Annars får jag väl kopiera en ny. Om man ens får det? Jaja, i värsta fall får jag spara ihop pengar till ett nytt lås tillochmed.


everytime I close my eyes

Jag vet att det låter jättekonstigt att jag säger detta, men det är faktiskt kul att städa. När man kollar på det stökiga golvet känner man sig inte jättetaggad kanske, men när man väl står där med en dammsugare och hög musik på så känner jag att jag skulle kunna göra det varje dag. Om jag fick betalt asså. Jättehög lön. I wanna be a billionaire so fucking bad. Nu ska jag ta och äta nåt, hade helt glömt att man måste göra det oxå.


Bjuder på en film där jag sjunger, dansar och städar på samma gång. Hela filmen var sammanlagt 40 minuter men jag kortade ner den till 2. Kolla helst inte på den, hehe.
Hahahahaha snart kommer det slå mig att jag lagt upp en video när jag sjunger på internet. Fyfan. Måste bara nämna att jag inte sjunger ett dugg bra men att jag ofta spelar in när jag sjunger och är därför väldigt van att se sånna videos.  Tackochhej.


inte sådär jättesmart kanske

Åh, är så sjukt arg på mig själv. Min nyckel är nämligen inte riktigt närvarande och jag kan inte lämna huset olåst. Tyvärr är Fia ingen bra vaktkatt heller. Jag vill verkligen åka till skolan, vad ska man göra hemma liksom? J-ä-v-l-a-s-k-i-t. Nu ska jag samla mod och sen ska jag sjukanmäla mig. Men hoppas att någon kommer hem så jag kan åka ner på stan under håltimmen med Amanda. Känner mig apdum, åh.


RSS 2.0