pass passport passeport

Har äntligen hämtat ut mitt nya pass, tog mig bara hundra år. Mitt första passfoto tog jag när jag skulle till England 2008. Har alltid tyckt att jag var så ful på det kortet men nu önskar jag att jag fick behålla det. Ser ni hur ung och fräsh jag var eller?? Nu ser jag ju bara gammal och tråkig ut. Dessutom ser det ut som att jag har jättemycket smink och jättetrötta ögon på det nya men det stämmer inte. Skulle vilja påstå att det nya kortet togs i en dålig vinkel men jag måste nog lära mig leva med att jag inte längre är 13 år. Mvh gammal tjej på 18 år som gärna åker utomlands med någon ung person.
 

för sent för kärlek

Torsdag var en konstig kväll. Mötte upp Denise, Viktor och Tina efter Carrie diaries (tv > vänner) och vi begav oss till Williams. Fick sällskap av en vuxen duo under ledning av Yvonne som hade druckit kaffe och var lite för coola för oss ett tag. När Williams stängde gick jag och Dense till MAX och sen gick vi till de andra från Boland som satt på Palermo. Gjorde ett stopp vid domkyrkan för att be en bön oxå. När Palermo stängde satte vi oss på bryggan med änder och katter tills solen gick upp. Hade en liten catch up igår med Denise och en glass vid ån innan jag mötte upp Yvonne för att gå på bio. Filmen var jättebra och jag har redan planerat att se den två gånger till trots att jag grät för att låtarna var så fina. När filmen var slut satte jag och Yvonne oss i korridoren utanför biosalongen och fortsatte gråta samtidigt som vi skrattade för att det var så töntigt. Måste sett riktigt löjligt ut för alla som gick förbi och hade sett samma film.
 

allsångsoutfit

Byxdressen är från Bikbok och skorna är mammas. Måns Zelmerlöw hade först bruna shorts och en svart jacka, men han bytte om snabbt till gråa långbyxor och stängde igen jackan eftersom det var så kallt. Några timmar senare hade han bytt till en grå myströja och under sändning hade han, som alla redan vet, vita byxor, grå t-shirt och svart jacka. Önskar att jag hade möjligheten att byta om flera gånger för min svarta munkjacka hjälpte inte mycket mot kylan och blåsten. 
 

Hör hur mitt hjärta sjunger trall dill dill

Mötte upp Tina klockan sju igårmorse och klockan nio stod vi och Amanda utanför Skansens huvudingång. En timme senare när vi blev insläppta sprang vi så gott det gick till Solliden scenen för att få en sittplats. Vädret var så himla dåligt så det var lite kallt att sitta i över sex timmar, men det funkade. Vi hade med oss mycket gott att äta men var nästan aldrig sugna och bara frös istället. Trots det var det jätteroligt med många roliga allsånger. Brynolf och Ljung var oxå där och vi satt helt förstörda när vi efter fem gånger fortfarande inte fortstod deras trick. När snubben bytte om och klev ut i orangea kläder på jättekort tid tänkte vi att det var deras jättesöta medhjälpare men när vi zoomade in såg vi att det inte var han. Fick även se en sjukt bra och gullig Robin, morgonsexiga Måns som sen blev kvällssexiga Måns, kattiga tjejer från Brun utan sol, supergulliga Nicolaj Schröder som bytte kläder fyra gånger, roliga Rolandz som var jätteroliga att sjunga med till och en förvånansvärt bra Magnus Uggla, Måns gick förbi oss flera gånger under dagen men lät oss aldrig sjunga att vi kommer med solsken till honom, däremot stannade en BUS-brud och lät oss sjunga i mikrofonen under sändning!! Tror att det var den trasiga som Älsklingsmåns hade i början av programmet men det var nog lika bra med tanke på hur det hade låtit. Vi gick hem till tonerna av Cara mia och följde efter Danny Saucedo en bit till tåget. Är ganska säker på att han märkte men man blir ju lätt starsfucked när man ser kändisar gå helt normalt på gatan. 
 
 

I know, you know, I hope you'll remember how we danced

Grattis på treårsdagen One direction!! Som en present får ni min dansvideo. Supersvår koreografi, man kan nästan tro att det var Leeroy som hjälpte mig. Tänk att tre år har gått sen världens bästa grabbgäng blev ihopsatt utan att veta vart de skulle vara idag. Tack för alla roliga videos, en sjukt bra konsert, sexiga bilder och världens bästa låtar. Ni är bäst.
  

Best song ever

En hel timme One direction på P3 och deras nya video till världens bästa låt direkt efter. Livet är bra. Imorn fyller gossarna tre år och det firas med fika på Skansen. Hoppas Måns vet om detta och bjuder på lite One D eller bara D. 
 
Herregud vad bra videon var asså way over mina förväntningar. Kolla på videon ni kommer inte ångra er en sekund. Allt är perfekt och de är så roliga! Bästa sekunden är 3:10 när Louis åker skateboard och tar en påse chips. Jag tror inte jag sett något sexigare. Måste trots det säga att Harry är snyggast i videon och hans karaktär är så himla söt! Älskar detta.
  

We like to party

Åkte iväg på poolparty i Rasbo igår. Majoriteten av alla som var där var från högstadieklassen så det var lite halvt som en klassåterträff. Jag och Amanda körde bilrace tills Patrik tyckte att det var e bra idé att köra ner bilarna i poolen och stampa sönder en av dem. Vi skulle haft någon slags femkamp men eftersom alla grenar gick sönder blev det en tvåkamp. Mitt och Amandas ägg studsade flera gånger utan att gå sönder så vi vann typ inte. Lite senare badade vi, planerade att inte doppa håret eftersom det blir grönt och lockigt men alla andra tyckte det var kul att stänka hela tiden. Tack Gud för plattången och hårfärg. När vi badat klart satte vi oss och spelade Ring of fire hela natten. I början var vi ganska många med folk somnade, spydde och kollade på tv så det blev bara jag, Sofie, Madde och Fredrik tillslut. När vi skulle sova var jag himla rädd att Sofie skulle sparkas och hålla på och att Johan skulle snarka men de båda var jättelugna så jag sov så himla bra. Efter en mysig frukost utomhus åkte jag, Amanda och Alex tillbaka till stan. 
 

Magic, warm and amazing

Åkte hem till Denise för lite filmkväll igår. Kanske gjorde en hel dans på hennes stång först men om det är så kanske ni får se det sen. Vi började med att kolla på Magic Mike. Satt hela filmen och tänkte vem Channing påminde om men jag tror bara att hans karaktärs personlighet var så perfekt att jag inte accepterar något annat. Tycker däremot inte att han är en sån godbit utseendemässigt men Adam/Alex asså. Grr! Efter kvällens sexigaste film kollade vi äntligen på Warm Bodies. Trodde att jag ville ha en strippa till pojkvän men efter den ville jag bara ha en zombie. Grät kanske lite och blev kanske lite kär. Förstår inte hur en så blek och sliten grabb kan vara så fin. Tillsist kollade vi på The Amazing Spider-man. Trodde att jag visste vad jag ville ha men damn vad söt han var. Så en skejtande spindelpojkvän skulle funka det med. Sov över hos Denise och när jag vaknade hade jag bestämt vem det skulle bli. Ryan i Warm Bodies. Han hette visserligen inte Ryan men jag tror han gjorde det. Visserligen verkade han vara så jävla klängig men strippan och spindeln skulle aldig ha tid för mig och zombies har ju inget annat för sig. Behöver inte oroa mig för att han ska dö heller, skitbra ju! Det alla dessa killar hade gemensamt var slarvigt brunt hår och äckliga hoodies. Detta betyder att inget annat kommer duga för mig den närmsta veckan. Det gör inget om han har en blåtira och lite sår i ansiktet heller. Sexigt.
 

goldengolfgirlfriend

Skulle bloggat igår men sen var jag för upptagen men att göra ingenting så jag bloggar nu (fett med rebell). Igår var jag på stan med mamma. Inne på Helping hand såg vi en prydnadsgolfare och man kunde köpa matchande golfklubbor till honom. Lite senare var vi inne på House hold och såg golsklubbspennor. När vi sen cyklade hem såg jag en golfboll på gräset. Fattar ni vilket öde detta är eller?? Jag kommer så gifta mig med en rik golfspelare och vi kommer bo i värsta lyxvillan med tjänare och grejer och ha en egen golfplan osv. Funderar på om vi ska ha en egen frozen yoghurt maskin oxå för jag provade det igår och jävlar vad gott det var. Det var egentligen bara det jag ville säga med allt detta. 
 

How long do i fantasize, make believe that it's still alive

Fick reda på att Cory Monteith har dött imorse. Trots att jag älskar Glee har jag inte så bra koll på skådespelarnas liv utanför serien men tydligen skulle han och hon som spelar Rachel gifta sig om två veckor. Alltså jag grät jättemycket när jag fick reda på det. När jag såg "Glee-stjärna hitta död" på aftonbladets hemsida var han den sista jag kunde tänka mig. Han är liksom Glee och det kommer inte vara detsamma utan honom. De var det perfekta paret både på tv och i verkligheten. "She was supposed to wear white, not black. She was supposed to plan a wedding, not a funeral." 


Because the night belongs to lovers

 
I onsdagskväll träffade jag Yvve och Henke. Vi tog först en öl på Pitchers och en vandrade vi runt tills vi bestämde oss för att stanna på framfickan. Där var det jättemånga man kände och precis som vi skulle de flesta till Birger jarl. Vi dansade till stängning och sen åt vi på McDonalds med Yvonnes bröder innan det var dags för mig att cykla hem. Såg ett rådjur och två harar och var så fascinerad över att solen gick upp så jag gick havla vägen hem och somnade innan fem.
 
I fredags jobbade jag på Botaniska. First aid kit och Patti Smith skulle spela så jag fick tillsammans med en annan tjej se till att ingen plankade och hoppade över muren. Vi stod där från fem till nio och när vi sen gick för att äta var all lasagne slut så vi fick ta frukt och bröd. När konserten var slut plockade vi skräp och monterade ner stängslet. Använde ett jättekonstigt verktyg att ta bort buntband med innan vi förstod att man kunde knäppa loss med en knapp. När vi burit iväg massvis med tunga saker fick vi reda på att det blev över av Patti Smiths mat så vi fick äta om vi ville. Det var kanske inte det godaste jag ätit men bättre än ingenting! Slutade halv ett och gick då till cykeln med min nya arbetskamrat. Tydligen hade vi parkerat precis bredvid varandra, haha! Vad är oddsen liksom? Det var iallafall en jätterolig dag och jag hoppas att det blir fler jobbtillfällen. Träffade många nya trevliga människor på köpet dessutom!
 
Idag åkte jag, Amanda och Alex till Lyssnarängen och badade. Vi köpte lite gott att ha med oss på Gränby innanvi begav oss. Efter att vi tagit dagens första dopp kom Jack och Kevin och gjorde oss sällskap. Jag och Amanda visste inte om vi skulle sola, bada eller köpa glass men vi gjorde faktiskt allt tillslut. När vi tröttnat på att sola gick vi alla ner för att bada igen och kastade en boll till varandra. Kan inte påstå att jag är så bra på att kasta, antingen blev det för kort eller på folk. Hehe. Fick jättemycket sjögräs kastat på mig och hela mitt hår blev nerstänkt men jag antar att det är straffet om man kastar som en sopa. Lägger upp en bild ovan från något av dessa dagar, fett svårt att gissa vilken det kan vara.

allsångsoutfit

Kjol - H&M. Keps - Ebay. Skjorta - Bikbok. Väska - Second hand. 
 
Måns Zelmerlöw hade kalsonger från Calvin Klein. Om ni undrade alltså. 
 

En pojke från förr är tillbaks igen

"Inside my heart is speeding, beating faster. I'm running out of time I see you're leaving" och "Liksom i trans och såg henne gå. Mitt hjärta slog, det ticka och ticka" har exakt samma rörelser om man dansar på Allsång på Skansen. Iallafall om man heter Denise och Frida. Vi kom dit runt elva igår och tog tåget hem tolv timmar senare. I början var det som vanligt mysigt trots att vi fick äta kladdiga bakelser med händerna och min Antoncola var kokhet och gjorde ont att dricka.Vid fyra ställde vi oss upp och stod tills det var dags. Kvart över sju kom det fem killar som trängde sig förbi alla och letade efter "Viktor" som tydligen stod längst fram. När de hade hittat honom stod de där och ropade efter Håkan, drack vin, rökte och kysste varandra. Efter programmet var det en hel timme bara med Håkan och jag ville gärna stå kvar under hela men mina fötter vägrade så vi satte oss lite längre bort och handlade Håkansaker innan vi begav oss tillbaka till Uppsala. Efter igår vill jag kopulera med Anton, krama Håkan och leva resten av mitt liv lycklig med Måns.
 

#allsang


inatt är jag din

Har gjort absolut ingenting idag men ändå har så himla mycket bra hänt!! Fick ett paket alldeles lagom till imorn, studentfotokatalogen kom (grät på riktigt av lycka, älskar killar i kostym och nu har jag en hel bok mvh superstalkern), jag fick ett kul mail om bra saker och sen skulle jag köpa en kjol men den fanns bara i S och L så jag provade båda och så passade S perfekt och L var jättestor!! Eller okej, den är ganska kort men sen när har jag brytt mig? Hehehehehehe. Skoja. Är jättenervös inför imorn för att jag antagligen kommer svimma om Anton Ewald kollar in i mina ögon. Damn it vad den mannen är sexig. Det var allt för mig. Hejdå. Fin klass jag hade en gång i tiden förresten. #Sp10aforever.
 

international kissingday

Har haft två riktigt roliga utgångar i helgen men nu är jag så himla trött, haha. I fredags var jag och Yvonne på Garys och catchade up lite. Vi gick förbi Interpool oxå och Williams där vi träffade hennes gamla klasskompis och min gamla klasskompis som var gamla klasskompisar och några från deras gamla klass. Tillsammans med dem gick vi tillbaka till Garys och hade det trevligt. Under tiden som jag drack en Breezer drack Yvonne fem, hahaha. Runt klockan två gick vi till Burger king och tio minuter innan sista bussen gick cyklade jag hem. Igårkväll träffade jag Tina och vi gick till Williams. I början var det inte alls många där så vi gick först till Garys och sen Terassen men stannade inte länge utan gick tillbaka till Williams. Lite senare kom Malin, Gabbi, Jennifer och Sofia så vi satte oss med dem. Träffade på grabbzen från Almunge där så vi lämnade Tina på Williams och gick till Terassen. När deras sista buss hade gått sprang jag tillbaka till Williams för att Tina kunde garantera snygga killar och haff. Tina ljög. Men eftersom hon hade blivit bjuden på en hel del kändes det bra att veta att hon kom hem säkert, hahaha. Det var ju tydligen internationella kyssdagen igår men ingen jävel förutom en katt jag hittade på gatan ville kyssa mig. Dagen till ära frågade jag bartendern på Williams om ett lipsyl eftersom han inte längre hatar mig och alla andra brudar har fått. Använde det dock inte förrän jag klivit av cykeln hemma så det kanske var därför jag inte fick någon kyss. Nu ska jag kyssprotestera eftersom jag är arg. Mvh snäll tjej på 18 jordsnurr som älskar katter och kommer förbli ensam. Skicka gärna mail. [email protected]
 

styles

Vad som hänt på den senaste tiden: Jag är kaninvakt och har köpt en Onedirectiontidning. Skulle tydligen passa bra ihop med Louis och Liam vilket är jättejobbigt för de är typ varandras motsatser. Blev alltså inte mycket smartare på den fronten. Antingen en rolig sexbit eller en seriös ungkarl. Tror jag behöver flera pojkvänner så jag kan variera mig lite. Ibland vill man ju ha världens snyggaste i hela världen och ibland lite lagom snygg. Sålänge de pratar brittiska (är det ens ett ord??) och kan sjunga är jag nöjd. Därför planerar jag att ta mitt pick och pack till the city of London. Försöker hitta en medparter men som det ser ut nu åker jag ensam. Säg gärna till om ni vill följa med för någon måste ju ta kort på mig, hehe. Måste åka innan den nittonde så jag inte missar min framtida man i vaxformat på Madame tussauds.
 

RSS 2.0