#halloweenmedhardkaren

Tröja - Asos. Kjol - H&M. Skor - Ebay. Väska - Second hand. Tack vare den här outfiten fick jag och Tina gratis godis av hardkåren eftersom vi var utklädda till töntar och det är väl även tack vare den en kille frågade om mitt nummer i skolan. Gav honom en lapp om mitt upphittade godis och han blev glad. Klarade av att gå en hel dag i skolan med klackskor och är så tacksam att ingen där gör mig knäsvag längre. Då skulle jag antagligen ramlat och dött.
 

djävulens intervall

Fick äntligen godkänt i musikteori!!! Har bara fyra ämnen kvar och det går bra nu! Jag klarade provet galant utan fusk vilket betyder att jag faktiskt på riktigt förstår allt som Göran pratat om under alla dessa år! Vill inte lägga av med musiken nu. Fick en fin dikt av Yvve som stöttat mig under alla dessa år och gjort musikteorilektionerna mycket roligare. 
 
 Efter tre långa år, är jag glad att du musikteori förstår
Aldrig mer fråga Göran om hur en tuba fungerar för att slippa prata
Aldrig mera säga F#dim för att låta smarta
Hoppas du får nytta av din kunskap om hur man spelar C-skalan på klarinett
Gå ut och fira nu och ät något fett


dreams are coming true

Som jag berättade förut var jag och Tina ute i onsdags. Dagen efter åt vi lite gifflar som vi fick i idolkön och Tina berättade att det fanns en tävling då första priset var biljetter till idolfinalen. Vi tog en bild när jag var trött och ful i hennes Rihanna-tröja och farmors röda byxor med gifflar instoppade vid midjan. Några dagar senare skrev Pågen att vi vunnit ett par hörlurar. Tack och bock sa vi medan vi fortsatte leva våra liv. När jag sen satt helt vanligt i biblioteket ringde Tina. Trodde hon ville äta lunch men allt jag hörde var "VI VANN!!!!!!!" så vi satt och skrek i telefon ett tag och när vi lagt på visste jag inte vad jag skulle ta mig till. Skrattade och grät samtidigt så jag klarade inte av att vara kvar i skolan och åkte hem istället. Den 6 December åker vi alltså till Stockholm och ser idol i Globen. Helt sjukt. 
 

stay away from alcohol

Blir inte så mycket bloggning eftersom jag har en vecka kvar av skolan och mycket att göra. Insåg idag hur mycket jag kommer sakna Boland och att jag antagligen kommer åka dit varje dag ändå. Idag är det fredag vilket betyder idol. Har inte varit ute en enda helg i oktober så jag och Tina gav oss ut på äventyr i onsdags. Vi började på Williams där alla var gamla och tråkiga. Vi testade med det gamla "sexig med grädde"-tricket men det funkade inte så vi gick vidare till Interpool. Beställde varsin cider men bartendern hörde fel och gav oss appletini. Det funkade det med. Några snubbar ville att vi skulle spela shuffleboard med dem så vi ställde upp men jag blev bara mer och mer hårdhänt efter varje klunk så vi förlorade. Fick min önskade cider av dem trots det. När Interpool stängde följde vi med grabbarna till Bulitt. Kände mig så jävla cool eftersom det är 23-årsgräns egentligen. De fortsatte bjuda oss på drinkar men efter några för många gick vi in på toalatten och hällde ut allt. Förlåt om ni läser det här men jag är inte mästare på att dricka och ville inte spy. Eller bli mördad. Sov över hos Tina och åt en fin frukost på Max dagen efter. Har aldrig mått så dåligt men ändå så bra.
 

A freeze-frame of your eye in the strobelight

Igår åkte jag, Amanda, Tina och Denise till vår kära huvudstad för att kolla på Idol! Studion var i något läskigt industriområde och vi hamnade nästan först och fick köa vid en garageuppfart i någon timme innan dörrarna öppnades. Tiden gick ganska fort eftersom vi fick massvis med gifflar! När vi väl kommit in delade vi upp oss så hälften fixade platser medan jag och Denise utförde andra ärenden. Vi fick platser längst fram och hade så himla bra sikt! Kamernamännen älskade oss så vi syntes i tv flera gånger. Man fick typ ett eller flera sms/tweets/facebookmeddelande eller något annat under varje reklampaus om hur mycket de filmade oss. Misstänker att de saknade oss på twitter. Under en reklampaus sprang vi fram och snackade med Anders Bagge. han sa att jag och Denise hade samma hårfärg och frågade om vi använde samma burk. Alla var så sjukt jävla bra live, även de jag tycker om minst! Favoriterna igår var nog ändå Erik, George, Gabriel och Jens. Plus Sara. Och Sandra. Sen var resten skitbra de med. Var så sjukt jävla nervös när det stod mellan mina tre älsklingar Erik, Elin och George och blev lite tårögd när George fick lämna. Vi hängde kvar ett tag efter programmet, fick höra av Sakib att jag hade snyggt hår och snackade lite med Pär Lernström innan det var dags att springa till idolbussen och åka hem. Somnade klockan fyra och började dagen med idolreprisen. 
 

You're so London

Har vandrat runt på marknaden de två dagarna den här veckan har erbjudit än så länge. Igår var jag först i skolan med Tina och räknade matte. När vi satt i klassrummet ställde sig en kille i dörröppningen och ville ha en fistbump. Vi skrattade lite och han stängde dörren. Några timmar senare var vi redo för marknad men behövde kissa först. Det första jag ser när jag öppnar dörren efter mitt toalettbesök var den killens snytnäve. Han fick sin fistbump och alla var glada. Köpte endast en godisrem men var glad ändå. Min morgon idag började så jävla dåligt (följ mig på twitter om ni gillar att höra mig klaga) men när Amanda frivilligt åkte till skolan för att luncha med den bättre. När vi ätit klart mötte vi upp Denise och gick på marknaden igen. Idag köpte jag däremot lite småsaker (följ mig på instagram för halvroliga bilder) och dagen blev genast mycket bättre. Allt jag köpte var faktiskt sjukt coola grejer. Om man bortser från mobilskalt som kunde varit en 12-årings. Blev tvingad att köpa tröjan nedan, ville ha en svart men egentligen ville jag ha en röd och alla tjatade så det blev en röd. Tog inte en enda bild på marknaden men det var mysigt som det alltid är på marknad. 
 

RSS 2.0