fjärde amandan

Säger godnatt och lägger upp ännu en bild på Amanda från idag. Vet att du älskar mig gumman. Puss på dig sötis!


sista november

Knasig dag! Hade ingen gitarr och kom på att jag har fyra samhällsuppgifter och fyra svenskauppgifter att göra. Älskar mitt liv. Men sången var skojig! Efter skolan följde jag med Amanda hem eftersom hon skulle sälja sin kaninbur men köparen fattade inte att den skulle komma så vi kom ner till stan kvart över sex och jag hann köpa en julklapp, känns bra att vara igång! Nu kollar jag på Glee och bjuder på tre bilder på Amanda! Hon bjuder oxå.


don't wanna work today

Började dagen med tyskaprov ensam i ett litet rum utan taklampa. Efter det hade jag tyska igen och sen matte. Ska kanske få läsa matte B light, älskar mitt liv lite. Uder de två sista lektionerna jobbade jag flitigt trots attjag samtidigt satt vid facebook. Så himla häftigt. På bussen pratade jag lite med Turid och nu ska jag försöka spela lite gitarr.

I must be strong

Utan kamera är det så himla tråkigt att blogga. Jaja, var tillbaka i skolan idag. På kören sjöng vi Tears in heaven och efter att jag kommit hem från Belgien var det min tänkatillbakapåfinastunderochgråtalite-låt. Så jag höll in tårarna för att inte se ut som en idiot. Efter engelskan hade jag klädsömnad. Vi skulle vara sexton och var fyra. Förstod inte vad jag gjorde där, i grundskolan avslutade jag typ ingenting och tyckte att träslöjd var roligare. Synd att man inte går bygg. När den lektionen var över var det musikalkör, det var faktiskt kul trots att låtarna var jättetöntigt översatta, haha!


you go back to her

Hatar att gå tillbaka till rutiner. Därför ska jag göra mitt bästa för att inte göra det. Gick upp sju istället för fem idag och efter att jag ätit frukost fixade jag mig istället för att sätta mig vid datorn och börja fixa mig när det är en halvtimme kvar tills jag ska gå. Så på ungefär en timme blev jag helt klar och nu ska jag bara vänta. Låter sanslöst kul ju. Eller?


come on and let it snow

Ska somna till Love Actually nu (höll på att skriva YES-event först, haha!). Såg att jag skrivit "var inte så smart att jag lämnade in kameran under YES-event" två gånger efter varandra. Lika bra att skriva det igen. Råkade glömma att plugga idag, men har imorn och tisdag på mig. Eller okej, kanske inte överlever morgondagen. Ska ha klädsömnad som jag är totalt otaggad på och sen är det körgrej med musikalen. Är inte sådär 100% taggad på det heller, men det fixar sig!


ni vet vart ni har mig

Vad jag har gjort idag: Gymmat och lämnat in objektivet, var inte så smart att jag gjorde det under YES-event, hehe.
Vad jag har kvar att göra idag: Julpynta, kolla på HIMYM, plugga tyska och gitarr och gråta lite över att det är över.

julmys utan snö

Åh sicken tråkig dag, det skulle det minsann inte varit om det fortfarande var YES-event och om Eila var här. Men jaja, på kvällen blev det lite roligare för då bakade vi pepparkakor och lussebullar. Det är ju första advent redan imorn och faktum är att jag redan har julpyntat. När Eila kom hit i söndags fick jag en grej med 24 små påsar som det ligger godis i, jättegulligt! Dessutom fick vi små dockor att hänga i julgranen som hennes mamma gjort, ska försöka få in en sån i mitt rum oxå. Nu är det läggdags och imorn ska jag förhoppningsvis lämna in kameran, var inte så smart att jag gjorde det under YES-event när jag fick låna Amandas kamera (tacktack!). Råkade även låna den idag, hehe.


without you

making an animated gif

tack så mycket!

Har nog gråtit färdigt för dagen. Ibland får jag små attacker men nu var det ett tag sen. Efter YES-event 2009 började jag gråta lite då och då i skolan så jag är beredd på det värsta. Nu ska jag gå från Eilas säng till min egna och imorn ska jag väl ställa undan den, så himla sorgligt. Tycker synd om dom i min närhet in the next few weeks. Kommer typ bara prata om det och om hur gulliga alla var och om när någon gjorde nåt kul and so on. Lika bra att förvarna alla!

Det är så sjukt egentligen. I två år har vi planerat detta och efter fem dagar tog det slut. Det är varit en underbar upplevelse och jag skulle verkligen inte tacka nej till att vara med igen, trots att det är kind of omöjligt för mig.


ein Student aus Uppsala

Precis efter att jag vinkat hejdå till världens bästa tyskar och stod i rulltrappan kom tårarna. Alltså herregud vilken grymt fantastisk vecka! Har träffat jättegulliga europeer och haft the time of my life.




































it's okey to be gay

Asså åh, imorn åker alla hem och det är så jäkla sorgligt! Ikväll var det buffé. Jag tog en till bild med André, gick Luciatåg, skrattade och åt mat. Imorn ska jag lägga in alla bilderna på datorn så roligare än såhär blir det inte.

woop woop!

Igår hände det grejer! Efter att jag och Yvonne stresssjungit (det gick jättebra, alla sa så sälla saker!!) kom Kronprinsessan på besök och vinkade lite, så himla söt! På kvällen var det Star for life och jag sjöng med Molly Sandén och Gladys från Afrodite med kören, det gick jättebra det med! Idag har vi varit i Stockholm och sett Olle från idol på stan. Lite senare var det disco och vad är ett disco utan dans, drama och dromantik. Hehe, det var iallafall skitkul!!



oj oj oj

HAR DET SÅ JÄKLA BRA. Eila är hur söt som helst, jag stod på scen samtidigt som André av misstag och ledde hundra utländka personer till lunchen. Like a boss. På kvällen var det BBQ hos Burells och nu är det sovdags!


yes indeed

För två år sen kom jag hem från Belgien efter att ha varit där med sju andra från klassen. Det var en superkul vecka som jag mer än gärna skulle göra om. Men eftersom det bara är fär niorna på Gåvsta så blir det inte så. Om ma bortser från idag. Jag kommer inte vara den som är nervös inför sin presentation och som inte vågar prata med dom man pratat med på facebook. Jag kommer ta hand om dom i en hel vecka. Plus att jag kommer vara värdfamilj för en tysk. Så antagligen kommer det vara ganska dött här, är inte så säger på at hon vill kolla på när jag bloggar. Ses på fredag!


presenter från frida

TACK!! Gillar att jag fick en bandana i samma färg av Sofia oxå, men det gör inget! Det är faktiskt stor skillnad på dom. Tillexempel är den från Frida inte svensk och den är mer blå medan Sofias är mer lila/blå och jag tror Sofias är tjockare. Dessutom är det bra att ha om en är smutsig eller borta! Så himla smart. Älskar föresten strumporna, så jäkla snygga!!

you know you love me

Det var jättekul igår! Först gick vi på stan och jag hittade en kofta som jag velat ha hela veckan! När det började bli kväll åkte vi till Fyrishov och bowlade. Jag var sämst i början men när jag fick reda på att man skulle kasta ner klotet i marken var jag bäst! Tillslut vann Denise, Frida tvåa, jag trea och Amanda förlorade, hehe. Påvägen till kvällsfikat stannade vi utanför ett internetcafé där dom behövde hjälp! vi stannade i fönstret och försökte hjälpa dom men det tog ett tag innan dom såg oss. Efter fikat på Årummet (det luktade tydligen otvättad snopp på Café 018, hahaha) gick vi tillbaka och sen sprang vi iväg. Nu har alla åkt och jag ska städa, lämna in kameran och bestämma kläder för hela nästa vecka.


all alone in biblioteket

Just nu sitter jag i biblioteket och väntar på Amanda så att vi kan vänta på Denise så att vi kan möta Frida på stan. Det är typ helt tomt här, hehe. Känns som att dom stänger snart så jag ska väl gitta någon annanstans. Har ju min André i väskan som jag kan mysa med. Fast egentligen kommer jag sitta i korridoren och låtsas smsa folk när någon går förbi. Det har inte hänt något roligt alls idag, förutom att vi fick Italieninformation på geografin. Men på engelskan fick jag reda på mitt betyg och på musikteorin fick jag reda på att vi ska ha prov. Mindre kul asså.

testing

Har fixat i fönstret och alla tavlor idag, snart åker jag till skolan och sen är det heeeeeeeeelg!


feels like home

När jag kom hem hade mamma städat rummet, så himla snällt! Efter att jag hade fixat med galgarna och kläderna gick jag ner i källaren och hämtade allt som mamma hade lagt ner och stökade ner lite. Fast nu är det städat igen. Känner mig äntligen hemma i mitt rum, det har varit kaos alldeles för länge (ge mig en vecka så ser det likadant ut igen). Det är bra att världens bästa tjejer kommer hem till mig imorn. Oftast när folk sover över låter jag det se likadant ut som när den personen åkt i en vecka. Jaja, nu ska jag sova och imorgonbitti ska jag ta ner saker i källaren, duscha och städa lite.


If doing it is wrong I don't wanna be right

Åh vilken effektiv dag! Gick upp klockan fyra och kom tidigare till skolan för att plugga inför matteprovet som trots det gick skitdåligt. Min ensemble var inställd eftersom treorna skrev nationelltprov så jag, Amanda och Yvonne tog bussen till Expert där jag impulsköpte ett minneskort och frågade om min kamera. Sedan traskade vi vidare till Jysk och Jula där jag köpte fula galgar och häftmassa (tydligen är det såå last millenium!). När vi kom tillbaka till skolan pluggade jag och Amanda tills jag skulle till teateraporna. Där var det tyvärr en massa knas så vi kom igång senare än planerat och slutade fem minuter innan min tyska slutade. Men efter att ha snackat med allt och alla skötte det sig och jag åkte hem.


kvällsklagomål

Innan jag tvättade slänge jag alla mina kläder på sängen i tron om att jag skulle städa klart hela rummet. Ångrade mig efteråt när det var dags att sova, så jag slängde in allt igen, haha! Fast först grät jag lite för att ingen gick som jag ville. Imorn har jag matteprov första lektionen, satt och pluggade på det samtisigt som jag gjorde tyskaläxan så det gick ju inte så bra. Efter skolan måste jag köpa galgar och kolla igenom andra sidan av stan lite. Orkar verkligen inte. Plus att min kamera inte blivit bättre så den ska jag lämna in. FAN JAG ORKAR INTE LEVA. Ska testa skjuta mig i huvudet lite. Jaja, får hoppas att mamma kanske kan köpa galgar iallafall, hihi. Nej nu ska jag sova, fattar inte ens varför jag skriver om detta. Ska upp klockan fyra imorn om jag kan. Måste tvätta håret, städa och göra matte innan skolan..

from facebook to frida


halva veckan

Tar en paus från allt ett tag. Imorse hade jag ingen sång och gitarrläraren kom en kvart försent så det var ju tur att jag kunde läxan! Mindre tur var det att jag hade lärt mig den utan att kolla vilka noter det var, good luck Frida till nästa gång. På svenskan satt jag och Amanda och jobbade flitigt längst fram i en liten datorsal. Efter skolan köpte jag ett par svarta jeans och provade skjortor. Nu ska jag återgå till tvättandet, pluggandet och städandet. PS. Allt går emot mig idag.


i'm falling to pieces

Har gått runt och sett ut som en spoa hela dagen. Trots det har jag och Amanda betett oss jätteknasigt hela dagen. Fast det kanske vi alltid gör. På idrotten hade vi prov, det gick nog ganska bra ändå, trots att jag knappt pluggat. Snart ska jag bege mig till gymmet och min PT, egentligen är det TMI (teenage mutant idiot) (eller träna med instruktör). Skoj!

online gif animator


top of the world

Ååh, så mycket att göra men så lite tid! Efter skolan ska jag träna (har idrottsprov idag btw, hittade boken jag behövde klockan tio igår typ..), på onsdag måste jag städa rummet, lämna in kameran och köpa jeans! Ber lite till Gud att kameran inte ska vara borta hur länge som helst utan att dom kan säga vad felet är och fixa det snabbt. På torsdagen ska jag stanna i skolan och spela teater och på fredag tar jag det nästan lungt. Men sen på lördagen är det dags att städa igen och på söndag kommer min tysk! Hoppas verkligen att allt går som det ska för jag brukar inte vara stressad.


Ride a painted pony

I hissen imorse sa en tant att jag såg ut som en lucia och att jag säkert varit lucia många gånger, så söt!! När jag kom till skolan hade jag och Amanda ABC-möte, så himla kul! Blir alltid så taggad på att ta studenten när vi har sånna, haha. Mellan mötet och kören pluggade vi gärnet (min idrottsbok är dock numera dränkt i cola, återkommer om det in inlägget!) och eftersom Yvonne inte var i skolan skippade jag lunchen och hängde med Denise ett tag! Efter engelskan åkte jag till IKEA med Tove och mamma och snabbt som satan skulle jag tillbaka till skolan för att hänga med teaterelever. Klockan fem stack jag och Denise på det sista YES-event mötet ever. Helt jätteoseriöst men skoj! Lite spontant gick jag sen av vid Gränby för att köpa svarta jeans men insåg att jag hade glömt mitt presentkort så jag skuttade bara runt och nu måste jag plugga inför idrottsprovet. Råkade lägga min MAXmiddag i väskan och colan läckte. 

Fick ett fint paket av Sofia idag!! Den som gissar vad som ligger i får en länk (inte värt att gissa, har typ noll läsare) och du får inte heta Sofia eller Amanda! Tack Sofia för presenten och grattis i efterskott!!

17 år i staden

Var somsagt på Gräsö hos farmor och farfar idag! Det var jättemysigt och jag är numera jätterik. Fick även ett paket strumpbyxor. Jag skulle väl blivit gladare om farmor inte hade sagt att storlek 36-44 var för litet för mig och att hon tänkte köpa större, och om jag inte hade fått reda på att hon väger mindre än mig samtidigt som jag satt och åt chokladsmet, hahaha! Men överlag har jag haft en bra födelsedag och nu ska jag svara på alla facebookgrattis.


fighting the storm

Imorse fick vi besök av Hanna, Oscar, mormor och morfar. Vi åt middag klockan ett och lite senare åkte vi till Upplands museet och kollade på Rasbiologi eller nåt, ganska intressant! När vi kom hem igen fast utan Oscar, mormor och morfar öppnade jag paket. Är medveten om att jag inte fyller år idag men imorn åker jag ju till farmor och farfar så det blev liksom firande idag oxå. Fyller ju ändå år 20.10 imorn så jag kommer vara sexton större delen av morgondagen.


från hals till öra

Visste inte vad jag skulle ha på mig imorse så jag tog ett oanvänt halsband som jag fick från nån FRIDA-tidning och satte fast en örhängegrej på den! Svårare än så var det inte att fixa sig typ. Önskar att alla dagar var så, hehe. Ska upp tidigt imorn och duscha, stryka skjortor och städa lite mer. Så därför säger jag godnatt nu, eller iallafall nästan. Idol först!


dancing in the street

Skrev ju förut att jag visste vem som skulle via idol och vem som åker ut varje vecka. Idag åker en kille och i finalen kommer A och M möta varandra. Tillslut står A som vinnare. Jag och Amanda planerade egentligen att åka till Gävle och vara där nu men istället sitter jag instängd i mitt halvstädade rum och drömmer mig bort till någonstans längre bort.

You bring the stars out

Bästa 111111 någonsin! Våran engelskalektion var jätteknasig. Först satt jag och Amanda i biblioteket och jobbade (kollade på kepsar och tatuerigar), sen tog vi en fikapaus och då letade tydligen våran lärare efter oss? Dålyssnade vi på när hon pratade om Kina typ. Efter skolan tränade jag och Yvonne på våran låt och tramsade runt. Egentligen ska jag på konsert i cafeterian ikväll men våran lärare är sjuk så vi ska inte sjunga och då orkar jag inte kolla på de andra.


111111

Grattis Fisen! 14 hela år. Under halva din livstid har du bott med oss och längre får det gärna bli!



hm hm hm

Trodde jag skulle spy på mig själv imorse, så ful och jobbig var jag! Men under dagen blev det bättre och trots att mina kläder var ganska tråkiga tycker jag om dom. Skulle ta någon slags outfitbild innan jag tränade men det blev inte så så jag klädde av mig träningskläderna bara för att ta en ful bild, haha! Tänk på att jag har tränat, så jag var lite mindre ful i skolan. Kan någon föresten komma och massera mig? Tror att jag kommer dö vilken sekund som helst med min rygg. 

Hahahaha skrattar åt mitt rum. Det ser jättestökigt ut och det sitter en gubbe i taket som ni ser. Jättekul att sova faktiskt.

hide from my kiss

Efter allt skit på morgonen kom jag till skolan. Där fick vi en ny kille i klassen! Jag, Sofia och Malin hängde med honom under de lektionerna han var där, mycket trevligt. På ensemblen var vi värsta rockbandet med mikrofoner, elgitarr och trummor! Inte illa asså. Under rasten hängde jag i biblioteket och efter skolan gick jag till Celsius för att ta bussen till Ekeby. Får man skriva att det var jättemånga snygga killar på gymmet och under hela skoldagen överhuvudtaget?


Hon blundar och följer precis vart han vill

Jag har varit ganska mobbad i skolan idag. Efter sången, gitarren och lunchen hade vi sämhällsprov. Det gick nog ganska bra och efteråt skulle vi jobba med nåt men det var roligare att störa Amanda och kollade ut genom fönstret. Amanda ritade ett hjärta på mig arm som hon sen kluddrade över, what a bitch. Vi fick även fylla två olika enkäter som hadlade om någon vi inte fattade, haha. På svenskan hade vi ingen lärare och word funkade inte alls så klassen satt i datorsalen med fyra snubbar och gjorde ingenting. Medan jag tog en kiss/fotopaus med Amanda passade resten av klassen på att facerapa mig. Satt och skrattade jättelänge åt det, haha! Dom är så roliga i min klass. Efter skolan gick jag ner på stan, till BK och sen till station där jag hälsade på typ fem människor. Inte så mobbat längre va? YES-event mötet var småtrist, men fick besöka en brottsplats! Inte varje dag det händer inte. Nu ska jag sova. Åkte nio imorse och kom hem nio.


dirty babe




schema vecka 45

Halva veckan har ju redan gått men jag har haft alla dagar uppbokade med något skoj så ni kan lika gärna få se det. Förstår inte vart jag ska kunna klämma in städa rummet men på torsdag eller fredag ska det nog gå hoppas jag. Gillar att jag kallar min vecka för uppbokad när det är typ alla andras vardag att göra en sak om dagen. Kul liv jag har.


filmsnack

För någon månad sen råkade jag hitta denhär bloggen och läste att hon var med i Tusen gånger starkare, så nu när jag har sett den är bloggen ännu roligare! Såg även hennes youtubekanal för det fanns en film dom pratade om filmen Vi alla gillar olika som Olle och Molly är med i! Lite häftigt. Dessutom är ju Charlie Gustafsson med i båda filmerna och tydligen var jag med i någon Chalie Gustafsson-grupp på facebook, haha! Men han är ganska snygg så det gör inget.


you think you're smart you think you're cool

Har typ bara haft tyska idag. Den gick relativt bra och efteråt gick jag och Sofia till IKEA, köpte korv och gick tillbaka. Fast jag slängde min, hehe. När vi kom tillbaka hade vi idrott i en halvtimme då vi masserade varandra och sen begav vi oss till Celsius! Där kollade vi på Tusen gånger starkade med resten av alla tvåor från Boland. Gillar grabbarna som satt typ längst bak och skrek "men säg nåt då för bövelen!!" och sånt. Dom kanske använde lite annorlundare språk dock.

Ser ut som en kille på alla sätt och vis ovan. Men kan garantera att jag inte är en. Fint med röda fötter oxå, eh.

30 skoldagar till jul

Jag och Denise skulle snacka med rektoen idag men han typ stängde kiosken såfort vi kom! Mitt i engelskalektionen då vi hade en vikarie åkte jag och Yvonne med resten av skolans sångare till Seminariet. Där tränade vi till 22 november. Tjejerna bredvid mig var så sjukt jobbiga, dom värmde inte upp för att dom inte fattade varför vi skulle göra det och när man skulle göra töntiga danssteg stod dom bara där och pratade. Men det blir nog kul ändå! Speciellt eftersom vi har baser och tenorer. Killar som sjunger i kör är nog bland det sexigaste dom finns har jag kommit fram till idag.


this beat is sick

Igår var jag på min tredje maskerad 2011, denna gång hos Amanda! När alla kommit åt vi pizza och spelade Med andra ord. Jag, Lotta, Sofia och Minna hade aldrig spelat det förut så vi var i ett lag och vann!! Jag kände verkligen att det spelet var gjort för mig. Precis när jag och Amanda kommit på värsta schlagerspelet fick vi besök av Lottas storebror, dum kille, kille med keps, Habibi, snäll kille och snäll killes kusin. Förstår inte vad dom ville göra på en "fjortisfest" men det var trevligt! Jag somnade klockan fem bredvid Sanna och Sofia och fyra timmar senare vaknade jag igen.


gaga olala


say what?!

Igår hade jag och Denise planerat hela dagen exakt men vi kom efter med två timmar eftersom det tog så lång tid att färga håret. När det blivit mörkt tog vi våra brädor och begav oss till flogsta! Där köpte vi gottisgrejer och tog bussen hem. Världens roligaste grej hände när vi kom in i trapphuset, tanten med hunden stod där och skulle åka med hissen så vi tog trapporna och när vi kommit upp för första trappan började hon nynna på en melodi så vi sprang så fort vi kunde för att inte skratta för högt. Dock misslyckades vi, asså snoret sprutade, hahaha! Så himla äckligt! Men roligt. På kvällen skrattade vi åt facebookmänniskor och kollade på Idol. Idag ska jag till Amanda på maskerad, det ska bli skoj!


tre utav hundra

Traskade till affären tidigt imorse och köpte hårfärg. Det är en av Denise sysslor, att färga min utväxt. Köpte skitmood som jag har någon slags hatkärlek till, trots att min hårbotten inte riktigt gillar den så är den billig och gör håret ljust och fint. Har haft olika blekningsmedelperioder, här nedan är några andra jag har använt under min blonda livstid.
Syoss frozen peal blonde - Köpte den mest när den var ny, kommer inte ihåg hur bra den var men det var inte dålig iallafall. Tror att den är ganska billig, typ 60 kronor. Vet inte riktigt varför jag inte köper den längre, haha.

Schwarzkopf blonde L++ extreme strong -
Tyckte om denhär jättemycket tills jag såg att den var till för brunetter som ville bli blonda. Men L+ är bra den med och jag tror att blondiner kan ha den. Den kostar kanske 90 kronor.

Soyance 12.1 extra ljus askblond
- Åh, världes bästa!! Köpte den första gången på City gross tror jag för att det var extrapris och nu är det min favorit. Den kostar 70 eller 80 kronor så när jag har dålig ekonomi köper jag mood istället, eftersom den kostar typ 50. Men annars köper jag alltid denhär, just nu iallafall. Den går att köpa typ överallt.

abc

Wiho, har beställt mina skolfoton nu! Typ hundra år senare. Köpte dock inga bilder på mig, dels för att jag såg så himla rutten ut på alla bilderna och dels för att ingen vill ha dom. Hittade typ tusen bilder från förra året som bara legat och skräpat när jag städade. Nu ska jag bara köpa ramar till dom, hihi! Skulle gjort det idag men IKEA hade fel färger.


vi skulle vilja ha

När mamma kom hem valde jag mellan att träna eller städa rummet, det blev det sistnämnda. Kommer bli träningsnarkoman annars!! Eller kanske inte, men ville städa klart. Det låter som att mitt rum har varit jättestökigt eftersom jag skriver varje dag att jag städar, men jag orkar bara inte städa allt samtidigt. När mamma kommit hem igen åkte vi till IKEA där vi köpte Sarita, Brallis och Kasett. Gardiner, en byxgalge och tidskriftsförvaringsgrej med andra ord.


I'll never talk again

Gick upp tidigt idag och färgade utväxten. Antagligen sista gången jag gör det på migsjälv. Trots att jag var jättenoga är mitt hår numera lila/orange med bruna fläckar. Inte så jättesnyggt. Nu ska jag städa klart eftersom Denise kommer imorn! Har gett henne massor av sysslor, haha! Om jag kunde skulle jag betala henne kan jag lova.

aj baj pink skit

Träffade somsagt Amanda på stan. Mycket trevligt! Jag köpte en body, hårfärg och en ear-cuff till helgen. Har egentligen sagt att jag inte ska köpa saker som någon annan skulle kunna köpa till mig innan jag fyller år, men jag råkade. Hårfärgen skulle egentligen Amanda köpa till mig men nu får hon hitta något nytt eftersom jag var i stort behov av den.


knasdag

Följde med familjen till tråkiga ställe med bilden (vi har blandannat en plats i garaget nu, wiho) och när jag kom hem såg jag ett läst sms från Amanda som jag inte sett. Tydligen smsade hon mig inatt och frågade om vi skulle gå på stan idag och jag hade svarat "Ja visdt :)" i sömnen, haha! Tur nog vaknade hon nyss så vi ska ses lite senare på stan. Då har jag alltså tid för att fixa mig och städa lite. Drog bara på mig en mössa imorse eftersom ingen skulle se mig, hehe.


nytt allt

Typ alla skriver "ny månad, nya tag" eller liknande saker på facebook. Så jag gör detsamma, fast i huvudet. Ska köpa skåpnyckel när skolan börjar och sköta skolan bra, samtidigt som jag ska träna minst två gånger i veckan. Plus att mitt rum ska bli städat och stanna så. Har kommit ganska långt idag och imorn ska det bli klart hoppas jag. Heja mig!

Hittade denhär på datorn. Såg ut såhär för exakt ett år sen. Då åt jag godis nästan varje dag, tänkte att jag skulle börja träna men gjorde det aldrig och fick IG på typ varannat prov. Det är iallafall så jag kommer ihåg det, hehe.

första november

När jag och Klas gick till gymmet såg vi tre jättesöta ekorrar. Önskar att Frida och Joszan var där så dom kunde få se hur gosiga dom var! Träningen gick förövrigt bra, fast jag har jätteont i armarna från igår. Men det var skönt att träna så tidigt eftersom nästan igen annan var där då. Resten av dagen ska nog spenderas i mitt rum. Städhjälp taaack!

Ska även leta efter en klänning till helgen. Hehehoiho spännande!

RSS 2.0